- Konu Sahibi pambukmelek8788
Oteli ayarladik artık karia bel . Sabrinas haus istiyorduk ama fiyat fazla geldi bu ona göre daha uygun
nasıl?? memnun kaldınız mı?? ben de sabrinas veya hillside düşünüyorum. ama burayı da merak ettim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oteli ayarladik artık karia bel . Sabrinas haus istiyorduk ama fiyat fazla geldi bu ona göre daha uygun
nasıl?? memnun kaldınız mı?? ben de sabrinas veya hillside düşünüyorum. ama burayı da merak ettim?
Biz Maldivlerde Komandoo oteli seçtik, 20 Mayıs'da gidiyoruz inşallah :)
Çok güzel. Turla mı yoksa bireysel mi gidiyorsunuz. Su üstü villalarda mı kalacaksınız?
Biz bireysel ayarladık, üç gün su üstü üç gün de sahil villası seçtik ben su üstüne güvenemedim biraz sahil de olsun dedim :))
Güvenemeyip tamamını sahilde almadığınıza sevindim. Sahilde oda her yerde var (Puket, samui, şeyseller, mauritius) ama su üstü sadece maldivlerde ve bora borada var :) (sanırım malezyada bir yerde daha var)
Evet ikisi de olsun dedik :) Siz gittiniz mi maldivlere daha önce? Yemekleri nasıl gittiyseniz zorluk çektiniz mi?