• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım ben hamile deilim ki :25::50:
hayırlı olsun bebişinin testini yaptrmışsın eli ayagı düzgün olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti önmli deil balımm:16:
bizde seni öpüyoruz bacım :16::54:

tm bacım kolay gelsin aradada giriyosun ya buna şükür :16:
bnde kimyasl gebelik yaşadım bacım umudum marta kaldı nasip hayt ve adacayı içiyom RABBİM inş bu ay ellerimizi boş cevirmz inşş :16::54:

bacımm bunlar bebişinin datlu cilveleri annesi :9: inş bu duyguların fazlasını yaşamayı RABBİM bnada nasip eder inşş :16:
yok cnm bu ay kendimiz denicez son dafa olmazsa aşıya gidecez inş RABBİM emegimizi boş cıkartmz RABBİM duan için ALLAH razı olsun bacımm :16:

Bebeşimin benimle oldugunu düşünüyorum olsun istiyorum tamamen gecmesin ama birazcık azalsın cok ama cok zor oluyor gaz sancı yapıyor yapıp rahatlasak keşke insanbulda benimle aynı durumda inşallah gecicek bu günler yeterki bebişlerimiz saglıklı sıhatli bi şekilde dünya ya gelsin biz razyız gülüm senden de güzel haberler almayı nasip etsin rabbim önümüzdeki ay inşallah

Hayırlı cumalar kızlarrr ben kaç gündür sabahtan açıyorum topik sayfasını ama akşama kadar bakamıyorum :44: bugün bat günüm ama hiç belirtim yok bekliyorum bakalım umudum olmasa da gerçi kasığıma ağrı giriyor ara sıra bakalım rabbimden hakkımızda hayırlısı azapcığım geçmişi yeni okuyabildim canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay yüzün güler insabulumm bunlar güzel duygular allahım inşallah bizlere yaşatır vallaha belirtileri çekmeye razıyım ne olursa mehtapım inşallah daha iyi hissedersin zamanla kendini İÇİNİZDE BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİYOR KIZLAARRR :17::52::52::52:

gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılsın Allah canım. inşallah rahata kavuşacağın bir yer olur :16:

ablam birinci dönem sınavları bitti.
bir ders hariç hepsinden geçtim. onuda seneye alttan alıcam.
nisanda ikinci dönem sınavları başlıyo :53:
ben gaz sancılarımdan dolayı çekiyorum. aynı dalak ağrısı gibi yürütmüyor insanı. yattım ablam b kaç gün.
sen nasıl oldun? umarım iyileşmişsindir :48:

merhaba cnm ben iiyim sğl iyileştim çok şükür seninde sancıların geçer inş. ayaklarını kendini sıcak tut üşütme cnm :16::16:

bacım ben hamile deilim ki :25::50:
hayırlı olsun bebişinin testini yaptrmışsın eli ayagı düzgün olsunda saglıklı olsunda cinsiyeti önmli deil balımm:16:
bizde seni öpüyoruz bacım :16::54:

tm bacım kolay gelsin aradada giriyosun ya buna şükür :16:
bnde kimyasl gebelik yaşadım bacım umudum marta kaldı nasip hayt ve adacayı içiyom RABBİM inş bu ay ellerimizi boş cevirmz inşş :16::54:

bacımm bunlar bebişinin datlu cilveleri annesi :9: inş bu duyguların fazlasını yaşamayı RABBİM bnada nasip eder inşş :16:
yok cnm bu ay kendimiz denicez son dafa olmazsa aşıya gidecez inş RABBİM emegimizi boş cıkartmz RABBİM duan için ALLAH razı olsun bacımm :16:

azapcım nasılsın cnm sende pek girmiyosun bak arkadaşlarında dediği gibi kimyasalın arkası gebelik oluyomuş inş. seninkide öyle olur

aşılamayı bidahaki ayamı erteledin

Ben 7+2 deyim şu anki belirtilerim uyku, akıntı çoğalması ve kasimlarima belime batmalar. Çok korkuyorum bukantidan çünkü ben ögretmenim okulda çok zor olur. Gerçi bebişim için her şeye katlanırım ben ama yine okulu da düşünmeden edemiyorum...hayırlısı :)

Ben 7+2 deyim şu anki belirtilerim uyku, akıntı çoğalması ve kasimlarima belime batmalar. Çok korkuyorum bukantidan çünkü ben ögretmenim okulda çok zor olur. Gerçi bebişim için her şeye katlanırım ben ama yine okulu da düşünmeden edemiyorum...hayırlısı :)

Akıntının olması cok normal cok sarı yeşile dönük olmadıgı sürece korkma benim doktorum öyle demişti iğne batmalarda normal rahim genişliyor inşallah bulantın başlamaz genelde 2 ay doldugunda bulantılarda başlıyor çalıştıgın icin cok zor olur senin icin
İnşllah saglıklı bir şekilde atlatırız 9 ay su gibi akıp gecsin istiyorum allahım kucagımıza aldıgımız günleri görmeyi nasip etsin hepimize ne büyük bir mutlulukdur özlemle bekliyoruz yavrularımız:emir_bebek:

Hayırlı cumalar kızlarrr ben kaç gündür sabahtan açıyorum topik sayfasını ama akşama kadar bakamıyorum :44: bugün bat günüm ama hiç belirtim yok bekliyorum bakalım umudum olmasa da gerçi kasığıma ağrı giriyor ara sıra bakalım rabbimden hakkımızda hayırlısı azapcığım geçmişi yeni okuyabildim canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay yüzün güler insabulumm bunlar güzel duygular allahım inşallah bizlere yaşatır vallaha belirtileri çekmeye razıyım ne olursa mehtapım inşallah daha iyi hissedersin zamanla kendini İÇİNİZDE BİR MUCİZE GERÇEKLEŞİYOR KIZLAARRR :17::52::52::52:

Allahım bu duyguyu sizlerede yaşatsın canım cok güzel bir duygu cok bekledik bizde o yüzden ne kadar zorlansamda isyan etmem allahımın bize hediyesi saglıkla kavuşalım yavrumuza eşime ve bana bagışlasın rabbim
Bekle bakalım inşallah gelmez kırmızılar allah gönlüne göre versin canım hemen test yapma bekle adet belirtileri gibi hamilelik belirtileride o yüzden sabırlı olman gerek güzel haberlerini bekliyoruz

Akıntının olması cok normal cok sarı yeşile dönük olmadıgı sürece korkma benim doktorum öyle demişti iğne batmalarda normal rahim genişliyor inşallah bulantın başlamaz genelde 2 ay doldugunda bulantılarda başlıyor çalıştıgın icin cok zor olur senin icin
İnşllah saglıklı bir şekilde atlatırız 9 ay su gibi akıp gecsin istiyorum allahım kucagımıza aldıgımız günleri görmeyi nasip etsin hepimize ne büyük bir mutlulukdur özlemle bekliyoruz yavrularımız:emir_bebek:

yok canım ööle değil akıntım normal şu an :) inşallah canım su gibi aksın ve bebiş hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza gelsin şimdiden diyorum minik kuzuma gel bebişim geeeel geeeel...annen seni çok özlediii seni bekliyooo diye :))

canım geldim şimdi doktordan malesef hiç bişey soramadım ameliyatım var dedi yine. ultrason cihazıda bozuldu sıra bana gelince. şansıma iç güvenmem zaten burdanda belli. musubet bi kadınım herhal:27:
ikili test yapmıyolarmış.sevk aldık. pazartesi salı gidicez. özele gideceğiz inşallah her istediğimi sorarım.

ben çok teferruat kullanmak istemiyorum. bebe yağı, kakao yağı ve lierac diye bi ilaç varmış. bunlardan birini alsam diyorum mehtabım bilemedim.
zaten doktor her halükarda çatlıyo demişti.

canımm mesleğin sabır gerektiriyo gerçekten. Allah kolaylık versin.
güzel dileklerin sana kat kat dönsün inşallah.:16:
haftaiçi tarama sonuçlarımı yazarım mutlaka.

canım, benim belirtilerim geç başladı. şuan 12+6 dayım ve ben iki haftadır bulantı çekiyorum.ota çöpe öğürür oldum.
bi insan portakala öğürür mü evet ben tiksindim:24: inşallah sende hiç başlamaz.
iki haftadır gaz sıkışması var. yani seninde 10. haftadan sonra yavaş yavaş gelebilir gazlar :1::1:

canımmmmmm
salıya kaldı bakalım test. kv takmış cinsiyetine öğrenemedik diye üzzüldü.
bende dedimki Allah sağlıklı versin yeterki ben önemsemiyorum dedim
daha gençsiniz hepsi olur diyo töbe allah ım şu kadınla konuşunca enerjim düşüyo.
saçımı başımı yoluyorum içten içe
nan biz onu yapcaz diye ne uğraştık, down sendromlu bile olsa ben onu doğurcam Allah izin verdiği sürece.

çiçeğim sende bu ay hamiş olcaksın. kimyasal arkası hep gebelik duyuyorum ben. ki bende son adetimi kimyasal geçirdiğime eminim.kimyasalın ne olduğunu o ay bilmediğimden doktora gitmedim.
ama o ay belirtilerim vardı ve çok anormal adet olmuştum.arkasına bebek geldi
sanada öyle olcak Allah ın izniyle çok inanıyorum çooookkk:16::16::16:
dur şimdi sabh sabah canımı sıktın insanbul
neden kv den cinsiyetine takıldıı sinirşey ayy sabh sabh moralimi sıfır etti uyuza bakyaa eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun bin şükür
neler görüp neler okuyoz sinir şeyy ay sinirlerim hopadı yaa :47:
evlat diye agzımızı acıyoz ki sizde öyle olmuşsıunuzdur hemşom eşinle varsın cinsiyeti belli olmasın gıçık yaa gıçıkkk :47::47:
cinsiyetini ögrenseniz bile sölemeyin uyuza ay kusura bakma bacım gerckten sinir oldum yaa :20:
bide dr gitmişsin yine hüsranla dönmüşsün hay senin şansına emi bndede şans olmaz gercide neyse
bacım bundada vardr bi hayr kuzucum :16:
özele gideckmişsin ohhhmis gibi tek tek not al ne sölüyecklerini raht raht sor hiç bi soru kalmasın aklında özel daha iyi vla sevindimm:16::16:
bacım sen kimyaslmı yaşamıştın :26: hmm hemn arkasndan hamiş kalmışsın ohh şükürr :16:
yaa bacım bi ark bna dediki senin ki kimyasl deil hormonlardn dedi kafam karıştı hangisi kimyaslmı hormon mu bilemedim kıı :26:
demişsin ki bu ay sen gebe kalcaksın dedin kıı bacımm inşş agzın bal yesin RABBİM duysun sesini RABBİM korusun o minicini annesi inş :16:
:16::54:
merhaba kızlar nasılsınız? bizde gelecek ay ankaraya gidicez tedaviye başlayacağız artık burda adam akıllı bi dr yok bulamadım malesef inş ankara bize uğurlu gelir..

mrb bacım sen nerdesin ki :26:bnde ank dayım zübeyde hanm hstnesine gidiyorum aşımıda orda yaptrmıştım inşş
ank ugurun olur da kavuşursun bebişine inşş bacım :16::54:

Bebeşimin benimle oldugunu düşünüyorum olsun istiyorum tamamen gecmesin ama birazcık azalsın cok ama cok zor oluyor gaz sancı yapıyor yapıp rahatlasak keşke insanbulda benimle aynı durumda inşallah gecicek bu günler yeterki bebişlerimiz saglıklı sıhatli bi şekilde dünya ya gelsin biz razyız gülüm senden de güzel haberler almayı nasip etsin rabbim önümüzdeki ay inşallah
oyy bacım 9 ay bebişin göbeginde ömrünün sonuna kadrda yanında olsun inş bacımm :16:
bnlar cektikleriniz bunlantı gibi herşey bebeginizin cilvesi :9::9::21::21:
inşş bu ay aranıza katılırım bnde inşşşş :16:
bacım test yapsana hadi inşşşş inşşşşşşş:16::49::49:
banada gecmiş olsun demişsin saol balım inşş bu ay da bnm ayım olur sen bi test yap sıranı sav bacım girsin göbüşüne bebişin inşş :16::16:
azapcım nasılsın cnm sende pek girmiyosun bak arkadaşlarında dediği gibi kimyasalın arkası gebelik oluyomuş inş. seninkide öyle olur

aşılamayı bidahaki ayamı erteledin
ben hep giriyom bacım ateş topigindeyim bu ay ateş ölçüyom burda kimse yok diye oraya gidiyom siz yoksunuz kıı :9:
inşş mart ayı bizim olur bacım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:16::54:

ohh iyi cnm,insan zaten bikac gune toparliyor kendini..
İnsallah kizlarin da dedigi gibi kimyasalin ardindan bebis gelir..:16::16::16:

inş bacım inşşş sizlerin duası oldukca ben cesaretleniyom balım :16:
bu ay sen ben papatyam başka kim vardı he lazom
solyanım başka başkaa unuttum kıı :8::26: inş bu ay bizim ayımız olacak inş ALLAHIN izniylee inşşşşşşşşşşşşş:16::54:

inş bacım inşşş sizlerin duası oldukca ben cesaretleniyom balım :16:
bu ay sen ben papatyam başka kim vardı he lazom
solyanım başka başkaa unuttum kıı :8::26: inş bu ay bizim ayımız olacak inş ALLAHIN izniylee inşşşşşşşşşşşşş:16::54:

ben varım azabım :( beni unutmuşsun.. bata 3 gün kaldı bakalım :):18::18::18:

aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimm :25:

ben buralardayım bacım ya yoğunum bu aralar bu hafta hep biyerlerdeydim birileri geldi derken hafta bitti böylece
al bu günde pazar derdi bu günde bitti yarın pazar ütü mütü derken al hoppp hafta başı geldi bile yoruldum yaff :27:

aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimm :25:

ben buralardayım bacım ya yoğunum bu aralar bu hafta hep biyerlerdeydim birileri geldi derken hafta bitti böylece
al bu günde pazar derdi bu günde bitti yarın pazar ütü mütü derken al hoppp hafta başı geldi bile yoruldum yaff :27:

ben varım azabım :( beni unutmuşsun.. bata 3 gün kaldı bakalım :):18::18::18:

amin bacım cümlemizin inşş bn buralardayım sizler yoksunuz kıı :37:
oyy kusura bakma bacım özür inş bu ayy bekleyenlerin olacak inşşşşşşşşşşşşş
oyy kıyamam bacım yorulmuşmuu bacımm yorma kndini fazla canm
oboww bata 3 gün kalmış kıı :21::21: ayy hadi inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş bacımm güzel haber verde sevinelim bizdee
halayını cekelimm :21::21::21::16::54:

amin bacım cümlemizin inşş bn buralardayım sizler yoksunuz kıı :37:
oyy kusura bakma bacım özür inş bu ayy bekleyenlerin olacak inşşşşşşşşşşşşş
oyy kıyamam bacım yorulmuşmuu bacımm yorma kndini fazla canm
oboww bata 3 gün kalmış kıı :21::21: ayy hadi inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş bacımm güzel haber verde sevinelim bizdee
halayını cekelimm :21::21::21::16::54:

kız azabım nerde bizde o güzel haberi vermek ya ben hiç sanmıyorumki olsun bu ay kızların hepsi döküldü o dökülenlerden biride kesin ben olucam :(

kız azabım nerde bizde o güzel haberi vermek ya ben hiç sanmıyorumki olsun bu ay kızların hepsi döküldü o dökülenlerden biride kesin ben olucam :(

evt döküldük belki bu şansızlıgı sen kırcaksın :34: inş sen gebe kalcaksın kötüyü cagırmaa sacını yolarım kıı :4: inşş
inşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir balımm :16::54:

evt döküldük belki bu şansızlıgı sen kırcaksın :34: inş sen gebe kalcaksın kötüyü cagırmaa sacını yolarım kıı :4: inşş
inşşşşşşşşşşşşşşş hamilesindir balımm :16::54:

ya şu beğenme işi beni çok kızdırıyo he hiç yazılanları beğenemiyoruz bu ne k.k duyyyyyyyyyyyyyyyy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beğenimiizi geri verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ya şu beğenme işi beni çok kızdırıyo he hiç yazılanları beğenemiyoruz bu ne k.k duyyyyyyyyyyyyyyyy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beğenimiizi geri verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

evt bnde sinir oluyorum bide mesaj kutusu varya bildirimler çok cabuk doluyo sinir oluyom temizliye temizliye :47::47:

Back