• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hayirli pazarlar hepinize. Nazancım kaç gündür giremedim müjdeni bugün aldım canım. Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.. çoook mutlu oldum. Sırada Monica ve sonrada şekerin müjdesi var inşallah.
Bana gelince kayinpederimi kaybettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Birkez daha kudretiñi gördüm Rabbimin. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz. Herşey karışacakti. Sezercim sende üzülme ne olur. Belki de bu doktorla bebişlerine kavuşacak
Hepinizi çok öpüyorum. Dualarınıza bizi de katın ne olur. Sevgi ve dua ile kaliñ

Canim iki gundur boya badana temizlik isleri vardi haliyle internette kesikti seni cok merak etmistim ve suan okudum cok sevindim cok mutlu oldum degerin cok guzel artmis Rabbim twmaminada erdirsin insallah...

Kalinkam cok sagol,insallah devam eder:16: sende temiz evinde gule gule otur,darisi basima..benimde yaptirmam lazim:1:

Hayirli pazarlar hepinize. Nazancım kaç gündür giremedim müjdeni bugün aldım canım. Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.. çoook mutlu oldum. Sırada Monica ve sonrada şekerin müjdesi var inşallah.
Bana gelince kayinpederimi kaybettik. Mekanı cennet olsun inşallah. Birkez daha kudretiñi gördüm Rabbimin. Eşimin yurtdışı işi olmasaydı tedaviye başlayacaktık biliyorsunuz. Herşey karışacakti. Sezercim sende üzülme ne olur. Belki de bu doktorla bebişlerine kavuşacak
Hepinizi çok öpüyorum. Dualarınıza bizi de katın ne olur. Sevgi ve dua ile kaliñ

Guzbaharcim tesekkur ederim:16: allah sana da nasip etsin,ilk denemenizde hamile kal insallah..kayinpederin icin de basiniz sagolsun..daha sik ugra buraya:16::16:

Kizlar iyi haftasonu diliyorum:16::16:
Bugun oglen testimi yineledim: 103,5..drumu arayip mujdemi verdim ona da..gayet guzel,allah tamamina erdirsin dedi..pzt gene bakilacak kanda ve kese gormeye cagiracakmis 10gun sonrasina..

değerin güzel artmış canım.Darısı keseye, kalp atışına tatlım.

herkese mutlu pazarlaaarrrr kızlaarrrr:16::16::16::16:

Neden denk gelmiyoruz biz, neden göremiyorum seni, aynı zamanlarda farklı topiklerde mi oluyoruz anlamadım ki :19:
canım daha önce de telden ve alelacele yazdığım için, işlerim o kadar yoğun ki aralara sıkıştırıp girebiliyorum ancak, o da telden :(((( bu yüzden denk gelemiyoruz muhtemelen:29::29::29::29::29: tekrar tebrik ederim, :54::54::54::54::54:
Bugun oglen testimi yineledim: 103,5..drumu arayip mujdemi verdim ona da..gayet guzel,allah tamamina erdirsin dedi..pzt gene bakilacak kanda ve kese gormeye cagiracakmis 10gun sonrasina..

canımmm süper haber buuuuu :16::16::16::16::16::16: darısı başımıza inşallahhhhhh....

başınız sağ olsun tatlım.... Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla evladına kavuştursun seni..... :16::16::16:

canımmm transfer olmuşsun duamdasın benimde inşallah su gibi geçer zaman ve bebeğin seninle olur 9 ay 10 gün aminnnnnnnnnnnnn.hemen kafandan siliyorsun bu olayı unutma sen tüp bebek yaptırmadın biraz üşüttün ve yatıyorsun tamammı :46:

Çook sağol canım. Aslında transfer sırasında olanları unuttum ama dün eşimle büyük bir kavga ettik. Tam transferin ertesi günü yani 5. gün embriyosunun tutunma zamanları. Walla ne oluyor anlamıyorum. Bir aksilik gidiyor ama inşallah sonu güzel olur.

