2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canım Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın inşallah istediğiniz yere olur tayin
valla bende bunalımdayım aartık kışında dört duvar arasına kapanınca son raddeye geldim
inş bizim tayin vaktide çabucak gelirde kurtuluruz burdan

İnşallah canım ya bende aynı durumdayım farklı bi şehirde tanıdığın kimse olmadan yaşamak çok zor hele birde yaşam olanakları kısıtlı ise off offf Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım evet memleketine gittim evet gerçekten çok güzel bi şehir :) Rabbim gönlündekini hakkınızda hayırlı eylesin canım benim :))))

allah allah niye öyle oldu ki acep :26:
hayırlısı olsun bacım,yoksa da üzülme...
bi ara okumuştum yine aşılama yaptıracakmışsın nede olsa.
ikincide şansın daha yüksek biliyorsun.
evt bacım hayrlısı demk böyle hayrlıymış nasip hersey artık adetimi beklicem bu gün batım
azapcım belki yerleşme kanamasıdır ve geç döllenmedir..hemen ümidni kaybetme biraz daha bekle :)
hiç yaşadın mı bu durumu daha önce?

vla bilmiyom ki bacım test yaptım negatif birazdn kan sonuçunu almaya gidecegim
yok hiç byle olmamıştı nasip hersey nasip

as bacım hg hay MAŞALLAH bacım iyi gezmişsin tadını cıkartmışsın tatilin oyy MAŞALLAH bebişinide görmüşsünn daha nee hadi inş tık tıklarınıda duyarsn annesiii

öyle öyle bacım hayırlısıı solyanım nerdesiniz artık gelin yaa dertleşelim yine eskisi gibi

balımmm yine olmadıı bu ayda boş eşime adet oldum dedim hani mik mik yapmasın diye spriz yapacaktım sevgililer günü için ne gatif cıktı 11 gündür yaklştırmıyom yanıma kavga bile ettik mik mik için peh ne mik mikmiş bee
he kanda verdim dün birazdn gidecem acılmasını bekliyom ama kocamn bi negatifle döncem biliyom artık teste güveniyom bn

balımm senin sancıların mı varr :26yy ALLAH korusun dikat et lütfen kendine balımm yigenimize iyi bak kısss yormaaa

Merhaba kızlar.napıyonuz nasılsınız bakem.azapcım hasta olmuşun (uzülme cnm herşey nasip.sen çok kafana takiyosun bebek işini tamam bizde düsùnüyoruz da senin kadar değil mik mikçi

Bende de bişey yok koskocam 40 mm yumurtam olmuş kiste dönüşmüş 10 günlük progestan verdi dr .kisti yok etmek için.bu ay boş geçecek anlaşılan hasta oluncada hsg çekilecem

sğl insanbulum şimdi daha iyiyim sen nasılsın

Bende de bişey yok koskocam 40 mm yumurtam olmuş kiste dönüşmüş 10 günlük progestan verdi dr .kisti yok etmek için.bu ay boş geçecek anlaşılan hasta oluncada hsg çekilecem

nasılsın lazomm geçmiş olsun kist olmuş :26::26::26::26:

slmm bacılarrr dün test yapmıştım negatf cıkmıştı bide kan vermiştim bu gün gitim aldım
sonuççç 6.47
yani büyük ihtimal kimyasal demk nasip deilmiş ALLAH büyük şükür ki hamile kala bildigimi ögrendim bunun la avutuyom kendimi yarn sabh yine kan vercem dua edermisinzz neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kııı

Merhaba kızlar.napıyonuz nasılsınız bakem.azapcım hasta olmuşun (uzülme cnm herşey nasip.sen çok kafana takiyosun bebek işini tamam bizde düsùnüyoruz da senin kadar değil mik mikçi

hg bacım da kızz sen nerelerdesin bi ce deyip kacıyonuzz
yok bacım adet deilmiş o bebiş yerlşmesiymiş kuzum yerleşememiş
kıss bacım mik mik 11 gündür tık yok izin vermedim şüpeliydim kendimdenn
bacımm çokkkkkkkkkkkkkkkk gecmiş olsunn kistmi olmuş tühh yaa üzüldüm bacım bnmde kistlerim vardı dr dedi ultrasyndan bakmıştıda sogan kürü yap bnm kistlerimi gecirmişti fakat bu defa bi kac ay adetim gecikmişti tabiki herkezde aynı deil bi dene istersenn
hsg yi cektr bacım çok iyi tüplerne bakılsın için raht etsinn inş iyi sonuç cıkar inşş bacım üzülme inş mart ayı senin ayın olur bacım yetrki bütün konturelleri yaptrr

azapcım ne hikmetse dün seni rüyamda gördüm ama rüyamı tam olarak ıkaramıyorum canım...dualarımızdasın emin ol canım...

azapcım hakkında hayırlısı olsun tatlım yaaa dediğin gibi en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun.. çok şükür :) kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay oluyomuş bakarsın önümüzdeki ay bebiş geliiiiiiiiiiiiiiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…