• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mrb kizlar hepinize oncelikle hayirli ramazanlar inss herkes iyidir yazlikta oldugum icin sık giremiyorum bende iyiyim cok sukur yayladayim hava cok guzel bayrama kadar kalacagim

Cilekcim cok sevindim masallah prenseslere hayirli olsun cnm

Nazancim pitpitlari duymussun :nazar:gozun aydin cnm :16:

Sezercim masallah cnmkeseleri gormussun allah hakkinda hayirlisini nasip etsin allah gonlune gore versin cnm

Phaselis cnm biriziniz oluyormus gozun aydin cnm allah tamamina erdirsin

Monicacim inss sendende bugun guzel haberler gelir cnm

Amayacim sende start verdin tedaviye inss sonu bebisli olsun cnm biz curuk elmalarnda yuzu gulecek inss allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inss
Kizlar kendinze iyi bakin hepinize kocaman opucukler:9::9::9::9::9::16::16::16::16:

Selam canımm ohhhhh çoook kıskandım şimdi seni ne güzeldir yayla havası!!! Ben de evde yatıyorumm malak gibi :1::1: Bizim yerimize de gez toz, dinlen lütfen. Koskocaman öpüyorummmm :16::16:

Selam canımm ohhhhh çoook kıskandım şimdi seni ne güzeldir yayla havası!!! Ben de evde yatıyorumm malak gibi :1::1: Bizim yerimize de gez toz, dinlen lütfen. Koskocaman öpüyorummmm :16::16:

Ayyy cnm benim inss seneye bebislerinle beklerim o zaman mersin camliyayla belki duymussundur suan camlan altinda sitenin kafeteryasindan yaziyorum cok sakin ve hos bir serinlik var
Kizlar hepinizi beklerim bu taraflara yolunuz duserse

Bugun dr randevusu vardi ama ama ama.bu hastaneler insanin sabrini deniyor bazen dr sehir disina cikmis 1 hafta yokmus ve ben bunu hastaneye gidince ogreniyorum.neden bilgi verilmedigini sorunca ukala hanim bicok kisi telefonuna cvp vermedi o yuzden buraya kadar geldi diyor hey ALLAHim yarabbim
sen yine de sakin olmaya çalış,seni aramışlar mı da açmamışsın yoksa genelleme mi yapıyo???? sizce herhangi bi genellemeye girecek durumda mıyım, gebeyim beeeennnn:47: diye hırlasaydın kuzum yaaaaa:29::29::29::29: ama sen yine de sakin ol :1: ben de nası bi manyaksam artık bi kızgın bi sakin :1:

Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anammmm benim deyimimle de TEKİZiniz olcak demekkkkk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah pıtpıtları da duy kucağına da al sağlıcakla tatlımmmm:29::29::29::29::29:

Ben yatıyorumm canımcım. Kahverengi akıntı ve ağrılar devam :43::43: Sabrediyorum, dua ediyorum o kadar :16::16: Gelecek cumanın çabucacık gelmesini umut ediyorum. :16::16: Haa bir de Allahtan hayırlısını diliyorum tabii ki de bir de artı parantez içinde belirtiyorum. "Allahımmm tek yumurta ikizi olmaması da güzel olur hani diye" :1::1: Yaaa aynısından iki tane şu ana kadar pek istediğim bir durum değildi ne yalan söyleyeyim. Offf bu işlerin içine girince çıkamıyor insan. En güzeli düşünmemek, Allahımm hayırlısını ver demek sanırım :16::16: Hadii artıkk senin haberlerini duymak istiyorum bennnn :52::52::52:
yat tatlım, dinlen güzelce.... Rabbim dediğin gibi hayırlısını nasip etsin.... gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşalahhhh:16::16::16::16::16:

Mrb kizlar hepinize oncelikle hayirli ramazanlar inss herkes iyidir yazlikta oldugum icin sık giremiyorum bende iyiyim cok sukur yayladayim hava cok guzel bayrama kadar kalacagim

Sezercim masallah cnmkeseleri gormussun allah hakkinda hayirlisini nasip etsin allah gonlune gore versin cnm

Amayacim sende start verdin tedaviye inss sonu bebisli olsun cnm biz curuk elmalarnda yuzu gulecek inss allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inss
Kizlar kendinze iyi bakin hepinize kocaman opucukler:9::9::9::9::9::16::16::16::16:
ohhh mis gibi temiz havaaaa:16::16::16::16: canım çok çok sağollll, inşallah topikte gebe olmayan kalmayacak, Rabbimin izniyle.... ben olsam olsam çürük ARMUT olurum vucut tipi bakımından :1:

sen yine de sakin olmaya çalış,seni aramışlar mı da açmamışsın yoksa genelleme mi yapıyo???? sizce herhangi bi genellemeye girecek durumda mıyım, gebeyim beeeennnn:47: diye hırlasaydın kuzum yaaaaa:29::29::29::29: ama sen yine de sakin ol :1: ben de nası bi manyaksam artık bi kızgın bi sakin :1:

