• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Bat günümüz aynı canım ama ben serbest bıraktım kilo falan vereyim yaz geçsin ondan sonra tekrar denerim diye düşünüyorum hayırlısı artık

ya benim erken geldi bu ay kırmızılar..3 yıllık evliyim ilk bebişimi istiyorum napacağımı şaşırdım..kuzenime gittim bugün 38 yaşında 8 aylık evli 2 tane düşük yapmış..ben hiç korunmadım 1 yılı geçiyor bebiş isteyeli ama ne bi düşük ne bi hamilelik..hiçbir sorunda yok ne eşimde ne bende..çıldıracam artık..

ya benim erken geldi bu ay kırmızılar..3 yıllık evliyim ilk bebişimi istiyorum napacağımı şaşırdım..kuzenime gittim bugün 38 yaşında 8 aylık evli 2 tane düşük yapmış..ben hiç korunmadım 1 yılı geçiyor bebiş isteyeli ama ne bi düşük ne bi hamilelik..hiçbir sorunda yok ne eşimde ne bende..çıldıracam artık..

eylemcim oykulerimiz benziyor...nerdeyse 3.5 yillik evliyim..
Ben de henuz hic hamile kalamadim 8. ayima girdim dusunmeye baslayali..
sanirim bu ay da olmazsa hsg cektiricem..

cümleten s.a bacılar haftanın ilk günü hepinize hayır getrsin inşş gününz aydın dualarınmız kabul olur inşşşş :16::54:

kıslarr bi derdim var bi dinleyin hele :6::6: ben 2 gün önce adet oldum sandım cokk az bi leke geldi iç camaşırıma aha dedim adet oldum
agladım üzüldüm delirdim :27: sonra içcamışırımı degişip günlük pet koydum hani eliniz kesilrde peceteye silersinz ya damla bile deil bulaşık yalaşık yine öyle oldu sonra tık yok hiç bişi gelmiyo batım yarın başka bi topikte kıslar test yap dedi birazdn ecz gidecem acılmasını bekliyom :18::18::18:yalvarırım dua edin bna nolurrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::16::16::16:

yeni bat 8 mart:(
bayağa kötüyüm ben ya...napacağımı şaşırdım başka dra mı gitsem napsam bilemedim...
mart ayı ilk hamiş siz olursunuz inş eger adet olursam bak şimdi yaa günümüde bilmiyomm :47::47:
delircemm kıı :43::43:
ne desem bilemiyorum kelin merhemi olsa...:ssz:

mart ayı ilk hamiş siz olursunuz inş eger adet olursam bak şimdi yaa günümüde bilmiyomm :47::47:
delircemm kıı :
offffffffffff offf :43::43::43:

Günaydın kızlar nasılsınız azapcım ya üzme kendini ne olur herşeyde bi hayır vardır bu ay kimseye yaramadı döküldük resmen hayırlısı artık :50::50::50:
günydın bacım günün aydın olsun inşşş yaw ne yazayım bilemedim haaa adet oluyom mu olcam mı hamilemiyim adetten mi kesildim ALLAH korusun bişi diyemiyomm :43::43::43::43:
Canım üzülmeeee benden sizdenim bence hiç bir belirti yokk ayın 15 i gelecek yani lanet kırmızılar :19::19:

offf ALLAH büyük inş öteki ay yüzümüz güler inşşşşşşşşş bacım inşşş:16::54:

bacım ya sıkma canını bende oldum malesef bitmek üzere bu ay hiç bişy denemiycem endokrin bölümüne gtcem bakalm tsh normale dönmüşmü ona baktırcam

kızzz üzme kendini yavru kuşum boşver bu ay olmazsa diğer ay yaza kadar inşallah hepimiz hamiş oluruz:16::16::16::16::16::16::16::16: valla bende adete 2 gün kala ve adetin ilk günleri üzülyrm ağlıyorum sonra normale dönüyorum her yerni gün yeni umut demek boşver olucaz inşallah:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
aynısını bnde yaşıyom bi kac gün içim kavruluyo sonra diyom ki inşş bu ay diyom calışıyom RABBİM ne eylerse güzel eylerr
kurban oldugum ALLAHIM görüyo hepimizi :43::43:
Kizlar insallah onumuzdeki ay guzel haberler duyariz..

