• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

işte ablamda diyoki genelde down sendromlu falan diyomuş doktorlar aklın doğuma kadar orda kalır yaptırma dedi.ama doktor yaptır dedyse mecbur yaptrcaz yani..bende sen gibi düşünüyorum iş konusunda gelsinler 1 ay rapor alıp bayrama kadar dinlencem sonra inşallah herşey yolunda giderse ekim kasımda çıkarım :)

Barışmadın mı benimle :55::55:

Kız öyle deme benimde ilk geldiğim sayfa burasıydı :9::9:
hadi yaaaa :9::9: ben kaçırdım mı acaba o bölümüüüüü

ben seni 2014 ten biliyom.... bugün bi arkadaşla görüştüm güzbahar, onun da fsh 17-15-19 gibi değerlerdeymiş... 6 kusur çıkmış.... önümüzdeki regl ile başlayacak o da inşallah.... biosterondan galiba dedi :1: hepimizin fshları düşsün, düştükleri yerden çıkamayasıcalar :9::9::9::9: ben daha baktırmadım, önümüzdeki regl de bende baktırayım bari....

ben seni 2014 ten biliyom.... bugün bi arkadaşla görüştüm güzbahar, onun da fsh 17-15-19 gibi değerlerdeymiş... 6 kusur çıkmış.... önümüzdeki regl ile başlayacak o da inşallah.... biosterondan galiba dedi :1: hepimizin fshları düşsün, düştükleri yerden çıkamayasıcalar :9::9::9::9: ben daha baktırmadım, önümüzdeki regl de bende baktırayım bari....

bende düşünüyorum bıosterondan mı külerden mi düştü fsh ım, ikisini de aynı anda kullandığım için bilemedim. 2 aydır kür yapmıyorum ama biosteron içiyorum adetimde gidip fsh ölçtürecektim ve böylece ilaç mı kür mü düşürdü anlayacaktım ama ben gidip kan veremedim.

yoksa genem karıştırdım mı:26::26:

bende düşünüyorum bıosterondan mı külerden mi düştü fsh ım, ikisini de aynı anda kullandığım için bilemedim. 2 aydır kür yapmıyorum ama biosteron içiyorum adetimde gidip fsh ölçtürecektim ve böylece ilaç mı kür mü düşürdü anlayacaktım ama ben gidip kan veremedim.
kürlerin de etkisi vardır belki ama biosteron oldukça etkili.... o arkadaş çünkü sadece çayı kahveyi falan bıraktı bide biosteron içti işte :1:

kürlerin de etkisi vardır belki ama biosteron oldukça etkili.... o arkadaş çünkü sadece çayı kahveyi falan bıraktı bide biosteron içti işte :1:

Canım sana bir şey soracağım
bir karışım vardı ama o karışımlardan bir tanesini unuttum diğerleri şudu
bal+çörekotu+tarçın+karanfil+?
bir tane daha vardı onu unuttum neydi o?

Canım sana bir şey soracağım
bir karışım vardı ama o karışımlardan bir tanesini unuttum diğerleri şudu
bal+çörekotu+tarçın+karanfil+?
bir tane daha vardı onu unuttum neydi o?
canım ben karanfil koymamıştım o karışıma ve polen ilave etmiştim. bal+polen+çörekotu+tarçın şeklinde kullanmıştım ben

kızlar bu arada dün Ankaradan doktor aradı. ilaçları 10. haftada kesmek lazımmış. bende yarın 12. haftaya giriyorum dedim olsun dedi.:1::1::1::1::1:

çok eğleniyorum artık ya sinirden gülmeye başladım :32::32::32::32::32:
U
son 4 jelim kaldı boşa gitmesin bari onları da yapayım işi bitireyim.:32::32::32::32::32:

her doktora gittiğinizde bize haber verin dedi pazartesi kontrolüm var dedi. 2li tarama testi zamanı geldi onu yaptırın dedi.

