• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aaaaa sarı kafalar geri dönmüş yaşasınnn :KK71::KK71::KK71:
Günaydın canım.
Bugün Sezer'in redüksiyon işlemi olacak, haber bekliyorum ondan.
Dua edelim hepimiz, sağlıkla atlatsın inşallah.
evet canım sabah kocama sezer dedim desem :eek: uyanmadı neyse ki :KK48: inşallah kolay atlatır ve daha iyi olur, hep aklımda dualarımda....

evet canım sabah kocama sezer dedim desem :eek: uyanmadı neyse ki :KK48: inşallah kolay atlatır ve daha iyi olur, hep aklımda dualarımda....

Uuuuuuuuuuu çok sakat aman dikkat iyi ki duymamış:):) Bi de anlatamazsın da:):) şey..Kadınlar kulübü...:KK70::KK70: İnşallah atlatır:KK14:

Uuuuuuuuuuu çok sakat aman dikkat iyi ki duymamış:):) Bi de anlatamazsın da:):) şey..Kadınlar kulübü...:KK70::KK70: İnşallah atlatır:KK14:
durumundan bahsetmiştim daha önce, ara sıra da bahsi geçiyo.... kocam benim kk arkadaşlarıma alıştı artık... ama tabi tuhaffff:KK70::KK70::KK70::KK70: uyanır uyanmaz mı aklına geldi be kadın:KK53::KK53::KK53: diyebilir....

Yaaaa ne biçim iğrenç olmuş site ya offf bide telefondan dahada zor olmuş ya :(( kızlar Nasılsıniz bugün doktora gitcektim cinsiyet için ama maalesef izne ayrilmis doktorum taaa haftaya cumartesi ye kaldik :))) bu arada kizlar göbeğim çıktı çok az :)) ve göbeğim pit pit atiyo devamli harika bi duygu rabbim herkese yaşasin.opuyorum sizi :))

Yaaaa ne biçim iğrenç olmuş site ya offf bide telefondan dahada zor olmuş ya :(( kızlar Nasılsıniz bugün doktora gitcektim cinsiyet için ama maalesef izne ayrilmis doktorum taaa haftaya cumartesi ye kaldik :KK66:)) bu arada kizlar göbeğim çıktı çok az :KK66:) ve göbeğim pit pit atiyo devamli harika bi duygu rabbim herkese yaşasin.opuyorum sizi :KK66:)
:KK19::KK19::KK19::KK19:canım yaaaaa.... ne güzel.... darısı başımıza inşallaaaaahhhhh:KK68::KK68:

Yaaaa ne biçim iğrenç olmuş site ya offf bide telefondan dahada zor olmuş ya :(( kızlar Nasılsıniz bugün doktora gitcektim cinsiyet için ama maalesef izne ayrilmis doktorum taaa haftaya cumartesi ye kaldik :KK66:)) bu arada kizlar göbeğim çıktı çok az :KK66:) ve göbeğim pit pit atiyo devamli harika bi duygu rabbim herkese yaşasin.opuyorum sizi :KK66:)

olsun canım geç olsun da güç olmasın siz iyi olun önemli olan o. ayyy göbüş de çıkmaya başlamış pıt pıt da atarmış maşallah canım.Bizleri unutmayın dualarınızda Rabbim tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

[QUOTE
yok kız daha erken... 10.günden önce yapmam!!!! Cuma günü kan vercem aynı gün alabilirsem ne ala, alamazsam pazartesi alacam artık :KK66:
Kizz 12 gun gecti sandim nyse az kalmis iinsallah güzel sonuç alirsin :), post: 36491196, member: 460181"]yok kız daha erken... 10.günden önce yapmam!!!! Cuma günü kan vercem aynı gün alabilirsem ne ala, alamazsam pazartesi alacam artık :KK66:[/QUOTE]
Ben 12 gun

olsun canım geç olsun da güç olmasın siz iyi olun önemli olan o. ayyy göbüş de çıkmaya başlamış pıt pıt da atarmış maşallah canım.Bizleri unutmayın dualarınızda Rabbim tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canimmmm dualarim senle az kaldi sabret.cok öpüyorum :))

Kizlar selam,
Bugun 2li testin 2.bolumune gittim:) bayagi detayli bakildi,allaha sukur herhangi bir sikinti yok.kan sonuclarinda bir anormallik olmazsa baska biseye gerek olmaz dedi dr...kan sonuclari da 5 gune filan cikarmis...benim sanirim oglum olacak,gecen sefer de gormustu,bugun de erkek olacagini soyledi...kendimi kiza hazirlamistim ama kismet buymus...

