• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar günaydın nasılsınız :))) işe döndüm yine :)) kızlar bebeğimi normalde hissetmem saçma biliyorum ama ben demiştim hani hissediyorum bi sertlik var sol tarafımda diye.ama 3 gündür hiç öyle bşey hissetmiyorum..herşey yolundadır dimi :44:

kız hatiiii senin kızın olacak bak gör.canım hareketleri tekmeleri bile sürekli olmuyor zaten bazen çok net hissedersin bazende hiç bişeycik olmaz normal bunlar:49:

kızlar misafirlerden ancak oturdum... 2 gün yemek hazırladım 3 gün midafir ağırladım ben bittim... :1::1::1::1::1:

herkes harika bir bayra geçirmiştir umarım... amayam, canım şimdi kendine gelmeye çalışıyorsundur... yumilerinin hepsi döllensin ve sana bebekler olarak dönsün canım... sen hep tek istiyorsun biliyorum o yüzden biri göbişine diğerleri dondirik olarak deppfreze diye dua ediyorum canım... tüm olumsuzlukları geride bırakmıi olarak geleceğine inanıyorum... hadi bismillah canım... bebeğine az kaldı...

miracım canım maşşallah doğumuna çoook az kalmış, perscim, sofyam ve çilekimden sonra sıra sana geldi, rabbim bir avazda kurtarsın ve bebeğine kavuştursun inşallah... doğum anında ne olur bize de dua etmeyi unutma... ve senden de perscim gibi doğum maceranın ayrıntılarını sabırsızlıkla bekliyoruz...

bu arada taze annelerimiz ben yeğenlerimi görmek istiyorum çoook... bize birer foto lütfen... ne kadar güzel bir duygu bu... bir sürü yeğenimiz oldu, olacak... tüm bebişlerimizi ve annelerini babalarını rabbim korusun, hepinize bebişlerinizle birlikte sağlıklı hayırlı ömürler versin... biz tedavi olan, ya da olacak olanlarada da bu duyguları yaşatsın inşallahh... bir elin parmakları kadar biz kaldık :17::17::17::17: 2015 e herkes bebişli yada haiş girer inşallah...

inşallah olumsuzu getirmesene hemen aklına canım... bebişin rahat, anasının karnında dinlenip gün sayıyor....

kız hatiiii senin kızın olacak bak gör.canım hareketleri tekmeleri bile sürekli olmuyor zaten bazen çok net hissedersin bazende hiç bişeycik olmaz normal bunlar:49:

bişey dim mi kız diyen tek sensin :1::1::1: herkes oğlan diyor ama ben sağlıklı hayırlı olsunda kız istiyorum ya cicili bicili :1::1::1: ay bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum diyorumki şu kalp atışı cihazını alsam mı ya :1::1:

canooooooooooooooooooooo haklısın valla nasılsın ya neler yapıyorsun tedavi flan varmı ?

reglim yeni bitti, bayrama denk gelince her zamanki gibi beklemeye bıraktık. iptal ettik. bir sonraki reglimde tedavi başlayacak inşallah canım... allah inşallah nasip eder, bir daha aynı mücadeleleri yapamayacam çünkü.. biliyosun benim herşeyim karışık...:52::52::52::52::52::43::43::43:

reglim yeni bitti, bayrama denk gelince her zamanki gibi beklemeye bıraktık. iptal ettik. bir sonraki reglimde tedavi başlayacak inşallah canım... allah inşallah nasip eder, bir daha aynı mücadeleleri yapamayacam çünkü.. biliyosun benim herşeyim karışık...:52::52::52::52::52::43::43::43:

ya o kadar dua ediyorumki hepinize.rabbim tez zamanda sizlerede versin inşallah aminnnnnnnnnnnn...bol dua ve sabır çok önemli gerçi sen baya sabırlısın bu konuda :46:

kız ben ilk gebeliği öğrendiğimden beri bakıyorum bu ürüne ama bugün karar verdim sipariş bile verdim :1: Hemde uygundu diğer sitelere göre bak 79.99 tl bide kargo senden g.gidiyordan aldım markası angel talk tamam mı bi bak bakim :1: Hergün delirmektense al gitsin ya :1::1:

kız ben ilk gebeliği öğrendiğimden beri bakıyorum bu ürüne ama bugün karar verdim sipariş bile verdim :1: Hemde uygundu diğer sitelere göre bak 79.99 tl bide kargo senden g.gidiyordan aldım markası angel talk tamam mı bi bak bakim :1: Hergün delirmektense al gitsin ya :1::1:

tamam tatlım vuhuuuuuuuuuu:23: 12. haftadan itibaren duyuluyomuş kalp atışı o yüzden 2 hafta daha beklicem ben:43:

tamam tatlım vuhuuuuuuuuuu:23: 12. haftadan itibaren duyuluyomuş kalp atışı o yüzden 2 hafta daha beklicem ben:43:

