Düğün 2013 izmir gelinleri

seçimin harika:)))))benimkine buna benzer bir model gibi

dantel gelinlikler başka güzel. aldım canım ben gelinliği dedigim modellere çok benziyor. la sposa dan aldım. modeller aşağı yukarı aynı aldığım 1000 lira daha ucuzdu.
 
Kızlar düğün yerime karar verdik. Şehr-i Garden'da evleniyorum allah nasip kısmet ederse. En güzeli orasıydı. Biraz tuzlu oluyor ama değeceğini düşündük. Herkes için hayırlısı olsun.
 
Talles Park ile görüştük Eylül ayında hafta içi 300 kişi pasta kolaya 9.000 tl fiyat istedi. Orkestra için ise 2.000 tl daha. Toplamda 11.000 tl. Yeni bir bahçe yapıyorlarmış havuzlu, orası ön taraftaki havuzlu bahçeden de güzel olacak dedi. 6 ay önce bize herşey dahil 300 kişi 5.000 tl diye mail ile fiyat veren yer gittiğimizde 11.000 tl dedi. Bize geçen sene 5.000 tl fiyat verilmişti dediğimde "mümkün değil olamaz" dedi. Bende çantamdan attıkları mailin çıktısını çıkarınca şaşırdı, afalladı. Bizim anladığımız kadarıyla yeni yapılan bahçenin parasını bizlerden çıkarmaya çalışıyor. Orayı çok istememe rağmen konuşma tarzları hiç hoşumuza gitmediği için hemen vazgeçtik oradan.

Şehr-i Garden'a karar verdik, Talles'ten çoooook daha güzel ve biz bu fiyata orada daha az sayıyla kokteyl yapmaya karar verdik. Fiyatta hemen hemen bu kadar ama en azından kokteyl menü olacak ve şehre çok daha yakın. Otopark sorunu da yok. Görsel açıdan da daha çok tatmin etti bizi ve sahibi çok beyefendi biriydi. Az konuştu öz konuştu.

Herkes için hayırlısı olsun.
 
İyi pazarlar arkadaşlar..dün çıkıp dolaştım meşhur kuaförleri..
şimdi şöyle, bi kere kuaförlerin hiçbiri basit de olsa makyaj provasına yanaşmıyor,sadece saç provası yapıyorlar..ikincisi gelin sayısı da fiyat düşürme açısından etkisiz oldu malesef, söyledikleri standart; düğün paket fiyatımız budur..indirim yapamayız.. :)
hemen başlıyayım;
*soner:gelin paketi: porselen makyaj+saç+ (manikür-kaş bıyık) veya takma kirpik= nakit olursa 400 tl, kart olursa 450 tl diyor.. peki dedim :)) (çilekbencim buarada senin düğün tarihinde sonerde 2 gelin daha varmış onu öğrenebildim)
*celil&atilla: porselen makyaj+saç=300 tl - ful gelin paketi olursa 400 tl diyor (manikür,pedikür,kaş bıyık dahil), yanınızdaki bayanlar için: fön :10 tl, kırık fön:15 tl topuz:35-40 tl
*ibrahim&ibrahim porselen makyaj+saç=300 tl..
*locca: normal makyaj (maybelinne veya loreal)+manikür+kaş,bıyık+saç=300 tl,
porselen makyaj (m.a.c.)+manikür+kaş,bıyık+saç=350 tl...postiş günlük kira:50 tl, m.a.c. kirpik: 50 tl..tek tek kirpik: tanesi 1.5 tl)...yanınızdaki bayanlar için kişi başı 40 tl..

bi tek hanifi kaldı o ters istikamette olduğundan soramadım, yarın bakmayı düşünüyorum..Valla sizi bilmem ama ben Soneri eledim, 400 -450 kasar..rayicin üzerinde.
biraz gördüklerimi anlatayım..
ilk olarak loccaya baktım saat 12 civarı, boştu, rahat rahat konuştum..beklediğimden biraz daha küçüktü salon, merkez istanbulmuş burda da şube açmışlar..boş olmasından biraz huylandım gerçi ama sitesinde gördüğüm kuaför çocuk bizzat ilgilendi sağolsun..neden bilmem oraya bi sempati duydum, samimi geldi..
celil & atilla kalabalıktı, orda da Atilla bey bizzat ilgilendi, fiyatları yazdı filan..
soner tıklım tıkış doluydu, ekip sürekli telaş halinde, bir sürü hatun vardı içeride..soner bey de bizzat ilgilendi, aylık dergisini ve kartını verdi ama 400 nakit fiyat verince pek ısınamadım :))
ibrahim&ibrahim de acaip doluydu, içeri bi girdim buram buram kadın saçı kokuyodu içerisi :)) yanlız İbrahimde girişte danışmada bi bayan vardı, ondan başka kimse ilgilenmedi, fiyat verdi gönderdi ayaküstü, pek hoşuma gitmedi tavır..bi de İbrahimin fiyatları güncellencekmiş yakında biraz tırsmadım değil..
Netice itibariyle gittim gördüm konuştum fakat he işte budur! diye düşündüğüm olmadı.. dediğim gibi bi locca sempatik geldi..diğerleri hakkında bi kanı oluşmadı kafamda..bi de hanifiye bakıcam işte onu da yazarım buraya..neyse işte böyle kızlar, umarım yardımcı olabilmişimdir..burda beyin fırtınası yapar karar veririz artık :26:
 
