2013 Haziran annesinin beslenme ve hamilelik günlüğü

selam kızlaaar:) herkes doğurdu anlaşılan,topik boşalmış :) ben en son yazdığım üzere pazartesi 03.06.2013 te suni sancıyla doğumumu yaptım :) sabah 9da verilmeye başladı sancı akşam 19:40 ta normal doğumla dünyaya geldi oğlum yürüyüşün çok faydasını gördüm pazartesi sabah doğuma gitmeden bile yürüdüm ilk 6cm de hiç bişey anlamadım,gıkım çıkmadı zaten hastaneye gittiğimde 1-2 cm açılma varmış...akşam saat 4 ten-8 e kadar çok zordu yıktım ortalığı eşim hep yanımdaydı,doğuma da girdi bebeğin göbek kordonunu o kesti benim alt tarafa bakmadı tabi neyse sütümüzde geldi çok şükür emiyor,uyuyor ben de ayaklandım çok iyiym ha bide maşallah deyin kızlar oğlum 3950 gram,54 cm doğdu kilo durumumu bilmiyorum,tartılmadım şimdilik bu kadar,uyandı miniğim

Maşallah Allah nazarlardan korusun. Bi touncuk getirmişsin Ne güzel darısı başıma. Benim günüm geçti hala doğuramadım. Ben hiç yürüyüş yapmadım şuan çok pişmanım :26: İnşlh rahat geçer doğumum. Bende yarın kontrole gireceğim. doktor suni sancı verebilir. ama ben suni sancıdan çok korkuyorum Benim beebişin kilosuda 3800 idi en son.

Son düzenleme:

canımmm maaşallah valla
darısı hayrlısıyla en kolayından bize inşallah

vaktin olup girebilirsen detayları anlat canım ya
o an neler yapmalıyız
sancı gelnce ne yapmalıyız fln...

Canım tebrik ederim.
Hayirli evlat olsun sanada cok gecmis olsun.

kimsecikler kalmamış topikte herkes minikleriyle uğraşıyor sanrım..:) ben benimkine benim velet diyorum biraz yaramaz da:)

kızlar sütüm az geliyor aksamları bir defalık mama veriyorum neler yaptıysam çoğaltamıyorum ilk başlarda göğsümden akıyorduama şimdi az göğüslerimin boş olduğunu anlıyorum ....

Klasik yöntemleri denemek lazım. Bol su, rezene, ısırgan otu yemek lazımmış. Benimkide bebeğe anca yetiyor. Dün gece mama vermedim Bol su içiyorum. Bide doktorum bi çay vermişti onu ve rezeneyi içiyorum. Sudan midem bulanıyor artık ama mecburrrrr

evet herkes doğurmuş,topik boşalmış :) dilca ben cevap verene kadar sen de doğurmuşsundur valla,inş kolay olmuştur doğumlarınız :) süt için humana still tea denediniz mi kızlar,bazen benim de az oluyo bu çaydan içiyorum iyi oluyo eczanelerde satılıyor..birde dinlenmek güzel süt yapıyo bende işi gücü bırakın gündüzleri falan bebek uyuyunca uyuyun sizde,lanet gelsin evin işi bitmiyo zaten bu arada kilolar ne alemde? ben 14 kilonun 11ini vermiş durumdayım,56 kiloyla hamile kalmıştım şuan 59,4 hiç de bişey yapmadım valla,hamilelikteki düzene devam ediyorum,emzirmek süper kilo verdiyor :) doğum yapalı 17 gün gün oldu,40ım çıkana kadar eski kiloma inerim allahın izniyle

Dilca doğurdu. Bebeği ters dönmüş sezeryan ile aldılar. Benimde günüm geçince 40+5. günde suni sancı verdiler. Ama bebişim kafasını içerde bi yere çarpıp baygınlık geçirinde acil sezeryana aldılar Çok şükür iyiyiz. Ben doğuma gittiğimde aç karınla 83 idim. Şimdi 75 benimkiler gidecek gibi değil. Biraz spor yapmam lazım. Dikişlerim düzelsin spor yapcam :)

Bu arada süpersin ya bişeyin kalmamış vermişsin tüm kiloları

evet canım onu içerek bende sütümü yetirebiliyorum oğluşuma su içmekten midem bulandı aç kalmamaya özen gösteriyorum ve oruçta tutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…