anammmm benim deyimimle de TEKİZiniz olcak demekkkkk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah pıtpıtları da duy kucağına da al sağlıcakla tatlımmmm:29::29::29::29::29:

yat tatlım, dinlen güzelce.... Rabbim dediğin gibi hayırlısını nasip etsin.... gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin inşalahhhh:16::16::16::16::16:

ohhh mis gibi temiz havaaaa:16::16::16::16: canım çok çok sağollll, inşallah topikte gebe olmayan kalmayacak, Rabbimin izniyle.... ben olsam olsam çürük ARMUT olurum vucut tipi bakımından :1:
Kiss sizin oralarda guzel ama yillar evvel gelmistim mustafa kemal pasaya esas bende o ozaman curuk ayva olayim armudun bi boy buyugu boy 1.73 olunca kendimi ayvaya benzettim aman inss sonumuz guzel olacak ben inaniyorum sonra sen bize 2015 hamis topigini de acacan daha gobis tokusturacaz inss

Ayyy cnm benim inss seneye bebislerinle beklerim o zaman mersin camliyayla belki duymussundur suan camlan altinda sitenin kafeteryasindan yaziyorum cok sakin ve hos bir serinlik var
Kizlar hepinizi beklerim bu taraflara yolunuz duserse

Çoook tatlısın canım, çok teşekkür ederim. İnşallah bebişlerimizle buluşur, onların koşuşturmalarını izleriz birer çay eşliğinde :16::16: Ayy gözümde canlandı bak şimdi :16::16: Tekrar çook teşekkür ederim :48::48::48:

Çook teşekkür ederim canım. Ne güzel dua etmişsin. Aminn inşallahhh cümlemizin gönlünden geçenleri hayırlı kılıp nasip eder :16::16::16:

Kiss sizin oralarda guzel ama yillar evvel gelmistim mustafa kemal pasaya esas bende o ozaman curuk ayva olayim armudun bi boy buyugu boy 1.73 olunca kendimi ayvaya benzettim aman inss sonumuz guzel olacak ben inaniyorum sonra sen bize 2015 hamis topigini de acacan daha gobis tokusturacaz inss
evet göbiş tokuşturmaca oynarız :1:

onu açabilir miyim yetişebilir miyim bilemiyom ama "çok bekledim ama değdi mi emin değilim:27::27:" topiği açabilirim.... yada "bebiş geldi ama ben benlikten çıktım:37::37:" topiği olabilir:9::9:

Çoook tatlısın canım, çok teşekkür ederim. İnşallah bebişlerimizle buluşur, onların koşuşturmalarını izleriz birer çay eşliğinde :16::16: Ayy gözümde canlandı bak şimdi :16::16: Tekrar çook teşekkür ederim :48::48::48:

Sende cnm benim inss yaa hayali bile guzel:16::16:

:46::46::46::46: canım gozunaydin darısı pit pitlara:16:

Gozunuz aydin canim saglikli bir hamilelik gecirirsin insaALLAH

Oyyy o birizinizi yirim benn :16::16: Darısı pıt pıtlara inşallah canımcımmm. Çooook mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar:

Hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ya 10 haftaya kadar da iğnelerim decam edecekmiş. Poponda yer kaldımı diye soran yok tabi. 😜 eveet sıra pıt pıta geldi. Onu da hayırlısıyla atlatırsam benden yiğidi yok 😄😄😄

evet göbiş tokuşturmaca oynarız :1:

onu açabilir miyim yetişebilir miyim bilemiyom ama "çok bekledim ama değdi mi emin değilim:27::27:" topiği açabilirim.... yada "bebiş geldi ama ben benlikten çıktım:37::37:" topiği olabilir:9::9:
Kiss niye yetisemiyecen inss bu tedavide hamis kalacan ben inaniyorum negatiflik yok kizarim ama bak ben ekim kasimda yaptiracam ben bile umutluyum inss hersey guzel sonuclanacak cnm benim:49::16:

Hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ya 10 haftaya kadar da iğnelerim decam edecekmiş. Poponda yer kaldımı diye soran yok tabi. 😜 eveet sıra pıt pıta geldi. Onu da hayırlısıyla atlatırsam benden yiğidi yok 😄😄😄

Cnm tekrar gozun aydin o ignelerde tuzu biberi artik inss pitpitlarida duyarsin cnm

Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘

Canim gozunuz aydin'darisi kalp atisina olsun:16: 15gunu nasil gecireceksen artik:1:

Kizlar ben cikiyorum inss bidahaki geldigimde sizlerin guzel haberlerini okurum kendinize iyi bakin:54::54::54:

Bugun dr randevusu vardi ama ama ama.bu hastaneler insanin sabrini deniyor bazen dr sehir disina cikmis 1 hafta yokmus ve ben bunu hastaneye gidince ogreniyorum.neden bilgi verilmedigini sorunca ukala hanim bicok kisi telefonuna cvp vermedi o yuzden buraya kadar geldi diyor hey ALLAHim yarabbim

