• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar dedin de aklıma geldi, geçen yaz gittiğimiz yere gidiyoz bu tatildede, bi alman kocamın tam ön çapraz solundaki sezlongtaydı ve hatun aniden üstsüz güneşlenmeye karar verdi :1:
kocamın aniden yüzüstü ve bana (sağındaydım) dönüşünü,gözlerini de hiç açmayışını benimse oturup bikinisinin altını da bel kısmından iyice yukarı çekip kıvırarak minimum bölümünü kapatmasını merakla seyretmemi hatırladımmmm :1::1::1::1::1: şerefsize bak ya, onu da çıkarsaydın bari diyince kocam gözünün tekini açıp tatlım güneşlensene sen boşver hatunu demişti :1:

kızların nesini düşüniyim ayol, onlar üstsüz güneşleniyo:78::78::78::78::78::78::78::78:

kızzz nıye gıdıyon tekrar ozaman ruslarmıııı :27::27::27:

Canım benimmmm

Yumişleri yarın güzel güzel bırak sende dinlen. İnşallah hepsi kaliteli olur Annelerine kavuşup sıkı sıkı tutunurlar inşallah.:16:.

bugun 7yumurtam toplandi,insallah kaliteli kaliteli dollenirler:)) dinleniyorum,karnim sisti..naapsin benim vucudum,travma yasadi sonucta..:17:

bugun 7yumurtam toplandi,insallah kaliteli kaliteli dollenirler:)) dinleniyorum,karnim sisti..naapsin benim vucudum,travma yasadi sonucta..:17:

Canım hayırlı uğurlu olsun. Yumişler kaliteli kaliteli döllensinler annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Canım biliyorsunki opudan sonra şişiyorduk.

Inşallah şişi inemeden hamile kalacaksın. Ohhhhhh inşallahhhhhhhh

Benim şişim inmedi millet hamilemisin diye soruyor yok diyorum. Halbuki hamileyim....

O göbüş büyüyecek.

kızlar doktordan geldim minnacık bir kese göründü hamdolsun.perşembe yine gitcem kontrole.bu arada alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktorum.kasık ağrıları iyiye işaret dedi şimdilik bu kadar.ha bide estrofemi kesti.kan sulandırıcı iğneye ve progestan fitile devam :1:

Canim yaaa maasallah subhanallah inan cok sevindim bu sayfalarda gblik takvimleini gormk okadar guzel ki Allah in izniyle sayimiz azaldi insallah bu yil bitmeden bkleyen tum kardeslerimizdende mujde aliriz ..

Canım hayırlı uğurlu olsun. Yumişler kaliteli kaliteli döllensinler annelerine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Canım biliyorsunki opudan sonra şişiyorduk.

Inşallah şişi inemeden hamile kalacaksın. Ohhhhhh inşallahhhhhhhh

Benim şişim inmedi millet hamilemisin diye soruyor yok diyorum. Halbuki hamileyim....

O göbüş büyüyecek.

Ahhh canim,insallah,dediklerinin hepsi gercek olsun:16::16: senin donduruldu mu bu sefer selen?bir de senin kacinci gun transfer olmustu,embriyo sayin kacti?
Uff bu arada kaynanamlar geleceklerdi yani bu haftasonu icin dediler.biz isimiz var diye engelledik.anlasilan yeteri kadar engelleyememisiz ki az once haftaya gelelim diye aradilar:50::50: ben boyle ilac filan kullanirken gelmelerini istemiyorum,sonraki hafta da test sonucu olacak,gene istemiyorum..esimle simdi onun tartismasini yapiyoruz...

kızlar dedin de aklıma geldi, geçen yaz gittiğimiz yere gidiyoz bu tatildede, bi alman kocamın tam ön çapraz solundaki sezlongtaydı ve hatun aniden üstsüz güneşlenmeye karar verdi :1:
kocamın aniden yüzüstü ve bana (sağındaydım) dönüşünü,gözlerini de hiç açmayışını benimse oturup bikinisinin altını da bel kısmından iyice yukarı çekip kıvırarak minimum bölümünü kapatmasını merakla seyretmemi hatırladımmmm :1::1::1::1::1: şerefsize bak ya, onu da çıkarsaydın bari diyince kocam gözünün tekini açıp tatlım güneşlensene sen boşver hatunu demişti :1:

kızların nesini düşüniyim ayol, onlar üstsüz güneşleniyo:78::78::78::78::78::78::78::78:

haha iyiymisss...bu sene hazirlikli gidin ozaman:)))

