• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tesekkur ederim nihancim,dilerim devam eder..allah size de nasip etsin..sizin yasiniz daha kucuk,sakin oyle dert oldu filan deme..ben de bebek dusunmeye basladiktan sonra herkes karar verip dogurdu,hatta eltimin ki 2yasina bile geldi.hic icim burkulmadi.allah saglik versin,olur nasilsa,umutlu ol bakiiim:16:

Devam edecek canım ben inanıyorum. Arkandan da biz geleceğiz. Ben kendim icin de umutluyum bu tedavimde olacak inaniyorum.ama bir baslayabilsem.

Amh testim 3 cikmis kizlar.
testlerimi tamamladim 2 temmuzu bekleyeceğim sonuc randevusu icin.hayirlisi bakalim.
Canim deger super, rezervler harika demekki :1:
masallah canim harika bir deger, benimki 0.82 idi. bebisine kavusmana az kaldiiii:52::52::52:

Anam kız benim deger de 0.79 du. Cok farkimiz yokmus, o zaman benim de zamanim kesinlikle geldi artikkkkk :1: yasasiiiiinnnnnn

Kiz hala burda misin:1: ben de amayaa ya katiliyorum,insallah gebe kalinca Cemili arayip,allah razi olsun gittin de baskasi transfer yapti dersin:1: insallah bebegin tutunacak.iyi seyler dusun:16:

ben de tam "kız sen hala burada mısın" demeye gelmiştim, nazan benden önce davranmış. :1::1::1:
transfer saati mi sarktı? Hadi ama heyecanla bekliyoruz :16::16:

Sezeeeer ses ver sezeeeer :1::1:
Aldın mı bıdıkları?

ay cok alistik bugun kimin guzel haberini aliyoruzzzzzzzzz???hadi sezer kap gel bebisleriii, monica senin testin ne zaman??

Canlarimmm transfer saatim cook sarkti. Bayagi bekledim. Transferi yapan doktor tek kelime etmedi. Yabanci gibi girdi cikti. Cook aglattilar beni. Paramizla rezil olduk diyebilirim. Transferi yaparken rahim agzini yara yapmis doktor. Geldigimden beri duramiyorum acidan. Gec oldu, guc oldu sonu guzel olur insallah. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22sinde. Allah hepinizden razi olsun. Aile oldunuz bana. Takdir artik Yuce Rabbimin. Dilerim Allahimdan benim icin dilediginiz guzelliklerin Allahim size kat kat fazlasini versin. Hepinizi cooook seviyorum. Su an coooook karmasik duygular icerisindeyim. Vardir herseyde bir hayir. Elimden gelen her seyi yaptim. Yuce Rabbim Ol der insallah hepimiz icin!! Bitanesiniz yaaa :16::16::16:

Canlarimmm transfer saatim cook sarkti. Bayagi bekledim. Transferi yapan doktor tek kelime etmedi. Yabanci gibi girdi cikti. Cook aglattilar beni. Paramizla rezil olduk diyebilirim. Transferi yaparken rahim agzini yara yapmis doktor. Geldigimden beri duramiyorum acidan. Gec oldu, guc oldu sonu guzel olur insallah. 2 tane 5. Gun embriyosu transfer edildi. Test tarihi 22sinde. Allah hepinizden razi olsun. Aile oldunuz bana. Takdir artik Yuce Rabbimin. Dilerim Allahimdan benim icin dilediginiz guzelliklerin Allahim size kat kat fazlasini versin. Hepinizi cooook seviyorum. Su an coooook karmasik duygular icerisindeyim. Vardir herseyde bir hayir. Elimden gelen her seyi yaptim. Yuce Rabbim Ol der insallah hepimiz icin!! Bitanesiniz yaaa :16::16::16:

transferin hayırlı olsun canım berat gecesi dogacaklar listesine adı yazılmış evlatlardan biride seninkidir inşaALLAH

Arkadasim,burda hepimiz birbirimize cok destek olduk,bize umut verdi bu..caninin acimasina cok uzuldum,kan geliyor mu? Hersey guzel olacak insallah.yarin obur gun biraz yatarak dinlen.ayaga kalk,yuru ama oturacaginda yat..pzt.ise basladiginda bebeklerin nerdeyse sana tutunmus olacaklar:16::16:

Ins.canim.ilk tedavimde 6 yumurta toplanmisti.ins.bu sefer daha fazla ve kaliteli olur.

Canim,insallah gonlune gore olur.benim ilkinde 5te 4,ikincisinde 7de 3 dollendi.daha cok olur diye beklentiye girdigim icinde burdaki arkadaslar biliyor bayagi uzulmustum..hatta transfere cok mutsuz girmistim..ama iste bilemiyorsun ve bak bitanesi tutundu..insallah buyumeye de devam edecek..az olsa da sakin sen uzulme,kaliteli olmasi kafi..

Canim deger super, rezervler harika demekki :1:

Anam kız benim deger de 0.79 du. Cok farkimiz yokmus, o zaman benim de zamanim kesinlikle geldi artikkkkk :1: yasasiiiiinnnnnn

geldi tabi canim seni bekliyoss:52::52::52: ustelik bizim morfolojide 0 di cok sukur bugunlere,,saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah hepimizeee:21::21:

Ins.canim.ilk tedavimde 6 yumurta toplanmisti.ins.bu sefer daha fazla ve kaliteli olur.

insallah canim ..belki bu defa ilacin dozunu arttirilar daha fazla olsun diye gerci az olsun klaiteli olsun sloganimiz bu:) benimde 5 taneden 2 tanesi 6. gunde blast seviyeye gelip dondurulmustu...insallah seninde guzel olacak sonucun..

biz ne kadar duygusalsak onlarda tam tersi, sen moralini bozma canim ..hemen nasill yara yapti ya tahris olmustur merak etme gecer 1-2 gune..sen bebislerinle konus moralini yuksek tutttt:49::49::49: olumsuzluklari unut bundan sonrasi hep umut:) bu ne ya siir yazdim gerci ilk okul seviyesinde oldu:)))

Canim transferin hayırlı Sonu bebisli olsun guzel haberlerini bekliyoruz:16::16::16::16:

Ayyyyyy hati canim maasallah subhanallah cok guzel cikmis fasulyen Allah bagislasin artik icin rahat etsin hep güzel l haberlerle gel insallah Rabbim kucaklarimiza almayida nasip eder insallah...
Kuzum guzel anne doğum günün kutlu oldsun nice mutlu senelere seneye inşallah bebisinle beraber pastani uflersiniz dualarim sizinle🎂🎁:16::16::16::16:

Neden denk gelmiyoruz biz, neden göremiyorum seni, aynı zamanlarda farklı topiklerde mi oluyoruz anlamadım ki :19:

(nasıl iki tane yazdım bilmiyorum, neyse böyle oluversin :86: )

Son düzenleme:
Back