Son düzenleme:

Hayirlisi olsun canim, dugun yerini halletmene sevindim :)
 


Canim emegine saglik oncelikle, hem gidip dolasmis; hem de uzun uzun yazmissin bizler icin...
Ben de direkt Soner' i eledim :) Ibrahim' e zaten hic istemiyordum... Locca' ya sicak bakiyordum zaten, anlattiklarinla suan icin en olumlu baktigim Locca...Yalniz makyaj provasi yapmamalari hosuma gitmedi. Zira ben sactan cok makyaji onemsiyorum, neye benzeyecegimi onceden bilmem lazim!!!
Cocukluk kuaforum deyip durmustum ya, prova da yapacak bana, soyle dusunuyorum, Nisan ayinda geldigimde yanina gidicem, prova yaptricam, burdan album de koyarim hatta profilime kizlar, bakin fikir verin diye...Begenirsem ok, begenmezsem Locca' ya basvururum. Suan icin en mantiklisi bu gorunuyor :)
 
Kızlar benimde hayırlısıyla 25ağustosta ama kına gecesi için istediğim orkestrayı bulamadım başka orkestraya buldum 22ağustosta 2gün ara var siz ne yaptınız kına gecesini

Canım benim de arada bir gün var...6' sı kına, 8' i düğün...Kınayı en sonunda evde yapmaya karar verdim. Çünkü davetlilerim sadece arkadaşlarım ve en yakın akrabalarım...Sayı az olacak, bekarlığa veda partisi gibi olacak
 
Bagetchi canım, Locca da makyajı kim yapıyormuş peki, onu sormayı unuttum...Ooof bir türlü halledemedik kuaför işini!! Profesyonel makyaj uzmanları prova yapıyor aslında ama biriyle konuştum 300 tl diyor. Aşırı yani!!!
 

çilekbencim valla bu loccadaki çocuk merkez istanbul olduğu için bu işi prof. yapıyoruz make up artistimiz var dedi ama adı sanı nedir bilmiyorum tabiy..300 tl makyaj için çok yahu..tamam önemli ama hani o kadar da uğraşılcak bi yüzümüz yok be şekerim..bülent ersoy muyuz biz allaşkına..
 
yok kııız..gün almaya çalışıyoduk, sabahtan beri telef olduk valla..ama azmettik aldık en sonunda..

Kuzum hayırlı olsun...Ne zamana aldınııız??


hahahahahahah Al benden de o kadar yahuuu, yani düzeltilecek bir uzvumuz yok çok şükür yüzümüzde Yani neyimi kapatacak bizim allah aşkına!!! Locca iyi gibi de yahu provasız nasıl olacak, acaba makyözü kim, ismini bilsek, belki bilindik bir make up artisttir, yaptığı işleri görürüz internetten.. Yani alı al moru mor olcam diye korkuyorum şahsen Tarif ederiz, örnek resim gösteririz tabi de, bilemiyorum:44: Peki kuzum benim günümde burda başka gelin var mı, öğrenebildin mi?? Napcaz???
 
Kızlar benimde hayırlısıyla 25ağustosta ama kına gecesi için istediğim orkestrayı bulamadım başka orkestraya buldum 22ağustosta 2gün ara var siz ne yaptınız kına gecesini

canım ben 23 unde kına 25 dgun yapıyorum. evın onunde olcak kınam oyuzden orkestra nısanımda kı orkestra olucak 350 e mı ne gelmıslerdı ıyıydı valla herkes eglendı
 

saolasın,31 mayıs cuma günüsü cilekbencim..uğraştık ama neticede hallettik :))..ya işte loccanın makyözünü bilmiyorum kimdir nedir..genel olarak kuaförler randevularını söylemiyor, ekip sağlamdır 10 tane gelin olsa da çıkarırız diyolar..soner söyledi bi tek..velakin aklımda kalmasın şu hanifiyede bakıcam ben..diğerlerini kafadan eledim zaten..ikisi arasından seçim yapıcam..zaten tekrar gidicem ben ikisine de,elimde saç,makyaj çıktılarıyla, hangisi ikna ederse artık..o zaman sorarım makyözün seceresini..
 
Son düzenleme:
kızlar bu arada kına da ne yapmayı dusunyosunuz yenı konu acabılırdım ama burdan bızler kaynasmısken devam edelım ıstedım ne dersınız ?
degısık fıkırlerı olan var mı ?

mesela benım kapı onunde olucak planım şu: zaten pencere ve kapılarımız tul ıle suslenmıs olacak geceden :)
ardından bızım kına ya cıksıımzda yerlerde kucuk mumlar olcak yuvarlak oluyor ya onların krmızıları yıgenlerım yakıcak sagolsunlar bız cıkarken mumcuklar degısıklık katıcak nasıpse
ve kınam yakıldıktan sonra damara baglıcam (( nişanlım yerıne ılk babamla dans edıcem ve aglmaya devam ((
ferhat göcer ın benı affet kızım sarkısı eslıgınde dans edıcez
Sizin olmamıs dyecegıınız ya da eklesen guzel olur dıye onerecegınız fıkırler var mı hadı guzel bı kına gecesı cıkaralım hep bırlıkte ne dersınız ?
 

Oki canım...
Ben de nisan ayında geldiğimde bir gidip göriim kendilerini; aynen dediğn gibi elimide çıktılarla Bir de kendi kuaförümü. Ona göre netleştiririm artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…