• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selam arkadaşlar,

Bugün keseyi gördük Allah'a şükür, doktor iyi görünüyor dedi. Haftaya cuma kalp atışı için randevu verdi. Heyecanlı bekleyişler devam ediyor:18: Bugünlerinde görmek güzelmiş, inşallah devamı gelir sonuna kadar. Dualarınızı eksik etmeyin :16:
Allah herkesin gönlünde olanın hayırlısı nasip etsin, herkesciklerden güzel haberler gelsin :29:
:nazar::54:

Hayirli olsun:46: artik kalp atisini gorursun,sonra da hareketli halini:)) insallah hepimiz saglikla gebeligi sonlandirip,bebeciklerimizi kucaklariz:16:

hepinizin gecms kandilini kutluyorum canlarim, hepimiz icin saglikli sihhatli bebeklere kavusalim diye dua ettim inslalah dualarimzi kabul olur..Guzbahar cok sevindim canim yakinda inslalah tedavine baslayip bize mujdeli haberler veriirisan, amyaa kiz yumiler costu ha masallahhh hepsi en kalitelisinden embisler olsunnn, monicacim herseyin hayirlisi talim saglikla sihhatle dosun bebisinn insallahh, nazan selen hatii sezer ve sayamadigim taze hamislerr nasilsinzi bakalim..tecrubeli hamislerimiz nasillar kalinkam, nazarboncuk, mira nasil gidiyor? biz iyiyiz sali gunu detayli ultrasonumuz var onu 4 gozle bekliyoruz....opuldunuz hepinizzz

Sagol iyiyim canim,bende bi degisiklik yok bebisin buyumesi haric:)) senin detaylini merak edecegim,yazarsin..en kisa zamanda texas colunden kurtulup,rahata ermeni diliyorum:16::16:

selam canlarrrr..... :16::16::16:

bugün yeni gelinler topiğinden bi arkadaşla buluştuk kontrol sonrası.... çok da iyi geldi kiiiii:29::29:

gelelim kontrol detaylarıma...

12-6-5 olan taraftakiler 14-7-5(burdaki 5e de sonradan bu küçük dedi daktırım :1:)
7-6-6-5 olanlar ise 12-8-8- iki tane de küçük... (küçükleri saymıycak sanırsam 14-12-8-8-6 olarak devam edicek anladığım kadarıyla)

halini almışlar. endrimium 6,6 olmuş (kaç olması lazımdı ki opu öncesi? herşeyi unutmuşum galiba :1:)

ilaçlara aynen devam edicem.... gonal f 300, menogon 300 ve cetrodite 0,25(sabah) şeklinde... ve bayramın ikinci günü kontrole gidicem. gelişmelerim bundan ibaret şekerler...

Canim cok guzel buyuyor yumilerin,kucukleri bosver:19: benimkilere benziyor,7tane ama 2si olgun cikmadi,5i isleme girdi..hayirlisiyla sana da bebik olurlar insallah:16: tahminimce carsamba catlatma ignesi yapip, cuma sabahi da opu olursun...

Kizlar merhaba,
Bugun kontrole gittim,keyfi olarak:1: bayram oncesi bi bakayim dedim tontise..en son 3gun geri gorunuyordu,bugun +1 cikti,3cm olmus:16:.dr bunlara takilma,zaten bu usg amerikan sisteme gore ayarli,adamlar 1.80 dedi..minik kollarini oynatiyordu,kendi de kimildiyordu,ben hissetmiyorum tabi de bunu gormek cok tuhaf-guzel..en kisa zamanda siz arkadaslariminda bunu yasamasini diliyorum..Benim de haftaya cuma,ertelemezsem ikili test icin detayli usg randevum var..
Bu gece nihayet esime kavusuyorum,sonra da kismetse yarin bayram icin yola cikacagiz..Ankaraya,annemin yanina gidecegiz..esimin isine gore bikac gun fazla kalabilirim,o zaman detayli usg erteleyecegim,dr 11-14 hafta arasi, farketmez demisti...
Canlarim, hepinizin seker bayrami kutlu,mutlu olsun,insallah seneye hepimizin minik el openi olur,kocaman opuyorum sizi:16::16:
İyi Bayramlar...

Kizlar merhaba,
Bugun kontrole gittim,keyfi olarak:1: bayram oncesi bi bakayim dedim tontise..en son 3gun geri gorunuyordu,bugun +1 cikti,3cm olmus:16:.dr bunlara takilma,zaten bu usg amerikan sisteme gore ayarli,adamlar 1.80 dedi..minik kollarini oynatiyordu,kendi de kimildiyordu,ben hissetmiyorum tabi de bunu gormek cok tuhaf-guzel..en kisa zamanda siz arkadaslariminda bunu yasamasini diliyorum..Benim de haftaya cuma,ertelemezsem ikili test icin detayli usg randevum var..
Bu gece nihayet esime kavusuyorum,sonra da kismetse yarin bayram icin yola cikacagiz..Ankaraya,annemin yanina gidecegiz..esimin isine gore bikac gun fazla kalabilirim,o zaman detayli usg erteleyecegim,dr 11-14 hafta arasi, farketmez demisti...
Canlarim, hepinizin seker bayrami kutlu,mutlu olsun,insallah seneye hepimizin minik el openi olur,kocaman opuyorum sizi:16::16:
İyi Bayramlar...
canım senin de bayramın mübarek olsun, el öpenlerin de çok olsun :1: en azından bundan sonraki bayramlarda..... inşallah hep hep güzel haberler alırsın canımcım... kocana kavuşman da ayrı güzel tabi....

hepinizin gecms kandilini kutluyorum canlarim, hepimiz icin saglikli sihhatli bebeklere kavusalim diye dua ettim inslalah dualarimzi kabul olur..Guzbahar cok sevindim canim yakinda inslalah tedavine baslayip bize mujdeli haberler veriirisan, amyaa kiz yumiler costu ha masallahhh hepsi en kalitelisinden embisler olsunnn, monicacim herseyin hayirlisi talim saglikla sihhatle dosun bebisinn insallahh, nazan selen hatii sezer ve sayamadigim taze hamislerr nasilsinzi bakalim..tecrubeli hamislerimiz nasillar kalinkam, nazarboncuk, mira nasil gidiyor? biz iyiyiz sali gunu detayli ultrasonumuz var onu 4 gozle bekliyoruz....opuldunuz hepinizzz

bizimki hareketleri güçlendirdi ve serileştirdi iyice aşagılandı kemiklerim sızlıyor artık,bende agırlaştım iyice son zamanlar sıkıntılı geçiyor

ama hala tedavi de olanlar ve hatta başlayacaklar var haticimmmmmm:54: bizler için dua etmeyi unutmayın emi:16::16::16:

ALLAH çifter çifter versin inşaALLAH burnuyun ucunu göreme amayaa:1::1::1:

bizimki hareketleri güçlendirdi ve serileştirdi iyice aşagılandı kemiklerim sızlıyor artık,bende agırlaştım iyice son zamanlar sıkıntılı geçiyor

ALLAH çifter çifter versin inşaALLAH burnuyun ucunu göreme amayaa:1::1::1:
eyvallah miracım:1::1::1: Rabbim biliyo ya gönlümde ki teker teker iki tane olması ama arada bi kaç yıl olsun diye istiyorum ama tabiki Rabbim nasıl uygun görürse başımızın üstünedir:54:

eyvallah miracım:1::1::1: Rabbim biliyo ya gönlümde ki teker teker iki tane olması ama arada bi kaç yıl olsun diye istiyorum ama tabiki Rabbim nasıl uygun görürse başımızın üstünedir:54:

ALLAH ikiz ve daha çok bebişe hamile olanlara yardım etsin gerçekten zor olsa gerek.bi tane bile benim canıma tükürüyor üstelik daha 1.5 ayım var:14:

Sagol iyiyim canim,bende bi degisiklik yok bebisin buyumesi haric:)) senin detaylini merak edecegim,yazarsin..en kisa zamanda texas colunden kurtulup,rahata ermeni diliyorum:16::16:

hahah saol tatlim az kaldii 2.5 hafta falan :) bebisin ve senin iyi olmana sevindim, detayliyi bildirirmmm mucukk

Kizlar merhaba,
İyi Bayramlar...

Canim benim Sanada iyi bayramlar bidahaki bayramda El openlerimis cokkk olur insallah hepimizinde.senin miinik de annesinin babasinin kiymetini bilen hayrli bir evlat olur insallah ay ne Gusel annenin yanina gidecen ben annemi Cook Osledim yaaa hepinizin bayrami Mubarek olsun canlar

günaydınlar herkese musmutlu bayram diliyorum :16:

amayacım canım inşallah güzel haberlerini alırız maşallah ne kadar pozitifsin hep böyle ol inşallah güzel haberini alacağız kuzum :16:

kızlar sizler nasılsınız öpüyoruz oğluşumla hepinizi :16:

biz iyiyiz çok şükür bugün doğum iznine çıkıyorum:10: :17: çok mutluyum artık zorlanıyordum :36::52:
31 indede çalışamaz raporu alıcam araya bayram girince bi kaç gün artım oldu :)

Son düzenleme:
Gözün aydın karısı kalp atışına inşallah sonrası sırayla geliyor zaten. Dualarım hep sizlerle zaten.

