• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İnşallah. Hayat şartları zaten zor hep bu stres yediklerimiz içtiklerimizden bu durumlara gelmedik mi sanki... Rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul etsin inşallah. Bu arada ben dün gece lucrine başladım. Siz hangi aşamadasınız.

Canım benim yarin test günüm. Insallah pozitif sonuçlar alırız tatlım. ...

Benimde 4800 tüp bebek+850 embriyo dondurma+300 testler(kromozom analizi+smear)+1000 ilaçlar+yol parasi ve devam eden ilaçlar=7000 gecti gibi.
gerçekten çok zor. Insallah ilkinde bebişlerimiz tutunur.

canım ilaçlar 1000 liramı tuttu bana 1,500 dediler hastaneden.

kızlar günaydınlar herkese

Hayırlı cumalar
RABBİM bugünün yüzü suyu hürmetine ismi azam yüzü suyu hürmetine esamül hüsna yüzü suyu hürmetine
dualarımızı kabul etsin inş

AMİN

ya kızlar ben birde birşey sorcam bu yumişler ne kadar büyüyo ki gündee :17:
benim 11 13 15 ti dün mm leri menogon kullanıyorum gonal f de doz düştük acaba yarına ne kadar olurlar
birde dr a sorcaktım unutmuşum :9: liste yapıp gitcem hep unutuyom bişilerr :26: menogon ne işe yarıyor gonal f ne işe yarıyoorr

tatlım onun 1 standardı yok yani bünyeye göre değişiyo kiminin daha çabuk büyüyo benim mesela geç büyüyo normalde benle tedaviye başlayanlar yarın yumurtaları toplanıyo bana 2 günlük daha iğne yazdı yarın kontrol muhtemelen ptesi ama o da kesin değil yani. 2 iğne de yumurta büyütüyo canımmm sen kafana takma bence ne kadar büyüyo noluyo doktor kaç doz verdiyse vardır bir bildiği elbet tatlım sıkma canını :9::9::9:

Benim yumurtalar hemen büyüyor az ilaç kullanımı oldu.birde eczane baya indirim yaptı. ..

benim yumurtalarda çabuk büyümüştü aşılamada.inşallah öylede olur yine..umarım eczanede indirim yapar ya :))) bu arada inşallah yarın güzel haber alırız senden :54::54::54:

herkese günaydın kızlar birşey soracağım. ben dün akşam adet olunca kliniği aradım. lucrine bu sabah başlayacaktım. adet görmeye başladığımı duyunca hemen 16 ünite yap dediler. Akşam yaptım sabahta yaptım. Ancak benim adetim zaten çok sancılı oluyor sancıdan duramıyorum. ağrı kesici içeyim mi dedim içme dediler. birde bu lucrin gaz yapar mı kızlar?

Agrı kesici fazla önermiyolar ama parol gibi ağrı kesicilerden günde max 3 tane icebilirsin yoğun agri varsa demişti bana Dr, bende kullandim.

Benimde 4800 tüp bebek+850 embriyo dondurma+300 testler(kromozom analizi+smear)+1000 ilaçlar+yol parasi ve devam eden ilaçlar=7000 gecti gibi.
gerçekten çok zor. Insallah ilkinde bebişlerimiz tutunur.

canım ilaçlar 1000 liramı tuttu bana 1,500 dediler hastaneden.

tatlımm ilaçların ne kadar tutacağı önceden bilenemez çünkü doktor herkesin durumuna göre ilaç veriyo yani şahsına münhasır :1: önceden belli olmaz yani. mesela bana ilaçlar yazıldı aldım hepsini sonra 2 iğne daha yazdı ekstra daha ödedim yanii o belli olmuyo ama tavsiyem eczane ile pazarlık yapın özellikle gonal-f puregon gibi iğnelerde ciddi indirimler olabiliyo:9:

Hoşgeldin canım aramıza. Gurgan klinik nasıl. Benimde favorilerim arasındaydı.
Ben anatoli tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.

Hoşbulduk. Gürgan kliniğe ben tavsiye üzerine gittim. 3 arkadaşımın ki orada tuttu. Ben 1 yıllık evliyim onlar dediler bana yaş ilerledikçe daha bir zorlaşıyor. Bir an önce direkt tüp bebekle başla dediler ben de aşılamada vakit kaybetmemek için daha doğrusu birde ona masraf yapmamak için eşimin isteği üzerine gittik. bebek diye ölüyor eşim.:52: Ben ankarada yaşıyordum.evlendim muğlaya geldim şimdi ankaraya işim düştü işte bunun için gidip geliyorum. Gürgan kliniğin çok başarılı olduğunu duydum bu konuda inşallah Allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz.

