• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ALLAH razı olsun canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş inşşşşşşşşşşşşşş :16::54:

kıss nerdesinnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn :43::43::43: iyi deilim kimsede yokkk :43::43::43::43:
derdimi diyemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm:43::43:
azapcim dualarim seninle canim ins.degerin yukselir yarin bi tahlildaha yaptirda cnm

azapcım ne hikmetse dün seni rüyamda gördüm ama rüyamı tam olarak ıkaramıyorum canım...dualarımızdasın emin ol canım...
rüyan hayrola bacım demk bunu yaşayacakmışım :43::43:adet oldum sabh kıslar :43::43:
bnde 2 gün üst üste kötü çirkin rüyalar görmüştüm bogazıma igne girmiş çıkartıyodum öyle bi acıyodu ki rüymda bile hisetim uyanınca bile acıyodu sanki yorumunu okudum üzülücü bir rahtsızlık dedi başıma bu geldi :43::43:
buda ALLAHTAN ne gelirse başım gözüm üstüne RABBİM bna bylesini layık görmüş beternden saklasın cümlemizi inşşş bacılar :43::43::16::16:
azapcım hakkında hayırlısı olsun tatlım yaaa :( dediğin gibi en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun.. çok şükür :) kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyomuş bakarsın önümüzdeki ay bebiş geliiiiiiiiiiiiiiir :16::16::16:

kardelenimm inşşş balımm inşş bnde bunları düşünerek kendimi sakinleştrmeye calışıyom :43::43:
acaba diyom aşıya gitsem mi yoksa bu aydamı kendimz denesek bilemedim :43: beynim durdu sanki :43::43:bu kimyasldı deilmi en azından hamile kala biliyomuşum hee kıslar :43::43::43::43:

kıslar dün akşm eşim içmde bi ateş varsanki yüregim yanıyo daralıyo dedi haberi yoktu süpriz yapacaktım :43:
sabh aldım testleri sonçları gösterdim çöktü kaldı bi tyhaf oldu agladım şaşırdı ne yapcanı
akşam ona malum olmuşş :43::43::43:

kıslar dün akşm eşim içmde bi ateş varsanki yüregim yanıyo daralıyo dedi haberi yoktu süpriz yapacaktım :43:
sabh aldım testleri sonçları gösterdim çöktü kaldı bi tyhaf oldu agladım şaşırdı ne yapcanı
akşam ona malum olmuşş :43::43::43:

azabım üzülmeyin cnm biliyorum üzülmemek elde değil ama bundada vardır bi hayır

Dualarla yanındayız cnm merak etme herşey Dua üzerine sen devam et bol bol iste Rabbimden

Rabbim tez zamanda kucağını doldursun cnm benim ya :(

rüyan hayrola bacım demk bunu yaşayacakmışım :43::43:adet oldum sabh kıslar :43::43:
bnde 2 gün üst üste kötü çirkin rüyalar görmüştüm bogazıma igne girmiş çıkartıyodum öyle bi acıyodu ki rüymda bile hisetim uyanınca bile acıyodu sanki yorumunu okudum üzülücü bir rahtsızlık dedi başıma bu geldi :43::43:
buda ALLAHTAN ne gelirse başım gözüm üstüne RABBİM bna bylesini layık görmüş beternden saklasın cümlemizi inşşş bacılar :43::43::16::16:

kardelenimm inşşş balımm inşş bnde bunları düşünerek kendimi sakinleştrmeye calışıyom :43::43:
acaba diyom aşıya gitsem mi yoksa bu aydamı kendimz denesek bilemedim :43: beynim durdu sanki :43::43:bu kimyasldı deilmi en azından hamile kala biliyomuşum hee kıslar :43::43::43::43:

ben hiç aşı yaptırmadığım için bi fikrim yok azabımm yaa :(

ALLAH razı olsun balım balım gidecektim ama sabh adetim geldi gitmeme gerk kalmadı kuzum kaydı gitti balımm :43::43::43:

azapcım doktoruna bi sorsaydın aşı yaptıralımmı diye yoksa normalmi deneyelim diye canım o daha iyi bilir toparlanmaya çalış lütfen

