gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın Allah canım. inşallah rahata kavuşacağın bir yer olurMrb Kızlar nasılsınız bakalım ya benim nette problem var kafayı yedi gündüz hiç çekmiyor hayırlısı azabım canım benim ya hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebeğine
Kızlar ne olur dua edin bu ayın sonunda tayin istiyoruz nasip olursa inşallah olumlu sonuçlanır çok heveslendim bebek olayı gibi kursağımda kalmaz biliyorsunuz ben bebek olayını askıya aldım hakkımızda hayırlısı artık
insanbul nerdesin canım niye gelmiyon hala sınava mı çalışıyon nasılsın ?
Canım arasıra bakıp hemen cıkıyorum bu günlerde cok gaz birikiyor karnım iki katına cıkıyor cok rahatsız oluyorum kimsecikler gelmiyor zaten insanbulda yok kasıkları agrıyordu sanırım rahim genişliyor o agrılar ondan olabiliyor sen nasılsın azapcım
Aşı yapılmıycakmış sanırım öyle karar vermişsiniz kafanı rahat tutmaya çalış eşinde rahat olsunki stresden de olmuyor biliyorsun inşallah bu sefer olur
sende de mi gaz var canımbenim fena sancı yapıyo. bıçak gibi giriyo valla.
bu aralar yatıyorum sersem gibi dolanıyorum evde
bulantıların geçti mi ?
Fena gaz birikiyor hemde yapsamda rahatlasam diyorumeşimede sabah gayet iyim akşama dogru abartıyor hellle yatma saattim gelince catlama durumunda oluyorum nefes alamıyor gibi oluyorum aynı durumdayız sanırım canım şükür bulantım yok artık son 6 gündür ögürmelerim bitti 10 gün sonra doktora gidicez bakalım nediycek sen gittinmi yada ne zaman gidiceksin
oh oh öğürmeler geçtiyse şimdi hamileliğin keyfini çıkarma zamanı10 gün sonra bafraya mı yine?
gaz sorununu nasıl çözeceğimi bilmiyorum,benim öğürmeler fazlalaştı mehtap.
ama iştahım akşama doğru açılıyor bayağı yiyorum.
bende yarın gidicem doktora canım.ikili test için.
çatlaklar için bişey yapmıyorum senin kullandığın bişey var mı?
aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimm
anlıyorum balım bnde bilmiyom şi eşim bu ay kendimz deniyelim son kez diyo kafm karıştı bilmiyom off
nasılsın canlar çok giremiyorum işyeri yoğun bulantı çok( doktora gittim ikili test verdin bidahaki geldiğinde cinsiyeti söylerim dedi..hayırlısıyla sağlıkla olsunda ben başka birşey istemiyorum..hepinizi tek tek öptüm
bacım ben hamile deilim kicanım ben burdayım..nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl annesi
tm bacım kolay gelsin aradada giriyosun ya buna şükürazapcım nasılsın fırsat buldukça giriyorum cnm
Canım arasıra bakıp hemen cıkıyorum bu günlerde cok gaz birikiyor karnım iki katına cıkıyor cok rahatsız oluyorum kimsecikler gelmiyor zaten insanbulda yok kasıkları agrıyordu sanırım rahim genişliyor o agrılar ondan olabiliyor sen nasılsın azapcım
Aşı yapılmıycakmış sanırım öyle karar vermişsiniz kafanı rahat tutmaya çalış eşinde rahat olsunki stresden de olmuyor biliyorsun inşallah bu sefer olur
balımm valla bu aralar karın ağrım var. aşırı gaz sıkışması var o da ağrı yapıyo.
bıçak saplanır gibi derin ve ani ağrılarda olunca korkudan yattım öylece.
kimyasal gebelik yaşamışsın kuzum kıyamam sana. ama bunun ardı hemen bebek Allah ın izniyle sen üzülme.
hep dualarımdasın inanki kan sonucunu okuyunca üzüntüden tutamadım kendimi.
buraya giremesemde aklımdasın.dualarımdasın unutma
ikili test sonucunu sonra mı alacaksın canım.
inşallah sağlıklı bi bebektir annesi. bende yarın gidiyorum test için.
sana cinsiyet söylemediyse doktor bana hiç söylemez heralde
mrb cnm hgKizlar merhaba!
