• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

güzel yumiyumların olsun sana bebiş olarak dönsünde 3 gün önce 5 gün sonra

canım bende çok erken hissettim hatta annemin komşusu ogullarının hareketini 6 ayda hissettigini kızını hamile oldugu günden sonra hissettiğini söylemişti o zaman seninkide kız bebek demişti haklıda çıktı.senin bebişte kız ise bu tezi onaylamış olacagız.

Aynen oyleeeeee:16:

Canlar merhaba,
Bugünlerde işlerim çok yoğun ve stresli. Bana sormalarından, fikrimi almalarından geçtim, haber bile vermeye tenezzül etmeden üzerime büyük bir sorumluluk yığdılar. Geçici bir süre ama olsun, canım çok sıkıldı.
Dün doktor randevum vardı.
Bebeklerimden birinin kalbi durmuş 4 gün önce :43::43::43::43:
Diğeri iyi çok şükür. Ama işte ikiz fikrine alışınca çok içime dokundu, çok üzüldüm. Bir tanesi kıpır kıpır ediyor, diğeri yanında hareketsiz öyle duruyor garibim. :50::50:
Şimdi korkuyorum, böyle durup dururken öteki de beni bırakırsa diye... Kalbimizin çarpıntısı hiç bitmiyor.
Şu bayram gelse biraz nefes alsam. O kadar bunaldım ki.

Canlar merhaba,
Bugünlerde işlerim çok yoğun ve stresli. Bana sormalarından, fikrimi almalarından geçtim, haber bile vermeye tenezzül etmeden üzerime büyük bir sorumluluk yığdılar. Geçici bir süre ama olsun, canım çok sıkıldı.
Diğeri iyi çok şükür. Ama işte ikiz fikrine alışınca çok içime dokundu, çok üzüldüm. Bir tanesi kıpır kıpır ediyor, diğeri yanında hareketsiz öyle duruyor garibim. :50::50:
Şimdi korkuyorum, böyle durup dururken öteki de beni bırakırsa diye... Kalbimizin çarpıntısı hiç bitmiyor.

Çok üzüldüm canım .Allah hayırlısıni nasip etsin. Ben de bugun ikizlerin kalp atışı için kontrole gidicem . Bakalım inşallah mutlu olarak ayrılıriz ordan . Hamileliğin riskleri var , hele bide tüp bebek hastaları olarak bizler! Allah diğer bebeğine sağlık versin sağlıcaklakal.

Çok üzüldüm canım .Allah hayırlısıni nasip etsin. Ben de bugun ikizlerin kalp atışı için kontrole gidicem . Bakalım inşallah mutlu olarak ayrılıriz ordan . Hamileliğin riskleri var , hele bide tüp bebek hastaları olarak bizler! Allah diğer bebeğine sağlık versin sağlıcaklakal.

teşekkür ederim. Allah senin miniklerini sana bağışlasın.

Canlar merhaba,

canım ne desem boş biliyorum üzüldün ve üzülüyorsun ama vardır her şerde bir hayır böyle düşün. Bebişin sağlıklı olsaydı seni bırakmazdı Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Sen bebişine sarıl onu üzme annesi. o seninle bak kıpır kıpır. Tedavi ile olduğu için bizim çarpıntılarımız hiç bitmez canım baştan sona stres bizim için. herkes idrarda gördüğünde etrafa hamileyim derken biz kalp atışını duyduğumuzda söylüyoruz onu da korka korka. Rabbim sabrını versin kuzummm. üzme kendini tamam mı? Rabbim kalan evladını kucağına almayı nasip etsin. Stres yapıp onu da üzme canım benim :16:

canım ne desem boş biliyorum üzüldün ve üzülüyorsun ama vardır her şerde bir hayır böyle düşün. Bebişin sağlıklı olsaydı seni bırakmazdı Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Sen bebişine sarıl onu üzme annesi. o seninle bak kıpır kıpır. Tedavi ile olduğu için bizim çarpıntılarımız hiç bitmez canım baştan sona stres bizim için. herkes idrarda gördüğünde etrafa hamileyim derken biz kalp atışını duyduğumuzda söylüyoruz onu da korka korka. Rabbim sabrını versin kuzummm. üzme kendini tamam mı? Rabbim kalan evladını kucağına almayı nasip etsin. Stres yapıp onu da üzme canım benim :16:

Haklısın Mervecim biliyorum. Çok teşekkür ederim.
Dün daha olgun ve soğukkanlıydım ama ne olduysa bugün idrakına vardım galiba. Usg fotoğraflarında hala yan yana duruyorlar ya çok canım acıdı. Ya bir de 2 cm boyundaki bebenin kollar bacakları var, hareket ettiriyor görüyorsun, bildiğin canlı işte. Minnacık ama her şeyi var. Şimdi onlardan biri böyle hareketsiz. Off off keşke baştan tek olsaydı.

Dün daha olgun ve soğukkanlıydım ama ne olduysa bugün idrakına vardım galiba. Usg fotoğraflarında hala yan yana duruyorlar ya çok canım acıdı. Ya bir de 2 cm boyundaki bebenin kollar bacakları var, hareket ettiriyor görüyorsun, bildiğin canlı işte. Minnacık ama her şeyi var. Şimdi onlardan biri böyle hareketsiz. Off off keşke baştan tek olsaydı.

