• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

maşallah maşallah

kız yavaş otur kalk yeni gelinler gibi süzüllllll bende ilk başlarda öyleydim. Alışmışım seri hareket etmeye şimdi 2 ayı bitdirdim 3. aydan gün aldım ama yeni gelin gibi çok ağır olmasa da dikkatli hareket ediyorum hala düşecek diye korkuyorum.

Kabak çekirdeği ben çok yememiştim. ama ananas yemiştim rahme iyi geliyormuş diye.

Clexane den bende sıkıldım bacaklarım mosmor oldu. Artık batırmaya çekiniyorum valla. herhalde 12. haftadan sonra jelide onuda kesiyorlarmış.

Güzel haberini bekliyorummm hemde dörtgözle

Allah korusun Selencim öyle şeyler getirme aklına. Tecrübelerimiz yüzünden böyle korkuları hep yaşayacağız sanırım. Allah korusun bebişlerimizi.
Clexane ı göbeğine yapacaksın dediler bana, bacağa da mı yapılıyor? Baldırda herhangi bir yere mi yapıyorsun? Bir de onu deniyim.
Seni ve göbüşünü öpüyorum :1::16::16:

Allah korusun Selencim öyle şeyler getirme aklına. Tecrübelerimiz yüzünden böyle korkuları hep yaşayacağız sanırım. Allah korusun bebişlerimizi.
Clexane ı göbeğine yapacaksın dediler bana, bacağa da mı yapılıyor? Baldırda herhangi bir yere mi yapıyorsun? Bir de onu deniyim.
Seni ve göbüşünü öpüyorum :1::16::16:

Canımmm dediğin gibi tecrübeyle sabit napim ya tüple hamile kalanlarım benim gibi olduğuna eminim. bebeklerimiz özel napalımmm :34::34::34:

canım koldan bacaktan ve göbekten ben göbekten hiç yapmadım. eşim buradayken ona öğrettim hep koldan yaptırdım. o göreve gidince bacağa başladım bir gün biri diğer gün diğeri yapıyorum. biraz morarmalar başladı ama napalım. baldır kısmını iki parmağınla tut. havasını aldıktan sonra yap.

benim kardeşim şeker hastası onun iğnelerini zamanında çok yaptım oradan biliyorum.

Bende seni çok öpüyorum. Bebişleri iyi bak üzme onları valla doğunca senden hesap sorarlar.:1::1::1::1:

nazancım nasınsın?? kaç oldu bugün

Canim iyiyim sen nasilsin?haftasonu gezmen nasildi,kocisinle:17:
Benim transferin 7.gunu..cogu gitti azi kaldi..henuz bisii yapmadim.belirgin bir belirtimde yok..kasiklarimda belli belirsiz bir ignelenme oluyor sanki,onu da kendim mi uyduruyorum bilmiyorum:1:
Yarin obur gun beni biraz oyalasin diye idrar testi yapayim diyorum..meraksiz kocam bile cok heyecanli:16:

Arkadaslar simdi çıktım doktordan. Bir aksilik olmazsa 13.de yani haftaya bugun transferim olacak. Rahim zari cok iyi dedi. 6 mmlik bir polip varmis ama cok onemli degil dedi. Ayy sanki zaman hic gecmiyor bu sefer :18:

Bu arada Haticim darisi kalp atislarina insallah. monicacimm bebislerin sana simsiki tutunsun, 9 ay seni hiiic birakmasinlar insallah. Nazancimm sen de kendine hakimm ol erken test yapma nolur. Kafan ikilenmesin tadini cikar hamimeliliginin. Kizimmmm 9 ay surecek saltanatinin tadini cikarsana :49::49:
Amayacimm sen de hepimizin yerine eglen lutfeeen. Gez, toz bol bol da yuz canimcim.
Öpüyorum hepinizi.:16::16:

Sezer canım ben de seni merak ediyordum... Benim transferim de adetin 19. günü yapıldı, kişiye göre değişiyor belli ki.
Hadi bakalım kuzum sırada sen varsın. İyimser, inançlı ve pozitif olman çok hoşuma gitti. Hep böyle devam et ve bebişlerin seni hiç bırakmasın inşallah. :16::16:

