2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Hadi hayirli olsun taransferin tatlim:)) test gunumuz ayni sanirim haftaya sirayla testlerimiz olacak allahim hepimize hayirlisini versin bende progestan i igne seklinde kullaniyorm fitil nasil oluyor tam bilmiyorum canim

cnm çok saol seninde hayırlısı olsun.evet test tarihimiz aynı.inşallah güzel haberler veririz burdan.çok korkuyorum inan hakkımızda inşallah herşeyin hayırlısı olsun...cnm çok şükür aradılar hastaneden fitil yapabilirmiş.neyseki rahatladım.

canım hayırlısı olsun inş rabbim bebişini sana bağışlar bol bol yat dinlen bebişine iyi bak [/QUOTE]

aminnn cnm cümlemize evlatlarımızı bağışlasın inşallh..bol bol dinleniyoruz zaten:)umuyorum benimledir..

allah sagsalim kucana almayı nasip etsin inşallah bu arada suyu bol iç yumurtaların aldı yerler şişmesin hamile kalınca çok zorluk yaşıyosun bilgin olsun tavuk balık protein agırlıklı beslen nar ve taze et adaçayıda içme düşük yaptırıyomuş bide maydonoz duymuştm

Son düzenleme:
hayır bunları dr. tavsiye etmedi ,o sadece bol su iç dedi ama ben çok araştırma yaptım..tutanlarda en çok bunlar tüketiliyor.

ben tam bir cahilim bu konuda ... bugün merkeze gittiğimde bile tedaviye hemen başlanacağını bilmeden gittim .. birden elime ilaçları verince afalladım kaldım ne yapacağımı şaşırdım hiç araştırmadan balıklama atladım işte... değerlerimin ve eşimin değerlerinin iyi olduğunu hemen başlamamızı söyledi doktor..

sana da sorayım kimse ses vermedi ben iğneleri kendim yapacağım siz nasıl hallettiniz o işi

Ohhhh en rahatımız sensin desene iki dondurulmuş candırrrhayırlı olsun bu arada[/QUOTE]

cnm 1. kalite dediler dondurailirsiniz diyince bizde dedik donduralım:)inşallah bu tutarda ilerde kardeş yaparız..teşekkür ederim cnm herşeyin hayırlısı hepimiz için.inşallah hepimiz anne oluruz.

Halısın amaya, sürekli yatmak yanlış. Sadece arabayla dışarı çıkıp gündelik hayata dönmem artık teste kadar. Evin içinde ya da spor ayakkabısında bahçede site içinde dolaşmak iyi bile gelebilir.

Yatınca vücudun dolaşım sistemi zayıflar, yani kan dolaşım olması önemli, dolaşım iyiyse rahme kan pompalanır. Böyle olması gerekir rahmin kuvvetli olması için. Aralarda küçük ev işleri, evde 5-10 dk lık yürüyüşler iyi gelir yani.

Bana embriyoloğum şöyle dedi; rahim kendini en iyi koruyan organdır. Ve transfer edilen şen ayaya kalkınca düşebilecek bir şey değil. Onu gözle göremezsiniz dahi. Rahim işlemden hemen sonra kendini kapatır zaten. Önemli olan tutunup tutunmaması...

Bugün sancım daha az çok şükür ve en azından evdeyim, çıkmadım. Merak etmeyin arkadaşlar :) bir de iyi ki varsınız. Şu dönemde siz olmasanız çıldırırım herhalde :)

cnm bazı merkezler daha geç istiyorlar testi kesin olsun çıksın testte diye sanırım.ondan öyle istemiş olabilirler.inşallah geçer cnm hemşirem aradı fitil yaparmış bazen öyle.aman kötü bişey olmasında katlanıcaz artık..

uzun süre yatmamak gerektiğini ben duymuştum ama transferden kaç gün sonra iş hayatına dönüyorsunuz???bunun için rapor felan yazıyormu doktor ?

tabiki öyle ama canım kanama olduktan sonra bana yat dedi doktor ben bilgimi paylaştım seninle istemem kimse o acıyı yaşamasın ben de mesala 9 ay yatacam hamile kalırkalmaz yaaa benim canım yokmu

Cok dikkat et canim ayni isi yapiyoruz sanirim bizim de hem yayin dagitim hem perakende var esim daha simdiden uyariyo sakin kolileri paketleri kaldirma diye Allahtan elemanlar var depoya giderken birini yanimda goturup onlara tasittiriyorum simdiye kadar hep kendim tasiyodum Allaha emanet ol

:))) ne güzel vallahi, sevindim aynı sektörden birilerini görünce. Şemin transfer oldu mu?

tabiki öyle ama canım kanama oslduktan sonra bana yat dedi doktor ben bilgimi paylaştım seninle istemem kimse o acıyı yaşamasın ben de mesala 9 ay yatacam hamile kalırkalmaz yaaa benim canım yokmu

Sultanım sanırım senin dediğin gebelikte kanama durumu. Haklısın genelde yatılması gerekiyormuş. Ama bizde daha tutunup tutunmadığı belli değil. Kanama olursa büyük ihtimal tutmadı demektır, istisnalar hariç tabi... Benim kanamam olmadı, bu gün transferimin 7. Gün ve regl sancısı gibi sancılarım var , her an kanama olacak gibi, bu da insanı mahvediyor psikolojik olarak ve yanlışlar yapıyorsun olmadı diye. Çok teşekkürler ilgin için. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.

kötü düşünmeyin yaaaa kızacam size hamilelik belirtileriyle gebelik belirtileri maaalesef aynı yapmayım keyfini çıkarın şuanın negatif olursa zaten üzüleceksiniz motive edin kendinizihamileyim hamileyim diyin konuşun bebişlerinizle

aslında tavuk hiç sevmem.yemeyi zorda kalmadıkça düşünmüyorum. her zaman eti tercih ederim.kuzu paça yiyeceğim çünkü içinde kıkırdaklar jel şeklinde ve yoğun jelatin var. ben kızıma hamileyken de (Kızım 18 yaşında,üniversiteye gidiyor) bu şekilde beslenmiştim.nar konusuna gelince ,evet ,hamilelere tavsiye edilmez ama benim kanımda trombosit seviyem yüksek ve kanımın sulu kalması gerek.bana etkisi olamaz yani. hep yerim ,benim için ilaç gibidir. adaçayı iyi değil biliyorum.ama maydonoz ve dereotu hen folik asit açısından zengin hemde hormonlara yardımcı.doktorum sorun olmaz herşeyi ye iç dedi.SADECE KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ ,KALAMAR,KARİDES ,AHTOPOT FALAN VE METAL İÇEREN BALIKLAR YENİLMEYECEK ,O KESİN.ONU BİLİYORUM YANİ :)

ALLAH HEPİMİZE NASİP ETSİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…