• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol canim benim,allah en kisa zamanda sana da nasip eder insallah:16: dr almanyaya gelmeme izin vermedi:19: orda bisii olsa saglik hizmetine ulasmak cok zor dedi..gerrcekten oyle mi?

Amin canim ben basima geleni anlatayim gecen sene turkuyede tup bebek yaptirdik doktorum almantaya varinca kam aldirmami ve kanin degerime gore Igne vurdurmi istedi transferin 6 gunumuydu neydi neyse geldik buraua arabqyla geldik bagajlari bosaltmafan ev doktoruna gittik ev doktoru ben Oyle bisey yapamam yetkim yok dedi sonra hastaneye gittik durumu anlattik kadini. Bi kovmadigi kaldi hicbiyer kanimi almiyo sadece degerini bakcaklar sonra kadin doktoruma Telefon ettik oda dedi ben yapamam ama simdi gec kaldi pazartesi gelim dedi sonuclar bugun cikmaz normaldeer yasak dedi tiurkiyeyi doktora Aradim oda nasil olur kaninii almadilarmi doktorum soyledi deseydin dedi Sen en iyisi yarim vurul igneyi dedi yani anlayacagin okadar ellerinden Geleni yaptiarki olmamasi icin sastim Zir desen agliyacaktm sonra progestani doktorum Igne kullanmamai istedi onuda Yazmadi Kadin doktorum burada herseyi Oyle istedigin gibi alamiyosun vermiyorlar olmaz dedi dedikleri gibide oldu zaten olmadi neymis turkiyefe yaptirmisim Oyle iste canm ugrasmaktajsa gelme daha iyi .insallah boyle bi sey olmaz ama hem napacan Burda gunes yok Yagmur habire yagiyo gecenlerde kazak giyoduk insanlarida havasi gibi Soguk bebisinle gelirsin sonradan biraz Can sıktm dimi Allshim gonlune gore versin nazancimmmmmmmmmmm

Valla çok sinirlendim selencim ama yapacak bir şey yok 1 gün daha bekleyeceğiz artık.
Şu riskli dönemi - ilk trimesteri atlatmadan bırakmaya cesaret edemiyorum ama ondan sonra kesin bırakırım düşüncesindeyim.
Öpüyorum canım :16:

Monica'cığım...Benim hep çok istediğim bişey varsa ben istediğim zaman asla olmaz:14: Olsun da yarın olsun öbür gün olsun farketmez bence:nazar::nazar::nazar::16::16::16: Sonuçta çok güzel bişey için gidiyorsun:54: Mesela benim kocam kişisi haftaya pazardan itibaren çarşambaya kadar yok taaa perşembe müsait:14: dr umu arayıp soracağım mesela pazartesi ya da salı gelin demişti

Monica'cığım...Benim hep çok istediğim bişey varsa ben istediğim zaman asla olmaz:14: Olsun da yarın olsun öbür gün olsun farketmez bence:nazar::nazar::nazar::16::16::16: Sonuçta çok güzel bişey için gidiyorsun:54: Mesela benim kocam kişisi haftaya pazardan itibaren çarşambaya kadar yok taaa perşembe müsait:14: dr umu arayıp soracağım mesela pazartesi ya da salı gelin demişti

Haklısın canım. Bir de ne kadar beklersek bebişin kalbini duyma ihtimalimiz de o kadar yükseliyor. İnşallah sabrettiğimize değsin de biz bekleriz napalım. :16::16:

Ayyy inşallah bizde gebe kalırız artık inşallah inşallah:16::16:

Insallah sizlerde guzek haberleinizle sevindirirsiniz bizii yaa. Hepimiz doguralim ama yazışmalara devam edelim inş.

Bu merkez beni öldürecek...
Randevumu teyit etmek için aramadılar diye huylandım ben aradım, bugün 5'te geliyorum di mi dedim.
Sizin randevunuz yarın gözüküyor dediler! Doktorum da daha dönmemiş kongreden zaten. :47::47::47:
Hemşireyle konuştum, o da iddia ediyor "biz sizinle prş için randevulaştık" diye...
Yav kaç gündür bu günü bekliyorum, o kadar hazırlandım, arabayı aldım, eşim iznini ayarladı başlicam böyle işe yaa :19::19::19:

Canim demekki benimle ayni gun doktora gidecesin.hakkaten sinir bozucu ama aman stres yok tek sorun bu olsun insallah. Yarin guzel haberlerle gelelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım senin bebeğin zamanla kaybolmuş ya o sırada kanama mı oldu? Benim dün akşamdan beri yoğun kahverengi akıntım başladı. Önceleri lekelenme oluyordu ama şimdi gayet yoğun. Sence vücudum atıyor mu? Allahımm inşallah hepsine bişey olmaz :50::50:

Canim benim 8. Haftada 1-2 damla kan geldi peceteye o kadar.dra gittim progestan igne verdi bitene kadar kullandim sonrasinda ne lekelenme ne kanama oldu.her muayeneye gidisimizde diger keseyede bakti 12. Haftadan sonra kese gorunmuyordu.insaALLAH bisey olmaz canim

Bu merkez beni öldürecek...
Randevumu teyit etmek için aramadılar diye huylandım ben aradım, bugün 5'te geliyorum di mi dedim.
Sizin randevunuz yarın gözüküyor dediler! Doktorum da daha dönmemiş kongreden zaten. :47::47::47:
Hemşireyle konuştum, o da iddia ediyor "biz sizinle prş için randevulaştık" diye...
Yav kaç gündür bu günü bekliyorum, o kadar hazırlandım, arabayı aldım, eşim iznini ayarladı başlicam böyle işe yaa :19::19::19:

Gec olsunda guc olmasin.bende yarin kizimi gormeye gidecegim bakalim ne alemde hanimefendi bu sefer yuzunu gosterecek mi aceba cok merak ediyorum

Amin canim ben basima geleni anlatayim gecen sene turkuyede tup bebek yaptirdik doktorum almantaya varinca kam aldirmami ve kanin degerime gore Igne vurdurmi istedi transferin 6 gunumuydu neydi neyse geldik buraua arabqyla geldik bagajlari bosaltmafan ev doktoruna gittik ev doktoru ben Oyle bisey yapamam yetkim yok dedi sonra hastaneye gittik durumu anlattik kadini. Bi kovmadigi kaldi hicbiyer kanimi almiyo sadece degerini bakcaklar sonra kadin doktoruma Telefon ettik oda dedi ben yapamam ama simdi gec kaldi pazartesi gelim dedi sonuclar bugun cikmaz normaldeer yasak dedi tiurkiyeyi doktora Aradim oda nasil olur kaninii almadilarmi doktorum soyledi deseydin dedi Sen en iyisi yarim vurul igneyi dedi yani anlayacagin okadar ellerinden Geleni yaptiarki olmamasi icin sastim Zir desen agliyacaktm sonra progestani doktorum Igne kullanmamai istedi onuda Yazmadi Kadin doktorum burada herseyi Oyle istedigin gibi alamiyosun vermiyorlar olmaz dedi dedikleri gibide oldu zaten olmadi neymis turkiyefe yaptirmisim Oyle iste canm ugrasmaktajsa gelme daha iyi .insallah boyle bi sey olmaz ama hem napacan Burda gunes yok Yagmur habire yagiyo gecenlerde kazak giyoduk insanlarida havasi gibi Soguk bebisinle gelirsin sonradan biraz Can sıktm dimi Allshim gonlune gore versin nazancimmmmmmmmmmm

:50: evet gercekten zormus canim.biliyorum daha once geldim ama esim is icin 2haftaligina gelecek ben de burda tek basima kalmamak icin gelmek istiyordum..senin anlattigin gibi,olurda kanaman olursa igne yaptircak birini bulamazsin dedi dr.artik istanbulda kalcam napalim:16: biz de turkiyeye atip tutariz ama boyle durumlar icin de memleketimiz gibisi yok:16:

ohhhhh valla bravo rapormu aldın yoksa izinmi?

dinlen güzelim evde bu arada hatice yediklerine dikkat et gülüm. ben dikkat etmeye çalışıyorum. artık bebek yediklerimizden beslenmeye başladı 10. hafta itibariyle...

ben yediklerimide yazarım sana :)

