2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba arkadaşlar

Tüp bebek ilaçlarını uyguna verebilecek eczacı yada ecza deposunda çalışan tanıdığı olan var mı? İstanbul anadolu yada avrupa yakası olabilir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kuzucum nerelerdesin yahu özledik :) Öncelikle başınız sağolsun... Benim Deniz isimli bir arkadaşım da oğluna Mercan ismini koydu... Ben çok severim o ismi... Adıyla yaşasın fıstığım :) Göbeğinin hala çıkmamasına sevin bende 5.5 aylık göbeği var şimdiden daha 4.5 olucam Bebek eşyası işleri çok biz evi boyattık yavaş yavaş başlıyoruz... Arkadaşlarım bebeklerine küçük gelen bir ton tulum verdiler bana kıyafet işine hiç girmicem Seni kocamaaaaaaan öpüyorum tatlım

Mrb arkadaslar uzun zaman oldu yazmayali hepinize tek tek opuyorum oncelikle masallah hamislerimiz cogalmis allah hepinizinki sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inss amayacim tedavini yaptirmissin hayirlisi olsun arkadsim demek zamani degilmis inss bundan sonranki en kisa zamanda rabbim bebisini sana gondersin cnm
Beni soracak olursaniz bende iyiyim sukur bildiginizden bir farkim yok simdilik yaz bu sene yogun gecti a ada sirada okusamda yazamadim kizlar kendinize iyi bakin bundan sonra yazarim zaten hepinizi kocaman opuyorum
Sitenin yeni seklide guzel olmus basta sasirsamda

Canımm çok teşekkür ederim
Demek Mercan'ı akıl eden ilk Deniz ben değilmişim :)
Biz de inşallah içimize sinen bir ev bulursak sıfırdan güzel bir oda hazırlayacağız. O kadar çok iş var ki bazen uykularım kaçıyor. Minik bebek giysilerinden ben de nasiplendim. :) Daha dolabı yok ama torba torba kıyafeti var Minnoşun. İnşallah bizimkilere küçülünce de başka annelerin işini görür hepsi... Ben de çok öpüyorum görüşmek üzere.

Kizlar Nasılsıniz benimdr kizkardesimin dugunu vardi onla ugrastim ama aileler birbirine girdi.kizkardesime üstüne bi şal al annen görmesin diyen eşime annem ve kardeslerim düşman oldu.ben kaynana ve gorumceyi bitirmistim eşim de benim ailemi bitirdi. Stresten olucem ama elimden bsy gelmiyor iki sokak otedeyim ama evime annem kardeslerim gelmiyo artk ama nolursa olsun ben eşimi artik birakmicam kimse umrumda değil. Bu arada bebegimde bende iyiyiz yavaş yavaş hareketlendi cok şükür.bebegimin bir corabi bile yok kimse bisey vermedi almadida ben nasipse ekim ayinda yavas yavas alcam :) bu arada bebek odasi almaya karar verdik 1.600 liraya bulduk beşik sifonyer dolap.besik buyuyunce yatak oluyo.besiki annem ödeyecek. Kaynanamda bebek arabasi alacakms.bende kiyafetleri ve diger malzemeleri alcam.bu arada ana kucagi kanguru deniyo 15 liraya buldm onuda alcam harika bisey kizlar.bebegi kucaginda tasiyosun disarda :) sizler nasilsiniz kizlar..

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi bi fırsat buldum gireyim dedim ama tabi gelişmeleri okuyamadım herkes iyidir inşallah takvimleri gördümde maşallah hepiniz büyümüş kocaman olmuşunuz
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah

bizi soracak olursanız 18 ağustosta sezeryanla oğlumu kucağıma aldım
inanılmaz tarifi imkansız bir duygu RABBİM herkese nasip etsin inşallah
1 aylık olduk çok şükür herşey yolunda darısı diğer hamile arkadaşlarımın başına
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz

çok fırsat bulup giremesemde kalbim sizlerle

Kizlar hepimze iyi haftalar
monicacim bebsini adi cok guzel allah adiyla yasatsin inss
Haticim zaman herseyin ilaci cnm inss bebis dogdugumu hersey yoluna girer cnm sen uzulme cnm
Sevgicim masallah cnm bebisine allah anali babali buyutsun inss

Kokla benim yerimeeeee bisey sorcam gogsun yara oldumu

Haticim zaman herseyin ilaci cnm inss bebis dogdugumu hersey yoluna girer cnm sen uzulme cnm

Bitanem sen nasılsın ne durundasin

amin bitanem sen nasılsın tedaviye başladınmı darısı sana olsun inşallah

koklarım kuzum :) olmadı çok şükür canım
sen nasılsın bebeğin nasıl maşallah size kocaman olmuşunuz cinsiyeti ne bebeğinin :) sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

Herkesten duyuyorum o yüzden soruyorum göğüs yarasini :))) bende iyiyim nasipse oğlum olacakmis inşallah :)

