• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaslarim simdi hastaneden geldim. Ikili test yapıldı. Bir de 4 gundur aksamlari atesim cikiyor bunun icinde idrar ve kan verdim. Doktorum beni cok pimpirikli buldu herhalde cok soru sordum bu arada buyuk ihtimal oğlum olacakmış. Genellikle yanılmıyorum iki üç kere gördüm dedi. Rabbim sağlık versin. Ben sanki kız hissediyordum ama ileriki gunlere bakicaz artik. Su hamile takvimimi de koyamıyorum telefondan bi türlü yaa

Kızlar ikili test sonucumu aldım doktorum tatilde olduğu için kısaca sorun yok 1/10.000 dedi.Başka bilgi vermedi maalesef ama içim rahat yarın da 3 günlüğüne deniz tatiline gidiyorum ohh beeeeee:KK76:

Kizlar,bu mesajlarinizi buluncaya kadar gobegim catladi valla:KK48: sizde artik surekli girmediginizden aramak zorunda kaldim yazdiklarinizi:KK43:
Neyse,bu ikili testte free bhcg degeri 50 ustunde olursa kiz,altinda olursa da erkek oluyormus genelde,boyle okudum nette.cok gerceklik payi var mi emin degilim...
Ama sizin degerlere uyuyor,merak ettim baktim..benimki uymuyor ama,benim degerim 61 ama dr erkek dedi....

Kizzz seninkidemi erkek :)) evet oyle demiştin hatırlıyorum valla.sanada hayirli olsun :))

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Bunu Tüp bebek ilaçları arıyorum/satıyorum bölümüne de yazabilir misiniz?

gunaydinlarrrrrr nasılsınız kızlar amayacimmm nasilsinnn Gusel günler bizi brkliyodur insallah topik Baya sesizlesmis

Bunu Tüp bebek ilaçları arıyorum/satıyorum bölümüne de yazabilir misiniz?
Daha önceden böyle Biseyin olduğunu bilseydim gonderirdim benim hepvyarim kaldiarihlrri gecmis bende çöpe attimm tatlım senin kaçıncı denemeen gecen senede temmuz ağustos topuginde berabermisiz gibi geliyo bana rabbim saglikla eline aldirsin canim optummm

Kızlar merhaba herkese, tedaviye başladım çok şükür. ama asıl durum yarın belli olacak. çünkü erbil bey tek folikül gördü. ilaç verdi, 300 mg merinoal ve sabah akşam birer famara. bir gelişme varsa yola devam, yoksa tek folikülle başlamak istemiyorum, gelecek ay başlarız dedi...

herkesi çok öpüyorum... kaçak göcek yazıyorum etrafı kolaçan ederek... komedi mi yaşıyorum yoksa korku filmi mi bilmiyorum bazen... ::.:)))) hepinizi öpüyorum

sevgi ve dua ile kalın

normal şartlarda sen istesen onların OLMAZZZZZ demeleri gerekirdi tatlım yaaa, 43 kilo yahu, azcık rüzgar hızlı esse uçarsın sen... 3 bebiko nası taşısın senin bünye? bunun için uzman olmak gerekmiyo ki... :KK62::KK62::KK62::KK62: nasrettin hoca misali doktorluk mu yapılır? nasılsa tutmaz diyerekten... YA TUTARSA!!! ki tuttu da.... ve o zaman bile söylememişler düşünebiliyormusun, operasyon -Allah göstermesin- istedikleri gibi geçmese belki hiç seslerini çıkarmayacaklardı.... ayrıca madem sen istemeden 3 tane koydular ve de 3üde tuttu, ve alınması gerekti; bu onların hatası olduğu için sizden operasyon için herhangi bir bedel almamaları gerekirdi!!!!:KK62::KK62::KK62:

Sana kesinlikle katiliyorum canim :110::110:

Kızlar merhaba herkese, tedaviye başladım çok şükür. ama asıl durum yarın belli olacak. çünkü erbil bey tek folikül gördü. ilaç verdi, 300 mg merinoal ve sabah akşam birer famara. bir gelişme varsa yola devam, yoksa tek folikülle başlamak istemiyorum, gelecek ay başlarız dedi...

