• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim ben ctesi bant tarzi bi sey verdiler ona basliyorum. Henuz sadece biosteron kullaniyorummm...

Kizzzzlaaarrrrr yegenim basinin etini yiyerek testibugun yapmasinisagladim. Veeeeee hamileeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Allahim ruyamin tamami cikar insallahhhhh:16:

Caniiimmmm cok mutlu olduuummmm ben bugun yaaaaa... Allah saglikla tamamina erdirsin insallahhhhh
Tebrik ederim kuzum:46::46::46::46::32::32::32: kız benide ruyanda gorsene:9::9::9:

Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim diğer topikte yazdım burdada yazmadan olmaz:9::9:
Tekrar gozunaydin :46::46::46:Rabbim kucağına almayi nasip etsin:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))

Canim gozun aydin sayimi tamamlamissin darisi kucagina almaya

ya ilk zamanlar ben tedavi oluyorum ya, üzülürüm diye düşünüyodu muhtemelen... çok ısrarcı davrandım kabul ediyorum yani; kaç yaşında hatunsun hadi evlenirken bekledin önden benim düğün olsun diye bebek için de mi bekliycen saçmalama belki benim hiç olmıycak nerden biliyosun" dedim.... ikimizin de eşleri yakın zamanda hayatımıza girdi ve benim düğün tarihim belli olmadan yeğenim bildiğin bekletti kocasını :1:ki yaşı da 27ydi yani sonuçta :1: o yüzden belki de benden önce gebe kalmasını istiyorum, gönlümdeki o!!!

Canim benim yegeninin gozuaydin insallah rabbim size yavrularinizi birlikte buyutmeyi nasip etsin ben bu sfer sendende guzel haberler alacagimiza gonulden inaniyorum Rabbimin bereketi oyle buyukki bugun istanbil yagmurla oyle serin basladi ki gune Rabbim yeterki ol dedin kis ortasinda gunesi dogdurur yaz gobeginde yagmuru yagdirir oruclu kullarina bi armagani bence bu mubarek cuma gununde bu guzel hava gorupte hayran kalmamak isten degil su mubarek ramazan ayinin guzel cuma gununde yagmuru indiren Rabbim dilerim insallah seninde tez vakit yuzunu guldursun ...

Gozun aydin canim darisi basina.ruya karsiligi itinayla hamile duasi yapilir :1::1::1:
takas usulü diyosun yani :1: olur şekerimmmm :))))))):54::54::54::54::54:

Inşallah bitanem:16::16:
Hemen hesap no alayım:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
kız benim bünye zaten seni gebe zannettiğinden rüyaya alamayabilir :1: ben bi deniyim artık görürsem hesap no bildiririmmmmm:29::29::29::29:

Canim benim yegeninin gozuaydin insallah rabbim size yavrularinizi birlikte buyutmeyi nasip etsin ben bu sfer sendende guzel haberler alacagimiza gonulden inaniyorum Rabbimin bereketi oyle buyukki bugun istanbil yagmurla oyle serin basladi ki gune Rabbim yeterki ol dedin kis ortasinda gunesi dogdurur yaz gobeginde yagmuru yagdirir oruclu kullarina bi armagani bence bu mubarek cuma gununde bu guzel hava gorupte hayran kalmamak isten degil su mubarek ramazan ayinin guzel cuma gununde yagmuru indiren Rabbim dilerim insallah seninde tez vakit yuzunu guldursun ...
Allahım nassı güzel şeyler yazmışsın canım benimmmmm:29::29::29: amin inşallah isteyen herkesle birlikte benim de yüzümü güldürsünnnn:16::16::16::16::16:

kızlar günaydın:) bu topik benim için o kadar değerli ki yeni gelen her güzel haber çok ama çok mutlu ediyor beni:) çok az arkadaşımız kaldı onlarda hamile kaldımı topiğimizi hamile topiğine çeviririz inşallah:)
bizde çok iyiyiz cumartesi ayrıntılı usg miz vardı allaha şüküe herşey yolunda ,kızım artık iyice belli ediyor kendini:nazar: tekmeleride başladı ,artık endişelerim biraz daha azaldı .inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kuçağımıza:)

:52::52::52::52::52::52: Rabbim kucağına almayı da nasip etsin gülüm.

desene iki kız geliyor.:32::32::32::32::32:

kızlar günaydın:) bu topik benim için o kadar değerli ki yeni gelen her güzel haber çok ama çok mutlu ediyor beni:) çok az arkadaşımız kaldı onlarda hamile kaldımı topiğimizi hamile topiğine çeviririz inşallah:)
bizde çok iyiyiz cumartesi ayrıntılı usg miz vardı allaha şüküe herşey yolunda ,kızım artık iyice belli ediyor kendini:nazar: tekmeleride başladı ,artık endişelerim biraz daha azaldı .inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kuçağımıza:)

