2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Bebeşimin benimle oldugunu düşünüyorum olsun istiyorum tamamen gecmesin ama birazcık azalsın cok ama cok zor oluyor gaz sancı yapıyor yapıp rahatlasak keşke insanbulda benimle aynı durumda inşallah gecicek bu günler yeterki bebişlerimiz saglıklı sıhatli bi şekilde dünya ya gelsin biz razyız gülüm senden de güzel haberler almayı nasip etsin rabbim önümüzdeki ay inşallah

Hayırlı cumalar kızlarrr ben kaç gündür sabahtan açıyorum topik sayfasını ama akşama kadar bakamıyorum :44: bugün bat günüm ama hiç belirtim yok bekliyorum bakalım umudum olmasa da gerçi kasığıma ağrı giriyor ara sıra bakalım rabbimden hakkımızda hayırlısı azapcığım geçmişi yeni okuyabildim canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay yüzün güler insabulumm bunlar güzel duygular allahım inşallah bizlere yaşatır vallaha belirtileri çekmeye razıyım ne olursa mehtapım inşallah daha iyi hissedersin zamanla kendini İÇİNİZDE BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİYOR KIZLAARRR

merhaba cnm ben iiyim sğl iyileştim çok şükür seninde sancıların geçer inş. ayaklarını kendini sıcak tut üşütme cnm

azapcım nasılsın cnm sende pek girmiyosun bak arkadaşlarında dediği gibi kimyasalın arkası gebelik oluyomuş inş. seninkide öyle olur

aşılamayı bidahaki ayamı erteledin

Ben 7+2 deyim şu anki belirtilerim uyku, akıntı çoğalması ve kasimlarima belime batmalar. Çok korkuyorum bukantidan çünkü ben ögretmenim okulda çok zor olur. Gerçi bebişim için her şeye katlanırım ben ama yine okulu da düşünmeden edemiyorum...hayırlısı :)

Akıntının olması cok normal cok sarı yeşile dönük olmadıgı sürece korkma benim doktorum öyle demişti iğne batmalarda normal rahim genişliyor inşallah bulantın başlamaz genelde 2 ay doldugunda bulantılarda başlıyor çalıştıgın icin cok zor olur senin icin
İnşllah saglıklı bir şekilde atlatırız 9 ay su gibi akıp gecsin istiyorum allahım kucagımıza aldıgımız günleri görmeyi nasip etsin hepimize ne büyük bir mutlulukdur özlemle bekliyoruz yavrularımız

Allahım bu duyguyu sizlerede yaşatsın canım cok güzel bir duygu cok bekledik bizde o yüzden ne kadar zorlansamda isyan etmem allahımın bize hediyesi saglıkla kavuşalım yavrumuza eşime ve bana bagışlasın rabbim
Bekle bakalım inşallah gelmez kırmızılar allah gönlüne göre versin canım hemen test yapma bekle adet belirtileri gibi hamilelik belirtileride o yüzden sabırlı olman gerek güzel haberlerini bekliyoruz

yok canım ööle değil akıntım normal şu an :) inşallah canım su gibi aksın ve bebiş hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza gelsin şimdiden diyorum minik kuzuma gel bebişim geeeel geeeel...annen seni çok özlediii seni bekliyooo diye :))

dur şimdi sabh sabah canımı sıktın insanbul
neden kv den cinsiyetine takıldıı sinirşey ayy sabh sabh moralimi sıfır etti uyuza bakyaa eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun bin şükür
neler görüp neler okuyoz sinir şeyy ay sinirlerim hopadı yaa
evlat diye agzımızı acıyoz ki sizde öyle olmuşsıunuzdur hemşom eşinle varsın cinsiyeti belli olmasın gıçık yaa gıçıkkk
cinsiyetini ögrenseniz bile sölemeyin uyuza ay kusura bakma bacım gerckten sinir oldum yaa
bide dr gitmişsin yine hüsranla dönmüşsün hay senin şansına emi bndede şans olmaz gercide neyse
bacım bundada vardr bi hayr kuzucum
özele gideckmişsin ohhhmis gibi tek tek not al ne sölüyecklerini raht raht sor hiç bi soru kalmasın aklında özel daha iyi vla sevindimm
bacım sen kimyaslmı yaşamıştın :26: hmm hemn arkasndan hamiş kalmışsın ohh şükürr
yaa bacım bi ark bna dediki senin ki kimyasl deil hormonlardn dedi kafam karıştı hangisi kimyaslmı hormon mu bilemedim kıı :26:
demişsin ki bu ay sen gebe kalcaksın dedin kıı bacımm inşş agzın bal yesin RABBİM duysun sesini RABBİM korusun o minicini annesi inş

merhaba kızlar nasılsınız? bizde gelecek ay ankaraya gidicez tedaviye başlayacağız artık burda adam akıllı bi dr yok bulamadım malesef inş ankara bize uğurlu gelir..

mrb bacım sen nerdesin ki :26:bnde ank dayım zübeyde hanm hstnesine gidiyorum aşımıda orda yaptrmıştım inşş
ank ugurun olur da kavuşursun bebişine inşş bacım

oyy bacım 9 ay bebişin göbeginde ömrünün sonuna kadrda yanında olsun inş bacımm
bnlar cektikleriniz bunlantı gibi herşey bebeginizin cilvesi
inşş bu ay aranıza katılırım bnde inşşşş
bacım test yapsana hadi inşşşş inşşşşşşş
banada gecmiş olsun demişsin saol balım inşş bu ay da bnm ayım olur sen bi test yap sıranı sav bacım girsin göbüşüne bebişin inşş
azapcım nasılsın cnm sende pek girmiyosun bak arkadaşlarında dediği gibi kimyasalın arkası gebelik oluyomuş inş. seninkide öyle olur

aşılamayı bidahaki ayamı erteledin
ben hep giriyom bacım ateş topigindeyim bu ay ateş ölçüyom burda kimse yok diye oraya gidiyom siz yoksunuz kıı
inşş mart ayı bizim olur bacım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ohh iyi cnm,insan zaten bikac gune toparliyor kendini..
İnsallah kizlarin da dedigi gibi kimyasalin ardindan bebis gelir..

inş bacım inşşş sizlerin duası oldukca ben cesaretleniyom balım
bu ay sen ben papatyam başka kim vardı he lazom
solyanım başka başkaa unuttum kıı :26: inş bu ay bizim ayımız olacak inş ALLAHIN izniylee inşşşşşşşşşşşşş

ben varım azabım beni unutmuşsun.. bata 3 gün kaldı bakalım :):18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…