• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

pardon abla!!! :D tarihi yanlış okumuşum ben yaaaaa.... 2015 gebeleri oluruz elbette :1: benim de aklıma hiç kötü bi şey gelmiyo, baksana ne güzel ard arda aldık pozitifleri, pospozitif olduk maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

hayirdir insallah diye baslayim:) ruyanda bebeklerinizin arasi cok az ya,insallah yegenin de hamiledir.ama belli olmaz belki seninki once olur,1-2ay geriden o gelir..

hayirdir insallah diye baslayim:) ruyanda bebeklerinizin arasi cok az ya,insallah yegenin de hamiledir.ama belli olmaz belki seninki once olur,1-2ay geriden o gelir..
ya ilk zamanlar ben tedavi oluyorum ya, üzülürüm diye düşünüyodu muhtemelen... çok ısrarcı davrandım kabul ediyorum yani; kaç yaşında hatunsun hadi evlenirken bekledin önden benim düğün olsun diye bebek için de mi bekliycen saçmalama belki benim hiç olmıycak nerden biliyosun" dedim.... ikimizin de eşleri yakın zamanda hayatımıza girdi ve benim düğün tarihim belli olmadan yeğenim bildiğin bekletti kocasını :1:ki yaşı da 27ydi yani sonuçta :1: o yüzden belki de benden önce gebe kalmasını istiyorum, gönlümdeki o!!!

aminnnn tatlım inşallahhhhh:16::16::16:

ay kimseye anlatmıyım diyodum, ben genelde olmasını istediğim rüyaları anlatmam da.... geçen gün yeğenim arayınca ona kısmen anlattım, zaten kendimi de zor tutuyodum, anlaşılan daha fazla tutamıycam.... görünen o ki tutamıyorummmm:18::18: saldım gittiiiiii:9::9::9::9:

benim bazı rüyalarım vardır gerçek gibi görürüm zaten sonrasında da gerçeğini yaşarım hamdolsun ki:16: rüyamda benden 4 yaş küçük olan yeğenimi görüyorum, bizim yatak odasındayız ve bebiş emziriyoz araları da çok yakın bebişlerin belki bikaç ay... ya yeğenimin kızının elbisesini bile hatırlıyorum o derece net de hatırlıyorum rüyayı. yeğenimin eşini görmüştüm ben rüyamda, daha tanışmıyorlardı, daha doğrusu düğününü görmüştüm.... böyle yüksek dağlık bi yerde oluyodu düğün demiştim de "ilahi teyzoş, köye mi evlencem ben... sen üstünü örtmemişsindir:1:" demişti.... damat zonguldaklı, bursada yaşıyo ama aile zonguldakta bi köyde... Allahım çık çık bitmemişti, hakikaten dağın zirvesinde gibi bi yerdi.... yeğenim zaten düğünden sonra hep derdi " :30::30::30:teyzemden korkuyom" diye...

neyse şekerler, geçen gün beni arıyo yeğenim, regli gecikmiş... normalde 24-26 günde bir oluyomuş en son 31 mayısta olmuş... beni aradığında bende senden haber bekliyodum dedim :1: hemen teyze rüya mı gördünnnnn:53::53::53: dedi. yaz sonu gibi düşünüyolarmış aslında hem sigarayı bırakalı biraz zaman geçsin hemde aşırı şekilde demir eksikliği var yeğenimin onu düzeltebilmek için.... olursa bebek için iyi olmaz diyo... dedim onlar geleceği zamanı biliyolar, Rabbim de korur inşallah, onu dert etme.... yoktur yoktur(korunuyolardı) diyo ama heyecanını anlayabiliyorum yazışırken bile.

yeğenim benden 4 yaş küçük yani 29 yaşında, o yüzden yeğen teyzeden ziyade abla-kardeş hatta çok yakın iki arkadaş gibiyizdir... benden 10 ay sonra evlendi. hatta bende fsh yüksek çıkınca zorumla gitti o da test yaptırdı :1: anne tarafına çekiyomuş ya, bana sormuştu doktor annenede, teyzende yada anneannende menopoz yaşı ne diye....

neyse demem o ki dua edin de hayırlısıyla hakikaten gebe olsun inşallah... bi kaç gün önce idrar testi yaptı negatif çıktı... yarın da tekrarlayacak idrar testini, kan yaptır diyom korkuyomuş az daha bekleyecekmiş....:19::19::19: gıcık!!!

Canım senin tedavin ne aşamada?

ya ilk zamanlar ben tedavi oluyorum ya, üzülürüm diye düşünüyodu muhtemelen... çok ısrarcı davrandım kabul ediyorum yani; kaç yaşında hatunsun hadi evlenirken bekledin önden benim düğün olsun diye bebek için de mi bekliycen saçmalama belki benim hiç olmıycak nerden biliyosun" dedim.... ikimizin de eşleri yakın zamanda hayatımıza girdi ve benim düğün tarihim belli olmadan yeğenim bildiğin bekletti kocasını :1:ki yaşı da 27ydi yani sonuçta :1: o yüzden belki de benden önce gebe kalmasını istiyorum, gönlümdeki o!!!

