• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:cry:
Yaaa,cin takviminde de kiz cikiyor.internette baktim,yuzunde sivilce cikanlarin da kizi oluyormus,bana uygun:KK53: gerci dr erkek dedi ama belki degisir:p

Cano sende ve selende kız hissettim selende tuttu sira sende :) bu arada Çin takvimi bende tuttu :)

Canımmmmmmm valla senin dediğin çıktı. benim işyerinde bile herkes erkek dedi ama kızım olacak. inşallah darısı başına. Rabbim tez zamanda bu güzellikleri sana da yaşatsın.

canım erkeğede kıza da ihtiyacımız var yeterki Allahım sağlıklısını versin.bize versin.

Bende şirin kızım olsun istedim ama oğlum olacakmis ama sana kız demiştim dimi :))

Bende şirin kızım olsun istedim ama oğlum olacakmis ama sana kız demiştim dimi :))
canım hayırlı ugurlu olsun saglıkla al yavrunu kucagına insallah.oglusun olcak demek masallah.cin takviminde benim kız cıkıyo yüzüm sivilce doldu.Rabbim saglıklı hayırlısını versin.amin.canım gögsen beye gittim muayene oldum 1,5 hafta önce kabul etti sükür.keseyi gördük bu cuma kalp atısına gitcez insallah.:KK46::KK46::KK46:

canım hayırlı ugurlu olsun saglıkla al yavrunu kucagına insallah.oglusun olcak demek masallah.cin takviminde benim kız cıkıyo yüzüm sivilce doldu.Rabbim saglıklı hayırlısını versin.amin.canım gögsen beye gittim muayene oldum 1,5 hafta önce kabul etti sükür.keseyi gördük bu cuma kalp atısına gitcez insallah.:KK46::KK46::KK46:

Bitanem yaaaa kizin olacak sanki evet :)) bende dün gittim gogsen beye darisi basina yaaa oleyyyyyyy

Selen ve hati tebrik ederiim. Saglikli olsunlar yeter bize zaten. Bende kız hissediyorum bakalim nolucak. Rabbim saglik versin. Cuma ikili teste giricem. Biraz aklima takiliyor ama kotu dusunmuyorum. Telefon uygulamasi olarak giremiyorum artik o yuzden mesaj yazmakta zorlaniyorum. Ne zaman duzelecekse

Nazancim kuzum benim Rabbim seneye insallah bebisinle beraber tatlin keyfini cikatmayi nasip etsin olsun Bu senee daha Gusel o muthis duyguyu yasiyosun cok Gusel huzur dolu bir ailen olur insallah Bu duam butun hamis arkadalarima ve bebek isteyen arkadslariada ben dahil rabbim bislerde arlafslarimuz gibi olurus insallah

Sizleri seviyom Kislar Allshim gonlunusden geceni hayirlisini nasip etsin Rabbim yeterki eli ayagi duz aza noksansiz saglikli sihatli iman dolu akilli ve zeki evlatlar ihsan eylesin vatanina milletine hayirli evlatlar olsun

Kizlar gunaydin:KK68::KK68:
İkili test sonucum meger coktan cikmis.muayene oldugum perinatolog yorumlamis,sorun yok:KK9: test sonuclarini mail istedim bakmak icin..bir takim hesaplamalar var,bana kalsa yastan dolayi yuzde artmis ama anladigim kadariyla bunu kaile almamis dr:) hayirlisiyla atlattik bu testti de:D:D

Kizlarrrrrr müjdeeeee nasipse bir oğlum olacakmis ya oleyyyyyy
canım gözün aydın sağlklı hayırlısıyla kucağına almayıda nasp etsin rabim..bu sene erkek çocuk senesi her hamş genelde erkek bebek bekliyor..darısı bizlerede olsun inş..

canım gözün aydın sağlklı hayırlısıyla kucağına almayıda nasp etsin rabim..bu sene erkek çocuk senesi her hamş genelde erkek bebek bekliyor..darısı bizlerede olsun inş..

Oyleymis ya genelde erkek bebek geliyomus bu sene :) insallah darisi basina tez zamanda aminnnn

Back