• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım arkadaşım kalp atışını duyana kadar haftada bir çağırdı. Dün kalp atışını duyduk. şimdi 16 sına randevu verdi. birde dün rutin kan ve idrar testlerini yaptı hepsi temiz çıktı.

bu hafta yolk kesesini görürsün. Haftaya da kalp atışını inşallah

ohhh harikasın ya diyet falan verdimi şunu ye bunu ye :1:

kızlar merhaba:) selen'cim miniğin pıt pıtlarını duymuşsun allaha şükür:) artık sıra tekmelerinde annesi:) hoş ben hala doğru düzgün hissedemedim miniği ama inşallah yakındır.

hatice'cim ben kalp atışını 5+6 da duymuştum ama dokturm çok erken demişti ama duymuştuk, belki cuma duyarsın sende bebişini belli mi olur:)

buarada biz gayet iyiyiz:nazar: doktorum yüksek olasılıkla kız dedi cinsiyetine bebişin ama net olarak bu ayın sonundaki ayrıntılı taramada görürüz sanırım:) sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez tabi ki:)

tedavisi devam eden arkadaşlarım bu topik her daim dualarımda inşallah hepimiz bir gün güzel sona ulaşacağız :)

kızlar merhaba:) selen'cim miniğin pıt pıtlarını duymuşsun allaha şükür:) artık sıra tekmelerinde annesi:) hoş ben hala doğru düzgün hissedemedim miniği ama inşallah yakındır.

hatice'cim ben kalp atışını 5+6 da duymuştum ama dokturm çok erken demişti ama duymuştuk, belki cuma duyarsın sende bebişini belli mi olur:)

buarada biz gayet iyiyiz:nazar: doktorum yüksek olasılıkla kız dedi cinsiyetine bebişin ama net olarak bu ayın sonundaki ayrıntılı taramada görürüz sanırım:) sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez tabi ki:)

tedavisi devam eden arkadaşlarım bu topik her daim dualarımda inşallah hepimiz bir gün güzel sona ulaşacağız :)

Nihal ayy canim maasallah 17.haftaya gelmissiniz Allah bagislasin bizim cinsiytimiz erkek ;) ben 16.haftada hissetmeye bqslamistim ama okadar ufwk kipirtilardiki acwba bagirsakmi diyodum ama 18.haftayi dokdurduktan sonra resmen tekmelemeye basladi her gecen gun farklilasiyo artik disaridan gozle bile vurdugu gorunuyo babamiz elini koyup hissediyo vurdugunu sende bikac hafta sonra net hissetmeye baslarsin ben dun bikac saat hic hissetmedim endiselenmeye baslamistim sonra bi vurmaya basladi ay noluyo falan oldum :9:Allah im kucagimizdada sen vindirsin insallah bklemkte olan tum kardeslerimizede hayirlisi ile tez vakitte bugunleri nasip eder insallah...

Nihal ayy canim maasallah 17.haftaya gelmissiniz Allah bagislasin bizim cinsiytimiz erkek ;) ben 16.haftada hissetmeye bqslamistim ama okadar ufwk kipirtilardiki acwba bagirsakmi diyodum ama 18.haftayi dokdurduktan sonra resmen tekmelemeye basladi her gecen gun farklilasiyo artik disaridan gozle bile vurdugu gorunuyo babamiz elini koyup hissediyo vurdugunu sende bikac hafta sonra net hissetmeye baslarsin ben dun bikac saat hic hissetmedim endiselenmeye baslamistim sonra bi vurmaya basladi ay noluyo falan oldum :9:Allah im kucagimizdada sen vindirsin insallah bklemkte olan tum kardeslerimizede hayirlisi ile tez vakitte bugunleri nasip eder insallah...

canım evet 17.haftamızdayız:) ben hala inanamıyorum tabi ki:) sürekli endişeliyim bişey oldumu acaba diye alalha emanetler hayırlısıyla:) bende ufak ufak titreşimler hissediyorum aslında ama bebiş mi emin olamıyorum:) ama sanırım 1-2 haftaya hayırlısı ile hissederim senin gibi:) paşa geliyor demek bende hep erkek hissetmiştim aslında ama kız gibi deyince doktorumuz sevindim galiba:) canım sen ayrıntılı ultrasona girdin mi? benim bu ayın sonunda 21.hafta olacak,birde tatanoz aşısını ne zaman oldun?

