• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canımm benim rahimde 4-5 kez yara çıktı bayağı bir problem yaşadım stres kaynaklı ve bu nedenle gitmediğim doktor kalmadı. Hepsinin tek söylediği şey rahim ağzının sık yıkanmaması gerektiğiydi. Özellikle sebamedi kullanmamı yasakladılar. Rahimin kendine has yapısı var, yıkayarak oradaki yararlı bakterileri öldürüyorsun dediler. Walla bunu iyice sor canım bir şeyi düzeltirken başka bir tarafı bozma. Aklını da karıştırmak istemiyorum ama rahmi sık yıkamak, mantar enfeksiyonlarını da arttırıyor. Allah acil şifalar versin canım yaa

Merhaba sebamed bulamssan yada phali gelirse bebek saampuani kullan ben bebe sampuani kullanmistim.jel kullanirken halada kullaniyorum. Genital bolge temizliginde en zararsizi o parapen sla sls falan yok icinde gunde 2kere sabah aksam onunla yikayip camasir degisitrirsen kisa surede rahatlarsin cnim banyoda iceride kalan jelide temizle mutlaka birikinve katilasiyor ve kesinlikle islak birakma kurula mutlaka gecmis olsun

sağolun kızlar bu jeli kullananların ortak sorunu sanırım. dediklerinizi uygulamaya çalışacağım. birde buradaki doktora soracağım. kalp atışı duymaya gideceğim salı günü o zamana kadar sabredeceğim.

Dr bana da crinone jel verdi,onu kullaniyorum..ama sizlerden ogrendigim 2x2=4 bu ilac vajinal kasinti,tahris yapiyor,burda cok konusuldu...ben de acaba dr sorsam,eger etkin bir farki yoksa transfer sonrasi kapsul mu istesem ?

canım bilgiğim kadarıyla iğne var ben ilk 3 gün iğnesini verdiler sonra jele döndüler. ben iğneye devam etmek istiyorum dedim. hemşire en sağlamı jel dedi direkt etki ediyor dedi.

Ama bu durum devam ederse neye dönerler bilmiyorum.

cok sukur test sonuclarimiz iyi cikti kizlar veeee bir oglusumuz olacakkkkkkkk:52::52::52:
Allahim tez zamanda darisi isteyen herkesin basina olsun lutfennn, saglikli bebeciklerimizle musmtlu gunlerimiz olsun aminnn:16::16::16:

Günaydın canim benim demek pasa geliyor sağlıkla ve bereketiyle gelsin evinize huzur getirsin i nsallah tez zamanda bekleyenlerde ogusel duyguyu tadar Allah gönlüne gore versin duaların icinde kocaman Aminnnnnnnnnn optum

Sabah embriyolog aradi,2 embriyo gelismeye devam edebilmis..onlar da gayet iyi,pzt.sabah transfer yapacagiz dedi...
Yarin sabah minnaklarimi almaya gidecegim saat 9 da...

canım şimdi internetten baktım. sebamed jel 22-29 tl arasında ama bu nette

bephantane kremide ben 2 hafta önce 26 tl ye almıştım.

napalım ne dersin kader arkadaşım.

kız hatice herşeyimiz bir gidiyor. sence kızmı doğurcaz erkekmi??

Canim kaşıntı ne durumda iyimisin.sonunda tasindim yeni evdeyim ama hic iş yapmadim hep annem kardeslerim yapti:)) icime cinsiyetle ilgili hicbisey dogmuyo biliyomusun kalp atisini duymadan hamilemiyim anlamicam galiba:)) sen ne hissediyon kiz