Arkadaslar bakin ben ne aldim :17: bundan oncekilerde hep kendimi belki tutmaz, bir aksiliik olur diye engelledim. Yeterince mutlu olamadim. Bu kez farkli olsun istiyorum. Kesin tutacak ve bebisimi bu kez kucagima alacagim Yuce Rabbimin izniyle biliyorum. O nedenle bebisimin ilk hediyesini aldim. Haa olur da ikiz olursa gidip hemen bitane daha alacagim. Bu kadarcik da hayalperest olayim nolacak di mi? Su ana kadar hayata hep rastyonelist baktim da noldu ki :1:

Coook guzeller ama degil mi?:16:

Eki Görüntüle 1148613

ay buna ben de bayıldım. ne güzel düşünmüşsün.

kuzum nerde oyle TR yilda 1-2 cok zor, izin ayarlamak zor anca christmas zamani ekstra tatil var o zamanda Tr cazip gelmiyor kis gunu..esimin is degisikligi var canim kuzeyde bir eyalete gidicez donucaz vallaa burda yanmistik sicaktan:) benim icin TR bi 2 yil daha gorunmuor sanirim sonrasinda insallahhhhhhh

hangi eyalet? bahsetmiştim sana daha önce galiba, 1 yılım Minnesota'da geçti. İnşallah o kadar kuzeye gitmiyorsundur. :1:

hoşgeldin. ne güzel tatilide yaptın bravoo.

Gelelim fasulyenin faydalarınaaa:1::1::1::1:
gelelim valla şekerimmmmm şurda ayın 26 sında yeni tedavi başlıycak... o zamana kadar işleri biraz rayına oturtursammmm süper olcak...

Kız minnoş, şapkalı fıstık tatil bitti döndün mü aramıza? O profil fotoğrafına bayıldım.
İçinin güzelliği, iyi niyeti yüzüne yansıyan insanlardansın. Seni çok sevdiğimi söylemiş miydim? :16::16:

Bu cümleni bana arada tekrar et nolur, tutun beni kan falan vermiyim erkenden...:1:
canımsın :16::16: o senin güzelliğin.... ben de seni çok seviyorum kiiii:31::31::31::31:

kız ben de sabırsızlanıyorum bir an evvel tedaviye başlamak ve aranıza katılmak istiyorum, ben de sabırsızlanarak test günümü beklemek istiyorum.... benim ilk tedavim de de bu arada 15. güne vermişlerdi test sonucunu, biraz sağlamcılardı da :1: geçiyo yani şekerimmmm...... ve inan ki azcık kalmış kiii..... sen şimdi onu bunu boşverde kocamın doğum günü pazargünü, ben ne süpris yapcam şimdi kocama:44::44::44::44:

Arkadaşlarım geçmişi henüz okuyamadım, kaç gündür giremiyordum size bir merhaba demek istedim.
Transferimin 4. günü oldu bile, ben bugün işe başladım. Bu sefer daha rahatım ve soğukkanlıyım. Hatta biraz çok rahatım galiba. Ne kadar hızlı hareket ettiğimin, aniden oturup kalktığımın yeni farkına vardım. Maalesef her seferinde de yaptıktan sonra fark edip kızıyorum kendime. Allahtan hayırlısını diliyorum. Beslenme konusunda da, adettendir diye her gün kabak çekirdeği yiyorum başka da bir farklılık yapmadım. :1: Doktorum clexan diye bir iğne verdi kan sulandırıcı, mübarek ne biçim yakıyor... Onun dışında bir sıkıntım yok. Jellerden sonra sakin sakin yürüyüş yapıyorum. Sanırım bu sayede jel hiç geri gelmiyor ve yayılıyor. Size de öneririm. Çok su içmeyi ihmal etmiyorum. Yalnız dondurulmuş tedavisinde test gününü 15 gün sonraya veriyorlarmış ona bi yıkıldım... :14::1: Teeee 20 Haziran'da test yapmamı istediler. Ben 15'ine kendimi hazırlamıştım. Ama öte yandan kimyasal falan olursa hiç fark etmeden geçirmeyi tercih ederim. Ara bir değer falan görmekten artık çok korkuyorum. O yüzden 20 hazirana kadar dayanmaya çalışacağım. Hepinize tekrar çoook teşekkür ederim. :16::16:

4.gunun hayirli olsun:46: ise baslaman iyi olmus vakit su gibi gecer simdi..ben evdeyim,vakit daha yavas geciyor..
Selene ve sana kan sulandirici igne verilmis,benim yok..boyle bir tahlilim de yok,kafamda takildi..eger sonuc pozitif cikarsa test yaptirsam mi ki diyorum..neyse...kaldi 4gun:))
Konustugumuzda sormayi unutmusum, seni dr gorunce ne tepki verdi? Artik ben monica degil minica yim dedin mi :1:

Canim iyiyim sen nasilsin?haftasonu gezmen nasildi,kocisinle:17:
Benim transferin 7.gunu..cogu gitti azi kaldi..henuz bisii yapmadim.belirgin bir belirtimde yok..kasiklarimda belli belirsiz bir ignelenme oluyor sanki,onu da kendim mi uyduruyorum bilmiyorum:1:
Yarin obur gun beni biraz oyalasin diye idrar testi yapayim diyorum..meraksiz kocam bile cok heyecanli:16:

canım haftasonu güzel geçti dün gece 11 de döndüm azcıkta yorucuydu neyse olsun.

Ben hafta sonu yapmış olabilirsin diye düşünmüştüm. Benim kararlı arkadaşım.

Kız kocalar bir alem zaten ya. :1::1::1:

4.gunun hayirli olsun:46: ise baslaman iyi olmus vakit su gibi gecer simdi..ben evdeyim,vakit daha yavas geciyor..
Selene ve sana kan sulandirici igne verilmis,benim yok..boyle bir tahlilim de yok,kafamda takildi..eger sonuc pozitif cikarsa test yaptirsam mi ki diyorum..neyse...kaldi 4gun:))
Konustugumuzda sormayi unutmusum, seni dr gorunce ne tepki verdi? Artik ben monica degil minica yim dedin mi :1:

Nazan daha önce izledin mi bilmiyorum ama vakit geçirmek için "Friends" izlemeni öneririm. O kadar komik ve eğlenceliler ki, dizi biteli 10 yılı geçti hala izleyip gülüyorum. Monica'nın orijinaliyle de tanışmış olursun. :1:
Kan sulandırıcı iğne vermediyse de bi aspirin, coraspin bişey vermiştir diye tahmin ediyorum. Onlar da aynı işi görüyor zaten. İçine sinmediyse sor istersen yine de.
Doktor beni görünce çok şaşırdı, tam hayal ettiğim gibi bir karşılaşma yaşadık. Dedim "hep senin için bunlar, hep beni sev diye" :1::1::1:

Nazan daha önce izledin mi bilmiyorum ama vakit geçirmek için "Friends" izlemeni öneririm. O kadar komik ve eğlenceliler ki, dizi biteli 10 yılı geçti hala izleyip gülüyorum. Monica'nın orijinaliyle de tanışmış olursun. :1:
Kan sulandırıcı iğne vermediyse de bi aspirin, coraspin bişey vermiştir diye tahmin ediyorum. Onlar da aynı işi görüyor zaten. İçine sinmediyse sor istersen yine de.
Doktor beni görünce çok şaşırdı, tam hayal ettiğim gibi bir karşılaşma yaşadık. Dedim "hep senin için bunlar, hep beni sev diye" :1::1::1:

Kiz ben o siziyi bitireli yillar oldu..ben bir yabanci dizi manyagiyim:30: aklina gelecek,gelemicek olanlari izledim ve izliyorum..evde sikilmiyorum ama ben allahtan..ama bu aralar pek is yapmamaya calisiyorum..evet bebe aspirini kullaniyorum,sonuca gore konusacagim dr ile.

adam ingilizce söyledi ben türkçe cevap verdim şekerimmm :)))))) ben ne öğrenmeye çabalıycam onlar benim memleketime geliyo onlar türkçe öğrensin Allah Allah....:16::16::16:

darısı hepinizin başına şekerimmmm:29::29::29:

:30::30::30::30::30: ayyyyy çok feciiiii.... ben hiçççç ağzımı açmadım kocamın canını durduk yere sıkmadım; sadece o andan itibaren tüm servisleri kocama bıraktım, e hadi bakalım bana ne ısmarlıycan :1: diyerekten.... sadece çay servisinde ben varrrdımmm
:16::16:

valla bizimki de görse bam bam dalardı vallahi... size de bize de geçmiş olsun....