Ben zaten anlamiyorum bu tip insan grubunu..efendi gibi ozur dilese,gozden kacirdik dese neyse,yuzsuz cevap veriyor:47: bunlara bu gucu oranin yonetimi veriyor aslinda..musteri ile boyle mi konusulur? Malesef turkiye gercegi:19:

Çook teşekkür ederim canım. Ne güzel dua etmişsin. Aminn inşallahhh cümlemizin gönlünden geçenleri hayırlı kılıp nasip eder :16::16::16:

aminnnn tatlım inşallahhhhh:16::16::16:

ay kimseye anlatmıyım diyodum, ben genelde olmasını istediğim rüyaları anlatmam da.... geçen gün yeğenim arayınca ona kısmen anlattım, zaten kendimi de zor tutuyodum, anlaşılan daha fazla tutamıycam.... görünen o ki tutamıyorummmm:18::18: saldım gittiiiiii:9::9::9::9:

benim bazı rüyalarım vardır gerçek gibi görürüm zaten sonrasında da gerçeğini yaşarım hamdolsun ki:16: rüyamda benden 4 yaş küçük olan yeğenimi görüyorum, bizim yatak odasındayız ve bebiş emziriyoz araları da çok yakın bebişlerin belki bikaç ay... ya yeğenimin kızının elbisesini bile hatırlıyorum o derece net de hatırlıyorum rüyayı. yeğenimin eşini görmüştüm ben rüyamda, daha tanışmıyorlardı, daha doğrusu düğününü görmüştüm.... böyle yüksek dağlık bi yerde oluyodu düğün demiştim de "ilahi teyzoş, köye mi evlencem ben... sen üstünü örtmemişsindir:1:" demişti.... damat zonguldaklı, bursada yaşıyo ama aile zonguldakta bi köyde... Allahım çık çık bitmemişti, hakikaten dağın zirvesinde gibi bi yerdi.... yeğenim zaten düğünden sonra hep derdi " :30::30::30:teyzemden korkuyom" diye...

neyse şekerler, geçen gün beni arıyo yeğenim, regli gecikmiş... normalde 24-26 günde bir oluyomuş en son 31 mayısta olmuş... beni aradığında bende senden haber bekliyodum dedim :1: hemen teyze rüya mı gördünnnnn:53::53::53: dedi. yaz sonu gibi düşünüyolarmış aslında hem sigarayı bırakalı biraz zaman geçsin hemde aşırı şekilde demir eksikliği var yeğenimin onu düzeltebilmek için.... olursa bebek için iyi olmaz diyo... dedim onlar geleceği zamanı biliyolar, Rabbim de korur inşallah, onu dert etme.... yoktur yoktur(korunuyolardı) diyo ama heyecanını anlayabiliyorum yazışırken bile.

yeğenim benden 4 yaş küçük yani 29 yaşında, o yüzden yeğen teyzeden ziyade abla-kardeş hatta çok yakın iki arkadaş gibiyizdir... benden 10 ay sonra evlendi. hatta bende fsh yüksek çıkınca zorumla gitti o da test yaptırdı :1: anne tarafına çekiyomuş ya, bana sormuştu doktor annenede, teyzende yada anneannende menopoz yaşı ne diye....

neyse demem o ki dua edin de hayırlısıyla hakikaten gebe olsun inşallah... bi kaç gün önce idrar testi yaptı negatif çıktı... yarın da tekrarlayacak idrar testini, kan yaptır diyom korkuyomuş az daha bekleyecekmiş....:19::19::19: gıcık!!!

Nesecim cok sagol:16:Sana da iyi tatiller,ne guzel tertemiz havada serin serin:21::21:

dışarı alev topu gidene kadar terin suyun içinde kaldım kuş kadar beyniyle üste çıkmaya çalışıyor.aranmış olsam salak mıyım ben bu sıcakta çıkayım,her halta msj çekmeyi biliyorlar onada msj atabilirlerdi hem işlerini düzgün yapmıyorlar hem üste çıkmaya çalışıyorlar sinirimi bozan o.yapmışınız bi eşşeklik kusura bakmayın de bari.hırladımda kız içerde tepreşince korktum çok hareket edince sancım dayanılmaz oluyor

Kiss niye yetisemiyecen inss bu tedavide hamis kalacan ben inaniyorum negatiflik yok kizarim ama bak ben ekim kasimda yaptiracam ben bile umutluyum inss hersey guzel sonuclanacak cnm benim:49::16:
pardon abla!!! :D tarihi yanlış okumuşum ben yaaaaa.... 2015 gebeleri oluruz elbette :1: benim de aklıma hiç kötü bi şey gelmiyo, baksana ne güzel ard arda aldık pozitifleri, pospozitif olduk maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben zaten anlamiyorum bu tip insan grubunu..efendi gibi ozur dilese,gozden kacirdik dese neyse,yuzsuz cevap veriyor:47: bunlara bu gucu oranin yonetimi veriyor aslinda..musteri ile boyle mi konusulur? Malesef turkiye gercegi:19:

önceden böyle değildi özeller bile bu hale düştüyse yazık yaaa paramla rezil oluyorum dedikleri bu işte

Back