Amin canım kendine ve bebişine iii bak. :54::54::54::54::54:

Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin!!! :16::16:

Monicacim inss sendende bugun guzel haberler gelir cnm
Çok şükür neşecim benim dünden beri ayaklarım yere basmıyor... Darısı hepinizin başına inşallah. :16::16:
canımmmmmmmmmmmmmm oy maşallah çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin :16:

Topikte negatif yok ya maşallah :nazar: Amaya sıra sende kuzucuğum sonra da kalan bizler de inşallah :nazar:
Aminnn çok teşekkür ederim. İnanıyorum her biriniz tek tek müjdeyi vereceksiniz. Dua ediyorum hep.
canim gozunuz aydin:)) allah kucagina da almayi nasip etsin ikizini:16: ne guzel bir anda kalabalik oluverdiniz :16:
Kız sorma eve bile sığamicaz napicaz hiç bilmiyorum :1::1:
Canim ben ctesi bant tarzi bi sey verdiler ona basliyorum. Henuz sadece biosteron kullaniyorummm...

Kizzzzlaaarrrrr yegenim basinin etini yiyerek testibugun yapmasinisagladim. Veeeeee hamileeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Allahim ruyamin tamami cikar insallahhhhh:16:

Caniiimmmm cok mutlu olduuummmm ben bugun yaaaaa... Allah saglikla tamamina erdirsin insallahhhhh
Aminnnn canım ben de çok mutlu oldum yiğeninden gelen habere... İnşallah rüyan gerçekleşecek bu sefer de. Allah sana tattırsın bu duyguyu canım. :16::16:
Gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.haftaya da ben kese ve kalp atışını görmeye gidicem. inşallah ben de görürüm.:16:
Çok teşekkürler senin de güzel haberlerini beklicem. :16::16:
Ayyy super bi haber buu masallahhh 😄 bende kesemi gordum bugun. Mutluluktan ucuyorum. Sen duymussun pitpitlari. 15 gun sonra insalkah bende duyarim. Yuppiiiiii
Gözümüz aydın yeniden canım :)

Hamdolsun ya oleyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek:
:46::46::46::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21:
Canim diğer topikte yazdım burdada yazmadan olmaz:9::9:
Tekrar gozunaydin :46::46::46:Rabbim kucağına almayi nasip etsin:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Canım ne tatlısın Allah razı olsun sana da nasip etsin :16::16::16:
Canim gozun aydin sayimi tamamlamissin darisi kucagina almaya
Evet içeride nüfus 2 imiş görüyor musun :1::1: Çok teşekkür ederim canım
:52::52::52::52::52::52: Rabbim kucağına almayı da nasip etsin gülüm.

desene iki kız geliyor.:32::32::32::32::32:
aaa öyle mi diyorsun selencim? :):)
en az biri kız olursa çok sevinirim.... ben de seninkini çok merak ediyorum.

Canim benm demek ikisler geliyo massallahhhhh insallahvsaglikla kucagini aldigin gunleride gorursun butun hamlie kardesleriminde opuldunuz darisi bisim basimiza

Kuzum iyi olmanıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :16::16:

Çok şükür neşecim benim dünden beri ayaklarım yere basmıyor... Darısı hepinizin başına inşallah. :16::16:

Aminnn çok teşekkür ederim. İnanıyorum her biriniz tek tek müjdeyi vereceksiniz. Dua ediyorum hep.

Kız sorma eve bile sığamicaz napicaz hiç bilmiyorum :1::1:

Aminnnn canım ben de çok mutlu oldum yiğeninden gelen habere... İnşallah rüyan gerçekleşecek bu sefer de. Allah sana tattırsın bu duyguyu canım. :16::16:

Çok teşekkürler senin de güzel haberlerini beklicem. :16::16:

Gözümüz aydın yeniden canım :)

:46::46::46::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21:

Canım ne tatlısın Allah razı olsun sana da nasip etsin :16::16::16:

Evet içeride nüfus 2 imiş görüyor musun :1::1: Çok teşekkür ederim canım

aaa öyle mi diyorsun selencim? :):)
en az biri kız olursa çok sevinirim.... ben de seninkini çok merak ediyorum.
Amin inşallah bitanem:16::16::16:

Nihal cim maasallah sizde kocaman olmussunuz tekmelerde baslamis benimki suan icimde geziniyo resmen her hafta hareketleri de degisiyo gobegim resmen bi o yanna bi bu yanna donuyo ayrintilinin guzel gecmesine sevindim sonuna kadar hep guzel gitsin insallah

Selam arkadaşlar. Benim bugün biraz açık kahve lekelenmem oldu devam edermi bilmiyorum normalmidir yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back