canlarımmmmmmm nasılsınızzzzz azda olsa arada girip sizleri takip ediyorum bitanelerimmmmm:16::16::16::16::16:......hepiniziçok özledim bakıyorum tatile çıkacaklar aramızda amayam canım arkadaşm hayırlı tatiller goncanla bol bol dinlen eylen çok yoruldun grek bizlerle grek işlerinle hep yanımızda olsun eeee artık bi tatili hakkettin yani :38:......güzel haberlerinizi okuyorum selenim hatim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ....kalbimdesin canım arkadaşm senide çok özledim arıcam seni saol arkadaşm hastanedeyken aradın destek oldun bitanem ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım dünyanın ( en güzel anneleri ) hepiniziçok seviyorum ...bana gelince hastaneden çıktığmdan bu yana evdeyim dinleniyorum ilaçlar mide bulantısı çok yapıyo ayılıyom bayılıyom mecburen iyi olmak için ve tekrardan anne olmak yola devam etmek için çabalıyorum canlarım çarşamba konturolüm var bakalım dr ne dicek ilaca 6 ay kullanıcam bu senede bebek hayalime ara vermek zorunda kaldım seneye inşllh rabbim sağlık verirse yola devam kızlar:10::10:.......hepinizi çoookkkkkk seviyorummmmm canlarımmmm allahıma emanetsinizzz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Canim benim seni sagligindan önemli bisey yok su an.iyi olduktan sonra rabbim evlatta verecek sana inşallah. Kendine iyi bak:48:

Sabah embriyolog aradi,2 embriyo gelismeye devam edebilmis..onlar da gayet iyi,pzt.sabah transfer yapacagiz dedi...

Canimmmm cok şükür ya hamdolsun bitti hersey artik dinlen tamam mı bundan sonra dua artik:))

Nazancimm harikaa hic canini sikma lutfen insallah ikiside yoluna devam edip tatli bebekler olarak gelecekler annelerineee:))

Selenn ay kuzum gecmis olsun ya niye igne vermiyolar sanki en etkilisi o diye biliniyor jeldegilki niye eziyet cektiriyorlar sanki!! Insallah gecer csnim bir an evvel bu arada ben daha yeni biraktim progestan igne ve estrogen bantlarini yani 12. Haftada ama tr de durum ne bilmem..

Kiz hatiii bu arada bide tasindin ha kolay gelsin canim aman kendini yorma selende sende kalp atislarini gum gum duyacaksiniz insallahh.. bizimde var tasinma isi hemde baska bir eyalete valla zor issss..
Bebekcim cok cok gecmis oksun once sagligin sonra ardindan bebis insallahhh..

4343 ithal gelin bide ithal bebisi alirsin kucagina hersey tastamam olur insallah:)

Amayaa kizz goz bandi goturmeyi unutma:))))

Bu arada ishal icin tavsiyelerinize tesekkurler kizlar bi duzeliyo bi tekrar basliyo bende anlamadim sali doktora sorucamm operim hepiniziii

canlarımmmmmmm nasılsınızzzzz azda olsa arada girip sizleri takip ediyorum bitanelerimmmmm:16::16::16::16::16:......hepiniziçok özledim bakıyorum tatile çıkacaklar aramızda amayam canım arkadaşm hayırlı tatiller goncanla bol bol dinlen eylen çok yoruldun grek bizlerle grek işlerinle hep yanımızda olsun eeee artık bi tatili hakkettin yani :38:......güzel haberlerinizi okuyorum selenim hatim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ....kalbimdesin canım arkadaşm senide çok özledim arıcam seni saol arkadaşm hastanedeyken aradın destek oldun bitanem ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım dünyanın ( en güzel anneleri ) hepiniziçok seviyorum ...bana gelince hastaneden çıktığmdan bu yana evdeyim dinleniyorum ilaçlar mide bulantısı çok yapıyo ayılıyom bayılıyom mecburen iyi olmak için ve tekrardan anne olmak yola devam etmek için çabalıyorum canlarım çarşamba konturolüm var bakalım dr ne dicek ilaca 6 ay kullanıcam bu senede bebek hayalime ara vermek zorunda kaldım seneye inşllh rabbim sağlık verirse yola devam kızlar:10::10:.......hepinizi çoookkkkkk seviyorummmmm canlarımmmm allahıma emanetsinizzz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Canımmmmmmm bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallah.

Bu arada darısı başına bebeğimmmm.

