• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar günaydın:) bu topik benim için o kadar değerli ki yeni gelen her güzel haber çok ama çok mutlu ediyor beni:) çok az arkadaşımız kaldı onlarda hamile kaldımı topiğimizi hamile topiğine çeviririz inşallah:)
bizde çok iyiyiz cumartesi ayrıntılı usg miz vardı allaha şüküe herşey yolunda ,kızım artık iyice belli ediyor kendini:nazar: tekmeleride başladı ,artık endişelerim biraz daha azaldı .inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kuçağımıza:)

Canim bebeginin iyi olmasina sevindim..insallah guzel bir dogumun olur:16:

Amayaacim yegeninin hamile olduguna coook sevindim. Darisi ruyanin diger kismina yani sana insallaaaaaahh!!!! Monicamm topige girince detayi gordum. Demek yegenlerim 6mm haa!! Oyyy onlari yirim ben!!!:16::16:

Amayaacim yegeninin hamile olduguna coook sevindim. Darisi ruyanin diger kismina yani sana insallaaaaaahh!!!! Monicamm topige girince detayi gordum. Demek yegenlerim 6mm haa!! Oyyy onlari yirim ben!!!:16::16:

Selam arkadaşlar. Benim bugün biraz açık kahve lekelenmem oldu devam edermi bilmiyorum normalmidir yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimm benim tutundugu andan itibaren kahverengi lekelenmem, agrim devam ediyor. Hatta bugun resmen kan da geldi. Ama doktorum yogun kan gelmedikce sorun yok dedi. :50::50:

tatlım senin kontrolun ne zamandı????
yegenim nihayet kan testi yaptırdı bugün, 1700 müş:21::21:

Canimm benim tutundugu andan itibaren kahverengi lekelenmem, agrim devam ediyor. Hatta bugun resmen kan da geldi. Ama doktorum yogun kan gelmedikce sorun yok dedi. :50::50:

Kahve olursa dert degil.kirmiziya donerse dr ararsin canim.

Sagolun arkadaslar. Valla biraz panik olmadim desem yalan olur. Doktorumda normal dedi. Kime sorsam sorum yok normal diyor cok sukur. Simdi bi kac saattir kesildi zaten. Rabbim hayirlisini nasip etsin.

tatlım senin kontrolun ne zamandı????
yegenim nihayet kan testi yaptırdı bugün, 1700 müş:21::21:

Kiz amayaa senin ruyan cikarsa ermisligini ilan edicez okey mi canimm😄😄😄 ruyan masallah tikirinda işliyor sonunuda guzel gorucez insallah. Ben inaniyorum.😘

Iyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.Rabbim hepimize hayirli évlat lar nasip etsin.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.bu forum daki herkese duaciyim,hepinizi cok iyi anliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Iyi akşamlar kızlar,yarın öğlen sezeryanla doğumum var,hem heyecanlı hemde sabırsızlıkla bekliyorum.Rabbim hepimize hayirli évlat lar nasip etsin.gebelik kolestazi olduğum için bebeği erken alacaklar.İnşallah sağlıcakla bir doğum olur ikimiz içinde.bu forum daki herkese duaciyim,hepinizi cok iyi anliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Canim hayirli dogumlar sana..insallah zahmetsiz,acisiz,saglikla dogurur,kucagina da alirsin:16:

Slm arkadaşlar,

Dün doktorum aramıştı, geriye 3 yumoşum kaldığını söyledi :( bugün bütün gün stresle geçti, gelen telefonlardan korktuk. Yarın eğer kısmetse, hayırlısıyla son dakika bir hayal kırıklığı yaşamazsak transferim gerçekleşecek. Sadece dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder allahım hepimize :16::16:

Slm arkadaşlar,

Dün doktorum aramıştı, geriye 3 yumoşum kaldığını söyledi :( bugün bütün gün stresle geçti, gelen telefonlardan korktuk. Yarın eğer kısmetse, hayırlısıyla son dakika bir hayal kırıklığı yaşamazsak transferim gerçekleşecek. Sadece dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder allahım hepimize :16::16:

Yasamazsiniz canim,moralini iyi tut:16: bebislerini al gel guzel guzel:16: transfer sonrasi 30-40dk kalkma wc gitme,sabret,sonu guzel olacak...

Canimmm iyiyim bitanemm hamdolsun ya sen nasilsin çok sevindim hocayla uyi anlastgn icin.peki sen napmayi düşünüyorsun esinle hic konustun mu

iyi olmana sevindim canım benim.canım esimden zaten sperm testi istemişti ramazndan dolayı gidemiyo test için. bayramdan sonra testi yaptırsın esim orda onun sonucunuda alıp gideyim doktora.öyle konustuk gülüm.bu ay sogan kürü yapıyorum simdilik

iyi olmana sevindim canım benim.canım esimden zaten sperm testi istemişti ramazndan dolayı gidemiyo test için. bayramdan sonra testi yaptırsın esim orda onun sonucunuda alıp gideyim doktora.öyle konustuk gülüm.bu ay sogan kürü yapıyorum simdilik

Soğan kürü şifa olur inşallah hadi bayramdan sonra güzel haberlerle gel inşallah:)))

Rabbim yardımcın olsun. Insallah hersey yolunda olacak ve minigine kavusacaksın. Sonra bizi haberdar et. Allaha emanet olun insallah.
Slm arkadaşlar,

Stres yapma canım. Sana lazim olan bir yumurta degilmi. Allahin izniyle hersey guzel olacak. Lutfen iyi dusun iyi olsun. Haberlerini bekliyoruz.

Allahım sağlıkla kucağına aldirsin hayırlısıyla tamamına erdirsin Rabbim yar ve yardimcin olsun sevgiyle kal

Slm arkadaşlar,

İyi akşamlar canim Rabbim gönlünden ne gecoyosa nasip etsin hayırlısıyla transferini olur 12 gun sonra Insallah hamileyimmmmmm diye yazarsin sevgiler

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , darısı başımıza..

Back