- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
Canlar ben de ne zamandır ihmal ettim burayı farkındayım ama çok da özledim sizi. Bizim de maalesef bir cenazemiz oldu Ankara'da, eniştemi (teyzemin eşi) kaybettik. Geçen hafta da yıllık izindeydik. Birçok şey üst üste geldi.
Kızımla ben iyiyiz çok şükür. Ciddi bir sıkıntımız yok, sadece gece beni uykumdan uyandıran bacak kramplarım var. Geçenlerde de araba kullanırken kramp girdi, pedallara basacağım diye ruhumu teslim ediyordum. Otobanın ortasında kenara da çekemedim çok zor oldu. Bebek bu dönemde annesinden magnezyum ve kalsiyum alırmış bolca, bu yüzden kramp olurmuş. Onun için de ayrı bir vitamin kullanmaya başladım bugün. İkili testimiz iyi çıkmıştı, şimdi detaylı ultrason için doktor araştırıyoruz. Bu arada pazartesi günü kendi doktorumla da vedalaştım, evime çok daha yakın olan ve maddi açıdan daha kolay baş edebileceğimiz bir doktora gidiyorum artık, doğumu da orada yapmayı planlıyorum. Önceki merkezim sadece doktorumun doğuma girmesi için astronomik bir rakam istedi, bir de hastaneye ödenecekler eklenince böyle bir arayışa girdim. Evime yakın olması da hakikaten çok rahatlattı.
Kızımızın adı Mercan olacak, daha güzel bir isim bulabilen olmazsa :) Benim adım Deniz, Mercan da denizde yaşayan çok güzel bir canlı. bu arada "mer" fransızcada deniz demek. Mercan da benim canım işte. :) Ben bir sürü isim fikriyle geldim ama eşim, annemler ve arkadaşlarım bu ismi hemencecik benimsediler, zannettiğimden çok daha çabuk ve kolay oldu bu iş. İlk önerdiğim ismin bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum. :)
Hamile yogası ya da pilatesine gitmek istiyorum ben de, henüz o konuya sıra gelmedi ama 1-2 hafta içinde bulup başlayacağım inşallah. Diğer yandan da perinatolog ve ev arayışım var. Çok istesem de karşıya taşınmamız şu an mümkün görünmüyor. En azından aynı semtte daha düzgün bir muhitte, site içinde 3 odalı bir evimiz olsun dedik biz de. Gecelerce uykum kaçtı 2 odalı evde neyi nereye koyacağım diye, işin içinden çıkamadım. İnşallah makul ferah bir ev bulursak taşınacağız, bir odayı rahat rahat bebemize ayıracağız. Sonrasında da ona göre eşya almaya başlayacağız.
Hamileliğin ilk 3 ayında verdiğim yaklaşık 3 kiloyu geri aldım, ödeştik :) Başlangıç kilomdan yarım kilo kadar fazlayım şu an. Yalnız bırakın bebeği hissetmeyi, azıcık karnım bile çıkmadı. 4,5 aylık hamileyim, kimse fark etmiyor. Pazarda manavda falan arsızlık edip meyvelerden tadasım geliyor, göbek olmayınca hiç yüz vermiyorlar. :))) Manavı bırak eşim bile hamile olduğumu unutuyor ya ayıptır... Bir göbek şart dostlar, göbeği ihmal etmeyin. :))) Benden haberler böyle, söz daha sık yazacağım. Hepinizi seviyor ve öpüyorum.
