çok kıskandım sizleri ya

:) ben cok kilo almısım

ben evlenir evlenmez hamile kaldım, pko var bende hemen hamile kalamam diye korunma taraftarı olmamıştım, Rabb'im de bize aratmadı şükür... hamileliğimin ilk zamnları zor geçti ama fizyolojik olarak değil psikolojik olarak

önce beta hcg değerinde korkuttu dr lar sonra kalp atışlarımızı geç duyduk bunlar bana büyük stres oldu bı kac gün lekelenmem oldu dr um düşük tehliken var dedi progestan başladık, eşim neredeyse wc ye bile kendi götürecekti kalp atısına kadar genelde yattım eeee birde hamile kaldıktan sonraa işi de bıraktım bunların hepsi bana kilo olarak döndü

yani hayatımın son 4 ayında büyük değişiklikler yasadım, gebeliğimin devamında daha çok kilo almaktan korkuyorum

aslına bakarsanız çok yemiyorum yemek yemeden kilo aldım bazen kusanlara özeniyordum benimde aşırı bulantılarım olsaydı belkide kilo almazdım diyorum sonra da derin bir tövbeeee çekiyorum arkasından da şükür:) bu arada benim boyum 170 hamile kaldığımda da 58 kiloydum... şimdi ise 62, ocagın 2sinde kontrolum var bakalım kac kiloyum bi de inş. cinsiyetini de öğrenirim... bazen kendimi avutuyorum, hamile kalmasamda kilo alıcaktım çünkü herkes evlendikten sonra birkaç kilonun ister istemez alındığını ssöylüüyordu ( hormonal değişimden oluyormuş yada düzenli bir hayata geçişten) bu arada eşimle beraber göbek yarıştırıyoruz şimdedn sarıldığımızda uzak kalıyoruz birbirimizden göbekler engel :) benim hamiş göbeğim cabuk cıktı :) ama 3,5 aylık degılde 5 aylık gibi

top gibi bir göbeğim var aşırı gaz sancıları cekiyorum gecen aylara nazaran daha az ama... neyse sağlıklı olsun da bebeğim katlanırım her zorluğa kiloya da gaza da :)
ya aslında bu saatte hayatta ayakta olmazdım

4:30 dan beri uyanığım eşim horul horul uyuyo

hiç demiyo hatun yanımda yok die :) ya üşüttüm sanırım bugun genelde çok sıkışık bir halde wc ye gidiyorum ama azıcık geliyo gecede 2 kere kalktım sıkıstım die ama 2-3 damla ve sonra uyuyamadım hep idrarım var gibi geliyo

kendimi oyalamak için bende nete girdim

acaba su içmem mi azaldı bilemedim.... keşke konusacak bir arkadas olsa bu saatte.. ezan da okundu istanbulda...