• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

neşecim çok haklısın rabbime hamdolsun bunu görebilmek bile bi mucize...rabbim devamını nasip etsin ve sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep duamdasın
iste hep boyle ol cnm duana da butun kalbimle amin diyorum cnm

bugun 7yumurtam toplandi,insallah kaliteli kaliteli dollenirler:)) dinleniyorum,karnim sisti..naapsin benim vucudum,travma yasadi sonucta..:17:
İnss hakkinda hayirlisi olsun cnm
Canim yaaa maasallah subhanallah inan cok sevindim bu sayfalarda gblik takvimleini gormk okadar guzel ki Allah in izniyle sayimiz azaldi insallah bu yil bitmeden bkleyen tum kardeslerimizdende mujde aliriz ..

hepiniz dualarimizdasiniz..el birligiyle ve allahin izniyle hamis kalacaksiniz insallah:))
Kizlar hepinizden allah razi olsun inss gobislerimizi sisirelim sirasiyla insss
Kizlar embriyolog aradi simdi..
5olgun yumurtadan 3u dollenmis simdilik:5: aslinda canim cok sikildi..gecen sefer 5 taneden 4 u dollenmisti..hayirlisi olsun bakalim,yarin gene haber verecekmis dr..donduracak kadar olsa super
olacakti..ilki olursa,1-2 sene sonra kardes icin kullanirim diye istiyorum..o zamana anlasilan dollenebilecek yumurtam kalmayacak:5::5:
cnm bnim inss kalan uc embiriyonda guzelce dollensin inss dondurulmusa hicc gerek kalmasin inss

Son düzenleme:
5olgun yumurtadan 3u dollenmis simdilik:5: aslinda canim cok sikildi..gecen sefer 5 taneden 4 u dollenmisti..hayirlisi olsun bakalim,yarin gene haber verecekmis dr..donduracak kadar olsa super olacakti..ilki olursa,1-2 sene sonra kardes icin kullanirim diye istiyorum..o zamana anlasilan dollenebilecek yumurtam kalmayacak:5::5:

Canim bnim neden bozuyosun moralini Allah in izniyle bitane olsun ama senin bebisin olsun Allah ol dedikten sonra kac embriyonun dollndiginin inan bi onemi yok bakarsin simdi bir olur ikinci bbis hic tedavisiz gelir sen hic canini sıkma simdi senin moralman cok iyi direkcli olman lazim ki bebisin yerin guzel tutunsun ...sen Rabbine don Rabbim bn kendimi sana emanet ettim de hiic bisey dusunme insallah sonu guzel olur...

arıyorum canım. 2 gün önce 1 sefer bephantane krem sürdüm sonra korktum bişey olur diye bir daha sürmedim. ama o beni azda olsa rahatmıştı.

sen nasılsın. şu alttaki yazılara bayılıyorum dün bu hafta çok sinirliyim dedim. şimdi çok sinirli olursunuz yazıyor. günlük değişiyormuş yazılar çok güzel gün be gün bebişleri takip ediyoruz. :))

okonuştunmu tatlım ne dediler ?? bende bu yazılara bayılıyorum hergün değişik şeyler oluyormuş bebekte rabbim ne büyük ya..selen bende uyku hali devamlı.hafif bulantı başdönmesi halsizlik var sende bişey yokmu

okonuştunmu tatlım ne dediler ?? bende bu yazılara bayılıyorum hergün değişik şeyler oluyormuş bebekte rabbim ne büyük ya..selen bende uyku hali devamlı.hafif bulantı başdönmesi halsizlik var sende bişey yokmu

Canım konuştum. Jelden kaynaklı dediler. Sebamedin genital bölge jeli varmış günde 4sefer uygulayıp yıkayın dedi. Bephanten i söyledim.bişey olmaz iyi yapmışsın dedi.

Salı günü kalp atışına gideceğim ya bu doktora da sorarım.

Canım bende uyku hali halen devam ediyor.benimde hafif bulantırarım oluyor. Baş dönmem sürekli var.

Canım konuştum. Jelden kaynaklı dediler. Sebamedin genital bölge jeli varmış günde 4sefer uygulayıp yıkayın dedi. Bephanten i söyledim.bişey olmaz iyi yapmışsın dedi.

Canım bende uyku hali halen devam ediyor.benimde hafif bulantırarım oluyor. Baş dönmem sürekli var.

sebamedin jelide pahalımıdırki ya bende hafif kaşıntı var şu an bişey kullanmıyorumda :26:

sebamedin jelide pahalımıdırki ya bende hafif kaşıntı var şu an bişey kullanmıyorumda :26:

canım şimdi internetten baktım. sebamed jel 22-29 tl arasında ama bu nette

bephantane kremide ben 2 hafta önce 26 tl ye almıştım.

napalım ne dersin kader arkadaşım.

kız hatice herşeyimiz bir gidiyor. sence kızmı doğurcaz erkekmi??

