- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
ewt ya çok sinir bozucu valla bombamı koysak kı eski haline gelir belkim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewt ya çok sinir bozucu valla bombamı koysak kı eski haline gelir belkim
Kızlarrr selammm hepicenize..bat+1 oldu ama gelen giden yok vücüt ısımda düşmedi hala ama bekleyeceğim biraz daha hayırlısı hepimiz için rabbimizden
as hg bacımm ayy hadi inşşş inşşşşşşşş gelmz 9 ay güzel haberler verin inşte böyle inş hamişsinzdir bacılar gelsin bebişler
dur şimdi sabh sabah canımı sıktın insanbul
neden kv den cinsiyetine takıldıı sinirşey ayy sabh sabh moralimi sıfır etti uyuza bakyaa eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun bin şükür
neler görüp neler okuyoz sinir şeyy ay sinirlerim hopadı yaa
evlat diye agzımızı acıyoz ki sizde öyle olmuşsıunuzdur hemşom eşinle varsın cinsiyeti belli olmasın gıçık yaa gıçıkkk
cinsiyetini ögrenseniz bile sölemeyin uyuza ay kusura bakma bacım gerckten sinir oldum yaa
bide dr gitmişsin yine hüsranla dönmüşsün hay senin şansına emi bndede şans olmaz gercide neyse
bacım bundada vardr bi hayr kuzucum
özele gideckmişsin ohhhmis gibi tek tek not al ne sölüyecklerini raht raht sor hiç bi soru kalmasın aklında özel daha iyi vla sevindimm
bacım sen kimyaslmı yaşamıştın :26: hmm hemn arkasndan hamiş kalmışsın ohh şükürr
yaa bacım bi ark bna dediki senin ki kimyasl deil hormonlardn dedi kafam karıştı hangisi kimyaslmı hormon mu bilemedim kıı :26:
demişsin ki bu ay sen gebe kalcaksın dedin kıı bacımm inşş agzın bal yesin RABBİM duysun sesini RABBİM korusun o minicini annesi inş
mrb bacım sen nerdesin ki :26:bnde ank dayım zübeyde hanm hstnesine gidiyorum aşımıda orda yaptrmıştım inşş
ank ugurun olur da kavuşursun bebişine inşş bacım
Kızlarrr selammm hepicenize..bat+1 oldu ama gelen giden yok vücüt ısımda düşmedi hala ama bekleyeceğim biraz daha hayırlısı hepimiz için rabbimizden
abla bnde kımyasal gecrmsm ya bu ay ıkımıze noldu anlamdm
canım ben yozgatta görev yapıyrum aslen çorumluyum ama görev gereği burdayız malesef...
kıss elam beni de şüpheye düşürdün hee kısların hepsi kimyasal dedi bitek sen deil dedin ohh şükür ki hamile kala biliyomuşuz .ok şükür ki bnu ögrendik bacımm buda bi umut ışıgı bize inş önümüzdeki ay bebişimiz gelcektir bacımmmmmmmmmmmm ondan byle olmuştur bnada şükür
ayy inş ikimiz bir anda hamile kalırız hstnemiz aynı dr umuz aynı kimyasal düşügümüz aynı
koptummmmmmmmm
kıs bn geldim deyip kacmışsınkızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
inş abla ama cok uzuldum hamıle kalıyorum snra kımyasal oldu ılk dfa oldu ama:84:
kuzucum ikiside birbirine yakın ee dogdugun yermi doydugun yermi ekmek kapısı bacım hayrlısı olsun inşş
elammmm senin bat nezamndıı :26:
hadi inşş bacım RABBİM gönlündekini versin inşştabi canım orası öyle ama imkanlar kısıtlı oyzden ankaraya gelcez inşallah...
oyyy bacımm yaa çokk üzüldümm RABBİM hayrlısını versin ALLAH korusun bebegini ama egerki düşük olursa ALLAHIM inş arkasından saglıklı evlat nasib eder bacıma inşş vla çok üzüldüm bacım dualarım seninlee bak ALLAH razı olsun annenin dr undan inş güzel haberler verirs.aleyküm kızlar medikekale dr a gittimbugün kalp atışı için... haftasıyla uyumlu değil dedi ultrasondsn baktı ilk önce, sadece kese var dedi bi de vajinal bakalım dedi orda da sadece kese çıktı kese normalden küçük embriyo da gözükmüyo dedi geç döllenme olabilir 2 hafta bekleyelim hala yoksa boş gebelik dedi kürtajla alacaz dedi (((( ama benim içimde hala bi ümit var fakat ilk kontrolde haftasiyla uyumlu sıkıntı yok demişti sonradan gelişimin yavaşlaması beni çok korkutuyooo
sonra medikalde başka bi dr a gittim devlete zaten gidemezdim malum haftasonu...ikinci dr annemin dr u çıktı :) o dr da hemen hemen aynı şeyleri söledi kese boş embriyo gözükmüyo dedi ama daha rahatlatıcı konuştu resmen terapi yaptı bana. 1 hafta sonra tekrar gel kesin teşhis için erken, ilk kontrolünü ben yapmadığım için bekleyelim dedi.
Allah'ın takdiri her şey kabulümüz, beklemekten başka bi çaremiz yok bunda da vardr bi hayır.. bi hayrı gördüm mesela..annemin dr uyla tanıştım annem babam o dr u çok övüyolar
Benim gibi yaşayip sonradan embriyoyu gören kalp atışını duyan kişiler var mi acaba??? tanıdığınız duyduğunuz vs...
BANA DUA EDİN KIZLAAAAAAR ((
1 mart abla noldukı
hadi inşş bacım RABBİM gönlündekini versin inşş
oyyy bacımm yaa çokk üzüldümm RABBİM hayrlısını versin ALLAH korusun bebegini ama egerki düşük olursa ALLAHIM inş arkasından saglıklı evlat nasib eder bacıma inşş vla çok üzüldüm bacım dualarım seninlee bak ALLAH razı olsun annenin dr undan inş güzel haberler verir
bişi olmadı bacım merk etim sen bnden öncesin hadi yolu ac ayagını sürükle bacım arkndan geleyim
hadi inşş bacım RABBİM gönlündekini versin inşş
oyyy bacımm yaa çokk üzüldümm RABBİM hayrlısını versin ALLAH korusun bebegini ama egerki düşük olursa ALLAHIM inş arkasından saglıklı evlat nasib eder bacıma inşş vla çok üzüldüm bacım dualarım seninlee bak ALLAH razı olsun annenin dr undan inş güzel haberler verir
bişi olmadı bacım merk etim sen bnden öncesin hadi yolu ac ayagını sürükle bacım arkndan geleyim