• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Merhaba canlar nasılsınız bakalım azabım hayırlısı olsun canım ya inşallah geç döllenmedir bir kaç gün bekle eğer adetin devam etmezse dr git benimde senin gibi oldu ilk leke sonra azıcık kan dedim yerleşme heralde bende senin gibi test yaptım negatif cıktı 2gün sonra normal adet oldum hakkında hayırlısı olsun canım benim
Kardelen memleketime gitmişsin eskişehir adı eski ama kendi mükemmeldir son 1 ay kızlar ne olur dua edin tayinimiz olsun ben çok sıkıldım burdan nefesimi tuttum bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

canım Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın inşallah istediğiniz yere olur tayin
valla bende bunalımdayım aartık kışında dört duvar arasına kapanınca son raddeye geldim
inş bizim tayin vaktide çabucak gelirde kurtuluruz burdan :31:

valla bende bunalımdayım aartık kışında dört duvar arasına kapanınca son raddeye geldim

İnşallah canım ya bende aynı durumdayım farklı bi şehirde tanıdığın kimse olmadan yaşamak çok zor hele birde yaşam olanakları kısıtlı ise off offf Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba canlar nasılsınız bakalım azabım hayırlısı olsun canım ya inşallah geç döllenmedir bir kaç gün bekle eğer adetin devam etmezse dr git benimde senin gibi oldu ilk leke sonra azıcık kan dedim yerleşme heralde bende senin gibi test yaptım negatif cıktı 2gün sonra normal adet oldum hakkında hayırlısı olsun canım benim
Kardelen memleketime gitmişsin eskişehir adı eski ama kendi mükemmeldir son 1 ay kızlar ne olur dua edin tayinimiz olsun ben çok sıkıldım burdan nefesimi tuttum bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım evet memleketine gittim evet gerçekten çok güzel bi şehir :) Rabbim gönlündekini hakkınızda hayırlı eylesin canım benim :))))

allah allah niye öyle oldu ki acep :26:
hayırlısı olsun bacım,yoksa da üzülme...
bi ara okumuştum yine aşılama yaptıracakmışsın nede olsa.
ikincide şansın daha yüksek biliyorsun.
evt bacım hayrlısı demk böyle hayrlıymış nasip hersey artık adetimi beklicem bu gün batım :ssz:
azapcım belki yerleşme kanamasıdır ve geç döllenmedir..hemen ümidni kaybetme biraz daha bekle :)
hiç yaşadın mı bu durumu daha önce?

vla bilmiyom ki bacım test yaptım negatif birazdn kan sonuçunu almaya gidecegim
yok hiç byle olmamıştı nasip hersey nasip :16:

selamün aleyküm canlarım ben geldim :3: dün döndük tatilden malum okullar açıldı bugün :) dün akşam baktım topiğe pek kimse yok ben de geçmişi okudum :) tatilde ankara eskişehir ve istanbulu gezdim süpper ve jet gibi bi tatidi :) kk ya giremedim bile...ben bi hafta önce bebişimin kesesini gördüm :16::16: bu hafta sonu da kalp atışı için gidicem inşallah :1::16::16:

as bacım hg hay MAŞALLAH bacım iyi gezmişsin tadını cıkartmışsın tatilin :ssz::1: oyy MAŞALLAH bebişinide görmüşsünn daha nee :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:hadi inş tık tıklarınıda duyarsn annesiii:16::16:

öyle öyle bacım hayırlısıı :16:solyanım nerdesiniz artık gelin yaa dertleşelim yine eskisi gibi :47::47::4::4:

kızlar hayırlı günler ola herkeslere
nan bu topiğe uğursuzluk getirenin saçını başını yolmam mı:4::4::4::4::4::4:

topiğin başlığını mı yeniselsek napsak hacı
kasım aralık diye yeni üyede gelmiyo.

azapcım canım üzüldüm,kıyamam sana ben. olacak inşallah ümitsizlik asla yok..
kan vermişsin.sonucunuda bildir balım.inşallah sürpriz olur:16:

papatyam hasta 16: olmuşsun çoook geçmiş olsun.birini atlatamadan noldu sana böyle :31:

kızlar fazla giremiyorum,bu aralar inceden inceden sancılarım var.
kızlardan haber yok mu,lazo,karabiber nerdeler

topik sahibi bizi unuttu sanırsam:22:

balımmm yine olmadıı bu ayda boş :43: eşime adet oldum dedim hani mik mik yapmasın diye spriz yapacaktım sevgililer günü için ne gatif cıktı :43::43::43:11 gündür yaklştırmıyom yanıma kavga bile ettik mik mik için peh :27: ne mik mikmiş bee :27::9::9:
he kanda verdim dün birazdn gidecem acılmasını bekliyom ama kocamn bi negatifle döncem biliyom artık teste güveniyom bn :37:

balımm senin sancıların mı varr :26:oyy ALLAH korusun dikat et lütfen kendine balımm yigenimize iyi bak kısss yormaaa :20::20:

Merhaba kızlar.napıyonuz nasılsınız bakem.azapcım hasta olmuşun :((uzülme cnm herşey nasip.sen çok kafana takiyosun bebek işini tamam bizde düsùnüyoruz da senin kadar değil mik mikçi :33::33:

Bende de bişey yok koskocam 40 mm yumurtam olmuş kiste dönüşmüş 10 günlük progestan verdi dr .kisti yok etmek için.bu ay boş geçecek anlaşılan hasta oluncada hsg çekilecem :50:

kızlar hayırlı günler ola herkeslere
nan bu topiğe uğursuzluk getirenin saçını başını yolmam mı:4::4::4::4::4::4:

topiğin başlığını mı yeniselsek napsak hacı
kasım aralık diye yeni üyede gelmiyo.

azapcım canım üzüldüm,kıyamam sana ben. olacak inşallah ümitsizlik asla yok..
kan vermişsin.sonucunuda bildir balım.inşallah sürpriz olur:16:

papatyam hasta 16: olmuşsun çoook geçmiş olsun.birini atlatamadan noldu sana böyle :31:

kızlar fazla giremiyorum,bu aralar inceden inceden sancılarım var.
kızlardan haber yok mu,lazo,karabiber nerdeler

topik sahibi bizi unuttu sanırsam:22:

sğl insanbulum şimdi daha iyiyim sen nasılsın :16::16::16:

Bende de bişey yok koskocam 40 mm yumurtam olmuş kiste dönüşmüş 10 günlük progestan verdi dr .kisti yok etmek için.bu ay boş geçecek anlaşılan hasta oluncada hsg çekilecem :50:

nasılsın lazomm :16::16::16::16: geçmiş olsun kist olmuş :26::26::26::26:

slmm bacılarrr dün test yapmıştım negatf cıkmıştı bide kan vermiştim bu gün gitim aldım
sonuççç 6.47 :43::43::43:
yani büyük ihtimal kimyasal demk nasip deilmiş ALLAH büyük şükür ki hamile kala bildigimi ögrendim bunun la avutuyom kendimi :43::43::43::43: yarn sabh yine kan vercem dua edermisinzz :17::17::17::17::16::16::16::54: neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kııı :43::43:

Merhaba kızlar.napıyonuz nasılsınız bakem.azapcım hasta olmuşun :((uzülme cnm herşey nasip.sen çok kafana takiyosun bebek işini tamam bizde düsùnüyoruz da senin kadar değil mik mikçi :33::33:

hg bacım da kızz sen nerelerdesin bi ce deyip kacıyonuzz :35:
yok bacım adet deilmiş o bebiş yerlşmesiymiş kuzum yerleşememiş :50::43::43::43::43::43:
kıss bacım mik mik 11 gündür tık yok izin vermedim şüpeliydim kendimdenn :17:
bacımm çokkkkkkkkkkkkkkkk gecmiş olsunn kistmi olmuş tühh yaa üzüldüm bacım bnmde kistlerim vardı dr dedi ultrasyndan bakmıştıda sogan kürü yap bnm kistlerimi gecirmişti fakat bu defa bi kac ay adetim gecikmişti tabiki herkezde aynı deil bi dene istersenn
hsg yi cektr bacım çok iyi tüplerne bakılsın için raht etsinn inş iyi sonuç cıkar inşş bacım üzülme inş mart ayı senin ayın olur bacım yetrki bütün konturelleri yaptrr :16::54:

slmm bacılarrr dün test yapmıştım negatf cıkmıştı bide kan vermiştim bu gün gitim aldım
sonuççç 6.47 :43::43::43:
yani büyük ihtimal kimyasal demk nasip deilmiş ALLAH büyük şükür ki hamile kala bildigimi ögrendim bunun la avutuyom kendimi :43::43::43::43: yarn sabh yine kan vercem dua edermisinzz :17::17::17::17::16::16::16::54: neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kııı :43::43:

azapcım ne hikmetse dün seni rüyamda gördüm ama rüyamı tam olarak ıkaramıyorum canım...dualarımızdasın emin ol canım...

azapcım hakkında hayırlısı olsun tatlım yaaa :( dediğin gibi en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun.. çok şükür :) kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyomuş bakarsın önümüzdeki ay bebiş geliiiiiiiiiiiiiiir :16::16::16:

Back