Kizlar selam,
Bugun 2li testin 2.bolumune gittim:KK66: bayagi detayli bakildi,allaha sukur herhangi bir sikinti yok.kan sonuclarinda bir anormallik olmazsa baska biseye gerek olmaz dedi dr...kan sonuclari da 5 gune filan cikarmis...benim sanirim oglum olacak,gecen sefer de gormustu,bugun de erkek olacagini soyledi...kendimi kiza hazirlamistim ama kismet buymus...

Nazancım ikili test iki bölümden mi oluşuyo? Süreçleri ne? Geçmiş olsun atlatmışsın:DOğlan mııı:KK68::KK68::KK68::KK68: Allah bağışlasın, görebiliyolar mı? yaşasın o zaman yarın benimkini de görür :KK71::KK71::KK71:

Kizlar selam,
Bugun 2li testin 2.bolumune gittim:KK66: bayagi detayli bakildi,allaha sukur herhangi bir sikinti yok.kan sonuclarinda bir anormallik olmazsa baska biseye gerek olmaz dedi dr...kan sonuclari da 5 gune filan cikarmis...benim sanirim oglum olacak,gecen sefer de gormustu,bugun de erkek olacagini soyledi...kendimi kiza hazirlamistim ama kismet buymus...
MAŞALLAH KUZUM SİZEEEE:nazar::nazar::nazar::nazar: İNŞALLAH KAN SONUÇLARINDA GÜZEL ÇIKARRRR.... DEMEK Bİ PAŞA DAHA GELİYOOOO.... HADİ BAKALIM HAYIRLISI NAZANCIM:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Nazancım ikili test iki bölümden mi oluşuyo? Süreçleri ne? Geçmiş olsun atlatmışsın:DOğlan mııı:KK68::KK68::KK68::KK68: Allah bağışlasın, görebiliyolar mı? yaşasın o zaman yarın benimkini de görür :KK71::KK71::KK71:
Canim yok,bizimki olcum icin istenen pozisyona gelmedi inatla gecen gun,bugun bir daha gittim..bayagi detayli bakti,beyninin sag,sol loblarini bile gordum..ben gittigim hastanede perinatologa muayene oldum 2li test icin.onun usg si en gelismis olanindanmis,o yuzden pipiyi gordu:) insallah seninde iyi gecer..muayene sonrasi bize de yaz,merak ederim.

nasılsınız kızlar Telnen yazınca hep şifre istiyo cok kötü olmus ya amayacim sbuyuk Yine as kaldi sende Gusel sonuclar gerisin inssallah yari mutlu haberi ver bise Nazancim Pasa geliyor dessene saglikla kucagina almayi nasip etsin MEVLAM kizlar Size bisey sorucam ben Ader sguk renkli ve Biras sulu geliyo Neden acaba bete baktim ama bulamad bilgisi olan varmi iyo geceler :KK50:

Kizlar selam,

kuzummm paşa demek gösterdi pipiyi :KK76: maşallah size hep böyle devam edin Allah ım kucağına almayı nasip etsin

AMAYA tatlım güzel haberler alacağız inşallah bugün Rabbim bu mübarek günde gönlüne göre versin inşallah :KK46:

günaydınlaaaarrrrrr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

kuzummm paşa demek gösterdi pipiyi :KK76: maşallah size hep böyle devam edin Allah ım kucağına almayı nasip etsin

AMAYA tatlım güzel haberler alacağız inşallah bugün Rabbim bu mübarek günde gönlüne göre versin inşallah :KK46:
amin tatlım inşallahhh:KK68::KK68::KK68:
sagol amayacim,insallah senin de kan sonucun guzel cikar..hatta cikacak diye dusunuyorum ben,meraktayim:KK66:
teşekkürler nazancım.... hayırlısı inşallahhhh:KK68::KK68:

bu arada sabah sabah kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....:eek::eek::eek: ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım:KK16::KK16: aynen bi smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama....:KK23::KK23:" dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....

sözün özü bugün haber alır mıyız belli değil:KK24::KK24::KK24: öğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım....:KK45::KK45::KK45:

Back