Ahhh canim,insallah,dediklerinin hepsi gercek olsun:16::16: senin donduruldu mu bu sefer selen?bir de senin kacinci gun transfer olmustu,embriyo sayin kacti?
Uff bu arada kaynanamlar geleceklerdi yani bu haftasonu icin dediler.biz isimiz var diye engelledik.anlasilan yeteri kadar engelleyememisiz ki az once haftaya gelelim diye aradilar:50::50: ben boyle ilac filan kullanirken gelmelerini istemiyorum,sonraki hafta da test sonucu olacak,gene istemiyorum..esimle simdi onun tartismasini yapiyoruz...

Olacak canım inşallahhhhhhhhhhhhh

Canımcım benim yumurta toplanmadan önce 7-8 tane yumi vardı. Ama toplandığında 4 tane idi. Gelişmemişleri toplamamışlar. yumilerin 4 üde 8 hücreli döllendi. 2 si 3. gün transfer edildi. 2 si donduruldu.

Kayınvalidenin gelecek olması kötü olmuş be kuzum. Böyle zamanlarda birde aksilik çıkmıyor mu sinir oluyorum. Neyse birde sinirlerini ben bozmayayım.

Hiçbirinin canını sıkmasına müsade etme canım. rahat ol bebeklerini düşün. Onlara kavuşacağın günü düşün. Rahat ol bu sefer olacak. Geçenkinde neredeyse aynı şeyleri yaşadık. Bek benim bu sefer tuttu seninde tutacak.

Son düzenleme:
bi ara cikmis gibiydi hafiften ama 1 haftadir ishalim ve zayifladim:( gerci resmin birinde sanki 4-5 aylik hamileyim gibi..bende anlamadim bu isi ama bariz bisey yok henuz selencim:)

Sağol canım 3 aydan sonra belli olur diyorlar. Merak ettim. Canım ben bu ara çok sinirliyim. Kasık ağrılarımda şiddetli. :))

Hadi hayırlısı canım. Hepsi dölleniirr, ikisi sana sımsıkı tutunur, kalanlarını da yıllar sonrası için saklarsın inşallah!!!:nazar::nazar:
Kayınvalidenlerin gelmesine de çook üzüldüm ya bu dönemde misafir istemiyor insan gerçekten. Aldığın ilaçlar seni öyle bir hale getiriyor ki, dokunsan ağlayacak, bazen de sinirden patlayacak gibi oluyorsun. Aslında bu zamanlarda bırak misafirlerin gelmesini en güzeli amaya gibi tatile gitmek. Umarım eşin gelmelerine engel olacak bişeyler yapabilir. Ama illa da geleceklerse lütfen sıkma canını ve kendini yormamaya çalış. Biliyorsun transfer öncesi vücudunun dinlenmiş, kafanın rahat olması çook önemli.

Nazancım bir de senin bu kaçıncı denemen? Öncesinde kimyasal mı olmuştu?

Almandi ama otelde turkler cogunlukta... Bi de cok guzel otel...hem gozune gumruk koycak halim yok ya :1:hem kizzzz kocam bakmadi da ben gozumu alamadimmmn:37:

nereye gıttınızz antalyamı merak etımmm:1::1:ıyı eglencelerr canmm sen tedavıye nzaman start verıyorsunn

Canim yaaa maasallah subhanallah inan cok sevindim bu sayfalarda gblik takvimleini gormk okadar guzel ki Allah in izniyle sayimiz azaldi insallah bu yil bitmeden bkleyen tum kardeslerimizdende mujde aliriz ..

Kalinkam evet ya hayaldi gerçek oldu hamdolsun.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin:46:

Back