Rapor aldim canim bayrama kadar evdeyim:)) kuzum yedikldrini söyle ama benim hicbiseyi midem alniyor bak bugün ilk defa peynir yoğurt yumurta yedim.aksamlari bulantim oluyo sadece corba icebiliyorum :(

azcık sıkıntıya girsinler nazancım iğneleri biz yedik. gidip gidip oramızı buramızı doktora açtık yok yumurta kaç tane. yok transfer vs derken mahvolduk. hala ilaçlarımız var içeceğimiz yeni yeni bırakıyoruz. şiştik bundan sonra anca iner şişler zaten.

o zaman destek istiyorduk. şimdi daha fazlasını yapacaklar dimi ama :52::52::52::52::52: hamileliğin ilk evrelerinde bende çok duygusal hareketlenme oldu kah sinirlendim ona çattım kah iyi oldum. eşimi deli ettim. ama ne yapayım elimde değildi. doktora söylemiştim normal gelgitler demişti. ( ne kadar fena bir kadın oldum yaaaa):1::1::1::1:

Valla oyle,sikinti da cekecek dert de:1: o kadar nazimiz olsun yani:1: bazen kafam kizinca,sunu yapmazsan onu yapacak bir cici baba arariz biz de diyorum:52: istedigimi yapiyor.

Ah canımcım ya sen mi ben mi :19::19::19:
Sezer dünden beri sürekli aklımdasın, asıl senin bekleyişin ne kadar zordur şimdi. Umarım bir tanesi kendiliğinden yok olur da hiç öyle stresler yaşamazsın. :16::16:

İnşallah monicamm ya... Dünden beri kahverengi akıntı iyice arttı. Ağrımda var. Taaa 10 gün sonra doktora gideceğim. Hayırlısı artık ne diyeyim :25::25:

Canim benim 8. Haftada 1-2 damla kan geldi peceteye o kadar.dra gittim progestan igne verdi bitene kadar kullandim sonrasinda ne lekelenme ne kanama oldu.her muayeneye gidisimizde diger keseyede bakti 12. Haftadan sonra kese gorunmuyordu.insaALLAH bisey olmaz canim

O zaman benimkisi farklı seninkisinden. Afedersin idrarımı yaparken bile kahverengi kanla birlikte geliyor. Ağrım da çok fazla. Allahım korktuklarımızla karşılaştırmasın inşallah :16::16:

İnsallah canim,guzel haberlerini bekliyorum.bos keseyi atiyor olabilirsin belki..rahat ol canim:16:

Çook sağol nazancım. İnşallah dediğin gibidir. Sabırla beklemek dışında yapacak bişeyim yok ne yazık ki. Aslında en zoru bu. İnsanın elinden hiçbir şey gelmemesi... Yalnızca dua ediyorum. Bu hayırlı günlerde kabul olur inşallahh :16::16:

Çook sağol nazancım. İnşallah dediğin gibidir. Sabırla beklemek dışında yapacak bişeyim yok ne yazık ki. Aslında en zoru bu. İnsanın elinden hiçbir şey gelmemesi... Yalnızca dua ediyorum. Bu hayırlı günlerde kabul olur inşallahh :16::16:

Dualar seninle sezercim insallah duzelecek allahın izniyle.

Dualar seninle sezercim insallah duzelecek allahın izniyle.

İnşallaaah canımcım yatıyorum öyle malakk gibi :1::1: Belki bir daha göremem hamilelik takvimi ekleyeceğim. İçimde kalmasınnn :16::16:

Ayyyy ekledimmmmmmm. En kötü ihtimal 10 gün hamileyim di mi :46::46::46:

Telefondan görülmüyor ama eminim güzel olmuştur. Çoğul gebelik konularına baktım da senin durumunu yaşamış çok insan vardı. Neredeyse hepsinin sonuçlar süper. Kanamaları olmuş ama sağlıklı bebişleri olan insanları okudum. Sende içini ferah tut.ben inanıyorum sen de de hiç problem olmayacak 😘😘

Telefondan görülmüyor ama eminim güzel olmuştur. Çoğul gebelik konularına baktım da senin durumunu yaşamış çok insan vardı. Neredeyse hepsinin sonuçlar süper. Kanamaları olmuş ama sağlıklı bebişleri olan insanları okudum. Sende içini ferah tut.ben inanıyorum sen de de hiç problem olmayacak 😘😘

Canımmsınn çoook sağol inşallah içine doğduğu gibi olur her şeyy :16::16:

Back