2013 Haziran annesinin beslenme ve hamilelik günlüğü

Hayırlısı ben cinsiyeti öğrenmek için resmen çatladım ama bildigin üzere net öğrenmedik :)))
Evde tartil tartın yoksa hemen bir tartı al:))
Başlangıç kilon kaçtı?

Bugün yediklerim
Sabah
1 krep
1 kasık bal
1 dilim peynir
13 adet zeytin küçük küçük lerdi
1 bardak sekersiz çay
Ara
3 paket haley maalesef(((
1 fincan turk kahvesi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun yesillikle ( cok yağlı degildi)
Sabahtan beri suan kendimi tok hissediyorum.
4 aydan sonra açılan iştah
Bel ,bas ağrısı,mide yanması
Bol su iciyorum
Günlük yürüyüşümü yapacagim ...
Kuzucuk bende durumlar böyle bakalım bu ayın sonunda kac kilo olacağız yani 5 ay bitireceğimiz zamana kadar

Hayırlısı ben cinsiyeti öğrenmek için resmen çatladım ama bildigin üzere net öğrenmedik :)))
Evde tartil tartın yoksa hemen bir tartı al:))
Başlangıç kilon kaçtı?

56 kg hamile kaldım,1.65 boyum:) az kaldı cinsiyet öğrenmene sık dişini:) tartım var ama sürekli tartılıp moralimi bozmamak için ayda bir doktorumun tartmasını istiyorum:)

aynı şikayetler bende de var bel ve baş ağrısı baştan beri var,4.aya girdiğimden beri de mide ekşimesi eklendi iştah ise 7.haftadan beri açık bugün ne yedim;
kahvaltı:
1haşlanmış yumurta
2 zeytin
biraz beyaz peynir,biraz da krem peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 çorba kaşığı tahin-pekmez
1 kupa light süt
öğlen;
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
akşama da aynı şeyleri yicem ıspanak kaldı biraz
1,5 litre su içtim bile:) birazdan koşu bandının tepesindeyim:) sana da iyi yürüyüşler arkadaşım,görüşürz:)

Canım sen bana gore az yemisin:)) benim tokluk hissim geciciymis. Aksam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Karpuz
Su 2 litre gunün toplami
Ya süt olayını nedecegim hiç içermiyorum ....
Gece midem kazınmaya başladı odama koyacağım şutu belki öyle icerim...
Grs:)

2. Cocuğa hamile anneler nerelerdesiniz
Hamileliğiniz nasıl gidiyor?
Bebislerin keyifleri nasıl cinsiyetleri:))))
2. De fa hamilelik yasamanın iyiyanlari neler
Ne hissediyorsunuz:))))
Ben kilo almama derdine düştüm
Bebisi pek tinlamiyoruz tabi ihmal etmemek sartiyla
Yazın duyguarinizi

nar canim hayirli olsun

hadi bakalim Allah hayirla, saglikla tamamina erdirsin insaallah.. su an evimde degilim sehir disindayim ama eve donunce bende buralarda takilmak isterim ziraaa cookk kilo almis bulunmaktayim

19. haftadan itibaren istikrarli bir sekilde saglam kilo aliyorum. yeter ki bebeklerimiz saglikli olsun.. ama ben buyudukce rahatsizliklarim artar diyerek ve doktorum da kiziyor zaten dikkat etmek istiyorum. haftalardir dikkat etmek istiyorum da bir gelisme yok.

neyse insaallah ben eve dondugumde haftami, kilomu herbiseyimi yazarim , kontrollu gitmeye calisiriz , birbirimize destek oluruz cok iyi olur.. mart annesi olarak beni de kabul eder misin

Hosgeldin astar severek kabul ederim :)
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali oldum :))) bu hamileliği az bir kilo ile atlatma cabasindayim..
Senin bebiste hayirli olsun sen bay a bı yol almissin:)))
Detayları yazarsak durumu net görürüz .. Doğumdan sonrada hep beraber zayıflarız saglicakla bebisleri kucağımıza bı alalım ins..

bazen çok kaçıyo bazen az yiyorum idare ediyorum işte:) sütü nesquickle falan içmeyi dene seversin belki:) bide karpuzu nerden buldun kız bu mevsimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…