- 13 Aralık 2011
- 1.284
- 460
- 198
- 47
Canımm benim rahimde 4-5 kez yara çıktı bayağı bir problem yaşadım stres kaynaklı ve bu nedenle gitmediğim doktor kalmadı. Hepsinin tek söylediği şey rahim ağzının sık yıkanmaması gerektiğiydi. Özellikle sebamedi kullanmamı yasakladılar. Rahimin kendine has yapısı var, yıkayarak oradaki yararlı bakterileri öldürüyorsun dediler. Walla bunu iyice sor canım bir şeyi düzeltirken başka bir tarafı bozma. Aklını da karıştırmak istemiyorum ama rahmi sık yıkamak, mantar enfeksiyonlarını da arttırıyor. Allah acil şifalar versin canım yaa
Merhaba sebamed bulamssan yada phali gelirse bebek saampuani kullan ben bebe sampuani kullanmistim.jel kullanirken halada kullaniyorum. Genital bolge temizliginde en zararsizi o parapen sla sls falan yok icinde gunde 2kere sabah aksam onunla yikayip camasir degisitrirsen kisa surede rahatlarsin cnim banyoda iceride kalan jelide temizle mutlaka birikinve katilasiyor ve kesinlikle islak birakma kurula mutlaka gecmis olsun
sağolun kızlar bu jeli kullananların ortak sorunu sanırım. dediklerinizi uygulamaya çalışacağım. birde buradaki doktora soracağım. kalp atışı duymaya gideceğim salı günü o zamana kadar sabredeceğim.