- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
hoşgeldin bebeeemmmAmayaa ben geldim
Napıyorsunuz burada?
sohbet muhabbettt..... tamam bizim kızları size transfer ettik ama ana yuva burasııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin bebeeemmmAmayaa ben geldim
Napıyorsunuz burada?
işte ablamda diyoki genelde down sendromlu falan diyomuş doktorlar aklın doğuma kadar orda kalır yaptırma dedi.ama doktor yaptır dedyse mecbur yaptrcaz yani..bende sen gibi düşünüyorum iş konusunda gelsinler 1 ay rapor alıp bayrama kadar dinlencem sonra inşallah herşey yolunda giderse ekim kasımda çıkarım :)
Kız öyle deme benimde ilk geldiğim sayfa burasıydıhoşgeldin bebeeemmm
sohbet muhabbettt..... tamam bizim kızları size transfer ettik ama ana yuva burasııı
hadi yaaaa ben kaçırdım mı acaba o bölümüüüüüKız öyle deme benimde ilk geldiğim sayfa burasıydı
hadi yaaaa ben kaçırdım mı acaba o bölümüüüüü
ben seni 2014 ten biliyom.... bugün bi arkadaşla görüştüm güzbahar, onun da fsh 17-15-19 gibi değerlerdeymiş... 6 kusur çıkmış.... önümüzdeki regl ile başlayacak o da inşallah.... biosterondan galiba dedi hepimizin fshları düşsün, düştükleri yerden çıkamayasıcalar ben daha baktırmadım, önümüzdeki regl de bende baktırayım bari....
hadi yaaaa ben kaçırdım mı acaba o bölümüüüüü
ben seni 2014 ten biliyom.... bugün bi arkadaşla görüştüm güzbahar, onun da fsh 17-15-19 gibi değerlerdeymiş... 6 kusur çıkmış.... önümüzdeki regl ile başlayacak o da inşallah.... biosterondan galiba dedi hepimizin fshları düşsün, düştükleri yerden çıkamayasıcalar ben daha baktırmadım, önümüzdeki regl de bende baktırayım bari....
kürlerin de etkisi vardır belki ama biosteron oldukça etkili.... o arkadaş çünkü sadece çayı kahveyi falan bıraktı bide biosteron içti iştebende düşünüyorum bıosterondan mı külerden mi düştü fsh ım, ikisini de aynı anda kullandığım için bilemedim. 2 aydır kür yapmıyorum ama biosteron içiyorum adetimde gidip fsh ölçtürecektim ve böylece ilaç mı kür mü düşürdü anlayacaktım ama ben gidip kan veremedim.
ilahi phalaaaayoksa genem karıştırdım mı:26::26:
kürlerin de etkisi vardır belki ama biosteron oldukça etkili.... o arkadaş çünkü sadece çayı kahveyi falan bıraktı bide biosteron içti işte
canım ben karanfil koymamıştım o karışıma ve polen ilave etmiştim. bal+polen+çörekotu+tarçın şeklinde kullanmıştım benCanım sana bir şey soracağım
bir karışım vardı ama o karışımlardan bir tanesini unuttum diğerleri şudu
bal+çörekotu+tarçın+karanfil+?
bir tane daha vardı onu unuttum neydi o?
canım ben karanfil koymamıştım o karışıma ve polen ilave etmiştim. bal+polen+çörekotu+tarçın şeklinde kullanmıştım ben
kızlar bu arada dün Ankaradan doktor aradı. ilaçları 10. haftada kesmek lazımmış. bende yarın 12. haftaya giriyorum dedim olsun dedi.
çok eğleniyorum artık ya sinirden gülmeye başladım
U
son 4 jelim kaldı boşa gitmesin bari onları da yapayım işi bitireyim.
her doktora gittiğinizde bize haber verin dedi pazartesi kontrolüm var dedi. 2li tarama testi zamanı geldi onu yaptırın dedi.
bende bundan sonra olanları bildirmeyeceğim.
canım ben karanfil koymamıştım o karışıma ve polen ilave etmiştim. bal+polen+çörekotu+tarçın şeklinde kullanmıştım ben
Kanaman falan yok dimi? Annem bile dün seni soruyordu kanaması nasıl olmuş diye sana dua ediyor
Ay çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum... İnşallah bugün sen yarın da ben duyabiliriz o sesi...
Canim konuştum iyikide konusmusum bayrama kadar rapor alcam sonra inşallah iyi olursam devam edicem hamdolsun eve geldim ya dünya varmis :))onu da 1 ay önce bildirmen yeterli diyebiliyorum canım ben...
o testte herşeye bakıyorlarmış yaş faktörü hayatında sigara içip içmediğin vs bunlara göre herşey çıkıyor sen korkuyorsun peki ben ne yapayım . ben 37 yaşımdayım.
beynim geçen sene pıhtı attı. Allahımın izniyle yaşıyorum ve inşallah sağlıklımı sağlıklı bebişim olacak tabii önce allahın izniyle..
bana geçen sene buradaki doktor 6 ay kullanmam için ilaç verdi. hamile kalmak yasak dedi. doğum kontrol ilacı yasak dedi. ilaç beni mahvetti buralara alışamamıştım. Ankarayı özlüyordum yeni evliydim. vs vs vs ankaradaki doktor ameliyat için geç kalınmış dedi birdaha aynı şeyleri yaşarsan hemen ege üniversitesine git dedi.
kısacası hayatın ne zaman ne göstereceği belli olmuyor. ama bence biz yapılacakları yapalım gerisini Allaha bırakalım.
Bebeklerimiz sağlıkla nefes alacaksa Allahım istersen olacak. Rabbim yüzümüze kalbimize baksın.
hatice nolur aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ben söylersem sen beni sustur sen söylersen de ben.
bu mübarek günde rabbim gözlümüzdekini sağlıkla verecek inşallah.
işte ablamda diyoki genelde down sendromlu falan diyomuş doktorlar aklın doğuma kadar orda kalır yaptırma dedi.ama doktor yaptır dedyse mecbur yaptrcaz yani..bende sen gibi düşünüyorum iş konusunda gelsinler 1 ay rapor alıp bayrama kadar dinlencem sonra inşallah herşey yolunda giderse ekim kasımda çıkarım :)
valla bende cok heyecanlaniyorum.kalbim hizli hizli atiyor aklima gelince muayene..bugun saat 15.00 da randevum.sonrasinda yazarim ne oldugunu sen yarin ne yapacaksin? Saat kacta,iznini nasil alcaksin? Kiz cok merak eiyorum seni,benim de sana gelesim var kac kisiler? Maasallah o rakam beklentiyi bayagi bir yuksekte tutuyor..ama filmlerdeki gibi bir oge cok uzerine bastirarak belli ise yaniltma vardir..o zaman biz seninkileri ikiz filan sanarken,allah bilir tek kese cikar,di mi? Sonucta kan degeri kisiye gore degisir,sen son 2kiloyu kesin bu fazla bhcg degeri ile attin
Canimmmm büyük geçmiş olsun ya..bende zaten doktorlar ne derse desin rabbime emanet ettim ondan gelecek herseye raziyim.saglikla kucagimiza alalimda..bu arada konuştum bayrama kadar evdeyim ya şaka gibi:)))