Canım ögürmeler bitti ama iştahım acılmadı nedense gaz problemini doktora yarın gidince söyle belki bişe verir bende gidince söyliycem cünkü şuan bile evde dört dönüyorum karnımı ovalaya ovalaya geziniyorum
arada ufak bırt yapıyorum keşke daha uzun olsa diyorum
bafraya martta gidicem canım şubatın 1 de gitmiştim ikili test icin biliyorsun şükür sonuc iyi cıktı ayrıntılı ultrason icin gidicem bafraya burdaki devlet hastanesi bakmıyormuş sen ikili test icin devletemi gidiyorsun ordakiler yapıyormuki bizim burda yapmıyorlardı bende bafrada yaptırdım inşallah sonucların tertemiz cıkar bu gaz problemimizi lütfen söyle belki iyi bişe der bende faydalanırım senden benim gitmeme daha var cünkü 10 gün akşamları karnım 5 aylık gibi oluyor vallaha arada girip bakıyorum seni merak ediyorum
canım geldim şimdi doktordan malesef hiç bişey soramadım ameliyatım var dedi yine. ultrason cihazıda bozuldu sıra bana gelince. şansıma iç güvenmem zaten burdanda belli. musubet bi kadınım herhal
ikili test yapmıyolarmış.sevk aldık. pazartesi salı gidicez. özele gideceğiz inşallah her istediğimi sorarım.
Catlaklar icin kullandıgım kremler var ben 5 ceşit ama ben amerikadan getitirdim burdan ayrıca beyaz vazelin aldım onuda avcumda karıştırıp heryerime sürüyorum tepeden tırna yaglanıyorum bebe yagı vazelin ve aktardan çilek yagı al canım bunları karıştır sür başka bişe almanada gerek yok ben çilek yagıda alıcam artık sürmeye başla bence ben başladım 2 hafta önce birde inşallah ögürmelerinde gecer sonra cok rahat edersin iştahında yerindeymiş yarın doktordan gelince yaz mutlaka
ben çok teferruat kullanmak istemiyorum. bebe yağı, kakao yağı ve lierac diye bi ilaç varmış. bunlardan birini alsam diyorum mehtabım bilemedim.
zaten doktor her halükarda çatlıyo demişti.
Mehtapcim daha iyi olmana sevindim cnm,hamileligin keyifli donemlerine giriyosun cnm artik hayirlisiyla..
İnsanbul cnm yarinki taramandan guzel haberler bekliyoruz..
Bana gelnce kizlar cok yorgunum,nobetciydim bugun..
canımm mesleğin sabır gerektiriyo gerçekten. Allah kolaylık versin.
güzel dileklerin sana kat kat dönsün inşallah.
haftaiçi tarama sonuçlarımı yazarım mutlaka.
Metabim insanbulum paylaşımlarinizdan ben de istifade etmeye çalışıyorum :) sizin söylediğiniz bu belirtiler kaçıncı haftada başladı? ??
canım, benim belirtilerim geç başladı. şuan 12+6 dayım ve ben iki haftadır bulantı çekiyorum.ota çöpe öğürür oldum.
bi insan portakala öğürür mü evet ben tiksindim
inşallah sende hiç başlamaz.
iki haftadır gaz sıkışması var. yani seninde 10. haftadan sonra yavaş yavaş gelebilir gazlar
canımmmmmm
salıya kaldı bakalım test. kv takmış cinsiyetine öğrenemedik diye üzzüldü.
bende dedimki Allah sağlıklı versin yeterki ben önemsemiyorum dedim
daha gençsiniz hepsi olur diyo töbe allah ım şu kadınla konuşunca enerjim düşüyo.
saçımı başımı yoluyorum içten içe
nan biz onu yapcaz diye ne uğraştık, down sendromlu bile olsa ben onu doğurcam Allah izin verdiği sürece.
çiçeğim sende bu ay hamiş olcaksın. kimyasal arkası hep gebelik duyuyorum ben. ki bende son adetimi kimyasal geçirdiğime eminim.kimyasalın ne olduğunu o ay bilmediğimden doktora gitmedim.
ama o ay belirtilerim vardı ve çok anormal adet olmuştum.arkasına bebek geldi
sanada öyle olcak Allah ın izniyle çok inanıyorum çooookkk