2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın Allah canım. inşallah rahata kavuşacağın bir yer olur
insanbul nerdesin canım niye gelmiyon hala sınava mı çalışıyon nasılsın ?

ablam birinci dönem sınavları bitti.
bir ders hariç hepsinden geçtim. onuda seneye alttan alıcam.
nisanda ikinci dönem sınavları başlıyo
ben gaz sancılarımdan dolayı çekiyorum. aynı dalak ağrısı gibi yürütmüyor insanı. yattım ablam b kaç gün.
sen nasıl oldun? umarım iyileşmişsindir

sende de mi gaz var canım benim fena sancı yapıyo. bıçak gibi giriyo valla.
bu aralar yatıyorum sersem gibi dolanıyorum evde
bulantıların geçti mi ?

sende de mi gaz var canım benim fena sancı yapıyo. bıçak gibi giriyo valla.
bu aralar yatıyorum sersem gibi dolanıyorum evde
bulantıların geçti mi ?

Fena gaz birikiyor hemde yapsamda rahatlasam diyorum eşimede sabah gayet iyim akşama dogru abartıyor hellle yatma saattim gelince catlama durumunda oluyorum nefes alamıyor gibi oluyorum aynı durumdayız sanırım canım şükür bulantım yok artık son 6 gündür ögürmelerim bitti 10 gün sonra doktora gidicez bakalım nediycek sen gittinmi yada ne zaman gidiceksin

oh oh öğürmeler geçtiyse şimdi hamileliğin keyfini çıkarma zamanı 10 gün sonra bafraya mı yine?
gaz sorununu nasıl çözeceğimi bilmiyorum,benim öğürmeler fazlalaştı mehtap.
ama iştahım akşama doğru açılıyor bayağı yiyorum.
bende yarın gidicem doktora canım.ikili test için.
çatlaklar için bişey yapmıyorum senin kullandığın bişey var mı?

Canım ögürmeler bitti ama iştahım acılmadı nedense gaz problemini doktora yarın gidince söyle belki bişe verir bende gidince söyliycem cünkü şuan bile evde dört dönüyorum karnımı ovalaya ovalaya geziniyorum arada ufak bırt yapıyorum keşke daha uzun olsa diyorum bafraya martta gidicem canım şubatın 1 de gitmiştim ikili test icin biliyorsun şükür sonuc iyi cıktı ayrıntılı ultrason icin gidicem bafraya burdaki devlet hastanesi bakmıyormuş sen ikili test icin devletemi gidiyorsun ordakiler yapıyormuki bizim burda yapmıyorlardı bende bafrada yaptırdım inşallah sonucların tertemiz cıkar bu gaz problemimizi lütfen söyle belki iyi bişe der bende faydalanırım senden benim gitmeme daha var cünkü 10 gün akşamları karnım 5 aylık gibi oluyor vallaha arada girip bakıyorum seni merak ediyorum

Catlaklar icin kullandıgım kremler var ben 5 ceşit ama ben amerikadan getitirdim burdan ayrıca beyaz vazelin aldım onuda avcumda karıştırıp heryerime sürüyorum tepeden tırna yaglanıyorum bebe yagı vazelin ve aktardan çilek yagı al canım bunları karıştır sür başka bişe almanada gerek yok ben çilek yagıda alıcam artık sürmeye başla bence ben başladım 2 hafta önce birde inşallah ögürmelerinde gecer sonra cok rahat edersin iştahında yerindeymiş yarın doktordan gelince yaz mutlaka

Mehtapcim daha iyi olmana sevindim cnm,hamileligin keyifli donemlerine giriyosun cnm artik hayirlisiyla..

İnsanbul cnm yarinki taramandan guzel haberler bekliyoruz..