Hoşgeldin canım aramıza. Gurgan klinik nasıl. Benimde favorilerim arasındaydı.
Ben anatoli tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.

Ben de Anatolia da 2 kez yaptırdım, biri dondurulmuş embriyo çözme idi, simdi orada 2 embriyom daha var, ama bu kez farkli bir merkezde yeniden yaptirdim, anakarada olmadighimdan çok masrafli oluyordu, git-gel, otel masraflari, yeme-icme masraflari derken bir tüp bebek para si daha harciyoduk, bu kez evimde de nedim, ama anatolia çok profesyonel calisiyo, bakalim burada sonucun ne olacak, bugün belli olucak

Son düzenleme:
Canım benim yarin test günüm. Insallah pozitif sonuçlar alırız tatlım. ...

Allahım yardım etsin. Güzel haberini bekliyorum. Allahıma inanıyorum pozitif çıkacak.Hepimizinki pozitif çıkacak inşallahhhh.

tatlımm ilaçların ne kadar tutacağı önceden bilenemez çünkü doktor herkesin durumuna göre ilaç veriyo yani şahsına münhasır :1: önceden belli olmaz yani. mesela bana ilaçlar yazıldı aldım hepsini sonra 2 iğne daha yazdı ekstra daha ödedim yanii o belli olmuyo ama tavsiyem eczane ile pazarlık yapın özellikle gonal-f puregon gibi iğnelerde ciddi indirimler olabiliyo:9:

tamamdır eczaneyle savaşa hazırım :47::47::47::1:

Agrı kesici fazla önermiyolar ama parol gibi ağrı kesicilerden günde max 3 tane icebilirsin yoğun agri varsa demişti bana Dr, bende kullandim.

Parolda içmedim valla korkudan... ağrıyla çalışıyorum işyerindeyim. Akşama devam ederse dediğin gibi parol yapacak bişey yok. Lucrin gaz sancısı ve bacaklarda, kasıklarda sızlama yapıyor mu? Çok gaz sancım var sanki miden şişmeye başladı...

:25: günaydın kızlar nasılsınız ??? serenaycım rabbimin vardır bildiği inşallah sabrınıda verir sana :25: kızlar adetimin 2.günü bugün.doktoruma gittim canım çok sıkkın :25: fsh amh ve progesteron değerlerim için kan verdim akşam sonuçlar çıkacak ve akşam hangi iğnelere hangi doz yapılacağına karar verilecek.yani inşallah bugün tüp bebeğe start veriyoruz sonundaaaaa :1::1: ama canım sıkkın çünkü raporum çıkmamış.ameliyat olalı 1 sene olmadığı için raporsuz yapılacakmış.buda demekki ben battım :25: 2,750 lira sadece transfer ücreti.daha buna muayeneler yumurta toplanması ve 1,500 lirayı geçecek ilaçlarda eklenince 5.000 lirayı bulacak.rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.umarım tutar ya bu seferde bunu dert ettim :1:

günaydın haticim gözün aydın bak ne güzel tedavinede başladın bismillah dedin yakınacağına dua et..... allahım bu zorlu yolda anlımızın akıyla çıkmamızı nasip et de rabbim hayırlısını nasip et sen ol deyince olduransın gönlümdeki muradı nasip et de bitanem rabbim her şeyim hayırlısını nasip etsin hakkında hakkımızda amiiiinnnnnnn :54::54:

Hoşbulduk. Gürgan kliniğe ben tavsiye üzerine gittim. 3 arkadaşımın ki orada tuttu. Ben 1 yıllık evliyim onlar dediler bana yaş ilerledikçe daha bir zorlaşıyor. Bir an önce direkt tüp bebekle başla dediler ben de aşılamada vakit kaybetmemek için daha doğrusu birde ona masraf yapmamak için eşimin isteği üzerine gittik. bebek diye ölüyor eşim.:52: Ben ankarada yaşıyordum.evlendim muğlaya geldim şimdi ankaraya işim düştü işte bunun için gidip geliyorum. Gürgan kliniğin çok başarılı olduğunu duydum bu konuda inşallah Allahım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz.