Canım benim niye canını sıkıyorsun. Belki ikizin olur. belki bu tüpbebek olur sonradan kendiliğinden kardeş olur biz bunları okumadıkmı sanki. Şimdi ne canını sıkıyorsunki.

Ayrıca kaliteli olsunda bebişin olsunda varsın diğerleri donmasın. Üzme kendini

Sağlıklı olsun kollu bacaklı olsun senin bebeğin olsun. Rabbim nasip etsin yeter ki:16::16::16:

canımmmmmmmmmm kısmet bu işler benmde 2 denememde hiç donmuşum olmadı halada yok.bende üzülüyorum ama rabbim kısmet edecekse olacak zaten.canını sıkma sen.kaynana falanda düşünme rabbim herşeyi yoluna koyar boşver sen onları :54:

İnss hakkinda hayirlisi olsun cnm
Kizlar hepinizden allah razi olsun inss gobislerimizi sisirelim sirasiyla insss
cnm bnim inss kalan uc embiriyonda guzelce dollensin inss dondurulmusa hicc gerek kalmasin inss

Canim bnim neden bozuyosun moralini Allah in izniyle bitane olsun ama senin bebisin olsun Allah ol dedikten sonra kac embriyonun dollndiginin inan bi onemi yok bakarsin simdi bir olur ikinci bbis hic tedavisiz gelir sen hic canini sıkma simdi senin moralman cok iyi direkcli olman lazim ki bebisin yerin guzel tutunsun ...sen Rabbine don Rabbim bn kendimi sana emanet ettim de hiic bisey dusunme insallah sonu guzel olur...

Kizlar cok tesekkur ederim desteginiz icin:16::16: cok iyi moral veriyorsunuz..ilk o an canim sikilmisti ama simdi daha iyiyim..dediginiz gibi sonucta hersey olacaga varir.allah bana nasip ettiyse anne olmayi,olurum her nasilsa..iyi ki varsiniz canlar,opuyorum kocaman:16::16::16:

Canım benim doktor bana hiç jel vermiyor. Progestan hap veriyor. Transferden sonra günde 3 defa ikişer tane ağızdan alıyorum. Doktoruna istersen bunu da sor. Doktor mideni ağrıtırsa alttan fitil olarak alabilirsin ama ağızdan alman daha iyi demişti. Jel kullanınca mantar yapma riski çok artıyor diye biliyorum. Kullanımı biraz sıkıntılı yani. Bir de benim düşükten sonra rahim ağzında kaşıntı değil ama
korkunç derecede yanma oluyordu. Sanki kaynar su dökmüş gibi. Doktor gynoflor vajinal tablet verdi. Sanırım hormon değişikliklerinden dolayı rahimde normalde olması gereken bakteriler ölüyormuş. Bu ilaç da bu doğal bakterileri içeriyormuş. Offf offf neler çekiyoruz. Yüce Rabbim hayırlısıyla bu emeklerimizin, çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz

5olgun yumurtadan 3u dollenmis simdilik:5: aslinda canim cok sikildi..gecen sefer 5 taneden 4 u dollenmisti..hayirlisi olsun bakalim,yarin gene haber verecekmis dr..donduracak kadar olsa super olacakti..ilki olursa,1-2 sene sonra kardes icin kullanirim diye istiyorum..o zamana anlasilan dollenebilecek yumurtam kalmayacak:5::5:

Nazancımmm inşallah sağlıklı bir bebeğin olsun da gerisini hiiiç düşünme lütfen. Zaman bakalım ne gösterecek. Belki ikizlerin olacak sonradan kardeşi düşünmeyeceksin. Belki hiç beklemediğin anda doğal yoldan kardeş gelecek. Lütfeen şimdiden bunlara takılma. Bu denemende Yüce Rabbim yüzünü güldürür inşallah. Bende polikistik olduğu için 14 yumurta toplandı da ne oldu? Hatta hepsi döllendi de ne oldu? Yeter ki Rabbim ol desin. İnsanların tek yumurta toplanıyor, ilk denemede tutuyor. O nedenle sağlıklı bir bebiş kucağına almak için bunlar kriter değil canım. Kalbini ferah tut noluuurr:16::16::16:

Canım benim doktor bana hiç jel vermiyor. Progestan hap veriyor. Transferden sonra günde 3 defa ikişer tane ağızdan alıyorum. Doktoruna istersen bunu da sor. Doktor mideni ağrıtırsa alttan fitil olarak alabilirsin ama ağızdan alman daha iyi demişti. Jel kullanınca mantar yapma riski çok artıyor diye biliyorum. Kullanımı biraz sıkıntılı yani. Bir de benim düşükten sonra rahim ağzında kaşıntı değil ama
korkunç derecede yanma oluyordu. Sanki kaynar su dökmüş gibi. Doktor gynoflor vajinal tablet verdi. Sanırım hormon değişikliklerinden dolayı rahimde normalde olması gereken bakteriler ölüyormuş. Bu ilaç da bu doğal bakterileri içeriyormuş. Offf offf neler çekiyoruz. Yüce Rabbim hayırlısıyla bu emeklerimizin, çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz

sağol canım sebamed kullan dediler eğer devam ederse de çözüm bulacaklarmış. dediğin gibi ilaç verecekler demekki?

yarın biryerden bulabirlirsem bakacağım sebamede ama ben günde 4 kere sürüp yıkayamam ki çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Valla haklısın ya. Herşeyi göze alıp bebeğimize ulaşmaya çalışıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. bu crinone jeli ne zaman kesiyorlar acaba. demekki kestikleri zaman sıkıntı kalmayacak hemşireyle konuşurken sormak ta aklıma gelmedi.

sağol canım sebamed kullan dediler eğer devam ederse de çözüm bulacaklarmış. dediğin gibi ilaç verecekler demekki?

yarın biryerden bulabirlirsem bakacağım sebamede ama ben günde 4 kere sürüp yıkayamam ki çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Valla haklısın ya. Herşeyi göze alıp bebeğimize ulaşmaya çalışıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. bu crinone jeli ne zaman kesiyorlar acaba. demekki kestikleri zaman sıkıntı kalmayacak hemşireyle konuşurken sormak ta aklıma gelmedi.

Dr bana da crinone jel verdi,onu kullaniyorum..ama sizlerden ogrendigim 2x2=4 bu ilac vajinal kasinti,tahris yapiyor,burda cok konusuldu...ben de acaba dr sorsam,eger etkin bir farki yoksa transfer sonrasi kapsul mu istesem ?

Canımm benim rahimde 4-5 kez yara çıktı bayağı bir problem yaşadım stres kaynaklı ve bu nedenle gitmediğim doktor kalmadı. Hepsinin tek söylediği şey rahim ağzının sık yıkanmaması gerektiğiydi. Özellikle sebamedi kullanmamı yasakladılar. Rahimin kendine has yapısı var, yıkayarak oradaki yararlı bakterileri öldürüyorsun dediler. Walla bunu iyice sor canım bir şeyi düzeltirken başka bir tarafı bozma. Aklını da karıştırmak istemiyorum ama rahmi sık yıkamak, mantar enfeksiyonlarını da arttırıyor. Allah acil şifalar versin canım yaa

canlarımmmmmmm nasılsınızzzzz azda olsa arada girip sizleri takip ediyorum bitanelerimmmmm:16::16::16::16::16:......hepiniziçok özledim bakıyorum tatile çıkacaklar aramızda amayam canım arkadaşm hayırlı tatiller goncanla bol bol dinlen eylen çok yoruldun grek bizlerle grek işlerinle hep yanımızda olsun eeee artık bi tatili hakkettin yani :38:......güzel haberlerinizi okuyorum selenim hatim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ....kalbimdesin canım arkadaşm senide çok özledim arıcam seni saol arkadaşm hastanedeyken aradın destek oldun bitanem ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım dünyanın ( en güzel anneleri ) hepiniziçok seviyorum ...bana gelince hastaneden çıktığmdan bu yana evdeyim dinleniyorum ilaçlar mide bulantısı çok yapıyo ayılıyom bayılıyom mecburen iyi olmak için ve tekrardan anne olmak yola devam etmek için çabalıyorum canlarım çarşamba konturolüm var bakalım dr ne dicek ilaca 6 ay kullanıcam bu senede bebek hayalime ara vermek zorunda kaldım seneye inşllh rabbim sağlık verirse yola devam kızlar:10::10:.......hepinizi çoookkkkkk seviyorummmmm canlarımmmm allahıma emanetsinizzz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Merhaba sebamed bulamssan yada phali gelirse bebek saampuani kullan ben bebe sampuani kullanmistim.jel kullanirken halada kullaniyorum. Genital bolge temizliginde en zararsizi o parapen sla sls falan yok icinde gunde 2kere sabah aksam onunla yikayip camasir degisitrirsen kisa surede rahatlarsin cnim banyoda iceride kalan jelide temizle mutlaka birikinve katilasiyor ve kesinlikle islak birakma kurula mutlaka gecmis olsun

Back