Rabbim başta topik arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.:16::16::16::16:

Günaydın canim insallah hayirlisiylada saglikla eline aldırır MEVLAM dualarimiz hep birbirimize Allahım isteteyen dileyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu sevgiler

Hayırlı olsuuun darısı kalp atışlarına insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi bakalım heyecanlı bekleyişlerin ardı arkası kesilmiyo bildiğim, burdaki gebişlerden okuduğum kadarıylaaa.... inşallah sonuna kadar güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsınnnn:16::16:

amin tatlımmmm:16::16:12 olan 14, 7 olan 12 olmuş... ama diğerleri daha yavaş ilerliyorlar ikisi önden gidiyo....tabiki 1 olsun benim olsun mantığındayımmmm:54:

hadi canımmmm gerçekten mi kime benzediği görülüyomuşşş:37::37::37: çok şaşırdımmmm

Hayirli olsun:46: artik kalp atisini gorursun,sonra da hareketli halini:)) insallah hepimiz saglikla gebeligi sonlandirip,bebeciklerimizi kucaklariz:16:

Aminnnnn canlarım, dualarımız kabul olur inşallah. Hepimizin kucağına almak nasip olsun. İnşallah herşey çook güzel olur :nazar::49::emir_bebek::1::16::16::16:

ayyyy ne cok kiskandimmmmm :) iyi tatiller canim, biz texas colunde kavrulmaya devam :) aa dogru soyluyorsun ben bebek iyimi acaba diye dusunmekten kime benzedigi konusunu es gecmisim ayy bakalim kime benzeyecekk heyecanlandim simdi:) saglikli olsunda bebecikleirmiz hepinizin guzel haberlerini bekliyorummmmmmmmm:54::54::54:

bende merak ediyorum kuzum amannnnn sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhhh

bu sene hep erkekten gidiyo birazda kiz dogurun sekerim :)) yayik olunca kiz olurmus derler hadi bakalim gelin bekliyoruz sizden:)))

bana ayrıntılı utrasonda kız dediler ama 16 haftaya az kaldı bakalım ne diyecekler. kızda yanılma payı çok oluyormuş.

hadi bakalım heyecanlı bekleyişlerin ardı arkası kesilmiyo bildiğim, burdaki gebişlerden okuduğum kadarıylaaa.... inşallah sonuna kadar güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsınnnn:16::16:

amin tatlımmmm:16::16:12 olan 14, 7 olan 12 olmuş... ama diğerleri daha yavaş ilerliyorlar ikisi önden gidiyo....tabiki 1 olsun benim olsun mantığındayımmmm:54:

bencede canım bak benim 4 yumim oldu. 2 si transfer 2 si donduruldu. eminim hatırlarsın benim ilk değereim 379 mu neydi. ikiz dediler ama tekiz devam ediyorum. Rabbim karnımdakine sağlık versin. darısı başına canım arkadaşım.

hadi canımmmm gerçekten mi kime benzediği görülüyomuşşş:37::37::37: çok şaşırdımmmm

evet gerçekten görünyormuş yaaaa :))))

Kizlar merhaba,
İyi Bayramlar...

ay canım iyi tatiller seninde bayramın kutlu olsun. Ankaraya selamlar ben çok özlüyorum Ankarayı.

bizde seni öpüyoruz güzel yanaklarından

günaydınlar herkese musmutlu bayram diliyorum :16:

amayacım canım inşallah güzel haberlerini alırız maşallah ne kadar pozitifsin hep böyle ol inşallah güzel haberini alacağız kuzum :16:

kızlar sizler nasılsınız öpüyoruz oğluşumla hepinizi :16:

biz iyiyiz çok şükür bugün doğum iznine çıkıyorum:10: :17: çok mutluyum artık zorlanıyordum :36::52:
31 indede çalışamaz raporu alıcam araya bayram girince bi kaç gün artım oldu :)

bizde seni öpüyoruz. şimdiden allah kurtarsın canım. iyi bayramlar

Back