ay yerim seni ya belki duyulur kız bellimi olur ama ben alırsam memnun kalırsam herkese tavsiye ederim kız heyecandan bekliyeceğimize dimi

kızlar misafirlerden ancak oturdum... 2 gün yemek hazırladım 3 gün midafir ağırladım ben bittim... :1::1::1::1::1:

herkes harika bir bayra geçirmiştir umarım... amayam, canım şimdi kendine gelmeye çalışıyorsundur... yumilerinin hepsi döllensin ve sana bebekler olarak dönsün canım... sen hep tek istiyorsun biliyorum o yüzden biri göbişine diğerleri dondirik olarak deppfreze diye dua ediyorum canım... tüm olumsuzlukları geride bırakmıi olarak geleceğine inanıyorum... hadi bismillah canım... bebeğine az kaldı...

miracım canım maşşallah doğumuna çoook az kalmış, perscim, sofyam ve çilekimden sonra sıra sana geldi, rabbim bir avazda kurtarsın ve bebeğine kavuştursun inşallah... doğum anında ne olur bize de dua etmeyi unutma... ve senden de perscim gibi doğum maceranın ayrıntılarını sabırsızlıkla bekliyoruz...

bu arada taze annelerimiz ben yeğenlerimi görmek istiyorum çoook... bize birer foto lütfen... ne kadar güzel bir duygu bu... bir sürü yeğenimiz oldu, olacak... tüm bebişlerimizi ve annelerini babalarını rabbim korusun, hepinize bebişlerinizle birlikte sağlıklı hayırlı ömürler versin... biz tedavi olan, ya da olacak olanlarada da bu duyguları yaşatsın inşallahh... bir elin parmakları kadar biz kaldık :17::17::17::17: 2015 e herkes bebişli yada haiş girer inşallah...

evet canım az kaldı ALLAHın izniyle,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim her zaman dualarımdasınız hayırlısıyla bi kucagıma alayımda kızımı bende yazayım buraya hikayemi.

bişey dim mi kız diyen tek sensin :1::1::1: herkes oğlan diyor ama ben sağlıklı hayırlı olsunda kız istiyorum ya cicili bicili :1::1::1: ay bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum diyorumki şu kalp atışı cihazını alsam mı ya :1::1:

hareketleri erken hissetmen sol tarafta olması tüm bunlar kız belirtileri önce saglık elbette .hareketleri net hissetmeye 4 5 haftan kalmış hiç masraf etme bence kendine

lk gittiğimizde hiç sorunumuzun olmadığını sebepsiz gebe kalamadığımız teşhisini koydu hakan yaralı,ilkinde çakarız dedi aynen bu şekilde
daha sonra tedavii boyunca onu görmedim dr.mehtap hanım baktı.yumurta toplama işlemini kim yaptı bilmiyorum çünki anesteziliydim. 2-3 gün çok ağrım oldu. 3.gün sonunda 16 tane kaliteli embriyomuz oldu sevinçten havada ucuyoduk bide hakan hocaya güvendiğimiz için ama hakan hoca 5. gün transfer edelim dedi,pazar sabahı sevinçli bir şekilde gittik hakan hoca odasına cagırdı yanında kızı da vardı ayakta bekliyodu. hakan hoca çok gergin bişekilde surat beş karış 16 kaliteli embriyodan sadece 2 tane kaldığını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi.biz o an zaten çöktük ne oldugunu anlayamz hale geldik bize süpriz olabilecğini söyledi (ilk gittiğimizde kesin çakarız diyen adam şimdi hadi bize süpriz yap dedi) kızı o sıradabişey söylemeya kalktı kızına öyle bir bağıdıki şaştık kaldık ben buradayken sen konuşamazsın diye. düşünün o anki psikolojimizi! tabiki sonucta negetif oldu hiç şaşırmadık.butun ümitlerimiz,hayallerimiz,paramız uçup gitti.daha sonra görüşmek için çagırdı küçük esnaflar gibi sürekli bize küsmeyin yine gelin dedei,(kaç defa dediğini sayamadım) 2 ay sonra ben cağırmadan gelin dedi. sanki o paralar kolay toplanıyomuş gibi.... muhasabeye ilk gittiğimizde 5100 tl dediler ben de 5000 yeter hearlde dedim.muhasabe deki bayan hocamız kabul etmiyo dedi ve biz karı koca haccetepe personeliyiz.saolsun sağlıkcılara cok destek veriyo!para konusunda birşey beklemeyin. transferi 5.gün değilde herzaman ki gibi 3.gün yapsaydı tutmasaydı bile en az 14 çok kaliteli embriyomuz dondurulmuş olacaktı ve tekrar o hormon ilaçlarını almak zorunda kalmayacaktım.ve ayrıca tedavi parası da ödemeyecektim ama sürekli bize tekrar gelin diyen hakan bey tek kuruş indirimdem bahsetmedi bile. bu anlattıklarımın her kelimesi doğrudur.bir daha hayatta gitmem ve kimseye de tavsiye etmem . zaten hakan hocayı ilk gittiğpinizde ve transfer sırasında görüyonsuz..

