- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
musmutlu günlerimiz olsun inşallahhhhh
adamın yaptığı terbiyesizlik....
ancak Rabbimin bi bildiği vardır, ve aslında sana şer gibi görünen de hayır vardır inşallah.... şu mübarek gecede duyduğun hangi haber şer olabilir ki.... inşallah senin için de hayırlısı böylesi olur ve sonuna kadar rahat bir gebelik geçirip, sağlıklı hayırlı evlatlarını kucağına alacağın transferindir bu, son tedavindir inşallahhhh..... gönlün ferah olsun, için sıkılmasın.... doktor vesile bunu da unutma, Rabbim ol der ve oluverir sonuçta...
bunun sonrasında da gebelik haberini al da bi... hatta böyle karnın burnuna kadar gelince gidip o doktoruna teşekkür edersin... Allah sizden razı olsun ki transferime girmediniz, yoksa bu günleri hiç göremeyecektim sanırım tüm sosyal platformlarda paylaşıyorum bunu der ve çıkarsın
evet mybaybe burası da yabancı yer dğil kız, hem tanıdıkların da var... burda oraya transfer olduk sonuçta dimi melinda..... kız akşam dua ederken özellikle adını unutmıyım diye gyret sarf ettim, melinda henüz hamile değildi melinda henüz hamile değildi diye tekrarladımmmm
dün üniversitede ev arkadaşımın kardeşinin de tüp bebek tedavisinin pozitif sonucunu duymuştum... onun kv falan çok üstüne gidiyordu o yüzden kendi haberim olsa bu kadar sevinemezdim demiştimmmm ama sanırım her gebe haberine aynı şekilde sevinebiliyormuşummmmmm günüme güzel başlama sebebimmmmm, gebeliğinde ömrün de güzel geçsin emiiiiiii
:13::13::13::13::13::13:
:79::79::79::79::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::81::81::81::81::81::81::81:
du bunları eklemesem içimde kalcak....
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Arkadaşlar moralim çok bozuldu. Belki hatırlarsınız ben özel bir doktora gidiyorum ve transferi Florance nig.de yapıyor. Akşam 5'te eşimi hastaneden aramışlar ve doktorumun sempozyum dolayısıyla şehir dışına gittiğini ve transferimi başka birinin yapacağını söylemişler. Düşünebiliyor musunuz ya şaka gibi bir şey. Özel doktor kendisi arama zahmetine bile girmiyor. Hastanede ben kimi tanırım sadece transferim yapılıyor orada benim. Zaten 2 kere başarısız olmuş tedavi, 3.de insan böyle bir ayıp yapar mı. Çocuk oyuncağımı bu. 750$ para sayacağım ben yarın ellerine. Kim için? Bu benim son şansımdı. Maddi manevi tüm varlığımızı koyduğumuz bu süreç bu kadar basite alınmamalı. Sabah 11de transferim var ama şu an moralim yerlerde. Tabii ki biliyorum vardır her şeyde bir hayır ama arkadaşlar bunun yolu bu mudur yaa. Adam kendisi bile haber vermiyor ki sempozyum son dakika çıkan bir olay değildir.
Lütfen bu mübarek günde benim için dualarınızı esirgemeyin
adamın yaptığı terbiyesizlik....
ancak Rabbimin bi bildiği vardır, ve aslında sana şer gibi görünen de hayır vardır inşallah.... şu mübarek gecede duyduğun hangi haber şer olabilir ki.... inşallah senin için de hayırlısı böylesi olur ve sonuna kadar rahat bir gebelik geçirip, sağlıklı hayırlı evlatlarını kucağına alacağın transferindir bu, son tedavindir inşallahhhh..... gönlün ferah olsun, için sıkılmasın.... doktor vesile bunu da unutma, Rabbim ol der ve oluverir sonuçta...
bunun sonrasında da gebelik haberini al da bi... hatta böyle karnın burnuna kadar gelince gidip o doktoruna teşekkür edersin... Allah sizden razı olsun ki transferime girmediniz, yoksa bu günleri hiç göremeyecektim sanırım tüm sosyal platformlarda paylaşıyorum bunu der ve çıkarsın
Kız yabancı değil amayanin topigi phala nin kulakları cinlasin
evet mybaybe burası da yabancı yer dğil kız, hem tanıdıkların da var... burda oraya transfer olduk sonuçta dimi melinda..... kız akşam dua ederken özellikle adını unutmıyım diye gyret sarf ettim, melinda henüz hamile değildi melinda henüz hamile değildi diye tekrarladımmmm
Kizlar herkese selam,
Bugun aksam yemege disari cikmistik,hastanenin onunden gecerken esimle ikimiz iceri girdik,kan verdim.biraz gec cikti sonuc ama guzel cikti..10.gun degeri: 57,4...biraz daha yuksek mi ciksaydi diye dusundum ama olsun,saglikla ilerlesin de yeter ki
Bu mubarek gunde hepimiz icin dua etmistim,ilk kez meryem suresini okumustum..allah kabul etsin,aminhepimiz gonlumuzun muradina erelim,saglikli,omurlu,hayirli evlat sahibi olalim..
dün üniversitede ev arkadaşımın kardeşinin de tüp bebek tedavisinin pozitif sonucunu duymuştum... onun kv falan çok üstüne gidiyordu o yüzden kendi haberim olsa bu kadar sevinemezdim demiştimmmm ama sanırım her gebe haberine aynı şekilde sevinebiliyormuşummmmmm günüme güzel başlama sebebimmmmm, gebeliğinde ömrün de güzel geçsin emiiiiiii
:13::13::13::13::13::13:
:79::79::79::79::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::81::81::81::81::81::81::81:
du bunları eklemesem içimde kalcak....
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Son düzenleme: