- Konu Sahibi pambukmelek8788
Pgs world palace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar konuyla ılgılı bısey sormak ıstıyorum rezervasyon yaptıgınızda ucretın tamamını bı hafta ıcınde hemen gönderıyomusunuz bızde ılk defa tatıle gıdıcez pek bılgımız yok kredı kartı yada nakıt olrak gönderıcek nişanlım sizler nası ayarladınız önce bı mıktar kapora daha sonra otele gıdınce dıger kalan ucret verılmesı gerekmezmı ben bıraz tereddutlu kaldım cevaplar ıcın tşk
mrb burcu rezervasyon yaptık biz kredi kartı ile rezervasyonn şirketi paranın tamamını alıo sen banka ile aranda hallediosun biz 12 ay taksite böldürmüştük ve hala ödüoz
Bizde Allah'ın izniyle 3 Haziran'da Antalya Side SİLENCE BEACH'teyiz.
5 gece için 1600 TL civarı ödedik. Ulaşım hariç..
Düğünden çok balayını bekliyorum ben :) Düğün geçsinde bir an önce tatilimizi yapalım
bizde venedik için uğraşıyoruz kızlar 3 geceliğine , deniz güneş kumsal balayında istemiyoruz vizede sıkıntı olmaz ins tursuz olcak kafamıza göre takılcaz =)
canım çook teşekkür ederim bende 4 gözle balayını ve devamını bekliyorum son zamanlarda daha da çok özlüyorum şafak sayıyor gibi gün sayıorum evlenmeye son 64 kaldı =) hepimiz çook mutlu huzurlu düğünler balaylarıı ve evlilikler yaşayalım inşşş ..
inş. cnm. senin günler ice azalmış stres hat safadadır artık. inş. herşey hepimiz için çok güzel olur.
aynen stres yapmiim istiorum ama elde diil ayrıca çalışırken de herseyle ilgilenmek cok zormuş.. 23 nisan 1 mayıs ilaç gibi geldi ama uyuyalım dinlenelim mi alısveris mi yapalım hersey zorr Allah kolaylık versin hepimize
ay kızzz cok az kalmıs senın 1 ay mı