Amin bitanem inşallahbana gelince bursa Acıbademe karar verdik bu ay reglinin 2.günü(22 eylül gibi)ongorusmeye gidicez nasipsede ekimde başlarim 15 gün evimden uzak kalicam bebek için de değer inşallah bu sefer olur

Canım dün ön görüşmen vardı ne yaptın merak ettim. Bu sefer olacak bitanem inşallah. Dualarım seninle

Haklısın canım parmaklıklı karyolalar çok cici. Hatta daha da şık duruyor ama. Tabii ileri ki dönemlerde bizim tayin durumumuz olmaz ve buradan ev alırsam güzel bir oda takımı almak istiyorum. Kiradayım ama evim 180m2 aslında yerim var ama taşınırken sorun olsun istemiyorum. Birde uzun bir süre anne ve bebek aynı odada kalmak zorunda zaten. Onun için park yatak daha mantıklı geliyor. bebek arabalarına gelince araştırmadayım halen.

Bu arada mercana iyi bak. Bizim işimiz çok zor böyle bir dönemde kız çocuk yetiştireceğiz Allah öncelikle kucağımıza almayı nasip etsin, sonra büyütmemizde ve yetiştirmemizde bize yardım etsin. Öpüyorum ikinizi de...

canım benim iyi olmanıza çok sevimdim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. İkinizi de öpüyorum canım.

Kız bende nerdesin diye merak ediyordum. Meğersem bayağı hareketliymişsin. Canım zamana bırak eminin herşey yoluna girer. Sakın kimsenin üstüne de gitme. Bırak zamanla düzelir nasıl olsa. Sen bebeşe bak. nasıl hareketlerini iyice hissetmen lazım benimkisi durmuyor sürekli kıpır kıpır bu nasıl duyguymuş yaaa. bunu yaşabilecekmiydik Hatice. Rabbim büyük... Allahım tez elden isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin.

Bizde de benim ailem hareketli eşimin tarafıyla hiç çok yakın olmadık zaten. Benim kayınpederim yok, kayınvalidemde 86 yaşında benimle ilgilenecek durumda değil. Telefonla bile aramıyorlar. Zaten 35 imde evlenmişim. 37 de bebek sahibi oluyorum. buradan oraya ne gelinlik yapabilirim nede o bana kaynanalık. Sadece düğünde görüştük. Bir iki seferde İstanbulda. Kandillerde bayramlarda telefon kutlaması yapıyoruz o kadar. Kardeşim ve annem durmuyor bişeyler alalım vs. bende onların hızına yetişmeye çalışıyorum. Yani hiçbişeye takılma yoksa takılacak çok şey var hayatta......

Sevgiyle kal öptüm yanaklarından...

merhaba güzel yürekli hanımlar
uzun zaman oldu girmeyeli,sizlerin durumunu da çok merak ediyodum,bir fırsat buldum ve burdayım..
benden haberler yazayım önce,sonra vakit bulursam sayfaları okucam biraz
kızlarım 4 aylık oldu teyzeler :) Allaha şükür nasip etti bu güzelliği,darısı hepinize olsun..
bebek bakmak zor iş bayanlar :) hele hele ikiz bebekkk..ama büyük mutluluk,e biz de az istemedik bu duruma gelmeyi,yanii çok şükür Allaha..
anneler yardımcı sağolsun,bakıyoruz güzelce kızlarıma,sağlık sıkıntımız yok şükür..günler hep yoğun geçiyo,hiç vaktim yok başka bişeye :) en zoru da uykusuzluk,bol bol uyuyun hamileler,tabii gebelik de zor,sıkıntılı dönemler olacak uyuyamayacaksınız ama bebişler bi gelsin o zaman uyku hiiiç yok :))olsun,buna da razıyız biz,,değil mi? :)
onların bir gülüşü yeter...........

sizleri hiç unutmadım..her zaman iyi dileklerle anıyorum..hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşalla,sonra da mutlu günlerde büyütün..

haticim oğlun olacakmış,maşallah,selen monika kızlar geliyomuş yanlış okumadıysam..oh oh ooohh..herkese maşallah..
şimdi adını yazamadığım bütün arkadaşlarımın iyi haberlerini okurum inşallah..herkese sevgiler..
bol vakitte görüşmek üzere....

Canım dün ön görüşmen vardı ne yaptın merak ettim. Bu sefer olacak bitanem inşallah. Dualarım seninle
Canım benim unutmamissindün görüşme güzel geçti Dr çok sevdim yumilerime baktı ve o.6 amh ya göre çok çok güzel dedi isterseniz bu ay hemen başlayalım biz araya bayram gireceği için yok dedik biede ben 15 gün bursada kalicam ona göre işlerimizi ayarlayalım diye kabul etmedik nasipse ekim reglisiyle başlıyorum Rabbim bu sefer yüzümü guldursun 4.deneme de yavruma kavusayim duaların içinde çok teşekkür ederim kuzum masal kizceye ve kendine iyi bak öpüyorum ve sevgiyle kucakliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…