• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:1::1: kendi okullarini acmislar icerde:1: ay cok komiksin:16:
Canim sen hic endise etme,bu rakamlar kisiye gore o kadar degisiyor ki.bu arada gozumun onune geliyor senden 4bebek cikmis:1: ailede ikiz var mi? Cok guzel cok saglikli bir gebeligin olacak inaniyorum.
Bugun ayni saatte mi? Ayni program.. Once kocanin yeni isyerinde hava atilip gozdag verilecek,sonra koca alinip icerdekilerle tanisilacak:1::1: kizmiyosun di mi takiliyorum diye:17:

Kız bende o potansiyeli görüyorsun ama di mi? :1::1:
Burada bir dördüz doğrulacaksa ben doğururum hükümet gibi kadınım... :33::33::33::37::37::37:
Eşimin uzak akrabalarında varmış ikiz ben tanımıyorum ama...
Aynı yerde, aynı saatte... Önce gözdağı verilecek sonra nüfus sayımına gidilecek :1::1::1::1::1:
kızar mıyım hiç bayılıyorum sana :29:
:16::16:

Kız bende o potansiyeli görüyorsun ama di mi? :1::1:
Burada bir dördüz doğrulacaksa ben doğururum hükümet gibi kadınım... :33::33::33::37::37::37:
Eşimin uzak akrabalarında varmış ikiz ben tanımıyorum ama...
Aynı yerde, aynı saatte... Önce gözdağı verilecek sonra nüfus sayımına gidilecek :1::1::1::1::1:
kızar mıyım hiç bayılıyorum sana :29:
:16::16:

Nufus sayimi :52::52::52: bu iyiydi iste,cok sevdim:1:

Ya bu değerleri duydukça ben bi tırsıyorum...
Bana da dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane, dondurulmuşlarda değer yüksek çıkar zaten dediler.
15. gün sonucum 4677 idi. Kaç kişiler abi bunlar içeride, 4 mü??? :1::18::18::18::18::18:

Doktor randevun kaçta? Bekliyorum güzel haberlerini.
Allah iyiliğini versinnnnn ne diyimmmmm:9::9::9::9::9::9:

canım ben sabah 1 adet yumurta süt ve muz yiyorum öğlene kadar ceviz badem fındık akşamda hafif bişeyler atıştırıyorum. çünkü ben tek başımayım yemek yapamıyorum canım istemiyor. mesela dün akşam semizotu salatası yaptım yedim. yanına karpuzla

bu arada somon balığı önemliymiş ama ben maalesef balıktan tiksindim.

gün içinde 2 -2,5 litre su içiyorum.

gece yatmadan da yine süt içiyorum.

Ama şu anda ramazanda olduğumuz için kimsenin yanında yiyip içemiyorum. bazen iş yerinde yenilmesi gerekenleri yapamıyorum. herkes sen kendine bak diyor ama benim içim rahat etmiyor. oruçlunun yanında yiyemiyorum.:34::34::34:

Ay canim suyu aksatmasa gerisi önemli değil zaten dört aydan sonra bizden besleniyor diye biliyorum..bende bulanti ve mide yanmasi var valla o an canim ne istiyosa onu yiyorum :))) bu arada kizlar aseren varmi kızlar ya ben hicbiseyi asermedim :)))

Ya bu değerleri duydukça ben bi tırsıyorum...
Bana da dondurulmuş embriyo transfer edildi 2 tane, dondurulmuşlarda değer yüksek çıkar zaten dediler.
15. gün sonucum 4677 idi. Kaç kişiler abi bunlar içeride, 4 mü??? :1::18::18::18::18::18:

Doktor randevun kaçta? Bekliyorum güzel haberlerini.

Canım herkeste bu değerler farklılık gösteriyor sanırsam. Benimkilerde kimseninkine uymuyo 😜😜 birazdan cikicam evden doktor icin. Gelir gelmez yazarim.opuldunuz hepiniiizzzz😘😘😘😘😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selencim benim dr mumkunse hergun bogazindan et gecsin desi.sen de bi aksam 1kg kiymadan kofte yapip buzluga atsan da aksamlari tavada 2-3tane pisirip yesen? Anliyorum seni istah yok,useniyorsun..ben boyle yaparim genelde usengeclige birebir oluyor.birde et yediginde demir emilimi tam olsun diye yaninda kalsiyum iceren (ayran,yogurt) gida tuketme en az 2saat dedi.senin yaptigini onerdi bana,en iyisi gece yatarken 2bardak sut'mus :))
Bir de sunu dicektim: evet ramazandayiz ama sende gebesin canim,sikinti duyma..bak arkadaslarinda rahat ol demisler.zaten yanlarinda ziyafet sofrasi kurmicaksin ki:)) biraz atistirma olacak...ben niyetliyken,yaninda sevdigim seyler yense bile inan hic canim cekmez,allah sabrini veriyor inan..sen bebegini dusun,aman hem onlarin orucu da daha makbul olur:))

sağol nazancım bende yapıp dolaba koydum. arada köfte yiyorum ama aynen dediğin gibi çok üşeniyorum.

gizli gizli ağızıma atmaya çalışıyorum :1::1::1::1::1::34::34::34::34::34:

Ay canim suyu aksatmasa gerisi önemli değil zaten dört aydan sonra bizden besleniyor diye biliyorum..bende bulanti ve mide yanmasi var valla o an canim ne istiyosa onu yiyorum :))) bu arada kizlar aseren varmi kızlar ya ben hicbiseyi asermedim :)))

valla ben plan yapıyorum bir gece saat 3 gibi arayıp canım ..... yı çok istiyor diyeceğim.(hiç bulamayacağı bişey olması lazım) :52::52::52::52:

ama ne deyim bulamadım yaaaaa....:44::44::44::44:

taa didimden gelecek bulacak ooooo delir olur kıssss acilen yapmam lazım eşimi deli etmem lazım bana fikir verin kıslarrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