Canımm çok teşekkür ederimKuzucum nerelerdesin yahu özledik :) Öncelikle başınız sağolsun... Benim Deniz isimli bir arkadaşım da oğluna Mercan ismini koydu... Ben çok severim o ismi... Adıyla yaşasın fıstığım :) Göbeğinin hala çıkmamasına sevin bende 5.5 aylık göbeği var şimdiden daha 4.5 olucamBebek eşyası işleri çok biz evi boyattık yavaş yavaş başlıyoruz... Arkadaşlarım bebeklerine küçük gelen bir ton tulum verdiler bana kıyafet işine hiç girmicem Seni kocamaaaaaaan öpüyorum tatlım
merhaba kızlarnasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi bi fırsat buldum gireyim dedim ama tabi gelişmeleri okuyamadım herkes iyidir inşallah takvimleri gördümde maşallah hepiniz büyümüş kocaman olmuşunuz
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
bizi soracak olursanız 18 ağustosta sezeryanla oğlumu kucağıma aldım
inanılmaz tarifi imkansız bir duygu RABBİM herkese nasip etsin inşallah
1 aylık olduk çok şükür herşey yolunda darısı diğer hamile arkadaşlarımın başına
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz
çok fırsat bulup giremesemde kalbim sizlerle
Kizlar hepimze iyi haftalar
monicacim bebsini adi cok guzel allah adiyla yasatsin inss
Haticim zaman herseyin ilaci cnm inss bebis dogdugumu hersey yoluna girer cnm sen uzulme cnm
Sevgicim masallah cnm bebisine allah anali babali buyutsun inss
İyiyim cnm tesekkurler suan beklemedeyim cnm yeni tedaviye baslicaz kasim gibi cnm bu sefer sifirdan baslicaz yine cnm icimde biraz korku var inss hersey yolunda gider cnm kendine iyi bak optum cnmBitanem sen nasılsın ne durundasin
amin bitanem sen nasılsın tedaviye başladınmı darısı sana olsun inşallahKizlar hepimze iyi haftalar
monicacim bebsini adi cok guzel allah adiyla yasatsin inss
Haticim zaman herseyin ilaci cnm inss bebis dogdugumu hersey yoluna girer cnm sen uzulme cnm
Sevgicim masallah cnm bebisine allah anali babali buyutsun inss
koklarım kuzum :) olmadı çok şükür canımKokla benim yerimeeeee bisey sorcam gogsun yara oldumu
koklarım kuzum :) olmadı çok şükür canım
sen nasılsın bebeğin nasıl maşallah size kocaman olmuşunuz cinsiyeti ne bebeğinin :) sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
yokcnm ya daha baslamadim kasim ayi gibi dusunuyoruz amin cnm inssamin bitanem sen nasılsın tedaviye başladınmı darısı sana olsun inşallah
Amin bitanem inşallahbana gelince bursa Acıbademe karar verdik bu ay reglinin 2.günü(22 eylül gibi)ongorusmeye gidicez nasipsede ekimde başlarim 15 gün evimden uzak kalicam bebek için de değer inşallah bu sefer olur
Seleen Masal ismini ben de çok severim ne güzel düşünmüşsün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bu yatak-bebek arabası-oto koltuğu işleri ne zor yaaa insan hiç bilemiyor. Şimdilik öyle bakınıyorum nasıl karar vereceğim bilmem. Park yatağın çok kullanışlı olduğunu ben de duydum. Ama diğer parmaklıklı karyolalar da pek cici di mi? :)
merhaba kızlarnasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi bi fırsat buldum gireyim dedim ama tabi gelişmeleri okuyamadım herkes iyidir inşallah takvimleri gördümde maşallah hepiniz büyümüş kocaman olmuşunuz
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
bizi soracak olursanız 18 ağustosta sezeryanla oğlumu kucağıma aldım
inanılmaz tarifi imkansız bir duygu RABBİM herkese nasip etsin inşallah
1 aylık olduk çok şükür herşey yolunda darısı diğer hamile arkadaşlarımın başına
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz
çok fırsat bulup giremesemde kalbim sizlerle
Kizlar Nasılsıniz benimdr kizkardesimin dugunu vardi onla ugrastim ama aileler birbirine girdi.kizkardesime üstüne bi şal al annen görmesin diyen eşime annem ve kardeslerim düşman oldu.ben kaynana ve gorumceyi bitirmistim eşim de benim ailemi bitirdi. Stresten olucem ama elimden bsy gelmiyoriki sokak otedeyim ama evime annem kardeslerim gelmiyo artk ama nolursa olsun ben eşimi artik birakmicam kimse umrumda değil. Bu arada bebegimde bende iyiyiz yavaş yavaş hareketlendi cok şükür.bebegimin bir corabi bile yok kimse bisey vermedi almadida ben nasipse ekim ayinda yavas yavas alcam :) bu arada bebek odasi almaya karar verdik 1.600 liraya bulduk beşik sifonyer dolap.besik buyuyunce yatak oluyo.besiki annem ödeyecek. Kaynanamda bebek arabasi alacakms.bende kiyafetleri ve diger malzemeleri alcam.bu arada ana kucagi kanguru deniyo 15 liraya buldm onuda alcam harika bisey kizlar.bebegi kucaginda tasiyosun disarda :) sizler nasilsiniz kizlar..
Canım benim unutmamissinCanım dün ön görüşmen vardı ne yaptın merak ettim. Bu sefer olacak bitanem inşallah. Dualarım seninle