kızlar selam herkese, benim her geçen gün kk ya girmem zorlaşıyor, işyeri siteyi sakıncalı yaptı giremiyorum, evde kızım var, ajan gibi teli ve pc yi takip ediyor, bende bir yerleri silmeyeceğim ve yakalanıp her şeyi mahvedeceğim diye ne yazık ki giremiyorum.. bazen arkadaşlarla telefonlaşıp haberlerinizi alıyorum, ya da anneme gittiğimde yeğenlerimin pc sinden girip okuyorum... o yüzden mesajları gecikmeli okuyorum... ne olur kusuruma bakmayın... şimdi gelelim haberlere...
kızlar öncelikle şunu söyleyeyim, bebek 34 tekrar hastalanmış, hastaneye yatmış tekrar, çoook zor zamanlar geçirmiş ne olur onun için dua edelim... hastaneden yeni çıkmış..
miracım canım bebeişini sağlıkla kucağına alman için hep dua ediyorum canım, senin ve tüm hamişlerimiz için... nazanım, monicam, selenim, hatim, phaselisim, sezerim, kalinkam (ki uzun süredir sesi soluğu çıkmıyor merak ediyorum) sevgi, alfabe, unbelivable.. hepinizin hamişliği en sağlıklı şekilde geçsin bu günleri hep keyifle yaşayın, tekmeleri zevkle hissedin, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın, ve analı babalı büyütün... torun torba görün...
kalbimdesin güzel haberini aldım canım.. en yakın zamanda arayacağım seni... sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah...
amayam, melindam, merveaydın, 4343üm, neşecim, bebekim, yelizim rabbim hepinize, hepimize bu güzel mutluluğu bize de yaşatsınsın inşallah...
monicam, kızçene çoook sevindim.. rabbim söyletti ne bileyimmm....)))
kızlar sevgi ve dua ile kalın... sizleri ve bebişlerinizi, kızçeleri, paşaları çoook öpüyorummm.. hepinizi çoook seviyorum...