süpersin sen de maşallah iyi gidiyosunbeni her gören kilo almışsın diyo kaç kilo aldım acaba farkedildiğine göre 3-4 kg aldım herhalde çok merak ediyorum cuma günü gelse de doktora gitsem:) allah işlerinde kolaylık versin canım:)
Hayırlısı ben cinsiyeti öğrenmek için resmen çatladım ama bildigin üzere net öğrenmedik :)))
Evde tartil tartın yoksa hemen bir tartı al:))
Başlangıç kilon kaçtı?
Bugün yediklerim
Sabah
1 krep
1 kasık bal
1 dilim peynir
13 adet zeytin küçük küçük lerdi
1 bardak sekersiz çay
Ara
3 paket haley maalesef(((
1 fincan turk kahvesi
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 lahmacun yesillikle ( cok yağlı degildi)
Sabahtan beri suan kendimi tok hissediyorum.
4 aydan sonra açılan iştah
Bel ,bas ağrısı,mide yanması
Bol su iciyorum
Günlük yürüyüşümü yapacagim ...
Kuzucuk bende durumlar böyle bakalım bu ayın sonunda kac kilo olacağız yani 5 ay bitireceğimiz zamana kadar
Canım sen bana gore az yemisin:)) benim tokluk hissim geciciymis. Aksamaynı şikayetler bende de varbel ve baş ağrısı baştan beri var,4.aya girdiğimden beri de mide ekşimesi eklendi iştah ise 7.haftadan beri açık bugün ne yedim;
kahvaltı:
1haşlanmış yumurta
2 zeytin
biraz beyaz peynir,biraz da krem peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 çorba kaşığı tahin-pekmez
1 kupa light süt
öğlen;
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
akşama da aynı şeyleri yicem ıspanak kaldı biraz
1,5 litre su içtim bile:) birazdan koşu bandının tepesindeyim:) sana da iyi yürüyüşler arkadaşım,görüşürz:)
heh işte hep böyle düşün tadını çıkar,ne güzel:) arkadaşımın adı elif:) hamilelerin duası kabul olur,çok sevindim:) bu ay aşılama denicek inşallah tutar:)
aaa benim adım da elif:) tevafuk oldu zaten ismini bilmeden senin üzerinden dua ediyordum şimdi tam oldu :) 2 gündür kayınvalıdemde gezmelerdeydim uğrayamadım buralara..
Hosgeldin Elif:))) bebisin nasıl ?heh işte hep böyle düşün tadını çıkar,ne güzel:) arkadaşımın adı elif:) hamilelerin duası kabul olur,çok sevindim:) bu ay aşılama denicek inşallah tutar:)
aaa benim adım da elif:) tevafuk oldu zaten ismini bilmeden senin üzerinden dua ediyordum şimdi tam oldu :) 2 gündür kayınvalıdemde gezmelerdeydim uğrayamadım buralara..
Sizin cinsiyetler belli ne güzel benimki meçhul :))))
İsteyen herkese Rabbim bebek nasip etsin ....
Kızımda cocuk sahibi olmanın önemini cok bilmiyordum ama gercekten her eve bir Ufaklik lazım.
İsteyen herkesin kucağı dolsun ÂMİN......
Hosgeldin astar severek kabul ederim :)nar canim hayirli olsun
hadi bakalim Allah hayirla, saglikla tamamina erdirsin insaallah.. su an evimde degilim sehir disindayim ama eve donunce bende buralarda takilmak isterim ziraaa cookk kilo almis bulunmaktayim
19. haftadan itibaren istikrarli bir sekilde saglam kilo aliyorum. yeter ki bebeklerimiz saglikli olsun.. ama ben buyudukce rahatsizliklarim artar diyerek ve doktorum da kiziyor zaten dikkat etmek istiyorum. haftalardir dikkat etmek istiyorum da bir gelisme yok.
neyse insaallah ben eve dondugumde haftami, kilomu herbiseyimi yazarim , kontrollu gitmeye calisiriz , birbirimize destek oluruz cok iyi olur.. mart annesi olarak beni de kabul eder misin
bazen çok kaçıyo bazen az yiyorum idare ediyorum işte:) sütü nesquickle falan içmeyi dene seversin belki:) bide karpuzu nerden buldun kız bu mevsimde:)Canım sen bana gore az yemisin:)) benim tokluk hissim geciciymis. Aksam
1 kase çorba
Yarım lahmacun
Karpuz
Su 2 litre gunün toplami
Ya süt olayını nedecegim hiç içermiyorum ....
Gece midem kazınmaya başladı odama koyacağım şutu belki öyle icerim...
Grs:)
heh işte hep böyle düşün tadını çıkar,ne güzel:) arkadaşımın adı elif:) hamilelerin duası kabul olur,çok sevindim:) bu ay aşılama denicek inşallah tutar:)
allah razı olsun,allah kabul etsin dualarını canım:)
Hosgeldin Elif:))) bebisin nasıl ?
Sizin cinsiyetler belli ne güzel benimki meçhul :))))
İsteyen herkese Rabbim bebek nasip etsin ....
Kızımda cocuk sahibi olmanın önemini cok bilmiyordum ama gercekten her eve bir Ufaklik lazım.