Yine saçma sapan annesi yüzünden yaptık kavgamızı. Allah aşkına böyle bir zamanda olur mu? Ben bu kadar duygusal ve karmaşık duygular içerisindeyken. Benim 7 yıllık evliliğimi mahveden, en son 1 yıl önce rahim ağzı kanserine yol açan virüs vücudumda bulunduğunda ve ameliyat olduğumda altı üstü ameliyat oldun seni aramak zorunda mıyım? Ama sen arayacaksın bizi, sen gelinsin mecbursun deyip saçmalayan bir insanı böyle bir anımda, stresten en uzak durmak zorunda kalmam gereken bir anda neden hayatıma alayım? Ki benden hiçbir şekilde özür dilememişken, ki 7 yıl boyunca bana çektirip her seferinde biz bir aileyiz sizi affediyorum diye ben ayaklarına gitmişken. Bir sorun var canım bu işte. Alttan aldıkça insanlar hatta eşin bile seni eşek yerine koyuyor. keşke daha sert mizaçlı olup, beni üzenleri direkt hayatımdan çıkarabilsem.

Sence bu yaşadığım mutsuzluklar bebişlerimin tutumasını engeller mi? Allahımmmmm yardım ett nolur!!!

canım çok geçmiş olsun, çektiklerine değecek sağlıklı, akıllı, iyi huylu bir bebeğin olsun inşallah. Daha iyi misin? Canın acıyor mu hala?

Çook sağol canım daha iyiyim, oturdukça canım acıyor. Bir de kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor daha şimdiden. İnşallah sonu güzel olur canım yaa. Bu arada senin işini anlamadım hakikaten. Seninkisi bir de 6. gün embriyosu. Benimkisi 5 gün olmasına rağmen 9 gün sonraya gün verdiler. Hayret doğrusu. Sabrına hayranım bu arada bilesin. Benim minik :1: arkadaşım :16::16:

Canımmmmmm çoook şükür değerin çook güzel arttmış. Darısı kalp atışlarına inşallah. Datlı hamişim benimmm :49::49::49:

Canımmm Allah rahmet eylesin. İnşallah tez zamanda tedavine başlarsın ve bebişine tez zamanda kavuşursun. Yüce Rabbim gönlündekileri sana versin inşallah canımmmm. Heeeep dualarımdasın :16::16::16:

çook sağol canım. Aslında transfer sırasında olanları unuttum ama dün eşimle büyük bir kavga ettik. Tam transferin ertesi günü yani 5. Gün embriyosunun tutunma zamanları. Walla ne oluyor anlamıyorum. Bir aksilik gidiyor ama inşallah sonu güzel olur.

Yine saçma sapan annesi yüzünden yaptık kavgamızı. Allah aşkına böyle bir zamanda olur mu? Ben bu kadar duygusal ve karmaşık duygular içerisindeyken. Benim 7 yıllık evliliğimi mahveden, en son 1 yıl önce rahim ağzı kanserine yol açan virüs vücudumda bulunduğunda ve ameliyat olduğumda altı üstü ameliyat oldun seni aramak zorunda mıyım? Ama sen arayacaksın bizi, sen gelinsin mecbursun deyip saçmalayan bir insanı böyle bir anımda, stresten en uzak durmak zorunda kalmam gereken bir anda neden hayatıma alayım? Ki benden hiçbir şekilde özür dilememişken, ki 7 yıl boyunca bana çektirip her seferinde biz bir aileyiz sizi affediyorum diye ben ayaklarına gitmişken. Bir sorun var canım bu işte. Alttan aldıkça insanlar hatta eşin bile seni eşek yerine koyuyor. Keşke daha sert mizaçlı olup, beni üzenleri direkt hayatımdan çıkarabilsem.

Sence bu yaşadığım mutsuzluklar bebişlerimin tutumasını engeller mi? Allahımmmmm yardım ett nolur!!!
bu zor zamanlarının mükafatı büyük olur inşallah gönlündekini nasip eder rabbim sana...

Çook sağol canım. Aslında transfer sırasında olanları unuttum ama dün eşimle büyük bir kavga ettik. Tam transferin ertesi günü yani 5. gün embriyosunun tutunma zamanları. Walla ne oluyor anlamıyorum. Bir aksilik gidiyor ama inşallah sonu güzel olur.

Yine saçma sapan annesi yüzünden yaptık kavgamızı. Allah aşkına böyle bir zamanda olur mu? Ben bu kadar duygusal ve karmaşık duygular içerisindeyken. Benim 7 yıllık evliliğimi mahveden, en son 1 yıl önce rahim ağzı kanserine yol açan virüs vücudumda bulunduğunda ve ameliyat olduğumda altı üstü ameliyat oldun seni aramak zorunda mıyım? Ama sen arayacaksın bizi, sen gelinsin mecbursun deyip saçmalayan bir insanı böyle bir anımda, stresten en uzak durmak zorunda kalmam gereken bir anda neden hayatıma alayım? Ki benden hiçbir şekilde özür dilememişken, ki 7 yıl boyunca bana çektirip her seferinde biz bir aileyiz sizi affediyorum diye ben ayaklarına gitmişken. Bir sorun var canım bu işte. Alttan aldıkça insanlar hatta eşin bile seni eşek yerine koyuyor. keşke daha sert mizaçlı olup, beni üzenleri direkt hayatımdan çıkarabilsem.