birbirinize sarılın destek olun moral çok önemli

Mrb Kızlar nasılsınız bakalım ya benim nette problem var kafayı yedi gündüz hiç çekmiyor hayırlısı azabım canım benim ya hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebeğine
Kızlar ne olur dua edin bu ayın sonunda tayin istiyoruz nasip olursa inşallah olumlu sonuçlanır çok heveslendim bebek olayı gibi kursağımda kalmaz biliyorsunuz ben bebek olayını askıya aldım hakkımızda hayırlısı artık

azabım üzülmeyin cnm biliyorum üzülmemek elde değil ama bundada vardır bi hayır

Dualarla yanındayız cnm merak etme herşey Dua üzerine sen devam et bol bol iste Rabbimden

Rabbim tez zamanda kucağını doldursun cnm benim ya :(
aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimm :25:
ben hiç aşı yaptırmadığım için bi fikrim yok azabımm yaa :(

anlıyorum balım bnde bilmiyom şi eşim bu ay kendimz deniyelim son kez diyo kafm karıştı bilmiyom off :23:

kızlar nerdesiniz kimsecikler yok :26::26::26::26:
evt yaaa biti sanki artık bu topik :25::43: sende gelmiyonn :43:
Mrb Kızlar nasılsınız bakalım ya benim nette problem var kafayı yedi gündüz hiç çekmiyor hayırlısı azabım canım benim ya hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebeğine
Kızlar ne olur dua edin bu ayın sonunda tayin istiyoruz nasip olursa inşallah olumlu sonuçlanır çok heveslendim bebek olayı gibi kursağımda kalmaz biliyorsunuz ben bebek olayını askıya aldım hakkımızda hayırlısı artık

bacım tayin olayın inşş istedignz kalbinizdeki yer olur inşş bacımm solyanım sende hiç gelmiyonnn :43: özlüyom bizim kızları yaaaa :43::43::43:

nasılsın canlar çok giremiyorum işyeri yoğun bulantı çok:(( doktora gittim ikili test verdin bidahaki geldiğinde cinsiyeti söylerim dedi..hayırlısıyla sağlıkla olsunda ben başka birşey istemiyorum..hepinizi tek tek öptüm:16::16::16::16::16:

insanbul nerdesin canım niye gelmiyon hala sınava mı çalışıyon nasılsın ?:16::16::16::16:

bacımm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:43::43::43::43::43:
eylül mahtap :43::43:

Canım arasıra bakıp hemen cıkıyorum bu günlerde cok gaz birikiyor karnım iki katına cıkıyor cok rahatsız oluyorum kimsecikler gelmiyor zaten insanbulda yok kasıkları agrıyordu sanırım rahim genişliyor o agrılar ondan olabiliyor sen nasılsın azapcım
Aşı yapılmıycakmış sanırım öyle karar vermişsiniz kafanı rahat tutmaya çalış eşinde rahat olsunki stresden de olmuyor biliyorsun inşallah bu sefer olur

bacımm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:43::43::43::43::43:
eylül mahtap :43::43:
balımm valla bu aralar karın ağrım var. aşırı gaz sıkışması var o da ağrı yapıyo.
bıçak saplanır gibi derin ve ani ağrılarda olunca korkudan yattım öylece.
kimyasal gebelik yaşamışsın kuzum kıyamam sana. ama bunun ardı hemen bebek Allah ın izniyle sen üzülme.
hep dualarımdasın inanki kan sonucunu okuyunca üzüntüden tutamadım kendimi.
buraya giremesemde aklımdasın.dualarımdasın unutma :38:
nasılsın canlar çok giremiyorum işyeri yoğun bulantı çok:(( doktora gittim ikili test verdin bidahaki geldiğinde cinsiyeti söylerim dedi..hayırlısıyla sağlıkla olsunda ben başka birşey istemiyorum..hepinizi tek tek öptüm:16::16::16::16::16:

ikili test sonucunu sonra mı alacaksın canım.
inşallah sağlıklı bi bebektir annesi. bende yarın gidiyorum test için.
sana cinsiyet söylemediyse doktor bana hiç söylemez heralde :31:

Back