- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bizde marmaris fethiye taraflarını istiyoruz. Anltalya istemiyoruz. Begendigimiz oteller cok pahalı ne yapsak bilemedik paraya kıyıp tadınımı cıkarsak daha uygun fiyatlı yerler mi baksak. Sabrinas haus, d-otel ve hillside arasındayız. Bunlar pahalı olanlar yada daha uygun fiyatlı bulmak gerekecek.
nekadar bi limit ayırdınız peki
:) aynı oteeeelllartık dönünce bna fikirlerini paylaşırsın olur muuu göl evlerimi sizinde
Hayır ne yazıkki, göl evleri için geç kaldık. Dolmuştu rezervasyonlar.
kızlar biz mayıs ayında balayına çıkacaz ama daha karar veremedik denize girilirmi girilmez mi diye antalya belek mayısta sıcak oluyor gibi duyduk ama o taraflarda balayı yapacak varmı aranızda bir kaç otele baktık ama mayıs ayında dolmuş oteller off açıkta kalmak istemiyorum çok geç kaldık galiba
Oteli ayarladik artık karia bel . Sabrinas haus istiyorduk ama fiyat fazla geldi bu ona göre daha uygun
int 750 euro dıyor
Muhafazakar otellerden tavsiyeniz varmıdır?? Yada tesettürlülerin rahat edebileceği yerler önerebilirmisiniz
int 750 euro dıyor
arkadaslar merhabalar bende agustos gelınıyım kısmetse... crystal waterworld belek e gıdecek olan varmıdır yenı acılan bır hote yorumlarınızı alayım:)
valla bence tüm crystal'ler kalitelidir :) ben 2 sene önce crystal admiral e gitmiştimm ve çok memnun kalmıştımmm
crystaller ıcın hep guzel yorumlar duydum ama bır rısk alıp bu yıl acılacak olan bu otele kayıt yaptrıdık overek anlattı tur sırketlerı... e bıde balayı olunca ınsan en mukemmelını ıstıyor umarım hayal kırıklıgı yasamayız:)
inşallah güzel geçer tatlım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?