demek ki neymiş herkesin bi rusa benzetilme potansiyeli varmış :1: yeğenimin de başına gelmiş de....:12::12::12:

Haklısın bitanem:12::12: sen çok sekersin kiii:16::16::16::16:

Arkadaşlarım geçmişi henüz okuyamadım, kaç gündür giremiyordum size bir merhaba demek istedim.
Transferimin 4. günü oldu bile, ben bugün işe başladım. Bu sefer daha rahatım ve soğukkanlıyım. Hatta biraz çok rahatım galiba. Ne kadar hızlı hareket ettiğimin, aniden oturup kalktığımın yeni farkına vardım. Maalesef her seferinde de yaptıktan sonra fark edip kızıyorum kendime. Allahtan hayırlısını diliyorum. Beslenme konusunda da, adettendir diye her gün kabak çekirdeği yiyorum başka da bir farklılık yapmadım. :1: Doktorum clexan diye bir iğne verdi kan sulandırıcı, mübarek ne biçim yakıyor... Onun dışında bir sıkıntım yok. Jellerden sonra sakin sakin yürüyüş yapıyorum. Sanırım bu sayede jel hiç geri gelmiyor ve yayılıyor. Size de öneririm. Çok su içmeyi ihmal etmiyorum. Yalnız dondurulmuş tedavisinde test gününü 15 gün sonraya veriyorlarmış ona bi yıkıldım... :14::1: Teeee 20 Haziran'da test yapmamı istediler. Ben 15'ine kendimi hazırlamıştım. Ama öte yandan kimyasal falan olursa hiç fark etmeden geçirmeyi tercih ederim. Ara bir değer falan görmekten artık çok korkuyorum. O yüzden 20 hazirana kadar dayanmaya çalışacağım. Hepinize tekrar çoook teşekkür ederim. :16::16:

Canımcım benim geçen dondurulmuş denememde de, onun öncesindeki freshde de 9 gün sonraya verdiler hep test gününü. Demek ki her yerde farklılaşıyor hakikaten bu uygulamalar. Ama merak etme 20sine birşey kalmadı. Daha transfer olamayanları düşün rahatlat kendini :1::1:

Sezer canım ben de seni merak ediyordum... Benim transferim de adetin 19. günü yapıldı, kişiye göre değişiyor belli ki.
Hadi bakalım kuzum sırada sen varsın. İyimser, inançlı ve pozitif olman çok hoşuma gitti. Hep böyle devam et ve bebişlerin seni hiç bırakmasın inşallah. :16::16:

Aminnn canımcım cümlemizinkini inşallah. :16::16: Hadi bak 4. günün de bitmek üzere 5'e girdin sayılır. Sayılı gün çabuk geçiyor canımcım :1::1:

Ayy çook tatlısın yaa :16::16: Zayıfladım diye seviniyorsun ama çoook az kaldı :49::49: bu şekilde gezmene. :1::1::1:

Arkadaslar bakin ben ne aldim :17: bundan oncekilerde hep kendimi belki tutmaz, bir aksiliik olur diye engelledim. Yeterince mutlu olamadim. Bu kez farkli olsun istiyorum. Kesin tutacak ve bebisimi bu kez kucagima alacagim Yuce Rabbimin izniyle biliyorum. O nedenle bebisimin ilk hediyesini aldim. Haa olur da ikiz olursa gidip hemen bitane daha alacagim. Bu kadarcik da hayalperest olayim nolacak di mi? Su ana kadar hayata hep rastyonelist baktim da noldu ki :1:

Coook guzeller ama degil mi?:16:

Eki Görüntüle 1148613

coks sekerlerr, gule gle giysin bidigin:)) akillilik etmissin, ben gidip pembe bi tulum almistim:))oglusumuz olacagini nerden bilim:52::52::52:

canım gittim ama girmiyorum denize. denize girersem bir de mikrop falan kaparım bizim bebekler zor bebekler özel bebekler riske atamam. ilerleyen zamanlarda olur bence hatta çok da iyi oluyormuş.

Şu 3 ay geçirelimde allahımın yardımıyla darısı doğuma diyeceğim :)

evet evet 12 hafta gecsinde hayirlisiyla ondan sonra girersin bende daha girmedim hamisken hic..

ben en son bi gun alip bi gun almamaya karar verdim bebe aspirini olayini:1::1::1:

Back