Merhaba sebamed bulamssan yada phali gelirse bebek saampuani kullan ben bebe sampuani kullanmistim.jel kullanirken halada kullaniyorum. Genital bolge temizliginde en zararsizi o parapen sla sls falan yok icinde gunde 2kere sabah aksam onunla yikayip camasir degisitrirsen kisa surede rahatlarsin cnim banyoda iceride kalan jelide temizle mutlaka birikinve katilasiyor ve kesinlikle islak birakma kurula mutlaka gecmis olsun

Tamam canım. Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim sanki. Kaşıntım yok.

Canim kaşıntı ne durumda iyimisin.sonunda tasindim yeni evdeyim ama hic iş yapmadim hep annem kardeslerim yapti:)) icime cinsiyetle ilgili hicbisey dogmuyo biliyomusun kalp atisini duymadan hamilemiyim anlamicam galiba:)) sen ne hissediyon kiz

Yeni evin hayırlı olsun canım. Rabbim çocuklarınla sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin.

Anneme göre senin kızın benim oğlum olacakmış.

Bence ikimizinde oğlu olacak.

Sağlıklı olsunlar da bizim olsunlar bebişlerimiz.

Canım rabbim yardım etsin sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Hadi sıra sende başla göbüşünü büyütmeye...

Nazancimm harikaa hic canini sikma lutfen insallah ikiside yoluna devam edip tatli bebekler olarak gelecekler annelerineee:))

Selenn ay kuzum gecmis olsun ya niye igne vermiyolar sanki en etkilisi o diye biliniyor jeldegilki niye eziyet cektiriyorlar sanki!! Insallah gecer csnim bir an evvel bu arada ben daha yeni biraktim progestan igne ve estrogen bantlarini yani 12. Haftada ama tr de durum ne bilmem..

Kiz hatiii bu arada bide tasindin ha kolay gelsin canim aman kendini yorma selende sende kalp atislarini gum gum duyacaksiniz insallahh.. bizimde var tasinma isi hemde baska bir eyalete valla zor issss..
Bebekcim cok cok gecmis oksun once sagligin sonra ardindan bebis insallahhh..

4343 ithal gelin bide ithal bebisi alirsin kucagina hersey tastamam olur insallah:)

Amayaa kizz goz bandi goturmeyi unutma:))))

Bu arada ishal icin tavsiyelerinize tesekkurler kizlar bi duzeliyo bi tekrar basliyo bende anlamadim sali doktora sorucamm operim hepiniziii

Canım bence de iğne daha iyi ama işte ne diyim ya.. hiçbir şey yapmadım ve şu anda kaşıntım yok inşallah böyle devam eder. Bende seni öpüyorum.

Ohh be iste bu inss bebisler annesinin gobisine kurulacaklar hayirlisi olsun cnm
gulu gule otur cnm ailenle mutlu huzurlu inss

Cnm inss en kisa zamanda saglina kavusursun sonrada bebis icin kaldigin yerden devam once saglik cnm kendine iyi bak

Yeni evin hayırlı olsun canım. Rabbim çocuklarınla sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin.

Haha annene selam söyle ellerinden öpüyorum :) bizde saglikli olsunda herseye raziyiz dimi:46:

Ohh be iste bu inss bebisler annesinin gobisine kurulacaklar hayirlisi olsun cnm
gulu gule otur cnm ailenle mutlu huzurlu inss

Cnm inss en kisa zamanda saglina kavusursun sonrada bebis icin kaldigin yerden devam once saglik cnm kendine iyi bak

Sagil nesem allah razi olsun:21:

Canımm şimdiden bol şanslar sana. Bu gece dualarım seninle. Kocaman öpüyorum seni ve sana sımsıkı tutunacak bebişlerini :70:

Canımcım tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah. :16::16:

Bana görede kuzum senin senin gibigüzel bir kızın haticeninde resimdeki gibi bir oğlu olacak:1::1::1:

Nazancim bebislerin Insallah sımsıkı tutunurlar dualarimiz seninle sende hamileler kervanına katilirsin tatlim Allah gönlüne gore versin

Back