Bana gelnce kizlar cok yorgunum,nobetciydim bugun..

aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimm

anlıyorum balım bnde bilmiyom şi eşim bu ay kendimz deniyelim son kez diyo kafm karıştı bilmiyom off

Sen en iyisi doktoruna sor bacım :)) hakkında hayırlısı olsun azapcımmm durmak yok yola devam :)))

Metabim insanbulum paylaşımlarinizdan ben de istifade etmeye çalışıyorum :) sizin söylediğiniz bu belirtiler kaçıncı haftada başladı? ??

canım ben burdayım..nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl annesi
bacım ben hamile deilim ki
hayırlı olsun bebişinin testini yaptrmışsın eli ayagı düzgün olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti önmli deil balımm
bizde seni öpüyoruz bacım
azapcım nasılsın fırsat buldukça giriyorum cnm
tm bacım kolay gelsin aradada giriyosun ya buna şükür
bnde kimyasl gebelik yaşadım bacım umudum marta kaldı nasip hayt ve adacayı içiyom RABBİM inş bu ay ellerimizi boş cevirmz inşş

bacımm bunlar bebişinin datlu cilveleri annesi inş bu duyguların fazlasını yaşamayı RABBİM bnada nasip eder inşş
yok cnm bu ay kendimiz denicez son dafa olmazsa aşıya gidecez inş RABBİM emegimizi boş cıkartmz RABBİM duan için ALLAH razı olsun bacımm

oyy kuzum çokkkkkkkkkkk gecmiş olsun biraz önce arkdaşlarada dedim yaa bu bebişlerinizin datlu cilveleri RABBİM bebişlerinizi korusun inş bacımm aman bebişleriniz sizler iyi olunda tek girmeyinbacım ALLAH korusun dötü boklularınızı
evt balım kimyasl yaşadım ALLAH razı olsun dua ediyomuşsun bana yerim seni yerr ham yaparım kıı
artık atlattım balım üzülmüyom inş bol bol mikmik yapcam gelsin bebişim inş bu ayy
sizleri seviyom nan bennn
unutmuyom bacım sizlerin duası ile ben ALLAH izin verirse hamiş olcam inşşşşşşşşşşşşşş

Kizlar merhaba!
Azapcim cnm hayirlisi boyle demek ki cnm,moralleri bozmuyoruz..
mrb cnm hg yok artık topladım kendimi önümüzdeki maclara hazırlıyom kendimi koştut koştur mik mik yapcam kıı sen naslsn
Sen en iyisi doktoruna sor bacım :)) hakkında hayırlısı olsun azapcımmm durmak yok yola devam :)))

yok yok bacım durmucam az kaldı mikmike kıı 14 gündür tık yok şüpeliydim herife vermiyodum 2 gün sonra başlarız güreşlere haydi bireeee .... avatarıma bak

oyyy oyyy MAŞALLAH annesi testemi götürecekmiş yigenimizi
saglıklı haberle dön inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

nasılsınız güzel hatunlar ben iyi olmaya çalışıyorum işyeri çok yoğun bulantılarımda çok yemek yiyemiyorum hiç..ama bebiş iyi olsunda başka birşey istemem:)) inş sizlerdende güzel haberler alırım canişlerrr

canım geldim şimdi doktordan malesef hiç bişey soramadım ameliyatım var dedi yine. ultrason cihazıda bozuldu sıra bana gelince. şansıma iç güvenmem zaten burdanda belli. musubet bi kadınım herhal
ikili test yapmıyolarmış.sevk aldık. pazartesi salı gidicez. özele gideceğiz inşallah her istediğimi sorarım.

ben çok teferruat kullanmak istemiyorum. bebe yağı, kakao yağı ve lierac diye bi ilaç varmış. bunlardan birini alsam diyorum mehtabım bilemedim.
zaten doktor her halükarda çatlıyo demişti.
Mehtapcim daha iyi olmana sevindim cnm,hamileligin keyifli donemlerine giriyosun cnm artik hayirlisiyla..