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş balım inş da sen nerelerdesin bakimm :20::16::54:

RABBİM fazla bekltmz inşşş bacılar bu ay inşşşş göbüşümüze giri verir bebegimz hayırlısı ALLAHTAN :16::54:

kıslarr bi derdim var bi dinleyin hele :6::6: ben 2 gün önce adet oldum sandım cokk az bi leke geldi iç camaşırıma aha dedim adet oldum
agladım üzüldüm delirdim :27: sonra içcamışırımı degişip günlük pet koydum hani eliniz kesilrde peceteye silersinz ya damla bile deil bulaşık yalaşık yine öyle oldu sonra tık yok hiç bişi gelmiyo batım yarın başka bi topikte kıslar test yap dedi birazdn ecz gidecem acılmasını bekliyom :18::18::18:yalvarırım dua edin bna nolurrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::16::16::16:

azapcım günaydın bacıımm...
inş yerleşme lekesidir.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz.:16:

Canımmm ne yaptınn inşallah lekelenmedir :18::18::18:

azapcım günaydın bacıımm...
inş yerleşme lekesidir.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz.:16:
günydın balımm hgg :3::16::54: inş balım inşş dua et ne olursunn :18::18::18:
Canımmm ne yaptınn inşallah lekelenmedir :18::18::18:

inşşş bacılar inşşşşşş bilmiyom ki bat yarın ama kesin 10 gündür ilişki yokk olmadıı gec gebelikse eger deil egerki deilse stresten :43::43:

ben hsg çektirdim geçen ay hiçbir sorun yok şükür...umarım tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize...

selamün aleyküm canlarım ben geldim :3: dün döndük tatilden malum okullar açıldı bugün :) dün akşam baktım topiğe pek kimse yok ben de geçmişi okudum :) tatilde ankara eskişehir ve istanbulu gezdim süpper ve jet gibi bi tatidi :) kk ya giremedim bile...ben bi hafta önce bebişimin kesesini gördüm :16::16: bu hafta sonu da kalp atışı için gidicem inşallah :1::16::16:

Son düzenleme:
Merhaba canlar nasılsınız bakalım azabım hayırlısı olsun canım ya inşallah geç döllenmedir bir kaç gün bekle eğer adetin devam etmezse dr git benimde senin gibi oldu ilk leke sonra azıcık kan dedim yerleşme heralde bende senin gibi test yaptım negatif cıktı 2gün sonra normal adet oldum hakkında hayırlısı olsun canım benim
Kardelen memleketime gitmişsin eskişehir adı eski ama kendi mükemmeldir son 1 ay kızlar ne olur dua edin tayinimiz olsun ben çok sıkıldım burdan nefesimi tuttum bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım bir sorun yoksa zamanı gelmemiştir inşallah en kısa zamanda kavuşursun ama bana sorarsan dr değiştir bazı dr lar sallıyor bir sene denesin sonra inceleriz diyor ama yinede kendin bilirsin :31:

kızlar hayırlı günler ola herkeslere
nan bu topiğe uğursuzluk getirenin saçını başını yolmam mı:4::4::4::4::4::4:

topiğin başlığını mı yeniselsek napsak hacı
kasım aralık diye yeni üyede gelmiyo.

azapcım canım üzüldüm,kıyamam sana ben. olacak inşallah ümitsizlik asla yok..
kan vermişsin.sonucunuda bildir balım.inşallah sürpriz olur:16:

papatyam hasta 16: olmuşsun çoook geçmiş olsun.birini atlatamadan noldu sana böyle :31:

kızlar fazla giremiyorum,bu aralar inceden inceden sancılarım var.
kızlardan haber yok mu,lazo,karabiber nerdeler

topik sahibi bizi unuttu sanırsam:22:

Son düzenleme:
Back