İsteyen herkesin kucağı dolsun ÂMİN......
hoşbuldum:) bebişim iidir inşallahiki gündür pek bi kıpırtı hissedemedim bütün hareketlerini hşssedemeyeceğimi biliyorum ama işte bazen korkuyorum.. ayıptır söylemesi kabızlık cekıyordum 4 gündür sanırım bebişime hareket alanı kalmamıstı :) bu arada benimkinin cinsiyeti belli değil :) nerden cıktı o :) içine ne doğdu sölesene merak ettım :)
bazen çok kaçıyo bazen az yiyorum idare ediyorum işte:) sütü nesquickle falan içmeyi dene seversin belki:) bide karpuzu nerden buldun kız bu mevsimde:)
Ben bulurum :))))) karpuzuallah razı olsun,allah kabul etsin dualarını canım:)
Bak bide öyle Deniyim yalnız iştahım fena açıldı içimdeki fil uyandı diyeceğim bebek var
Ay ben oğlun olacak diye hatırlıyorum :)))) icime oğlan doğmuş:)))hoşbuldum:) bebişim iidir inşallahiki gündür pek bi kıpırtı hissedemedim bütün hareketlerini hşssedemeyeceğimi biliyorum ama işte bazen korkuyorum.. ayıptır söylemesi kabızlık cekıyordum 4 gündür sanırım bebişime hareket alanı kalmamıstı :) bu arada benimkinin cinsiyeti belli değil :) nerden cıktı o :) içine ne doğdu sölesene merak ettım :)
Kabizlik bende 1 ay yasadım normal şimdi bol bol sıvı tüket.iilik su ve kayısı birebir faydalı
Ay ben oğlun olacak diye hatırlıyorum :)))) icime oğlan doğmuş:)))
Kabizlik bende 1 ay yasadım normal şimdi bol bol sıvı tüket.iilik su ve kayısı birebir faydalı
:) bende kendimi erkeğe alıştırmısım sanırım erkek dendiğinde gülüyorum bu arada bu mesajı yazarken pıt pıt vurdu bana cok mutluyum korkuyordum bişi oldu die sağ tarafımda yavrum:)
:) bende kendimi erkeğe alıştırmısım sanırım erkek dendiğinde gülüyorum bu arada bu mesajı yazarken pıt pıt vurdu bana cok mutluyum korkuyordum bişi oldu die sağ tarafımda yavrum:)
ne! pıt pıtları hissediyo musunne çabuk! ne güzelll ben daha hiç bişey hissetmiyorum ne zamandan beri hissediyosun kaç hafta kaç günlüksün? ben 17+2,daha tık yok
bu arada benimki erkek canım nar23 ondan karıştırdı heralde:) inşallah senin de gönlüne göre olur canım:)
ne! pıt pıtları hissediyo musunne çabuk! ne güzelll ben daha hiç bişey hissetmiyorum ne zamandan beri hissediyosun kaç hafta kaç günlüksün? ben 17+2,daha tık yok
bu arada benimki erkek canım nar23 ondan karıştırdı heralde:) inşallah senin de gönlüne göre olur canım:)
ben yazarken sende bana yazmışsın:) evet ben hissediyorum ama hergün değil.. doktoruma sordugumda olabilir dedi eminim sende hissediyorsundurda bağırsak hareketi sanıyorsundur:) benim sağ tarafımda sanki biri işaret parmağıyla bana dürtüyo gibi oluyor:) kısa kısa ya iki ya üç kere pıt pıt yapıyo:) 16+2 yim ben canım yaklaşık bir aydır kıpırtı hissediyorudum ama son 1 haftadır daha anlasılır :)
ben yazarken sende bana yazmışsın:) evet ben hissediyorum ama hergün değil.. doktoruma sordugumda olabilir dedi eminim sende hissediyorsundurda bağırsak hareketi sanıyorsundur:) benim sağ tarafımda sanki biri işaret parmağıyla bana dürtüyo gibi oluyor:) kısa kısa ya iki ya üç kere pıt pıt yapıyo:) 16+2 yim ben canım yaklaşık bir aydır kıpırtı hissediyorudum ama son 1 haftadır daha anlasılır :)
süper yaa o kadar da dikkat ediyorum aslında ama bağırsak haereketi sanıyorum sanırım:) bu arada iyiym canım çok sağol cuma günü doktora gitcem gün sayıyorum çok özledim miniğimi ve çok heyecanlıyım 1 aydır görmüyorum oğlumusen nasılsın,neler yapıyosun?
süper yaa o kadar da dikkat ediyorum aslında ama bağırsak haereketi sanıyorum sanırım:) bu arada iyiym canım çok sağol cuma günü doktora gitcem gün sayıyorum çok özledim miniğimi ve çok heyecanlıyım 1 aydır görmüyorum oğlumusen nasılsın,neler yapıyosun?
bende iyiyim sağol benden 1 hafta öndesin ben 12+6 da gitmiştim dr a cinsiyet için çok erken demişti bir tüyo bile vermedi banaocakta gel dedi benimde haftaya çarşamba randevum bakalım ne dicek.... bu arada ben 2li test te yaptırmadım yaptırsaydım belki kıza yada erkege benzıyo diye bir yorum alabilirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?