- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
iste hep boyle ol cnm duana da butun kalbimle amin diyorum cnmneşecim çok haklısın rabbime hamdolsun bunu görebilmek bile bi mucize...rabbim devamını nasip etsin ve sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep duamdasın
İnss hakkinda hayirlisi olsun cnmbugun 7yumurtam toplandi,insallah kaliteli kaliteli dollenirler:)) dinleniyorum,karnim sisti..naapsin benim vucudum,travma yasadi sonucta..
Canim yaaa maasallah subhanallah inan cok sevindim bu sayfalarda gblik takvimleini gormk okadar guzel ki Allah in izniyle sayimiz azaldi insallah bu yil bitmeden bkleyen tum kardeslerimizdende mujde aliriz ..
Kizlar hepinizden allah razi olsun inss gobislerimizi sisirelim sirasiyla inssshepiniz dualarimizdasiniz..el birligiyle ve allahin izniyle hamis kalacaksiniz insallah:))
cnm bnim inss kalan uc embiriyonda guzelce dollensin inss dondurulmusa hicc gerek kalmasin inssKizlar embriyolog aradi simdi..
5olgun yumurtadan 3u dollenmis simdilik aslinda canim cok sikildi..gecen sefer 5 taneden 4 u dollenmisti..hayirlisi olsun bakalim,yarin gene haber verecekmis dr..donduracak kadar olsa super
olacakti..ilki olursa,1-2 sene sonra kardes icin kullanirim diye istiyorum..o zamana anlasilan dollenebilecek yumurtam kalmayacak
Son düzenleme: