bacım ben hamile deilim ki
hayırlı olsun bebişinin testini yaptrmışsın eli ayagı düzgün olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti önmli deil balımm
bizde seni öpüyoruz bacım
tm bacım kolay gelsin aradada giriyosun ya buna şükür
bnde kimyasl gebelik yaşadım bacım umudum marta kaldı nasip hayt ve adacayı içiyom RABBİM inş bu ay ellerimizi boş cevirmz inşş
bacımm bunlar bebişinin datlu cilveleri annesiinş bu duyguların fazlasını yaşamayı RABBİM bnada nasip eder inşş
yok cnm bu ay kendimiz denicez son dafa olmazsa aşıya gidecez inş RABBİM emegimizi boş cıkartmz RABBİM duan için ALLAH razı olsun bacımm
gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın Allah canım. inşallah rahata kavuşacağın bir yer olur
ablam birinci dönem sınavları bitti.
bir ders hariç hepsinden geçtim. onuda seneye alttan alıcam.
nisanda ikinci dönem sınavları başlıyo
ben gaz sancılarımdan dolayı çekiyorum. aynı dalak ağrısı gibi yürütmüyor insanı. yattım ablam b kaç gün.
sen nasıl oldun? umarım iyileşmişsindir
bacım ben hamile deilim ki
hayırlı olsun bebişinin testini yaptrmışsın eli ayagı düzgün olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti önmli deil balımm
bizde seni öpüyoruz bacım
tm bacım kolay gelsin aradada giriyosun ya buna şükür
bnde kimyasl gebelik yaşadım bacım umudum marta kaldı nasip hayt ve adacayı içiyom RABBİM inş bu ay ellerimizi boş cevirmz inşş
bacımm bunlar bebişinin datlu cilveleri annesiinş bu duyguların fazlasını yaşamayı RABBİM bnada nasip eder inşş
yok cnm bu ay kendimiz denicez son dafa olmazsa aşıya gidecez inş RABBİM emegimizi boş cıkartmz RABBİM duan için ALLAH razı olsun bacımm
Ben 7+2 deyim şu anki belirtilerim uyku, akıntı çoğalması ve kasimlarima belime batmalar. Çok korkuyorum bukantidan çünkü ben ögretmenim okulda çok zor olur. Gerçi bebişim için her şeye katlanırım ben ama yine okulu da düşünmeden edemiyorum...hayırlısı :)
Hayırlı cumalar kızlarrr ben kaç gündür sabahtan açıyorum topik sayfasını ama akşama kadar bakamıyorum :44: bugün bat günüm ama hiç belirtim yok bekliyorum bakalım umudum olmasa da gerçi kasığıma ağrı giriyor ara sıra bakalım rabbimden hakkımızda hayırlısı azapcığım geçmişi yeni okuyabildim canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay yüzün güler insabulumm bunlar güzel duygular allahım inşallah bizlere yaşatır vallaha belirtileri çekmeye razıyım ne olursa mehtapım inşallah daha iyi hissedersin zamanla kendini İÇİNİZDE BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİYOR KIZLAARRR
Akıntının olması cok normal cok sarı yeşile dönük olmadıgı sürece korkma benim doktorum öyle demişti iğne batmalarda normal rahim genişliyor inşallah bulantın başlamaz genelde 2 ay doldugunda bulantılarda başlıyor çalıştıgın icin cok zor olur senin icin
İnşllah saglıklı bir şekilde atlatırız 9 ay su gibi akıp gecsin istiyorum allahım kucagımıza aldıgımız günleri görmeyi nasip etsin hepimize ne büyük bir mutlulukdur özlemle bekliyoruz yavrularımız
ohh iyi cnm,insan zaten bikac gune toparliyor kendini..mrb cnm hgyok artık topladım kendimi önümüzdeki maclara hazırlıyom kendimi koştut koştur mik mik yapcam kıı sen naslsn
dur şimdi sabh sabah canımı sıktın insanbulcanım geldim şimdi doktordan malesef hiç bişey soramadım ameliyatım var dedi yine. ultrason cihazıda bozuldu sıra bana gelince. şansıma iç güvenmem zaten burdanda belli. musubet bi kadınım herhal
ikili test yapmıyolarmış.sevk aldık. pazartesi salı gidicez. özele gideceğiz inşallah her istediğimi sorarım.
ben çok teferruat kullanmak istemiyorum. bebe yağı, kakao yağı ve lierac diye bi ilaç varmış. bunlardan birini alsam diyorum mehtabım bilemedim.
zaten doktor her halükarda çatlıyo demişti.
canımm mesleğin sabır gerektiriyo gerçekten. Allah kolaylık versin.
güzel dileklerin sana kat kat dönsün inşallah.
haftaiçi tarama sonuçlarımı yazarım mutlaka.
canım, benim belirtilerim geç başladı. şuan 12+6 dayım ve ben iki haftadır bulantı çekiyorum.ota çöpe öğürür oldum.
bi insan portakala öğürür mü evet ben tiksindiminşallah sende hiç başlamaz.
iki haftadır gaz sıkışması var. yani seninde 10. haftadan sonra yavaş yavaş gelebilir gazlar
canımmmmmm
salıya kaldı bakalım test. kv takmış cinsiyetine öğrenemedik diye üzzüldü.
bende dedimki Allah sağlıklı versin yeterki ben önemsemiyorum dedim
daha gençsiniz hepsi olur diyo töbe allah ım şu kadınla konuşunca enerjim düşüyo.
saçımı başımı yoluyorum içten içe
nan biz onu yapcaz diye ne uğraştık, down sendromlu bile olsa ben onu doğurcam Allah izin verdiği sürece.
çiçeğim sende bu ay hamiş olcaksın. kimyasal arkası hep gebelik duyuyorum ben. ki bende son adetimi kimyasal geçirdiğime eminim.kimyasalın ne olduğunu o ay bilmediğimden doktora gitmedim.
ama o ay belirtilerim vardı ve çok anormal adet olmuştum.arkasına bebek geldi
sanada öyle olcak Allah ın izniyle çok inanıyorum çooookkk
merhaba kızlar nasılsınız? bizde gelecek ay ankaraya gidicez tedaviye başlayacağız artık burda adam akıllı bi dr yok bulamadım malesef inş ankara bize uğurlu gelir..
oyy bacım 9 ay bebişin göbeginde ömrünün sonuna kadrda yanında olsun inş bacımmBebeşimin benimle oldugunu düşünüyorum olsun istiyorum tamamen gecmesin ama birazcık azalsın cok ama cok zor oluyor gaz sancı yapıyor yapıp rahatlasak keşke insanbulda benimle aynı durumda inşallah gecicek bu günler yeterki bebişlerimiz saglıklı sıhatli bi şekilde dünya ya gelsin biz razyız gülüm senden de güzel haberler almayı nasip etsin rabbim önümüzdeki ay inşallah
bacım test yapsana hadi inşşşş inşşşşşşşHayırlı cumalar kızlarrr ben kaç gündür sabahtan açıyorum topik sayfasını ama akşama kadar bakamıyorum :44: bugün bat günüm ama hiç belirtim yok bekliyorum bakalım umudum olmasa da gerçi kasığıma ağrı giriyor ara sıra bakalım rabbimden hakkımızda hayırlısı azapcığım geçmişi yeni okuyabildim canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay yüzün güler insabulumm bunlar güzel duygular allahım inşallah bizlere yaşatır vallaha belirtileri çekmeye razıyım ne olursa mehtapım inşallah daha iyi hissedersin zamanla kendini İÇİNİZDE BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİYOR KIZLAARRR
ben hep giriyom bacım ateş topigindeyim bu ay ateş ölçüyom burda kimse yok diye oraya gidiyom siz yoksunuz kııazapcım nasılsın cnm sende pek girmiyosun bak arkadaşlarında dediği gibi kimyasalın arkası gebelik oluyomuş inş. seninkide öyle olur
aşılamayı bidahaki ayamı erteledin
ohh iyi cnm,insan zaten bikac gune toparliyor kendini..
İnsallah kizlarin da dedigi gibi kimyasalin ardindan bebis gelir..
inş bacım inşşş sizlerin duası oldukca ben cesaretleniyom balım
bu ay sen ben papatyam başka kim vardı he lazom
solyanım başka başkaa unuttum kıı:26: inş bu ay bizim ayımız olacak inş ALLAHIN izniylee inşşşşşşşşşşşşş
aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimm
ben buralardayım bacım ya yoğunum bu aralar bu hafta hep biyerlerdeydim birileri geldi derken hafta bitti böylece
al bu günde pazar derdi bu günde bitti yarın pazar ütü mütü derken al hoppp hafta başı geldi bile yoruldum yaff
aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimm
ben buralardayım bacım ya yoğunum bu aralar bu hafta hep biyerlerdeydim birileri geldi derken hafta bitti böylece
al bu günde pazar derdi bu günde bitti yarın pazar ütü mütü derken al hoppp hafta başı geldi bile yoruldum yaff
ben varım azabımbeni unutmuşsun.. bata 3 gün kaldı bakalım :):18::18::18:
amin bacım cümlemizin inşş bn buralardayım sizler yoksunuz kıı
oyy kusura bakma bacım özür inş bu ayy bekleyenlerin olacak inşşşşşşşşşşşşş
oyy kıyamam bacım yorulmuşmuu bacımm yorma kndini fazla canm
oboww bata 3 gün kalmış kııayy hadi inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş bacımm güzel haber verde sevinelim bizdee
halayını cekelimm
amin bacım cümlemizin inşş bn buralardayım sizler yoksunuz kıı
oyy kusura bakma bacım özür inş bu ayy bekleyenlerin olacak inşşşşşşşşşşşşş
oyy kıyamam bacım yorulmuşmuu bacımm yorma kndini fazla canm
oboww bata 3 gün kalmış kııayy hadi inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş bacımm güzel haber verde sevinelim bizdee
halayını cekelimm
kız azabım nerde bizde o güzel haberi vermek ya ben hiç sanmıyorumki olsun bu ay kızların hepsi döküldü o dökülenlerden biride kesin ben olucam
kız azabım nerde bizde o güzel haberi vermek ya ben hiç sanmıyorumki olsun bu ay kızların hepsi döküldü o dökülenlerden biride kesin ben olucam
evt döküldük belki bu şansızlıgı sen kırcaksıninş sen gebe kalcaksın kötüyü cagırmaa sacını yolarım kıı inşş
inşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir balımm
evt döküldük belki bu şansızlıgı sen kırcaksıninş sen gebe kalcaksın kötüyü cagırmaa sacını yolarım kıı inşş
inşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir balımm
ya şu beğenme işi beni çok kızdırıyo he hiç yazılanları beğenemiyoruz bu ne k.k duyyyyyyyyyyyyyyyy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beğenimiizi geri verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya şu beğenme işi beni çok kızdırıyo he hiç yazılanları beğenemiyoruz bu ne k.k duyyyyyyyyyyyyyyyy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beğenimiizi geri verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evt bnde sinir oluyorum bide mesaj kutusu varya bildirimler çok cabuk doluyo sinir oluyom temizliye temizliye
evt bnde sinir oluyorum bide mesaj kutusu varya bildirimler çok cabuk doluyo sinir oluyom temizliye temizliye
ewt ya çok sinir bozucu valla bombamı koysak kı eski haline gelir belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?