Canım çok teşekkür ederim. Darısın inşallahhhhhhhh başına Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın ve bebişlerini kucağına versin inşallah.
amin cümlemizinkini canım. Nasılda rahatladım anlatamam. o sesi duymak başka bişeymiş. anlatılmaz bişeymiş. korkuyordum Rabbim yardım etti.
Sağol canım bende herşeyi sizlerle paylaşıyorum. Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Amin canım Tüm hamişlerin bebeklerini annelerine ailelerine bağışlasın inşallah.
Canım aynıydım benimde kasılarımda ağrı vardı halen devam ediyor. akıntım var. bende banyoya gidip gidip çok baktım. Ama rabbim sesi duyurdu sende duyacaksın inanıyorum. İçini ferah tut bu sefer doğuracağız inşallahhhhhhhhhhhhh
Kız sesi duyunca içim gitti...
Sağol canım arkadaşım darısı başına inşallah. Perşembe günü transferin varmış. su gibi geçsin ve inşallah bu sesleri sende duyacaksın.
kuzum güzel yüzlü arkadaşım darısı başına inşallahhhhhhhh. Tez zamanda tedaviye başla ki sanada kalp atışı duyursun Rabbim inşallah. Ama ikizin olsunnnnnn. Kız senin gibi güzel olsun.
Darısı başına arkadaşım Rabbim tez zamanda sana da göstersin inşallah. Sizlere hep dua ettim kendinle birlikte hep de dua edeceğim Allahım kabul eder inşallah.
Darısı başına canım. sat 14 nisandı. Sata göre bugün 6+6 yım. üstten baktı duyuldu canım. İnşallah sende duyarsın.

:16
Arkandan geliyoruz arkadaşım. Hemde nasıl bir oh ben heyecandan telefona yapışıp annemi aradım. ağlayarak anlatıyorum herkes bana bakıyor. Eşimde sakin ol sakin ol diyor. Rutin kanları vericez idrar var gel içeri diyor ama ooooo. Nasıl bir andı anlatamam yaşamak lazımm.

İnşallah kucağımıza da alırız inşallah.

Darısı isteyen herkesin başına inşallah.