Transfer oldgum gün daha hastanedetim eşim dediki igne parasini sen öde benmi dedim özee git dedi.snrasinda 3 gün çok kötü kavga ettik ama kismetmis bak oldu benim inşallah seninde sonucun güzel olacak takma bunlari.kaynanam benimde seninki gibi en son aradim telefonda ne var ne yok saydim valla konuşmuyorum simdi cokta rahatim sende kavga et demiyorum ama bi süre gorusmesen iyi olur

Canımmmmmm çoook şükür değerin çook güzel arttmış. Darısı kalp atışlarına inşallah. Datlı hamişim benimmm :49::49::49:

Datliyim di mi:17: canim bebek olacagi varsa oluyor aslinda bence.senin iki laf kavgan ile bisiicik olmaz merak etme.kocan senin hassas duygusal durumunu anlamaz,kizma, bu erkeklerin hepsi az ve ya cok öküz oluyorlar.dolayisiyla boyle bir durumu anlamayan annesine tavir yapmasini da bekleyemeyiz,yine cok kizma:1::1: kaynanani allaha havale et..benim sahsi fikrim bu konularin acilmamasi icin caba sarfet,acilirsa da duymazliktan gel,konuyu degistir,yer degistir :)) bir de bu kaynana ile her konuda-tartismada kocana onun yaninda oldugunu hissettirip,sirf onun icin kabullendigini soyleyip hissettirmek gerek..ve bazen son derece keskin bi sekilde senin istedigin gibi davranmasini isteyebilirsin,bu Yaptigin tavizler karsiliginda...ne bileyim zor durumlar bunlar..genelde adamlar arada kisilip kaliyor,gelin kendi istedigi olsun diye virvir yaparken genelde farkina varmadan kaynanayi hakli cikariyor..adam da aaa annem dogru soyluyora geliyor.o yuzden politik olup,kendi hakliligini gozune nazikce sokmak gerek...

Gozun aydın canim değerin cok Gusel artmış darisi keseye kalp atisina ALLAHİM SAGLİKLA KUCAGİNA ALDİRSİN

Aminnnn canımmmm aminnnnnn. İnşallaaaaaaaaaaaaaah!!! Sen şimdi hamile olduğun için bizim için durmadan dua ediyorsun ona göre :16::16:

canım benim hemde nasıl dua ediyorum inanamazsın. Rabbim tüm isteyenlere versin. Öncelikle benim kader arkadaşlarımı mutlu etsin inşallah.

Canım ev sıkıntılarını dikkate alma Rabbim ol derse olacak . herşey bahane...

Ama yinede sen içini ferah tut. Sen sinirlensende sinirlenmesende herşey olacağına varıyor.
Herşey geçiyor sonra keşke kendimi üzmeseymişim dememek için bebeğine sıkı sıkı sarıl lütfen.

Sizi kocaman öpüyorum. Rabbim şu anki mutlulukların en güzeliyle mükafatlandırsın seni:16::16::16::16:

Hihiiihhhi:17: tesekkurler canim:16::16: siz babalar gununu kutladiniz mi,didime gittin mi?

Evet canım didimdeydik bugün beraber döndük eşimle randevum vardı. akşamdı onu sabaha aldırdık. şimdi doktordan geliyorum.

doktor 8+5 sin dedi. yani 3. aya girdik dedi.

bol bol su içmeye devam ani hareketler yok dedi. kalp atışını tekrar dinletti. Allahım sizlerede nasip etsin inşallah. vajına için ben bebek pudrası alıp sürmüştüm hatfasonu. oda kuruttu. kabuk kalkmaya başladı. mantar değil bu akıntın dan,jelden ve havalar çok sıcak ondan dedi. krem verdi.

bu arada migrenim tuttu. onun içinde minoset verdi.eşim almaya gitti bana bırakıp yola çıkacak.

canım şimdiden bol su içmeye başla. günde 2,5 litre. :54::54::54::54::54:

bu arada kollarını bacaklarını hareket ettirmeye başlamışşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Back