herkesi çok öpüyorum... kaçak göcek yazıyorum etrafı kolaçan ederek... komedi mi yaşıyorum yoksa korku filmi mi bilmiyorum bazen... ::.:)))) hepinizi öpüyorum

sevgi ve dua ile kalın

Tedavin hayirli olsun canim. Insallah bu surecte hersey istedigin gibi olur. Dualarim seninle :KK68::KK68:

Tedavin hayirli olsun canim. Insallah bu surecte hersey istedigin gibi olur. Dualarim seninle :KK68::KK68:

canım benim, allah razı olsun... çoook şükür sende iyisin... yazamasamda çççok dua ettim ve son noktada o hastaneni çooook biiiipledim valla... çok şükür rabbim seni ve bebişlerini korusdu canım...

ben giremiyorum arkadaşım... kurum kkyı sakın. site tayin etti... daha da yazamıyorum çağırıyorlar

sevgi ve dua ile kalın
Tedavin hayırlı Olsun canim Allah gonlune göre versin Bu tedavi bebeğini getiri sana insallah sevgiler optum

arkadaşlar merhaba
ben haziran ayında ilk tüp bebek denmemi yaptım bebek tutunduktan birkaç gün sonra değerim düşmeye başladı ve biyokimyasal düşük yaşadım kanamalı bir şekilde.. ardından üniversiteye gidip tıbbi genetik laboratuvarında kan tahlili verdim ve sonucum çıkmış.
bu sonucu değerlendirebilen yada benzer bir durum yaşayan varmı acaba?

sonuç:
real-time PCR teknolojisiyle yapılan DNA analizleri pozitif ve negatif kontroller eşliğinde gerçekleştirilmiş ve hastada;
MTHFR C677T geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. Factor II (prothrombin) G20210A ve Factor V Leiden genlerinde mutasyon saptanmamıştır.

varsa fikirleriniz beni bilgilendirebilirmisiniz?
teşekkürler....

sevgi ve dua ile kalın

Canimmmm allah sonunda brbegini nasip etsin insallah yemin ederim sizi bizden iyi kimse anlayamaz o yüzden boldua ediyoruz size..oöpüyorum seni:))

sevgi ve dua ile kalın
Canim hayirli olsun tedavin..dr da mantikli konusmus aslinda,daha fazla sans iyidir..bu tedavi ozlemini cektigin bebegini sana getirsin insallah..senin icin hangisi daha iyi olacaksa,bu ay veya onumuzdeki ay, o vakit olsun arkadasim:KK68::KK68:

arkadaşlar merhaba
ben haziran ayında ilk tüp bebek denmemi yaptım bebek tutunduktan birkaç gün sonra değerim düşmeye başladı ve biyokimyasal düşük yaşadım kanamalı bir şekilde.. ardından üniversiteye gidip tıbbi genetik laboratuvarında kan tahlili verdim ve sonucum çıkmış.
bu sonucu değerlendirebilen yada benzer bir durum yaşayan varmı acaba?

sonuç:
real-time PCR teknolojisiyle yapılan DNA analizleri pozitif ve negatif kontroller eşliğinde gerçekleştirilmiş ve hastada;
MTHFR C677T geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. Factor II (prothrombin) G20210A ve Factor V Leiden genlerinde mutasyon saptanmamıştır.

varsa fikirleriniz beni bilgilendirebilirmisiniz?
teşekkürler....
Merhaba,
Ben yaptirmadim bu testi ama anladigim kadariyla kan pihtilasmasi var sende..yani gebe kaldiktan doguma kadar hergun kan sulandirici igne olman gerekecek,bebege kan akisini tam saglamak amaciyla..
Gecmis olsun...

Merhaba,
Ben yaptirmadim bu testi ama anladigim kadariyla kan pihtilasmasi var sende..yani gebe kaldiktan doguma kadar hergun kan sulandirici igne olman gerekecek,bebege kan akisini tam saglamak amaciyla..
Gecmis olsun...

hmm tamam cnm çok saol.. doktorumuda bilgilendirdim cvp bekliyorum kendisinden.. umarım kalmama engel değildir. sonrası içinde hergün iğneyse yandım ben:(
iğneye karşı hassasiyetim var tedavi esnasında bile zorlandım biras kendime iğneleri yaparken..
ama napalım öyleyse eğer yapcak bişi yok :)
çok saol teşekkür ederim..

Back