canımm mesleğin sabır gerektiriyo gerçekten. Allah kolaylık versin.
güzel dileklerin sana kat kat dönsün inşallah.
haftaiçi tarama sonuçlarımı yazarım mutlaka.
Metabim insanbulum paylaşımlarinizdan ben de istifade etmeye çalışıyorum :) sizin söylediğiniz bu belirtiler kaçıncı haftada başladı? ??
canım, benim belirtilerim geç başladı. şuan 12+6 dayım ve ben iki haftadır bulantı çekiyorum.ota çöpe öğürür oldum.
bi insan portakala öğürür mü evet ben tiksindim inşallah sende hiç başlamaz.
iki haftadır gaz sıkışması var. yani seninde 10. haftadan sonra yavaş yavaş gelebilir gazlar
oyyy oyyy MAŞALLAH annesi testemi götürecekmiş yigenimizi
saglıklı haberle dön inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımmmmmm
salıya kaldı bakalım test. kv takmış cinsiyetine öğrenemedik diye üzzüldü.
bende dedimki Allah sağlıklı versin yeterki ben önemsemiyorum dedim
daha gençsiniz hepsi olur diyo töbe allah ım şu kadınla konuşunca enerjim düşüyo.
saçımı başımı yoluyorum içten içe
nan biz onu yapcaz diye ne uğraştık, down sendromlu bile olsa ben onu doğurcam Allah izin verdiği sürece.

çiçeğim sende bu ay hamiş olcaksın. kimyasal arkası hep gebelik duyuyorum ben. ki bende son adetimi kimyasal geçirdiğime eminim.kimyasalın ne olduğunu o ay bilmediğimden doktora gitmedim.
ama o ay belirtilerim vardı ve çok anormal adet olmuştum.arkasına bebek geldi
sanada öyle olcak Allah ın izniyle çok inanıyorum çooookkk

merhaba kızlar nasılsınız? bizde gelecek ay ankaraya gidicez tedaviye başlayacağız artık burda adam akıllı bi dr yok bulamadım malesef inş ankara bize uğurlu gelir..

Merhaba canım insabulun dedigi gibi 10 haftalıkken başladı benimde öyle böyle degil catlıyor gibi oluyorum karnım akşamları kocaman oluyor inşallah senin olmaz zor oluyor gercekden nefes almak zor oluyor sanki kocaman karnım varmış gibi rahatsız oluyorum bulantılarım da 8 haftada başladı 14 haftada bitti artık ögürmüyorum ara ara rahimde bügme oldugundan alttan altan agrılarım oluyor birde igne batmaları oluyor o hep olurmuş artık duyduguma göre rahim genişliyormuş
İştahım halla acılmadı hamile olmdan önceki hallim gibi az yiyorum ve acıkma hissim yok hic migdeme agrılar giriyor acaba acıktım mı bişeyler yiyim belki gecer diyorum geciyor acıkınca oluyor bişeylere aş ermek ve yemek istegim olsun istiyorum

Benimde burda yapmadılar seninkininde yapmıyacagını biliyordum aslında devlet hastaneleri özellikle kücük yerlerdekiler yapmıyor
Sende özele git biran önce 11, 14 testti gec kalma ben 3 lü test yaptırmak istemiyorum sence napmalıyım ayrıntılı 4 boyutlu ultrason yapılsın yeterli diye düşünüyorum bilemedim ona daha zaman var
Benim kullandıgım yagın bitanesi kakoymuş canım üzerinde ingilizce yazıyor ama agır kokuyor beyaz vazelinle karıştırıp sürüyorsun avcunda daha yogun ve kalıcı oluyor sende mutlaka vazelin al pembe olmasın ablamlarda böyle kullandı %10 faydası oluyormuş kullandıgımız kremlerin doktor öyle diyo biraz bizim cildimizle alakalıymış cok pahalı kremler almaya gerek yokmuş
Sadece karnına degil bacaklarına kollarınada sür mutkala heryerimiz genişliyor ve catlama yapıyor ben bir tek bogazıma sürmüyorum yazın cok şişicez ödem topluycaz nefes almakda zorlanıcaz acıkcası cok zor olucak cok daha fazla şişcez sıcaklardan dolayı catlama olasılıgımız cok yüksek ben gecen yaz hamileydim ondan cok iyi biliyorum allah yardımcımız olsun klimalı yerlerden cıkmıycam

Daha iyim evet canım şükürler olsun şimdi cok gaz problemim var oda aza inerse daha iyi hissedicem cok ama cok zor oluyormuş nefes almamı bile etkiliyor sabahları cok iyim akşama dogru 5 aylık oluyorum saglık olsun bebegim iyi olsunda gecicek bu günler allahın izniyle sen napıyorsun nası gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…