bende bundan sonra olanları bildirmeyeceğim.:32::32::32::32::32:

Canim hic sikinti yapma bende estrofemi de progestanida 12.haftaya kadar kullandim ;)

canım ben karanfil koymamıştım o karışıma ve polen ilave etmiştim. bal+polen+çörekotu+tarçın şeklinde kullanmıştım ben

Ben kur yaptiktan sonra fsh baktirdim 2,77..oncesinde 9,75 idi..ay ne guzel diye sevinirken ayni testte e2, 170e firlamis,oncesinde 42filandi..dr gosterdim fsh dustu diye, farketmez bu seferde ostrojen cikmis,gene rezerv azligi dedi...demek ikisi dengeli olmasi gerekmis. Ama sen,guzbahar biosteron kullaniyorsunuz onun farki vardir mutlaka..insallah bol,kaliteli yumolariniz olsun..
Guzbaharin da bu ay baslicak olmasina sevindim valla:16::16:

Kanaman falan yok dimi? Annem bile dün seni soruyordu kanaması nasıl olmuş diye :1::1::1::1::1::1: sana dua ediyor:1::1::1:

ayy canim cok sagolsun:16:Simdilik yok,bugun igne olmuyorum bakalim gorecegiz:1: ayrica kalp duymaya gidecegiz babasiyla:17:
Selencim senin kotu olmus ya,tansiyon dusmesi,mide bulanmasi filan ayni turk filmleri gibi:1: gecer kisa zamanda insallah:16:
Benim simdilik pek biseyim yok,arada kisa kasik agrisi oluyor.son 2-3gundur daha az yiyince doyuyorum,normal yiyince kotu oluyorum ama sicaklardan mi bilmem..bir de bulantim yok ama hani usutunce bi mide kalkar gibi olur ya oyle bi tatsizlik yasiyorum...

Ay çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum... İnşallah bugün sen yarın da ben duyabiliriz o sesi...

:16::16: valla bende cok heyecanlaniyorum.kalbim hizli hizli atiyor aklima gelince muayene..bugun saat 15.00 da randevum.sonrasinda yazarim ne oldugunu :emir_bebek: sen yarin ne yapacaksin? Saat kacta,iznini nasil alcaksin? Kiz cok merak eiyorum seni,benim de sana gelesim var:1: kac kisiler? Maasallah o rakam beklentiyi bayagi bir yuksekte tutuyor..ama filmlerdeki gibi bir oge cok uzerine bastirarak belli ise yaniltma vardir..o zaman biz seninkileri ikiz filan sanarken,allah bilir tek kese cikar,di mi? Sonucta kan degeri kisiye gore degisir,sen son 2kiloyu kesin bu fazla bhcg degeri ile attin:1::1:

o testte herşeye bakıyorlarmış yaş faktörü hayatında sigara içip içmediğin vs bunlara göre herşey çıkıyor sen korkuyorsun peki ben ne yapayım . ben 37 yaşımdayım.

beynim geçen sene pıhtı attı. Allahımın izniyle yaşıyorum ve inşallah sağlıklımı sağlıklı bebişim olacak tabii önce allahın izniyle..

bana geçen sene buradaki doktor 6 ay kullanmam için ilaç verdi. hamile kalmak yasak dedi. doğum kontrol ilacı yasak dedi. ilaç beni mahvetti buralara alışamamıştım. Ankarayı özlüyordum yeni evliydim. vs vs vs ankaradaki doktor ameliyat için geç kalınmış dedi birdaha aynı şeyleri yaşarsan hemen ege üniversitesine git dedi.

kısacası hayatın ne zaman ne göstereceği belli olmuyor. ama bence biz yapılacakları yapalım gerisini Allaha bırakalım.

