• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim Merhaba:3:1.denememde erol beyin hastasıydım biraz soğuk biri ama isinde 10 numara çok yoğun malesef benim sonucum negatif 2.yi kesinlikLe bidaha onda düşünmedim :50:

sağol canım. Allah hakkında hayırlısını versin.
peki bana onun iletişim bilgilerini gönderebilir misin özelden. internetten bulamıyorum :44:

hamileliği ilerleyen ve tecrübeli anneler bana yardımcı olun lütfen.bebek aşagıda duruyor kasılıp sol tarafıma topaklanıyor karnım kaskatı kesiliyor ve aşagı tarafa zorluyor 3 gün öncesine kadar agrım yoktu ama 3 gündür sızlıyor resmen bu durum hazırlık kasılmaları mı normal mi

hepiniz beni çok merak ettiniz dimi :1:

anlatıyım da gülün biraz....

bugün anladım ki ben de bi gudubetlik var.... sabah güzel güzel hazırlandım gittim hastaneye. saat 10:00 da... randevum 11:45ti... 12 gibi muayeneye alındım. bu arada 11:30 gibi doktor bey çıktı, asistanlar muayene ediyo, gerçi doktor olsa da asistanlar muayene ediyo :1: neyse girdim muayeneye, daha önce 2 yumi demişlerdi, solda 3 sağda 2 göründü bu defa :) sevindim. boyları eşit olan ümit vaad edenler bunlarmış... endrimium( o neyse) da inceymiş....
O
üstümü giyinecekken bi şey içimden aktı gitti bende o telaşla üzerimize verilen bez yok mu hah işte onu bacağıma tutuverdim :1: e beni akılsız hatun dedim sonra kendime reglsin bu yapılır mı :1: utana sıkıla hemşireye gidip dedim ki ben reglim ya, senin örtüyü batırdım :17::17: eskisi kadar regl olmuyorum bu arada 1 ped tüm gün zor doluyo ama tabi bugün içimde ne varsa boşaldı mübarek bütün o örtü kana bulandııı :120::120::120::120:

sonra asistan doktor hanımla görüştük dedi ki "doktor bey gelsin sizin ilaçlara karar verir siz de 13:30-14:00 gibi gelin, raporunuzu hazırlarız siz de alırsınız." tamam dedim çıktım... yeğenime gittim bi saat kadar oyalanıp geri döndüm... sistem yok lafları falan geçiyo... o sırada doktor bey çıktı "hastalarımız neden beklediklerini açıklayalım dedi, surver ile bağlantı kesilmiş ve sisteme giriş yapamıyorlarmış. en azından ilaç alacak hastalara reçete gibi olmasa da bi not yazın verin de tedavileri aksamasın" dedi. bana döndü ve yanındaki asistana bu şapkalı kim dedi :17::17: şeyyy hastanızım dedim yine şımarık bi haldeee.... ilaçlarını alabileceğin eczane var mı dedi, alırım dedim eczacı tanıdık... yazın dediğim gibi dedi sonra da gitti. birazdan içerden çağırdılar beni ilaçlarımı yazmışlar gonal f 300 (450 lik ten 2 kutu) ünite ve menogon 150(75 lik ten iki kutu) ünite kullancam. pazartesi gittiğimde de raporumu alıp diğer ilaçlarımı çatlatma iğnesi, vitamin vs. eczaneden temin edicem, o güne kadar eczacıdan ödünç alcam ilaçları..... kullanma şeklini falan gösterdi gonal f nin... bu arada öğrendim ki o benim olmadığım saatlerde başhekimlik binasında yangın çıkmış surverin kablolar yanmış:27::27::27: şaka gibi:9::9::9::47::47::47:

raporumu ancak pazartesi yazacaklar... ama bu geceden itibaren iğnelere başlamam lazım ya hemen eczacımı aradım ilaçlarımı söyledim. ecza deposunu aramış o da, bi süre bi o beni aradı bi ben onu aradım gonal f kalem mi ampul mü karar veremedik bi türlü :1: ben fakülteden çıktığımdan telle ulaşmam mümkün olmuyo:30::30: ecza deposundan aradılar anlatıyorum ilacın şeklini falan....ellerinde ampulu varmış kalemi yokmuş. ama görüştüğüm kadın da ilaçların şekilleri içeriklerini bilmiyo ben de adı ampul mü kalem mi onu bilmiyorum:27::27::27: en son aklıma güzbahar geldi, o da kullanmıştı. onu aradımmm... HELLLPPP MEEEEE diyerekten.... sonunda kalem yada ampul olmasının içerik olarak fark etmediğini kullanım şekli olarak farklılık olduğunu kavradık ve ben yeniden ecza deposunu aradım. ilaçlarımı gönderecek 2 şer kutu şimdilik, devamı pazartesi artık :1:

