2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın kizlar kani verdim saat bir gibi cikacak sonuç dualarinizi eksik etmeyin Allahim hayirlisini versin hepimiz için

Kizlar bugun bebek mevlüdüne gidecegim.gitmeme karari almistim mümkün oldugunca gitmiyordum ama buna gitmem lazim.apartmanda bi kizin.cok fazla taniyan yok beni sinir olmayacagim o yüzden gidecegim.Allah bizlere de nasip etsin bu güzellikleri.

kardeşlerim hamile olanlar gözleri aydın olsun...bekleyenleride hayırlı haberler almayı nasib etsin Rabbim tez zamanda

bir sorum olacak ? ? ? test günü gelmeden adet olan oldu mu hiç?

Allah yardımcınız olsun

kardeşlerim hamile olanlar gözleri aydın olsun...bekleyenleride hayırlı haberler almayı nasib etsin Rabbim tez zamanda

bir sorum olacak ? ? ? test günü gelmeden adet olan oldu mu hiç?

Allah yardımcınız olsun

Benim ilk denememde test gününden önce, transferin 8.gunu hafif lekelenme ile kanamam baslamis ve aktif mens olmuştum,ikinci de aynı şekilde yine 8.gün hafif lekelnme ve ardindan yavaş yavaş az da olsa kanama basladi, bu son deneme de ise 6.gün pembe bir lekelenme oldu ama kanama olmadi sadece o bir damla lekelenme ile kaldi bu sefer süreç ancak sonuç yine negatif oldu

Allah razı olsun...Rabbim tez zamanda nasib eder inşallah...sabrımız daim olsun çok stresli bir dönem....benim adet olma tarihim test günümden önce o yüzden tedirginim belkide ilaçlar erteleyebilir bilemiyoruz tabi takdiri ilahi biz elimizden geleni yapıp ondan sonra O'na sığındık...

Tedavide adet tarihin alt üst oluyo zaten, adet tarihini hic kafaya takma bence, nice kanamasi olmayan ama sonucu negatif olan ve nice kanamasi olup sonucu pozitif olan insanlar var. Kanama istenmedik bir tablo ama gebeliği göstermeyen bir tablo değil, içini ferah tut Allah nasip ederse her halükarda olur.

Kizlar olmadi nasip değilmiş hayirlisi boynumuz kildan ince onun hukmunde pozitif alan arkadaşlarım Allah tamamina erdirsin tedavisi devam eden arkadaşlarım Allahim sizin yüzünuzu guldursun insaallah emanet toparlaninca görüşürüz

Son düzenleme:

Okurken içim titredi, hayırlısi ne diyelim henüz zamanı değilmiş, Allah güç versin....

canım Allahın hükmü söz konusu olunca boynumuz kıldan ince Rabbim inşallah sabrının mükafatını tedaviye bile gerek kalmadan göndersin kollarının arasına

Allah tez zamanda toparlanmana yardım etsin canım. söylenebilecek çok fazla bi şey yok. daha doğrusu ben ne diyeceğimi bilemiyorum belkide.... üzgünüm. Rabbim hayırlısıyla tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini

haklısın hayırlısı olsun ne deyim...negatif alan arkadaşlarıma çok üzülüyorum ALLAH yardımcınız olsun...sabırlı olalım inşallah bir gün nasib olacak...

Iyi animda da kötü animda da cok destek oldunuz hakkınızı helal edin Hepnizi cok seviyorum kardesten öte destek oldunuz bana her biriniz

Iyi animda da kötü animda da cok destek oldunuz hakkınızı helal edin Hepnizi cok seviyorum kardesten öte destek oldunuz bana her biriniz

Canım ne desem bilmiyorum...ben böyle olumsuz haber alınca üzülüyorum gerçekten. ..ama takdiri ilahi işte. ..lütfen kendini dinlendir ve tekrardan yola koyul.öpüyorum tatlım yanaklarından ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…