hareketleri erken hissetmen sol tarafta olması tüm bunlar kız belirtileri önce saglık elbette .hareketleri net hissetmeye 4 5 haftan kalmış hiç masraf etme bence kendine

cano bebeğim sağ tarafımda o yüzden herkes erkek diyor :1::1: kız cihazı sipariş verdim daynamadım uygundu 80 liraydı diye dayanamadım :1::1:

Aminnnn canim insallah... Eve yeni girdim. Cikinca arkadasima ugradik. İzmirden baska bi arkadasim daha gelmisti. İzmirden gelenin 4 aylik, bursadaki arkadasimin ise 15 aylik ogullari var:29: iyi geldi dogrusu. Saat 11:30 gibi isleme alindim. Esim 15-20 dk sonra odaya dondugumu soyledi. Ama uyandigimda saat 14:45 ti. İlaclarimi yazip nasil kullanacagimi soyleyip gonderdiler. Sonra doktorun yanina ugradim cikarken, bugun icin rapor yazdirmak icin. 6 tane aldik ama ikisinin ici bos gibi. İnsallah kalanlar dollenecektir dedi. Yarin haber verecekler... Hepinizi sevgiyle kucakliyorum. Nolur dua edin...:16::16::16:

Aminnnn canim insallah... Eve yeni girdim. Cikinca arkadasima ugradik. İzmirden baska bi arkadasim daha gelmisti. İzmirden gelenin 4 aylik, bursadaki arkadasimin ise 15 aylik ogullari var:29: iyi geldi dogrusu. Saat 11:30 gibi isleme alindim. Esim 15-20 dk sonra odaya dondugumu soyledi. Ama uyandigimda saat 14:45 ti. İlaclarimi yazip nasil kullanacagimi soyleyip gonderdiler. Sonra doktorun yanina ugradim cikarken, bugun icin rapor yazdirmak icin. 6 tane aldik ama ikisinin ici bos gibi. İnsallah kalanlar dollenecektir dedi. Yarin haber verecekler... Hepinizi sevgiyle kucakliyorum. Nolur dua edin...:16::16::16:
Insallah hersey Gusel gider canim Allahın izniyle gelecek bayramları bebislerinle kutlarsin Allah herkesin gönlüne gore versin yaRin guzel haberler alman dileğiyle optmmm

Insallah hersey Gusel gider canim Allahın izniyle gelecek bayramları bebislerinle kutlarsin Allah herkesin gönlüne gore versin yaRin guzel haberler alman dileğiyle optmmm
İnşallah canım benimmm.... Rabbim hiç ama hiç kimsenin, dünyanın neresinde kim varsa anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahhhh:16::16::16: Sağlıklı, sıhhatli, merhametli, uzun ömürlü, anne baba kıymeti bilen, vatanına milletine hayırlı işler yapan evlatlar nasip etsin herkese inşallahhhh:16::16::16::16::16:

Haticim mm doğum ücretlerini sormuştu n başkentte. Anca dönebilir kusura bakma. Normal 1400 tl isteğe bağlı sezaryen 3000 tl doktor rapor yazar da mecburi sezaryen olursa da 1000 tl. Özel oda istersen de gecelik 500 600 arası değişiyor.mus ;)

Allah izin verirse 4 ünde olur inşallah benim de doğumu m.

amaya tedavin hayırlı ugurlu sonu bebişle olsun ınsallahhh.

Tedaviye başlayacak herkes içinde dua ediyorum. Rabbim yuvalarımizı hayırlı sağlıklı evlatlarla taclandirsin inşallah. Amin.

Haticim mm doğum ücretlerini sormuştu n başkentte. Anca dönebilir kusura bakma. Normal 1400 tl isteğe bağlı sezaryen 3000 tl doktor rapor yazar da mecburi sezaryen olursa da 1000 tl. Özel oda istersen de gecelik 500 600 arası değişiyor.mus ;)

Tedaviye başlayacak herkes içinde dua ediyorum. Rabbim yuvalarımizı hayırlı sağlıklı evlatlarla taclandirsin inşallah. Amin.
Rabbim sana da zahmetsiz doğumlar nasip etsin canımcımmmmm... hadi bi avazda inşallahhh:16::16::16:

canımmmmmmmmm çok teşekkür ederim fiyatlarda gayet uygunmuş vallla inşallah sağ salim bebeğini dünyaya getirirsin haberlerini bekliyorum :))) seninki normal doğummu :))

Back