Evet haklısın kolay değil bu zamana kadar ikiz olarak düşünmek alışmak ama nolur bunları düşünme Rabbim aldıysa vardır bir bildiği. Belki sağlıksızdı belki diğer sağlıklı bebişine de zarar verecekti lütfen düşünme unut onları o ultrason kağıdını da kaldır gözünün önünden nolur stres yapma canım benim bebişine odaklan o seninle bak maşallah Rabbim ona sağlık sıhhat versin :54:

Canlar merhaba,

Canim benim cokbuzuldum ama herşeyde vardır bir hayir Allahım diğer evladina sana bağışlasın sevgiler

Canlar merhaba,

Canim benim suan nedesem boş hayırlısı buymus çok sukur diğer bebisko iyimiş Rabbim onu sana bagislasin

Son düzenleme:
Her kim ne derse desin caninin yanacagini biliyorum. Dilerim cabuk gecer 😥 kaybinin uzuntusunu paylasiyorum.

Ve dilerim canin bundan cok yanmasin hic. Saglikli olan bebeginin mutluluklariyla iyilessin icin...

Sevgiler 😘

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun RABBİM kalan bebişini sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.belki biliyorsundur bende seninle aynı durumu yaşadım 8. haftaya kadar iki bebeğimde iyiydi hafif lekelenmem olunca dra koşturduk bi tanesinin kalp atışını alamadık üzülmedim desem yalan olur ama diğer bebeğimin benimle oldugunu bilmek içime birazda olsa su serpti.akrabalardan bazıları senin gibi keşke baştan tek tutsaydı şimdi onun diğerine bi zararı olursa felan dedi.aklıma gelen ilk şeyi söyledim ya o tek bebeğimin kalbi dursaydı.inan RABBİM herşeyi bizden daha iyi biliyor o yüzden iyi yanlarını görmeye çalış lütfen

kız 18inde başladım iğnelere 25inde opu yapmaları için 23ünde çatlatma iğnesi olmam lazım... 6 gün iğne olup mu OPUya gitcem, olmaz o iş... zaten eczacım 4er kutu daha gonalf ve menogon verdiklerini söyledi, yarın alcam ilaçları, elimde var olanları kullancam bu gece... bu da demek oluyo ki yaklaşık 10 günlük ilaç daha vermişler.... benim opu bayramda olur şekerim.... diye tahmin ediyorum bakalım çarşamba gidicem muayeneye ne diycekler o zaman:54::54:
Hayırlı olsun amayaacım. Bayram şekeri mi olacak senin minişleeeerrr 😄
Canlar merhaba,
Canım üzüldüm allah digerini sana bağışlasın insallah. Rabbim yardımcin olsun. Cok sukur ki digeri saglikli. Rabbim kucagina versin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gülme ama daha üç aylik olmama rağmen bebegi hissediyorum ben :) yoruldugumda o tarafa cok yattigimda agri yapiyo ve top gibi sisiyo ya sacmami bu :)))

canım şayet saçmalama ise bende saçmalıyorum çünkü bende hissediyorum. 15. haftaya girdim bugün. geçen hafta seğirme gibi bişeyler oluyordu.bu hafta dahada fazla hissetmeye başladım.tık tık atmalar oluyor :)))))))))))))))

bana ayrıntılı ultrasonda kız geliyor dedi doktor ama bilemem tabii.

Canlar merhaba,

canım ne yazacağımı bilemedim. Rabbim yardımcın olsun. Eminim çok zordur. Ama böyle birşeyin gerçekleşmesi bebişlerin birinin sağlıklı olmayacağı anlamına da geliyor. Allahımın sevgili kuluymuşsun ki sadece bu şekilde sınadı. Sen dua et başka sınavlardan geçme.

bende sürekli kendim için dua ediyorum canım. Rabbim sınavlarımızı kolay eylesin. Bizleri bebeklerimizle sınamasın inşallah.:16::16:

Yüce Rabbim kalan bebişini seninle sağlıklı eylesin hayırlı evlat nasip etsin bitanem.

Üzme kendini karnında ki bebişin herşeyi hisseder oda üzülür. Onu üzmeye hakkın yok. bunu asla unutma.

teşekkür ederim. Allah senin miniklerini sana bağışlasın.

Canim aynı durumu bugün ben yaşadım iki kese vardı hatta ikisinde de bebeği görmüştük ama maalesef bir tanesinin kalbini duyduk . Tabi insan bir garip oluyor ama vardır bunda da bir hayır . Belki çok zor olacaktı benim için ben de çalışıyorum öğretmenim , zaten bizim is de stresli böyle belki daha hayırlı oldu. Allahım bir tanesini bize bağışladı ve ömürlü olsun ikimizin de insallah.

Canim aynı durumu bugün ben yaşadım iki kese vardı hatta ikisinde de bebeği görmüştük ama maalesef bir tanesinin kalbini duyduk . Tabi insan bir garip oluyor ama vardır bunda da bir hayır . Belki çok zor olacaktı benim için ben de çalışıyorum öğretmenim , zaten bizim is de stresli böyle belki daha hayırlı oldu. Allahım bir tanesini bize bağışladı ve ömürlü olsun ikimizin de insallah.

Cok gecmis olsun :(
Saglikli bebeginin guzel haberleriyle gecsin hamileligin. Hayirli olan neyse o olsun hep.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmis olsun canim. Rabbim bi daha yasatmasin. Hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Kalani kucagina saglikla al insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back