saol cnm bnm . dgun salonu nun kendı paketı ıcersındeymıs aslında palyoca cıkarsan daaynı fıyat cıkrmasnda aslında bı yandan ıyı cocukları en azından pıstten alırsa aılelerı de bol bol eglenır benım ıcın sıkıntı yok gercı cocuk forever bnım ıcın cok severım pıtırcıkları ben
kızlar benım ıcınde sorunbende varım . 4 olduk galıba demı
Makyajını kim yapmıştı canım Soner'de?
Hayırlısı olsun canım, sen hepimizden öncesin galiba...Düğün yeri neresi? kuaför, gelinlik vs. ile ilgili yol katedebildin mi :))
serdam senin düğünün ne zamandı canım?
herşeyim hazır kına ve düğün için ama kuaföre henüz karar veremedim bakalım son bir ay kala bütçemi ayarlayıp kuaför arayışına girecem
ok canım tarihleri de sorcam, başka randevu alan gelin var mı diye çünkü..bol sülaleli 50 kişilik düğün alayına denk gelmeyelim de bi de ıyyy :))
Doğru söylüyorsu canım valla, organizasyonun süperTek gelin olsak bari:44:
Canım son bir ay kala kuaför geç olmasın sonraaa
cılekben buarada ozel mesjını okudum ama cevap atamadım malum daha toyum burda özel mesaj atamıom tamm cnm ben bı konusayım senın esının ısmını verıım daha detaylı konusuruz saol cnm tes ederım ılgın ıcın . kızlr ben ısten cıkıom bırazdan optum hepınızı yıne yazarım toplu olarak ben sıze yarın gelınlık bakcam gbıyım buarada onunla da ılgılı konusurz cnmlar kendınıze ıyı bakınnnn
Teşşekkür ederim.Hadi hayırlısı canım,
Senin kuaför vs hazırlıklarından ne haber peki??
pronovias uceda bir de berline baktım canım.san patrick america da benzer model. dantel gelinlikler favorim
Benim gelinliğimde eğer hazır almazda diktirirsem San Patrick Aries modeli olacak. Sisters diker diye düşünüyorum.
Evet, yarın bornovadaki kuaförlere fiyat sormaya gidicem..var mı başka kuaför arayan..ne kadar çok gelin o kadar düşük fiyat..şu an kendim dahil 3 gelin üzerinden fiyat alıcam..halen kuaför bulamayan ve arayan varsa, yarın sabaha kadar yazsın buraya..11 gibi çıkcam evden..ona göre konuşayım kuaförlerle
benim için de sorabilir misin canım yaçok mutlu olurum valla
kuzum85 düğün tarihin neydi canım? özelden veya burdan belirtirsen iyi olur,tarihleri de sorucam çünkü o tarihte başka gelin veya program var mı diye..
tamam eski sayfalara bakınca gördüm canım 22 haziran sanırım..tamamdır 6 ettik..hadi hayırlısı..
ne kadara mal oluyor canım direkt dikimlerdebirde satın mı alıcaksın yoksa kiralık mı olucak seninki model çok güzel bu arada