Bebeklerimiz sağlıkla nefes alacaksa Allahım istersen olacak. Rabbim yüzümüze kalbimize baksın.

hatice nolur aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ben söylersem sen beni sustur sen söylersen de ben.

bu mübarek günde rabbim gözlümüzdekini sağlıkla verecek inşallah.:16::16::16::16::16::16::16:

Canimmmm büyük geçmiş olsun ya..bende zaten doktorlar ne derse desin rabbime emanet ettim ondan gelecek herseye raziyim.saglikla kucagimiza alalimda..bu arada konuştum bayrama kadar evdeyim ya şaka gibi:)))

işte ablamda diyoki genelde down sendromlu falan diyomuş doktorlar aklın doğuma kadar orda kalır yaptırma dedi.ama doktor yaptır dedyse mecbur yaptrcaz yani..bende sen gibi düşünüyorum iş konusunda gelsinler 1 ay rapor alıp bayrama kadar dinlencem sonra inşallah herşey yolunda giderse ekim kasımda çıkarım :)

Canim,dr bana da anlatti..aslinda matematik formulu gibi desi.sonuclar bazi seylerle carpiliyor mesela yas ile..yasi buyuk hanimlarda da dolayisiyla beklenen rakam yuksek oluyor,yani risk yuksek cikiyor ama endiselenecek bisi yok yok dedi..senin yasin da bizim kadar yuksek olmadigi icin allahin izniyle bisiicik cikmaz:16:
İs konusunda ise kizlarin dedigi gibi biraz sabret canim,bi sure sonra gecicek mecbur bu hallerin.ayrica daha karnin cikmadigi icin insanlarin aklinda hala eski hatisin sen.hamile oldugunu unutuyorlardir emin ol.1ay sonra sende buyumeye baslayinca daha dikkatli olurlar.arda 1-2gunluk rapor olabilir..bir de benim tavsiyem, aksam cikisini 18.00 yapsinlar ve getir gotur islerini vermesinler yada coook mecbur olmadikca..bunlari acikca iste ve yoksa kotuyum,1ay rapor almak zorundayim de..inan bana acikca konusursan istedigini verirler.ustelik senin 1ay rapor almani istemezler.pazarlik yap yani:1:hamilesin diye isten cikaramazlar zaten ,yasak diye biliyorum.

:16::16: valla bende cok heyecanlaniyorum.kalbim hizli hizli atiyor aklima gelince muayene..bugun saat 15.00 da randevum.sonrasinda yazarim ne oldugunu :emir_bebek: sen yarin ne yapacaksin? Saat kacta,iznini nasil alcaksin? Kiz cok merak eiyorum seni,benim de sana gelesim var:1: kac kisiler? Maasallah o rakam beklentiyi bayagi bir yuksekte tutuyor..ama filmlerdeki gibi bir oge cok uzerine bastirarak belli ise yaniltma vardir..o zaman biz seninkileri ikiz filan sanarken,allah bilir tek kese cikar,di mi? Sonucta kan degeri kisiye gore degisir,sen son 2kiloyu kesin bu fazla bhcg degeri ile attin:1::1:

:60::60::60::60::60: olabilir bence de tek olma ihtimali yüksek. Çünkü dondirik embriyolarda zaten betahcg yüksek çıkıyormuş.
Benim randevum 5'te. Öğleden sonra çıkıcam işten. Eşimin şubesi değişti. Ona uğrayıp bi çikolata götüreceğim, müdürüyle falan tanışacağım. Sonra birlikte doktora geçeceğiz. Keşke sen de olsan :29:
Hadi bekliyorum güzel haberlerini :52::52::52::52::16::16:

Canimmmm büyük geçmiş olsun ya..bende zaten doktorlar ne derse desin rabbime emanet ettim ondan gelecek herseye raziyim.saglikla kucagimiza alalimda..bu arada konuştum bayrama kadar evdeyim ya şaka gibi:)))

Ki ben uzun uzun yazincaya kadar ne ara 1aylik rapor aldin,helal valla:1: bende oturmus sana fikir veriyorum:30: gozun aydin,artik rahatca yatip yuvarlanirsin evinde:16:

Back