Benim de bir arkadasimin arkadasi gurganda yaptirdi, ilk transferi tutmuştu, İnşallah sizin kişi de oyleolur .

günaydın kızlarrrrr :))))
Canim ben ptesi testlerimi yaptirip sali doktoruma gitcem. Baslicaz dedi. İnsallah yine ertelenmez. Ben de senle totem yapmistim bak unutma, hamis topiginde de yaziscaz diye :))

ay inşallah canım benim. ayrıca benim müdür falan da çok anlayışlı doktora gidiyorum diyince sevk falan hiç bi şey istememişti sağolsunlar. bende randevuları hep 5 e aldım. bir saat erken çıkıyodum sadece. suistimal etmedim asla. onu da biliyolar sağolsunlar. ilkinde rapor almıştım ben 5 günlük, transfer cuma oldu raporu ptesi aldım 9 gün evdeydim ama yatmadım pek. yalnız ben bu defa pek rapor düşünmüyorum, sadece 3 gün yatsam yeter.... transfer yine cumaya gelse sadece ptesi raporlu olurum....

Tam 1hafta once baslayan hamilelik seruvenim bugun itibariyle son buldu boylesi cok daha zormus rabbim bidahakine nasip etsin allaha emanet olun kizlar

canım benim çok üzüldüm inan ki :(((( Rabbim beterinden korusun inşallah....

:25: günaydın kızlar nasılsınız ??? serenaycım rabbimin vardır bildiği inşallah sabrınıda verir sana :25: kızlar adetimin 2.günü bugün.doktoruma gittim canım çok sıkkın :25: fsh amh ve progesteron değerlerim için kan verdim akşam sonuçlar çıkacak ve akşam hangi iğnelere hangi doz yapılacağına karar verilecek.yani inşallah bugün tüp bebeğe start veriyoruz sonundaaaaa :1::1: ama canım sıkkın çünkü raporum çıkmamış.ameliyat olalı 1 sene olmadığı için raporsuz yapılacakmış.buda demekki ben battım :25: 2,750 lira sadece transfer ücreti.daha buna muayeneler yumurta toplanması ve 1,500 lirayı geçecek ilaçlarda eklenince 5.000 lirayı bulacak.rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah.umarım tutar ya bu seferde bunu dert ettim :1:
canım derdimiz para olsun ya, öyle böyle geçiyo... bi de bence ne kadar kazanılıyorsa o kadar harcanıyo, o yüzden biraz sıkarız hallederiz diye düşünüyorum o konuyu takmamaya çalışıyorum. biz kendi düğümüzü kendimiz yaptık daha onun borçları bitmedi, ilk deneme için ablamdan aldık 5 buçuk, e ameliyat oldum malesef bilezik bozdurdum çünkü borç dağa dönmeye başlamıştı, ablam kızdı neden bozdurdun senden hemen borcunu ödemeni isteyen mi var diye ama insan çekiniyo yinede. hepsi zamanla olur, bilezik de evde... yeterli nazlı bebişlerimiz göbişlerimize gelsinnn

listeye ismimi yazamıyorum. amaya özelden bilgilerinizi yazın demiş listeye eklenmek için ama ben özelden gönderemiyorum nasıl yapabilirim. bilginiz var mıdır?

Teşekkür ederim...
ilk deneme (aşılama vs hiç bişey yapılmadı direkt tüp bebek) ankara gürgan klınik sebepsiz yaş 36

eklerim canım birazdan, hoşgeldin aramızaaa

günaydın haticim gözün aydın bak ne güzel tedavinede başladın bismillah dedin yakınacağına dua et..... allahım bu zorlu yolda anlımızın akıyla çıkmamızı nasip et de rabbim hayırlısını nasip et sen ol deyince olduransın gönlümdeki muradı nasip et de bitanem rabbim her şeyim hayırlısını nasip etsin hakkında hakkımızda amiiiinnnnnnn :54::54:

aminnn gülüm benim stres olmamamk lazımmış zaten :49: allah razı olsun hayırlısıyla başladım ya geriside hayrlur inşallah :54::54:

Bende Antalyadayım canım,Antalya Tüp Bebek Merkezinde operasyonlarım yapıldı bu gün transferimmin 9.günü,1 aralıkta da test tarihim,senin?

ayyyy ne kadar güzel keşke bende transfer olsamda üstünden günlerrrr geçse :16: inşallah pozitif olur sonucun canım bende antalya memorıalda zeki beyde yaptırcam inşallah ama adet olamadım daha aslında bugün olmam lazımdı neden gelmiyo deli olcam :43: bi an önce doktora gitmek ve başlamak istiyorum artık

Back