Hadi hayırlısı canımmm ya. Ben de bugün doktora gittim. Cuma günü yine gel dedi. O gün gittiğimde net olarak transfer gününü söyleyebilirmiş. Yani en geç önümüzdeki haftanın sonunda benimde transferim olacak inşallah. Bu arada aldığım ilaçları sana yazayım bir karşılaştırabilir miyiz. Bana geçen 2 transferimde de kan sulandırıcı vermemişti ilk kez bu sefer verdi. Ben de pco olduğu için diaformin verdi. Sabah akşam yarım alıyorum. Gece yatarken deltacortil, bebeği vücut kabul etsin diye. Günde 5mg lucrin, 3 tane estrofem, 1 folbiol ve bugün ilk kez verdiği günde 1 tane ecopirin. Şimdilik bu kadar. Hapçı gibi dolanıyorum ortada. Patlamaya hazır bir bomba gibiyim walla. Tutmayın beni 3.de fena haldeyim :52::52:

Sezer hayırlı olsun çok az kalmış senin de canım... Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde olur senin transferin tahminimce, doktora savunmana da etki etmez bu konu diye düşünüyorum.
Ben de pco luyum ama ilaçlarım seninkilerle pek ortak değil. Her doktorun ayrı bir tarzı yöntemi var. Kafanı bunlara takma sakın olur mu? Yine de ben sana kendi ilaçlarımı sayayım:
Sabah - akşam crinone jel
Sabah - öğle - akşam estrofem
2 günde bir değiştirecek şekilde climara patch
1 Prednol ( 5 gün sadece. kortizonlu ilaç, bağışıklık zayıflasın da vücut embriyoyu atmasın diye)
1 coraspin (kan sulandırsın diye)
1 Folbiol
1 efa daily (balık yağı)
D vitamini damla
birer tane de tiroid ve şeker dengeleyici ilacım var, oh mis! Ayaklı eczaneyim :1::1:

Bu arada ben de Nazan'la konuşunca fark ettim ki test günüm babalar günü olacak! :52::52::52:
Haftaya Cumartesi Nazan, Pazar ben kan veriyoruz... Geçen sefer art arda kürtaj olmak zorunda kalmıştık, bu sefer yine yolumuz bir olsun ama mutlu olsun; sağlıklı bir hamilelik ve doğum olsun inşallah... O kadar heyecanlıyım ki.

Bu arada ben de Nazan'la konuşunca fark ettim ki test günüm babalar günü olacak! :52::52::52:
Haftaya Cumartesi Nazan, Pazar ben kan veriyoruz... Geçen sefer art arda kürtaj olmak zorunda kalmıştık, bu sefer yine yolumuz bir olsun ama mutlu olsun; sağlıklı bir hamilelik ve doğum olsun inşallah... O kadar heyecanlıyım ki.

Inşallah ikinizden de güzel haberler alicaz canım bebisleriniz sımsıkı yapisip 9 ay gobuste kalsinlar :16::16::16::16:

Sağol canım inşallah tekmeleride yaşarım. Sağlıklı olsun tatlım bebişlerimiz yeterki kız erkek farketmez tabii:16::16:

rabbimmmmmmm ezanlar hürmetine ezan okunuyo burda nazan sen ve burdaki herkes hemen hamile kalsın haftaya güzel haberler verin inşallah aminnnnnnnnnnnnnn:54:

İnsallah guzel sonuclar aliriz kiz minica:1:
Bu crinone jel hakkinda ne dusunuyorsun?sende tahris filan yaptimi?ne zaman basladin? Ben opu gunu basladim,sonraki 2 gun sabah kan geldi..dr soyledim kapsul kullan dedi..dun gece kapsul kullandim,bu sabah az bi pembelik vardi,o da gunduzki crinoneden diye dusunuyorum...

İnsallah guzel sonuclar aliriz kiz minica:1:
Bu crinone jel hakkinda ne dusunuyorsun?sende tahris filan yaptimi?ne zaman basladin? Ben opu gunu basladim,sonraki 2 gun sabah kan geldi..dr soyledim kapsul kullan dedi..dun gece kapsul kullandim,bu sabah az bi pembelik vardi,o da gunduzki crinoneden diye dusunuyorum...

Canım ben geçen sefer de kullandım bu jeli. Ben de sevmiyorum ama doktorum "iğne de verebilirim ama çok morluk - şiş yapıyor, bu yüzden daha ziyade düşük riskinde, kanama durumlarında tercih ediyorum." dedi bana. Kapsül ya da hap seçeneğinden bahsetmediydi. Jel az da olsa çamaşırına geri geliyor, gelirken de içeride kurumuş kanı getiriyordur diye düşünüyorum. Benim başıma gelmedi ama bu topikte aynı şeyden şikayet eden çok kişi olduğunu hatırlıyorum. Pembe renkteyse muhtemelen tahriş olmuştur, kapsülle rahat edersin inşallah canım. Taze annem. Kıvırcığım. :16::16::16::29::29::29::29:

Back