Azapcim cnm hayirlisi boyle demek ki cnm,moralleri bozmuyoruz..
Sen en iyisi doktoruna sor bacım :)) hakkında hayırlısı olsun azapcımmm durmak yok yola devam :)))
oh oh öğürmeler geçtiyse şimdi hamileliğin keyfini çıkarma zamanı10 gün sonra bafraya mı yine?
gaz sorununu nasıl çözeceğimi bilmiyorum,benim öğürmeler fazlalaştı mehtap.
ama iştahım akşama doğru açılıyor bayağı yiyorum.
bende yarın gidicem doktora canım.ikili test için.
çatlaklar için bişey yapmıyorum senin kullandığın bişey var mı?
canım geldim şimdi doktordan malesef hiç bişey soramadım ameliyatım var dedi yine. ultrason cihazıda bozuldu sıra bana gelince. şansıma iç güvenmem zaten burdanda belli. musubet bi kadınım herhalCanım ögürmeler bitti ama iştahım acılmadı nedense gaz problemini doktora yarın gidince söyle belki bişe verir bende gidince söyliycem cünkü şuan bile evde dört dönüyorum karnımı ovalaya ovalaya geziniyorumarada ufak bırt yapıyorum keşke daha uzun olsa diyorum bafraya martta gidicem canım şubatın 1 de gitmiştim ikili test icin biliyorsun şükür sonuc iyi cıktı ayrıntılı ultrason icin gidicem bafraya burdaki devlet hastanesi bakmıyormuş sen ikili test icin devletemi gidiyorsun ordakiler yapıyormuki bizim burda yapmıyorlardı bende bafrada yaptırdım inşallah sonucların tertemiz cıkar bu gaz problemimizi lütfen söyle belki iyi bişe der bende faydalanırım senden benim gitmeme daha var cünkü 10 gün akşamları karnım 5 aylık gibi oluyor vallaha arada girip bakıyorum seni merak ediyorum
ben çok teferruat kullanmak istemiyorum. bebe yağı, kakao yağı ve lierac diye bi ilaç varmış. bunlardan birini alsam diyorum mehtabım bilemedim.Catlaklar icin kullandıgım kremler var ben 5 ceşit ama ben amerikadan getitirdim burdan ayrıca beyaz vazelin aldım onuda avcumda karıştırıp heryerime sürüyorum tepeden tırna yaglanıyorum bebe yagı vazelin ve aktardan çilek yagı al canım bunları karıştır sür başka bişe almanada gerek yok ben çilek yagıda alıcam artık sürmeye başla bence ben başladım 2 hafta önce birde inşallah ögürmelerinde gecer sonra cok rahat edersin iştahında yerindeymiş yarın doktordan gelince yaz mutlaka
canımm mesleğin sabır gerektiriyo gerçekten. Allah kolaylık versin.Mehtapcim daha iyi olmana sevindim cnm,hamileligin keyifli donemlerine giriyosun cnm artik hayirlisiyla..
İnsanbul cnm yarinki taramandan guzel haberler bekliyoruz..
Bana gelnce kizlar cok yorgunum,nobetciydim bugun..
canım, benim belirtilerim geç başladı. şuan 12+6 dayım ve ben iki haftadır bulantı çekiyorum.ota çöpe öğürür oldum.Metabim insanbulum paylaşımlarinizdan ben de istifade etmeye çalışıyorum :) sizin söylediğiniz bu belirtiler kaçıncı haftada başladı? ??
oyyy oyyy MAŞALLAH annesi testemi götürecekmiş yigenimizi
saglıklı haberle dön inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Metabim insanbulum paylaşımlarinizdan ben de istifade etmeye çalışıyorum :) sizin söylediğiniz bu belirtiler kaçıncı haftada başladı? ??
Mehtapcim daha iyi olmana sevindim cnm,hamileligin keyifli donemlerine giriyosun cnm artik hayirlisiyla..
İnsanbul cnm yarinki taramandan guzel haberler bekliyoruz..
Bana gelnce kizlar cok yorgunum,nobetciydim bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?