Bugun dr randevusu vardi ama ama ama.bu hastaneler insanin sabrini deniyor bazen dr sehir disina cikmis 1 hafta yokmus ve ben bunu hastaneye gidince ogreniyorum.neden bilgi verilmedigini sorunca ukala hanim bicok kisi telefonuna cvp vermedi o yuzden buraya kadar geldi diyor hey ALLAHim yarabbim

valla ben plan yapıyorum bir gece saat 3 gibi arayıp canım ..... yı çok istiyor diyeceğim.(hiç bulamayacağı bişey olması lazım) :52::52::52::52:

ama ne deyim bulamadım yaaaaa....:44::44::44::44:

taa didimden gelecek bulacak ooooo delir olur kıssss acilen yapmam lazım eşimi deli etmem lazım bana fikir verin kıslarrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52:

Bende gicikligina iki üç şey soyledim hicbirini bulamadi :))))) allahtan asermiyiyom yoksa bnde yanmstm.esim cok usengec valla bi iki markete bakar bulamadim yok der gelir:)))

Bende gicikligina iki üç şey soyledim hicbirini bulamadi :))))) allahtan asermiyiyom yoksa bnde yanmstm.esim cok usengec valla bi iki markete bakar bulamadim yok der gelir:)))

yok ben deneyeceğim benimki bulmaya çalışır deli olur zaten uzakta ya sürekli telefonda canın bişey istiyormu diye soruyor :1::1::1::1:

Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘

Son düzenleme:
Kızlaarr eşimin deyimiyle birizimiz olacak 😄😄😄😄 tek kese gorundu ama gayet saglikli.15 gun sonra kalp atışı duymaya gidicem insallah. Cook mutluyum. Allah hepimize mutlu haberler versin. Opuyorum hepinizii😘😘😘😘

:46::46::46::46: canım gozunaydin darısı pit pitlara:16:

Gozunuz aydin canim saglikli bir hamilelik gecirirsin insaALLAH

Sezer nasılsın??? Aklım hep sende.

Ben yatıyorumm canımcım. Kahverengi akıntı ve ağrılar devam :43::43: Sabrediyorum, dua ediyorum o kadar :16::16: Gelecek cumanın çabucacık gelmesini umut ediyorum. :16::16: Haa bir de Allahtan hayırlısını diliyorum tabii ki de bir de artı parantez içinde belirtiyorum. "Allahımmm tek yumurta ikizi olmaması da güzel olur hani diye" :1::1: Yaaa aynısından iki tane şu ana kadar pek istediğim bir durum değildi ne yalan söyleyeyim. Offf bu işlerin içine girince çıkamıyor insan. En güzeli düşünmemek, Allahımm hayırlısını ver demek sanırım :16::16: Hadii artıkk senin haberlerini duymak istiyorum bennnn :52::52::52:

Canim benim cok sevdigim bir esma oldugu icin gorunce cvp yazmak istedim ben cok cekmistim hatta hamile haldiktan sonra esim elini karnima koyup bu esma yi 99 kere soylemisti biyerde okumustum bebegin dusmesini engelliyomus koruyomus..". Ya Mübdi " Allah u teala nin 99 isminden birisi anlamisa 'mahlukati hic yoktan en bastan benzersiz yaratan' demek... bol bol cekmeni tavsiye ederim birde ""Ya Muhyi" esmasini bol bol çekmeni ve bol bol "estagfirullah"cekmeni tavsiye ederim...

Tamam canımcım çook teşekkür ederim. Yaparım ben hepsini :16::16:

Oyyy o birizinizi yirim benn :16::16: Darısı pıt pıtlara inşallah canımcımmm. Çooook mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar:

Bugun dr randevusu vardi ama ama ama.bu hastaneler insanin sabrini deniyor bazen dr sehir disina cikmis 1 hafta yokmus ve ben bunu hastaneye gidince ogreniyorum.neden bilgi verilmedigini sorunca ukala hanim bicok kisi telefonuna cvp vermedi o yuzden buraya kadar geldi diyor hey ALLAHim yarabbim

Ne yazık ki kimse işini düzgün yapmıyor yaaa :50::50:

Gulum napiyon doktoru aradim ya acmadi sonra kendi aradi ne iyi doktor Allah senden razi olsun.okadar ilgiliki.hamile klirsam kesinlikle orda dogurucam.test sonuclarimi sordum dediki laparoskopi asilama yada tup bebek dedi.sen arada kalacak hasta degilsin dedi tam o sirada tel caldi yuzyuze konusalim dedi.ramazndan sonra esim spermiyogram yaptiracak onun sonucuyla gidicem insallah

Son düzenleme:
Mrb kizlar hepinize oncelikle hayirli ramazanlar inss herkes iyidir yazlikta oldugum icin sık giremiyorum bende iyiyim cok sukur yayladayim hava cok guzel bayrama kadar kalacagim

Cilekcim cok sevindim masallah prenseslere hayirli olsun cnm

Nazancim pitpitlari duymussun :nazar:gozun aydin cnm :16:

Sezercim masallah cnmkeseleri gormussun allah hakkinda hayirlisini nasip etsin allah gonlune gore versin cnm

Phaselis cnm biriziniz oluyormus gozun aydin cnm allah tamamina erdirsin

Monicacim inss sendende bugun guzel haberler gelir cnm

Amayacim sende start verdin tedaviye inss sonu bebisli olsun cnm biz curuk elmalarnda yuzu gulecek inss allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inss
Kizlar kendinze iyi bakin hepinize kocaman opucukler:9::9::9::9::9::16::16::16::16:

Back