aminnnn tatlım inşallahhhhh
ay kimseye anlatmıyım diyodum, ben genelde olmasını istediğim rüyaları anlatmam da.... geçen gün yeğenim arayınca ona kısmen anlattım, zaten kendimi de zor tutuyodum, anlaşılan daha fazla tutamıycam.... görünen o ki tutamıyorummmm:18::18: saldım gittiiiiii
benim bazı rüyalarım vardır gerçek gibi görürüm zaten sonrasında da gerçeğini yaşarım hamdolsun ki
rüyamda benden 4 yaş küçük olan yeğenimi görüyorum, bizim yatak odasındayız ve bebiş emziriyoz araları da çok yakın bebişlerin belki bikaç ay... ya yeğenimin kızının elbisesini bile hatırlıyorum o derece net de hatırlıyorum rüyayı. yeğenimin eşini görmüştüm ben rüyamda, daha tanışmıyorlardı, daha doğrusu düğününü görmüştüm.... böyle yüksek dağlık bi yerde oluyodu düğün demiştim de "ilahi teyzoş, köye mi evlencem ben... sen üstünü örtmemişsindir
" demişti.... damat zonguldaklı, bursada yaşıyo ama aile zonguldakta bi köyde... Allahım çık çık bitmemişti, hakikaten dağın zirvesinde gibi bi yerdi.... yeğenim zaten düğünden sonra hep derdi "
teyzemden korkuyom" diye...
neyse şekerler, geçen gün beni arıyo yeğenim, regli gecikmiş... normalde 24-26 günde bir oluyomuş en son 31 mayısta olmuş... beni aradığında bende senden haber bekliyodum dedim
hemen teyze rüya mı gördünnnnn
dedi. yaz sonu gibi düşünüyolarmış aslında hem sigarayı bırakalı biraz zaman geçsin hemde aşırı şekilde demir eksikliği var yeğenimin onu düzeltebilmek için.... olursa bebek için iyi olmaz diyo... dedim onlar geleceği zamanı biliyolar, Rabbim de korur inşallah, onu dert etme.... yoktur yoktur(korunuyolardı) diyo ama heyecanını anlayabiliyorum yazışırken bile.
yeğenim benden 4 yaş küçük yani 29 yaşında, o yüzden yeğen teyzeden ziyade abla-kardeş hatta çok yakın iki arkadaş gibiyizdir... benden 10 ay sonra evlendi. hatta bende fsh yüksek çıkınca zorumla gitti o da test yaptırdı
anne tarafına çekiyomuş ya, bana sormuştu doktor annenede, teyzende yada anneannende menopoz yaşı ne diye....
neyse demem o ki dua edin de hayırlısıyla hakikaten gebe olsun inşallah... bi kaç gün önce idrar testi yaptı negatif çıktı... yarın da tekrarlayacak idrar testini, kan yaptır diyom korkuyomuş az daha bekleyecekmiş....
gıcık!!!