- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
ben sizi gebeden sayıyosam demekki.... kiii mesaj alıntılama yazını görünceee.... eee melinda gebe değilmiydi ayol bile dedim içimden
Ayy kuzum inşallah girin girin hadi kapıyı kapatıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sizi gebeden sayıyosam demekki.... kiii mesaj alıntılama yazını görünceee.... eee melinda gebe değilmiydi ayol bile dedim içimden
selam kızlar nasılsınız??
işyerinden zar zor giriyorum. güzel haberleri bekliyorum dört gözle... öpüldünüz.....
Canım benim 3 gün embriyosu için idrarda 8. günde görünmesi imkansız gibi birşey zaten. Biz demedik mi sana idrar testi yaptırıp kendine eziyet ettirme diye. Kana bile baktırsan 5-10 arası birşey çıkacaktı. O zaman bile rahatlayamayacaktın. Allah'ım artacak mı, yoksa kimyasal mı olacak diye aklında yazıp duracaktın. Aklına lütfen kötü şeyler getirme. Gönlünden geçenler senin için hayırlısıdır ve Yüce Rabbim gönlündekini sana verir inşallahhh!!!Benim hala bi belirtim ilan yok,bugun 8.gunum..sabah idrar testi yaptim,bisii gorunmedi..cok takmadim desemde iste canimi sikti
ben işte kapıyı açtım en başta bekledim, herkes geçsin en son ben geçip kapatcam.... yani öyle demiştim.... hamişliğe geçmeyen kalmadıysa sıram gelmiştir artık.... güzbaharcık var, bebek_34 var, merveaydin vardı yanlış hatırlamıyosam... neyse önemli olan sonuç itibariyle oldukça azaldık.... ben sıramı bekliyorum bakalım ayın 26 sında ne diycek doktor amca
ben işte kapıyı açtım en başta bekledim, herkes geçsin en son ben geçip kapatcam.... yani öyle demiştim.... hamişliğe geçmeyen kalmadıysa sıram gelmiştir artık.... güzbaharcık var, bebek_34 var, merveaydin vardı yanlış hatırlamıyosam... neyse önemli olan sonuç itibariyle oldukça azaldık.... ben sıramı bekliyorum bakalım ayın 26 sında ne diycek doktor amca
Günaydınnnnnnn
Topikte yaprak kımıldamaz olmuş.
Hamile kalamayan bir avuç insan kaldık. Hamilelerin "işleri çok yoğun" zaten.
Çok yalnız hissettim kendimi.
Dükkanı kapatıp çıkalım bari.
(Hassas Anne Aday Adayı)
Günaydınnnnnnn
Topikte yaprak kımıldamaz olmuş.
Hamile kalamayan bir avuç insan kaldık. Hamilelerin "işleri çok yoğun" zaten.
Çok yalnız hissettim kendimi.
Dükkanı kapatıp çıkalım bari.
(Hassas Anne Aday Adayı)
Ben notr durumdayim sen nasilsin? Bu aralar yogun oldugun icin mi az geliyosun,himm? Sende kendine iyi bak canim
şimdi aklımdan sen geçtin bi yazını görüp alıntılayacaktım yemin ederim. deddimki monica gebe bence yazayımda morali yerine gelsin
vallaha mı?
Öyle mi doğuyor içine? Tek mi ikiz mi? Kız mı erkek mi ahahahah
inşallah canım.
bu arada tebrik ederim 7 kilo gitmiş, çok iyi gidiyorsun. İnşallah bu çabalarımız sonuçsuz kalmaz. Ben de 12 kg verdim son 2,5 ayda.
kızlar ya dün evliilk yıldönümümüzdü bizim.eşim ne bi gül ne bi bişey nede bi söz.resmen mal yerine koydu beni.sabahta mesaj yazdım bana yazmışki " unutmadım ama hediye alacak param yoktu üzülme diye söylemedim.senide unuttu sandım yazmış" dahada sinirlendim.çnkü yalan söylüyor.ikmizde çalışıyoruz maaşı var onunda benmde.sigara alıyo paket paket bi gül 5 lira ya bi tatlı söz ya bu kadar zormu herşey paramı gebeliğimi öğrendim üstünden 1 ay geçti hala bi tebrik bi gül bişey yok ya.benm eşim neden böyle ya
kız alemsin içime valla sende nazanda gebesiniz diye doğuyo rabbim inşallah gebesinizdir.. ne olur test yapmadan sabredin ya
şimdi üzülmenin sırası değil lütfen bebiş de üzülüyor gül hemen
Sende otur göbüşünle bebişinle hamileliğin tadını çıkar onu istioyrum bunu istiyorum diyip şımarıklık yap çalıştır onu
En güzel intikammmmm
aynen canım bekleme sürecinde aldığım kiloları vereyim dedim bari spora felan gidiyorum öyle verdim 2-3 daha gitse süper olur ekime kadar da gider zaten
aminnnn canım benim Allah ım emeklerimizin karşılığını bebiş olarak geri versin inşallah. Oyyy maşallah ben 2 ayda 7 kilo sen baya iyi vermişsin maşallah
ben bu sefer kararlıyım söz dinlicem inşallah... 15 gün sabredicem. Test günüm 20 haziran.
Bu arada sabredin diyene bak hafta boyunca günde 2 öğün idrar testi yapan kişilik