azapcim dualarim seninle canim ins.degerin yukselir yarin bi tahlildaha yaptirda cnmALLAH razı olsun canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşş inşşşşşşşşşşşşşş
kıss nerdesinnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnnniyi deilim kimsede yokkk
derdimi diyemiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rüyan hayrola bacım demk bunu yaşayacakmışımazapcım ne hikmetse dün seni rüyamda gördüm ama rüyamı tam olarak ıkaramıyorum canım...dualarımızdasın emin ol canım...
azapcım hakkında hayırlısı olsun tatlım yaaadediğin gibi en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun.. çok şükür :) kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyomuş bakarsın önümüzdeki ay bebiş geliiiiiiiiiiiiiiir
azapcim kimyasal da olsa hamile kalabildigini gormus oldun cnm..
Hakkında hayırlısı,aklimdasin cnm..
azapcim dualarim seninle canim ins.degerin yukselir yarin bi tahlildaha yaptirda cnm
kıslar dün akşm eşim içmde bi ateş varsanki yüregim yanıyo daralıyo dedi haberi yoktu süpriz yapacaktım
sabh aldım testleri sonçları gösterdim çöktü kaldı bi tyhaf oldu agladım şaşırdı ne yapcanı
akşam ona malum olmuşş
rüyan hayrola bacım demk bunu yaşayacakmışımadet oldum sabh kıslar
bnde 2 gün üst üste kötü çirkin rüyalar görmüştüm bogazıma igne girmiş çıkartıyodum öyle bi acıyodu ki rüymda bile hisetim uyanınca bile acıyodu sanki yorumunu okudum üzülücü bir rahtsızlık dedi başıma bu geldi
buda ALLAHTAN ne gelirse başım gözüm üstüne RABBİM bna bylesini layık görmüş beternden saklasın cümlemizi inşşş bacılar
kardelenimm inşşş balımm inşş bnde bunları düşünerek kendimi sakinleştrmeye calışıyom
acaba diyom aşıya gitsem mi yoksa bu aydamı kendimz denesek bilemedimbeynim durdu sanki bu kimyasldı deilmi en azından hamile kala biliyomuşum hee kıslar
ALLAH razı olsun balım balım gidecektim ama sabh adetim geldi gitmeme gerk kalmadı kuzum kaydı gitti balımm
aminnn balım aminn cümlemizin kucagı boş kalmasın nerelerdesin sen kıı bakimmazabım üzülmeyin cnm biliyorum üzülmemek elde değil ama bundada vardır bi hayır
Dualarla yanındayız cnm merak etme herşey Dua üzerine sen devam et bol bol iste Rabbimden
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun cnm benim ya
ben hiç aşı yaptırmadığım için bi fikrim yok azabımm yaa
evt yaaa biti sanki artık bu topikkızlar nerdesiniz kimsecikler yok :26::26::26::26:
Mrb Kızlar nasılsınız bakalım ya benim nette problem var kafayı yedi gündüz hiç çekmiyor hayırlısı azabım canım benim ya hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebeğine
Kızlar ne olur dua edin bu ayın sonunda tayin istiyoruz nasip olursa inşallah olumlu sonuçlanır çok heveslendim bebek olayı gibi kursağımda kalmaz biliyorsunuz ben bebek olayını askıya aldım hakkımızda hayırlısı artık
bacımm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eylül mahtap
eylül mahtap
eylül mahtap
balımm valla bu aralar karın ağrım var. aşırı gaz sıkışması var o da ağrı yapıyo.bacımm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eylül mahtap
nasılsın canlar çok giremiyorum işyeri yoğun bulantı çok( doktora gittim ikili test verdin bidahaki geldiğinde cinsiyeti söylerim dedi..hayırlısıyla sağlıkla olsunda ben başka birşey istemiyorum..hepinizi tek tek öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?