2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

18 sene sonramı düşündünüz bebegi

uzun süre yatmamak gerektiğini ben duymuştum ama transferden kaç gün sonra iş hayatına dönüyorsunuz???bunun için rapor felan yazıyormu doktor ?

Aslında bu ne iş yaptığınıza ve kendi kararınıza bağlı.

Doktorlar 3 gün istirahat ve sonra dikkat ederek normal işinize gücünüze dönün diyor ama benim bir yakınım test gününe kadar yattı, diğer bir arkadaşımda transferden direk işe gitti ve hatta 4. Gün havuza girdi:) yani hiç yatmadı. İkisinin de bebekleri kucaklarında çok şükür.

Ben ilk 5 gün evden çıkmadım ama hiç yatmadım ev işlerimi yaptım. Dün işe gittim fakat arabayla bir iki sallanınca ve yaptığım birkaç yanlışdan sonra birkaç gün daha evde kalmaya karar verdim. Yani size bağlı, masa başı işiniz varsa 4-5 gün istirahat yeter herhalde, bilemiyorum ki... Allah hepimize kolaylık versin...

yani işim masa başı 8 saat oturuyorum ama benim de çekincem işe geliş gidişlerde servis sıkıntısı.. servis biraz hantal ve sarsılıyor acaba transferden sonra o sarsıntıdan etkilenirmi diyorum...

siz normal izin hakkınızı mı kullandınız yoksa rapor felan mı yazdırdınız

iğnelerini kendin yapıyorsun.hemşire göstermiştir.eğer diabet yada pıhtılaşma sorunu varsa genelde göbek deliğinin 2 cm. sağından yada solundan ince insülin iğnesi ile göbeğini kıstırıp hızla batırıyorsun.hiç br şey hissetmiyorsun .bazılarına aynı iğne kalçadan deniyor.nedeni de bunlar işte. bende fazla araştırmadım,şansıma yaptıran bir arkadaşım dr. umu tavsiye etti ve çok memnun kaldım.

iğnenin birini koldan vurucaksın dedi birini de kalçadan ama ben yakınımda sağlık merkezi yok deyince göbekten de olur kendin yapabilirsin dedi ama ne bilim ilk defa kendime iğne vuracağım bakalım bugün eve gidince inş aksilik olmadan hallederim....

Hımmm haklısınız, servise durumunu anlatamazsın da... Eğer rapor alma şansın varsa doktorundan rica et istersen. En azından ilk 1 haftayı. Benim kendi işim olduğu için sorun olmadı aslında ama aklım işte kalıyo ve günde 18 kere aranıyorum ( ve bu telefonların hiç biri sesimi duymak için değil, bir iş sıkıntısı olduğu için...

Transferiniz oldu mu?

:))) ne güzel vallahi, sevindim aynı sektörden birilerini görünce. Şemin transfer oldu mu?

Hayir sanirim haftaya sali baslamis olurum ignelere hazirandan beri her ay gidiyoruz ama vitamin destegi bitmek bilmedi bu ayda kist var dedi dr yine eve yolladi bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum kist gitsin diye cuma gunu bitiyo :)

tabiki öyle ama canım kanama olduktan sonra bana yat dedi doktor ben bilgimi paylaştım seninle istemem kimse o acıyı yaşamasın ben de mesala 9 ay yatacam hamile kalırkalmaz yaaa benim canım yokmu
AH CANIM BENİMMMM.... aLLAH YARDIMCIN OLSUN TATLIM. AMA BEN KANAMASI OLDU DİYE ANLAMAMIŞTIM ONDAN DEDİM.

18 sene sonramı düşündünüz bebegi

Allah iyiliğini versin çok güldüm...benim ilk eşim vefat etti,kızım 3 yaşındayken.daha sonra çok eski bir arkadaşımla yaklaşık 7 yıl önce evlendim.ama eşimin sperm sorunu vardı.kalitesiz ve şekil bozukluğu var.bende de polip vardı ve endometrium. denedik olmadı eşim çok utangaçtır,en sonunda tüp için ikna ettim ama geciktik tabii.olsun kısmet.bu arada kızıma harika bir babalık yaptı.kızım da onu çok sever.şimdi kızım üniversitede ve ben bu harika adamın baba olmasını istiyorum.Allah izin verir ve tüm sorunlara rağmen bebişlerim tutunabilirse..

geçer canım merak etme dedigim gibi işte 6.denemem malesef ( rabbim bu kez yüzümü güldürsün 3negatiften sonra 2pozitifim var fakat 2sinide kaybettim belirtilere takılmayın kızlar herkezde başka oluyor hatta her tedavimde ayrı oldu gögüsler ele veriyor çogunlukla ama progestan etkisiylede şişebiliyor zaman geçmiyor napcaz böyle inş tutunmuşlardır

Allahın izniylr olur canim hic merak etme allah hayirli evlat versin insallah bu psikolojiden mi bilmem okudugum herseye aglayasim geliyo

nazzzz
Yok işte göğüslerimde hassasiyet falan yok, üzerine de gayet güzel yatıyorum, uçları da hassas değil(( sadece ucundaki kahve rengi kısım büyüdü kocaman oldu o da sanırım aldığımız hormonlardan. Yani regl sancısı dışında hiç bir belirti yok bende sürekli dua etmekten başka çarem de yok

Cinsiyetini öğrendik biz. Yani aslında cinsiyeti umurumda değil tabi ama zar zor bir embriyo bulduk aylardan sonra ve tutunma ihtimalini attırmak için doktorum genetik tes önerdi. 23 kromozom tesi... Embriyo 5. Güne geldiğinde 4-5 hücresi alındı ve Amerika'ya gönderildi. Embriyo da donduruldu tes sonucunu beklemek için. Testen iyi geldi çok şükür onu transfer ettiler. O test normalde Amerika'da cinsiyet testiymiş aynı zamanda. Ben de rica ettim öğrendik:)[/QUOTE]

bana neden cevap yazmıyorsun cgh yöntemini merak ediyorum. benim de iki kimyasal gebeliğim bir de negatif tüp denemem oldu. bana da mustafa bey cgh ı önerdi. süreç nasıl oluyor. sonuçlar kaç günde geliyor. anlatabilir misin.

Son düzenleme:

bugün adetimin ikinci günü ve doktor başlıyoruz dedi ilaçlarımı verdi iğnelerimi olmaya bugün başlıyorum devamında hangi gün transfer olur bilmiyorum ama sanırım 12 gün sonra toplanıyormuş yumurtalar

allah gönlünüze göre versin

sen mutlaka doktorun dediğini yap.sağlık merkezininkini değil. doktor koldan dediyse bir bildiği vardır.mesela göbekten vurunca kana karışma hızı ile koldaki aynı olmaz.birini yağa diğerini kasa vuruyorsun sonuçta.mutlaka doktorunu ara ve teyit et. gerekirse yazsınlar.bana nasıl yapacağım hem yazılmış,hem de uygulamalı anlatılmıştı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…