Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamdolsun şekerim... bence bi sıkıntı yokBi tuhaf olmus tobe tobe amayacim nasilsin
Nasıl gidiyo
Günaydın canlar...Canim dr cikisi bir gorusmem var,firsatim olmaz ama yarin sabah yazarim:) esim 2hafta sonra tatile gidelim istiyor..dra soracaz sanirim.adam, fenalik geldi senin gezmelerinden dicek diye korkuyorum
Canim hepinize gunaydin ...Günaydın canlar...
Nazan haber bekliyorum senden...
Canim cok sevindim.ins.hayirli haberler alir verirsin.memnun kaldin mi hastaneden.benimde raporum cikarsa orda yaptiracagim disariya rapor vermiyorlarmis cünkü :-(bende merakla bekliyorum tatlım, güzel sonuçlarla dön inşallahhhh :)
evet tatlım fakültede tedavi gördüm, 6 yumurtamın ikisi boş çıktı kalan 4 taneden de 2 si döllendi.... 5 günlük iken transfer edildiler. bugün 6. günleri bendeki.... ikinci ve üçüncü gün bikaç damla kanamam oldu. ama daha sonra bu durumun kan sulandırıcı iğnelerle de alakası olabileceğini fark ettim. bunu nasıl farkettiğimi anlatıp iğrençleşmiycem :) ama sanırım havuç kafa zannettiğim bebikolarım bana mesaj göndermemişler :) bunların da bi önemi yok aslında, sadece bikaç gün sonra öğrenicez nasılsa....
bu güne kadar evdeydim; evdeydim derken sürekli yatmadım genelde oturdum; hızlandırılmış hazırlanabilecek yemekler hazırladım; sofrayı kaldırıp kurdum, ilk günden itibaren iğnemi olmaya gittim geldim....... bi gün azcık toz aldım :) genelde dinlendim ama... haaa bide ders çalıştım, 18 eylülde sınav varda, bu transfer mazeret oldu hazır evdeyken ders çalıştım görevde yükselcem şef olcam
başkaaaa jel kullandıktan sonra özellikle hafif batmalar fark ettim dün, adet olacakmış hissi sabit... ancak bunların tamamının ilaç etkisi olduğunu düşünüyorum. veeee işim çok bugün; hepinizi sevgiyle öpüyorummmm :lol:
kocana at topu, bu adam gezmek istiyo deee
Canim hepinize gunaydin ...
Dun gittik,gorduk bebikimizi :) dr ugrasti,bekledik,ben dondum tekrar baktik, donse de istenen kadar donmedi inatci..ama kollarini,parmaklarini,mesanesini (en az 1bobregin calistigini ifade edermis) begendi..persembe bi daha gidecegim olcum icin,bikac gun bekleyelim dediler..
Günaydın canlar...
Nazan haber bekliyorum senden...
Canim selam,sizin yazlik yakin heralde,ne guzel..evet bayagi buyumus,en son bacak tomurcuklari varken simdi bayagi bacaklari var:) seninki de buyumustur eminim.ben de cok sikildim sicaktan sen de haber ver muayene sonrasinda,optum...Nazancım selam:) Görmüşsün kuzucuğu Kocaman olmuştur heralde benim 2'li testim cumartesi ben de yarın yazlığa kaçıyorum kocamı bırakıp ölücem yoksa evde kuruyup gidicem
ay ben de ben dee :):):)Canımmm napıyosunnnn özledim seni bebiş nasıl?
benim bebe de bir türlü dönmedi, çok uğraştırdı doktoru ense ölçümü için :)) Artık devamını perşembe dinleriz senden.Canim selam,sizin yazlik yakin heralde,ne guzel..evet bayagi buyumus,en son bacak tomurcuklari varken simdi bayagi bacaklari var:) seninki de buyumustur eminim.ben de cok sikildim sicaktan sen de haber ver muayene sonrasinda,optum...
Canim ben bilmiyorum ama normal jinekologa gidebilirsin.evin yakinsa z.kamildeki jinekoloji bolumune gidip,tup bebek icin bu test istendigini soyleye bilirsin..yada aile hekimine sorabilirsin,daha kolay olur senin icin..Kızlar ya doktorum MAKROPROLAKTİN testi istedi. Dışarda 150-200 civarı fiyatlara yapıyorlar daha uygun yaptıracak bir yer biliyor musunuz? Ssk da yaptırmak için hangi bölüme randevu almam lazım?
yani kaldım aslında, sadece orada tedavi olurken randuvu saatinde içeri alınmayacağını ve biraz fazla bekleyeceğini bilmen gerek... ben bunu bilerek gittiğimden sıkıntı olmadı hazırlamıştım kendimi.ayrıca benim bildiğim dışarıya rapor veriliyor... sen emin misin vermediklerine?? ama bursada rapor geçen özel tüp bebek merkezi yok....Canim cok sevindim.ins.hayirli haberler alir verirsin.memnun kaldin mi hastaneden.benimde raporum cikarsa orda yaptiracagim disariya rapor vermiyorlarmis cünkü :-(
Günaydın Canim bu dediğin test ne Icin ne oluyo biraz bilgi verebilirmisin Allahım yüzümüzü guldursun artik kuzum
Canim ben bilmiyorum ama normal jinekologa gidebilirsin.evin yakinsa z.kamildeki jinekoloji bolumune gidip,tup bebek icin bu test istendigini soyleye bilirsin..yada aile hekimine sorabilirsin,daha kolay olur senin icin..