Kızlar,yaklaşık bir haftadır süren berbat bir migren atağı nedeniyle tek tek yazamayacağım. ama sizleri çoook çoook seviyorum... herbiriniz ailemden bir parça, en yakın dostumsunuz. Allah bu dostluğu ömrümüz boyunca devam etmesini nasip etsin. Önce bebeklerimizin, sonra onların büyümesi ile çocuklarımızın haşarılıklarını, kahramanlıklarını, ilk aşklarını, evliliklerini (çooook ütopik oldu ama:))) konuşmamızı nasip etsin inşallah... burada bir mesaj dahi yazıp aramıza katılan, üzüntüsünü sevincini paylaştığımız, üzüntümüzü sevincimizi paylaşan her bir arkadaşım için bu duam. bu platformdan haberdar olmayıp evlat hasretiyle yanan her kadın için bu duam.
bebeklerini kucağına alan, persim, çilekim, kucağına almak almak için gün sayan kalinkam, hatim, phaselisim, nazanım, monicam, selenim, sofyam, miram, mrvstim, nazarboncuk35um, unbelivablem, serenayım, cicibebem, alfabem, sezerim, bebeğini kucağına almak için tedaviye başlayan ana kraliçem amayammm, ve tedaviye başlamak için gün sayan bu arada rabbinden müjde bekleyen bebekim, kalbimdesin, merve aydın, melindam, llyelizllim ve neşem ..... bu topicte birlikte güldüğüm, birlikte ağladığım canlarım.... bu gece ve her gece ettiğimiz tüm duaları rabbim bizim için hayırlı etsin ve bize nasip etsin... bizlerinde hayırlı sağlıklı evlada sahip bir anne olmamızı, ve o evlatları yetiştirmemizi nasip etsin inşallah... evimizden huzuru, mutluluğu eksik etmesin...
monicammm çoook çoook üzüldüm, arayacaktım ama inanki sesim bile çıkmıyordu, en yakın zamanda arayacağım canım benim...
canlarım ben regl durumuma ve folikül sayıma göre tedaviye başlayacağım... şu an beklemedeyim. bayram öncesi regl olursam bir sonraki periyodumda tedavime başlayacağım inşallah... ama şu an herşeyi boşverdim. saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım... ilaçları bile aklıma gelirse içiyorum ki aklıma da geldiği yok... rabbim ol derse olacak, yoksa gerisi boş... arada eşimin git gelleri tutuyor, bir parti stres oluyorum. benim durumumu biliyosunuz karşı taraf isteksiz olunca herşey bir yere kadar. şimdiden başladık "bu son ona göre" muhabbetlerine. sabretmeye, gülüp geçiştirmeye çalışıyorum... dua ediyorum... rabbim ona istek versin, heveslendirsin diye... elimden başka bir şey gelmiyor ne yazık ki.
hepinizi çoook öpüyorum... sevgi ve dua ile... dualarınız da yer almak dileğiyle....