Sagol canim benim,allah en kisa zamanda sana da nasip eder insallah dr almanyaya gelmeme izin vermedi orda bisii olsa saglik hizmetine ulasmak cok zor dedi..gerrcekten oyle mi?
Amin canim ben basima geleni anlatayim gecen sene turkuyede tup bebek yaptirdik doktorum almantaya varinca kam aldirmami ve kanin degerime gore Igne vurdurmi istedi transferin 6 gunumuydu neydi neyse geldik buraua arabqyla geldik bagajlari bosaltmafan ev doktoruna gittik ev doktoru ben Oyle bisey yapamam yetkim yok dedi sonra hastaneye gittik durumu anlattik kadini. Bi kovmadigi kaldi hicbiyer kanimi almiyo sadece degerini bakcaklar sonra kadin doktoruma Telefon ettik oda dedi ben yapamam ama simdi gec kaldi pazartesi gelim dedi sonuclar bugun cikmaz normaldeer yasak dedi tiurkiyeyi doktora Aradim oda nasil olur kaninii almadilarmi doktorum soyledi deseydin dedi Sen en iyisi yarim vurul igneyi dedi yani anlayacagin okadar ellerinden Geleni yaptiarki olmamasi icin sastim Zir desen agliyacaktm sonra progestani doktorum Igne kullanmamai istedi onuda Yazmadi Kadin doktorum burada herseyi Oyle istedigin gibi alamiyosun vermiyorlar olmaz dedi dedikleri gibide oldu zaten olmadi neymis turkiyefe yaptirmisim Oyle iste canm ugrasmaktajsa gelme daha iyi .insallah boyle bi sey olmaz ama hem napacan Burda gunes yok Yagmur habire yagiyo gecenlerde kazak giyoduk insanlarida havasi gibi Soguk bebisinle gelirsin sonradan biraz Can sıktm dimi Allshim gonlune gore versin nazancimmmmmmmmmmm