haaa pazartesi rapor almaya gittiğimde anestezi bölümüne de gidecekmişim ciğer filmimi çekcekmiş kan alcakmış.... çarşamba da kontrole gidicem, muhtemelen cuma da çağırabilirlermiş :27::27: tabi bunları hatırlayınca müdür beyi aradım iş yerimi, dedim müdürüm ben yeni dönüyorum ama pazartesi ve çarşamba da gelmem gerekecek, hatta muhtemelen cuma da; biliyosunuz benim 25 günlük iznim duruyo onun 5 gününü alıyım ben... sağolsun izne gerek yok bu sağlık dedi; ama dedim ben gelince geri dönemiyorum sabahtan akşama burdayım, yazayım ben o izni... nasıl istersen o zaman dedi, bi ara uğrarsın yazarsın....

geldiğim gibi taksiye atlayıp işyerime gittim, mesai bitmiş 5 dk geçmişti koştur koştur çıktım yukarı müdür bey henüz çıkmamış, hemen doldurdum izin kağıdımı.... veee önümüzdeki hafta gayet izinli ve gönül rahatlığıyla işlerimi koşturcam inşallahhh:16::16::16:

yangın çıkmış yaaaa... fakülteden çıkarken itfaiye arabaları fink atıyodu etrafta... o haaa yaaa dedim... şaka gibiii....

Kiz ilk gunden adamlar im hm carsafini mindar ettin hemde yangin mi cikardin ;) saka bi yana canim izine cikmanda cok iyi olmus fahat rahat gider gelirsin hemde dinlenirsin biraz bunlar tatli telaslar insallah sonu cooooook guzel biter burada bayram ederiz herseyin yolunda gitmesini diliyorum gonal f in ben kalem degilde diger turlu siringasini kullandim guzbahar ablamizinda dedigi gibi icerikleri ayni zaten kalemi kullanmak sanirim biraz daha kolay ama biz ne ignelere alistik siringada gayet rahat bence sifa olsun koca koca ve saglikli yumisler olsun insallah bugunden sonra herifinede iyi bak bol bol yedir icir özellikle hergun ceviz ve muz yedir senden toplanacak yumi kadar ondan alinacak yumilerde onemli cunku agir kaldirmasin hicbiseyi sitres yapmayin surekli sizi mutlu edecek seylerle ugrasin pozitif enerfi depolayin guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz canim...

hamileliği ilerleyen ve tecrübeli anneler bana yardımcı olun lütfen.bebek aşagıda duruyor kasılıp sol tarafıma topaklanıyor karnım kaskatı kesiliyor ve aşagı tarafa zorluyor 3 gün öncesine kadar agrım yoktu ama 3 gündür sızlıyor resmen bu durum hazırlık kasılmaları mı normal mi

Canim benim gebelik haftam senden az olmasina ragmen ben bi suredir ara ara kasilma yasiyorum dedigin gibi biyana topaklaniyo serlesiyo hafif sizliyo ama hemen geciyo doktorumaa henuz sormadim bu durumu ama normal oldugunu biliyorum bunlar yalanci kasilmalar ve olmasi hele senin haftandan sonra olmasi cok normal senin dikkat etmen gereken kasilmanin sikligi suresi bu kasilmalar duzensiz olmali belirli araliklarla ama sik sik oluyo ve uzun suruyosa erken dogum belirtisi olabilir oyle bi durumda hemen doktoruna basvurmalisin ama duzensiz oluyosa korkma sakin bunu netten de arastirabilirsin makaleler var okumani tavsiye ederim ...ve doktoruna mutlaka bildir ...

sağol canım. Allah hakkında hayırlısını versin.
peki bana onun iletişim bilgilerini gönderebilir misin özelden. internetten bulamıyorum :44:

Canim ben sildim bilgileri 2012 de gitmiştim opu ve transfer ege Ünv olmuştu oranın başı zaten istersen ege Ünv öğrenebilirsin yeri Alsancak ta ozaman 250 lira vermiştim bi kere gittim bütün işlemler ege Ünv oldu şimdi duyduğum kadariyla işlemleri su hastanesin de yapıyormuş:34:

Evet Mirac im erken doğum sinyalleri bunlar. Kaç haftalik sin göremiyorum ama mutlaka hemen kontrole git ve nst cektir. Sağlıkla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun Inşallah. Tedavideki canım arkadaşlarım okuyorum ama coookkk uzun zamandır yazamıyorum. Dualarimdasiniz.