Canim,yegenin jest yapmis seni beklemis dugunde,o yuzden sen once o olsun istiyorsun tabii..allah once kime kismet ettiyse o olsun artik,oncesi sonrasi farketmez sonucta..benim yegenim de benden 1yil sonra evlendi,simdi 3yasinda kizi var maasallah.tatlinin onde gideni.ben bu isler biraz da kismet galiba,planli olmuyo:16:

Kiss niye yetisemiyecen inss bu tedavide hamis kalacan ben inaniyorum negatiflik yok kizarim ama bak ben ekim kasimda yaptiracam ben bile umutluyum inss hersey guzel sonuclanacak cnm benim:49::16:

kuzumm ekimde raporu alıp ekim sonu yada kasım başı gibi adetle başlayacağım bende nasipse sona biz kalacağız topikte sanırım biz de

hamiş olup topiğin adını değiştirip devam edelim burda :9:

Amayaa '' topiğe giren hamile kalır ! '' yapalım :9:

Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))

canımmmmmmmmmmmmmm oy maşallah çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin :16:

Topikte negatif yok ya maşallah :nazar: Amaya sıra sende kuzucuğum sonra da kalan bizler de inşallah :nazar:

canim gozunuz aydin:)) allah kucagina da almayi nasip etsin ikizini:16: ne guzel bir anda kalabalik oluverdiniz :16:

Canım senin tedavin ne aşamada?
Canim ben ctesi bant tarzi bi sey verdiler ona basliyorum. Henuz sadece biosteron kullaniyorummm...
Canim,yegenin jest yapmis seni beklemis dugunde,o yuzden sen once o olsun istiyorsun tabii..allah once kime kismet ettiyse o olsun artik,oncesi sonrasi farketmez sonucta..benim yegenim de benden 1yil sonra evlendi,simdi 3yasinda kizi var maasallah.tatlinin onde gideni.ben bu isler biraz da kismet galiba,planli olmuyo:16:
Kizzzzlaaarrrrr yegenim basinin etini yiyerek testibugun yapmasinisagladim. Veeeeee hamileeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Allahim ruyamin tamami cikar insallahhhhh:16:

Caniiimmmm cok mutlu olduuummmm ben bugun yaaaaa... Allah saglikla tamamina erdirsin insallahhhhh

Gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.haftaya da ben kese ve kalp atışını görmeye gidicem. inşallah ben de görürüm.:16:

Sahane bi haber,tebrikler...onumuzdeki ay da seni tebrik edicem:16:
vallahi nazancım nası sevindim anlatamammmmmmm:62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64: evin içinde aynen böyleyim vallahi şapppiiii şapppiiii :60: :60:

inşallah dediğin gibi olur canım bakalım, meylam neyler neylese güzel eyler:16::16::16::16::16:

Canim ben ctesi bant tarzi bi sey verdiler ona basliyorum. Henuz sadece biosteron kullaniyorummm...

Kizzzzlaaarrrrr yegenim basinin etini yiyerek testibugun yapmasinisagladim. Veeeeee hamileeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Allahim ruyamin tamami cikar insallahhhhh:16:

Caniiimmmm cok mutlu olduuummmm ben bugun yaaaaa... Allah saglikla tamamina erdirsin insallahhhhh

Tebrik ederiz, darısı sana ama yegenin normal yolla kaldı demiii gebe kınıyoruz yani:19::9::9:

Tebrik ederiz, darısı sana ama yegenin normal yolla kaldı demiii gebe kınıyoruz yani:19::9::9:
kınama ama yaaa; zaten kendisi bile kandini kınıyo şu an :1: teyze yaaa diye diye bi hal oldu, şapşal gibi oldum, değilimdir bilmem ne.... dedim hemen kan testi yaptırıyosun.....:29::29::29::29: canım o benim canım canımmmm:16::16::16:

Ayyy super bi haber buu masallahhh 😄 bende kesemi gordum bugun. Mutluluktan ucuyorum. Sen duymussun pitpitlari. 15 gun sonra insalkah bende duyarim. Yuppiiiiii

Kizzzzlaaarrrrr yegenim basinin etini yiyerek testibugun yapmasinisagladim. Veeeeee hamileeeeeeeeee:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Allahim ruyamin tamami

Supermisss. Ruyan cikiyoorr. Seninde guzel haberini alicaz ben inaniyorum hem de coookkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Hamdolsun ya oleyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek:

kınama ama yaaa; zaten kendisi bile kandini kınıyo şu an :1: teyze yaaa diye diye bi hal oldu, şapşal gibi oldum, değilimdir bilmem ne.... dedim hemen kan testi yaptırıyosun.....:29::29::29::29: canım o benim canım canımmmm:16::16::16:

Teyzesi yeğenini nede güzel severmiş maşallah:16:

Hamdolsun ya oleyyyyyy:emir_bebek::emir_bebek:

Gulum napiyon doktoru aradim ya acmadi sonra kendi aradi ne iyi doktor Allah senden razi olsun.okadar ilgiliki.hamile klirsam kesinlikle orda dogurucam.test sonuclarimi sordum dediki laparoskopi asilama yada tup bebek dedi.sen arada kalacak hasta degilsin dedi tam o sirada tel caldi yuzyuze konusalim dedi.ramazndan sonra esim spermiyogram yaptiracak onun sonucuyla gidicem insallah

Canimmm iyiyim bitanemm hamdolsun ya sen nasilsin çok sevindim hocayla uyi anlastgn icin.peki sen napmayi düşünüyorsun esinle hic konustun mu

Back