Canim ben sildim bilgileri 2012 de gitmiştim opu ve transfer ege Ünv olmuştu oranın başı zaten istersen ege Ünv öğrenebilirsin yeri Alsancak ta ozaman 250 lira vermiştim bi kere gittim bütün işlemler ege Ünv oldu şimdi duyduğum kadariyla işlemleri su hastanesin de yapıyormuş:34:

sağol canım çok teşekkürler :54:

canım ağrıların belli bir düzeni yoksa sorun değil. ama düzenli olarak sık sık oluyosa yatınca veya yürüyünce geçmiyosa o zaman erken doğum tehlikesi olabilir mutlaka doktoruna haber ver daha çok erken senin için 36 haftayı doldurman lazım.

cevabun için sağol canım. doktor izmirde. izmirlilerin yardımı lazım. inşallah biri görür :44:

canım ben izmirdeyim tedavi öncesi erol beyi duydum ama onu tavsiye etmediler ben israel aruhta tedavi oldum kent hastanesinde ilk denemede hamile kaldım allahıma çok şükür doğumuma 3 hafta kaldı allah nasip ederse istersen iletişim bilgisi verebilirim işinde uzmandır görüşebilirsin.

Canim benim gebelik haftam senden az olmasina ragmen ben bi suredir ara ara kasilma yasiyorum dedigin gibi biyana topaklaniyo serlesiyo hafif sizliyo ama hemen geciyo doktorumaa henuz sormadim bu durumu ama normal oldugunu biliyorum bunlar yalanci kasilmalar ve olmasi hele senin haftandan sonra olmasi cok normal senin dikkat etmen gereken kasilmanin sikligi suresi bu kasilmalar duzensiz olmali belirli araliklarla ama sik sik oluyo ve uzun suruyosa erken dogum belirtisi olabilir oyle bi durumda hemen doktoruna basvurmalisin ama duzensiz oluyosa korkma sakin bunu netten de arastirabilirsin makaleler var okumani tavsiye ederim ...ve doktoruna mutlaka bildir ...

Evet Mirac im erken doğum sinyalleri bunlar. Kaç haftalik sin göremiyorum ama mutlaka hemen kontrole git ve nst cektir. Sağlıkla sihhatle kucagimiza almak nasip olsun Inşallah. Tedavideki canım arkadaşlarım okuyorum ama coookkk uzun zamandır yazamıyorum. Dualarimdasiniz.

canım ağrıların belli bir düzeni yoksa sorun değil. ama düzenli olarak sık sık oluyosa yatınca veya yürüyünce geçmiyosa o zaman erken doğum tehlikesi olabilir mutlaka doktoruna haber ver daha çok erken senin için 36 haftayı doldurman lazım.

32. haftaya girmek üzereyim günlük ve genelde akşamları oluyor sanırım pozisyonunu alıyor çünkü gögüs altımda agrılarım başladı annem büyük ihtimalle ya döndü ya dönmeye çalışıyor diyor 2 hafta sonra kontrolüm var büyük ihtimalle nstye girerim baktım dayanılacak gibi değil kontrol gününü beklemem

32. haftaya girmek üzereyim günlük ve genelde akşamları oluyor sanırım pozisyonunu alıyor çünkü gögüs altımda agrılarım başladı annem büyük ihtimalle ya döndü ya dönmeye çalışıyor diyor 2 hafta sonra kontrolüm var büyük ihtimalle nstye girerim baktım dayanılacak gibi değil kontrol gününü beklemem

Olabilir canım benimki de 32. Haftada döndü. 2-3 gün ölüyorum sanmistim. Döndükten sonra rahatlıyor insan. Sende tedirgin olma canım. Döndükten sonra rahat edersin hayırlısıyla.

canım ben izmirdeyim tedavi öncesi erol beyi duydum ama onu tavsiye etmediler ben israel aruhta tedavi oldum kent hastanesinde ilk denemede hamile kaldım allahıma çok şükür doğumuma 3 hafta kaldı allah nasip ederse istersen iletişim bilgisi verebilirim işinde uzmandır görüşebilirsin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
kent hastanesinin sgk anlaşması olmadığı için oraya gidemiyorum. maalesef sgk desteği olmadan yaptıramayacağım. o yüzden ege üniversitesinden randevu alıcam. gitmeden önce de erol beyin özeline gitmek istedim.

Olabilir canım benimki de 32. Haftada döndü. 2-3 gün ölüyorum sanmistim. Döndükten sonra rahatlıyor insan. Sende tedirgin olma canım. Döndükten sonra rahat edersin hayırlısıyla.

hayırlısıyla bi kucagmıza alsaydık sonlara yaklaştıkça acebalar artıyor

Canim gozun aydin:46: ne guzel gormussun kalp atisini,allah tamamina erdirsin..hadi gel istanbula,bulusalim hep birlikte:16:

Nazannnn sonucum cikti ama pazar oldgu icin hocayi arayamadim baksana bi sonuca...hcg 49.7 yaziyor 0.96 düzeltilmiş mom...papp-a 0.66 cikmis 0.38 düzeltilmiş mom....alttada kombine risk 1:2149 ikili test 1:336 yaş riski 1:575 trisomy 13/18 +nt <1:10000 hepsinde cut off degerinin altinda yazıyor dogruyu söyle kötü mü :(

Haklısın o kanama faktörü belirleyici oldu galiba... Neyseki artık iyisin çok şükür di mi kalmadı kanama falan?
Yerinde olsam herhalde ben de o adama devam ederdim, gayet mantıklı görünüyor. Benim de normal doğum beklentim büyük ölçüde suya düştü, doktorum ikiz gebeliklerde normal doğum şansımız düşük diyor malesef. Ben de ikiz durumunda kendisini bırakabilir miyim bilmiyorum, o konularda hala kafam karışık... Hem tüp bebek hem ikizde tecrübeli bir doktor lazım, bilmiyorum nasıl yapsak...

Ben de normal doğum olsun isterdim ama doktorum ikiz gebelikte Sezaryan yapıyoruz dedi. Ben de doktorum 3 ayı bitirdikten sonra değiştireyim mi diyorum acaba , bu tamamiyle özel, en azından devletle anlaşmalı ve tecrübeli doktor olsun diyorum Araştırıcam artık bakalım hepimiz için hayırlısı olsun . Bebeklerin büyümüş ne güzel , maşallah ben de salı günü kalp atışlarıni görmeye gidicem inşallah ,bu arada ben de mide problemleri yaşıyorum hafif mide bulanti larım var inşallah emekler imiz boşa çıkmaz .

Kızlar nasilsinz topikden hic ses cikmiyo hafta sonunuz guzel geçmiştir Insallah

Nazannnn sonucum cikti ama pazar oldgu icin hocayi arayamadim baksana bi sonuca...hcg 49.7 yaziyor 0.96 düzeltilmiş mom...papp-a 0.66 cikmis 0.38 düzeltilmiş mom....alttada kombine risk 1:2149 ikili test 1:336 yaş riski 1:575 trisomy 13/18 +nt <1:10000 hepsinde cut off degerinin altinda yazıyor dogruyu söyle kötü mü :(

Tatlım dün doktorum bana bu konuyu ayrıntılı anlattı sanırım tehlikeli bi durum yok ama doktor değilim tabi:51:

Tatlım dün doktorum bana bu konuyu ayrıntılı anlattı sanırım tehlikeli bi durum yok ama doktor değilim tabi:51:

Bitanem sonucum çıkalı bi hafta olmuş doktor beni aramadi bile..bende aramicam bayramdan sonrya kadar sinir oldum hep ben arıyorum. Allah korusun sagliksizda olsa rabbimin emanetine asla dokunmam zaten ben..

Bitanem sonucum çıkalı bi hafta olmuş doktor beni aramadi bile..bende aramicam bayramdan sonrya kadar sinir oldum hep ben arıyorum. Allah korusun sagliksizda olsa rabbimin emanetine asla dokunmam zaten ben..

Haticim gogsen beye mi devam ediyorsun. Hulusi bulent zeyneloglu benimde doktorum ama hulusi bey tatile gittiği için gogsen le devam edicem. Artık hulusi yetişir mi gogsen mi doğum yaptırır bilmiyorum. Sonuçların inşallah iyidir. Ben Hulusi beye watsupta n mesaj atıyorum onemli bi seyse geri donuyor. Cevap vermediginde anliyorumki gereksiz yere evham yapiyorum önemli bi şey yok. ;)Bu arada ikiz miydi tek miydi senin. Sağlıkli sihhatli doğumlarimiz olsun insallahhhhh

Canim sonuclarin gayet iyi hiiiic takilma zaten bu sadece olasilik belirleyen bi test kotu bile ciksa cok itimat etmemek gerek senin kide iyi bence yuregini ferah tut....

Back